Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

rabbim anali babali saglikla sihhatle buyutmeyi nasib etsin insalh canim hadi gecmis gunlerin acisini cikar heranini degrlendir bebisinlee oyy allahim sen bagissslaaa

canim esinde sperm degrlri dusukmu daha once bi ameliyat falan oldumu varikoselden mesela cnku bizde teredutte kalmisiz yaa
canım sperm sayısı 1,6 milyondu ---7,8 çıktı
morfoloji 0 dı ----%28 çıktı hiç ameliyat olmadı varikosel olabilir demişler di ama doktor bey muayene etti hiç birşey yok dedi
yani sonuç yanlışmış ayrıca tüp bebek hastaneleri bilerek sonucu düşük çıkartıyorlarmış

Canim benim hayırlı ugurlu olsun bebisin Rabbim anali babalı sağlıkla büyütsün darisi evlat isteyen tüm arkadslarim başına Insallah bizde ogunleri görürüz Allahm herkesin yüzünü guldursun

dianthus canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah, çok sevindim.Ağlıyorum yazarken inşallah bizlerde sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi,
Doga14 canım hayırlı ömürlü olsun ikizlerin, sağlıkla büyüt inşallah.
Çok şükür kızlar bebeklerimizi kucağımıza almaya başladık, nerelerden nerelere geldik,
Allahın büyüklüğünü her nefesimizde tekrar hissediyoruz.
Henüz hamile kalamayan arkadaşlarım umutları yitirmek yok, dün bir haber aldım 40 yaş üstü bir tanıdığım 5-6 yıldır tedavi görüyor, kaçıncı tüp bebek denemesi yaptı ben hatırlamıyorum ama dün sonunda doğal yolla hamile kaldığını öğrendim.
Asla yılmak yok, sürekli dua edeceğiz. Allah yardımcımız olsun.

Sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım..ben yeni tedavi için ocak ayını bekliyorum ilk defada reglim gecikti inşallah yeni sorunlar çıkmaz ...
sorun çıkacağını sanmıyorum yılda bir iki kez böyle gecikme ve ya erken gelme normal diyorlar.

Hay Maşşşşaaallllaaahhhh... Rabbim hep güzelliklerini güzel günlerini göstersin...

dört gözle tedavini bekliyorum
canım ben de dün hastane bir kadınla karşılaştım tüp bebek olduğunu söyleyince bana da görümcesini örnek verdi birkaç kez denediler olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı ard arda 3 tane doğurdu dedi. Rabbimin ol demesi önemli olan Rabbim ol desin her birimize...

Kesinlikle öyle canım, Allahın mucizeleri bitmez. Dün tüylerim diken diken oldu sevinçle bana söyleyince kız. Ağlamamak için çok zor tuttum kendimi, çünkü onun halinden en iyi biz anlarız. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler, bol bol dua edelim Allah isteyen herkese versin inşallah.

Sağol canım 7sinde sezeryanla olacak bakalım
İnşallah..
Hadi hayırlısı canım. Ben karar veremedim sezeryan mı, normal mi. ayın 3 ünde kontrol var doktorla ilk defa konuşacağız bu konuyu. Allah kolaylıkla olmasını nasip etsin inşallah.

Sağol tatlım
Doktorun normal olabilir diyorsa normal düşün bence..ben çok istedim normal olsun diye ama 4 kiloyu geçeceği için doktor sezeryan dedi..normal doğum en sagliklisi hem bebek hem senin için. .

Sağol tatlım
Doktorun normal olabilir diyorsa normal düşün bence..ben çok istedim normal olsun diye ama 4 kiloyu geçeceği için doktor sezeryan dedi..normal doğum en sagliklisi hem bebek hem senin için. .
Hay masallah subhanallah desene tombis tombis olcsk valla cok sevindim canim hayirlisiyla al kucagina nasib bòyleymis kuzum

Kizlar benimde yalanci sancilarim var arada yokluo ama hic gelcek gibi durmuo artik asagidan bol bol bastirio karnimi delio cikacak ayaklariyla ittirdikce Allah im insallah herkese nasib etsin canlarim insallah hayirlisiyla tedavilerinizi yeni umutlarla olsun insallah sag salim bekleyenlerde kucagina alsin

Y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…