- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
rabbim anali babali saglikla sihhatle buyutmeyi nasib etsin insalh canim hadi gecmis gunlerin acisini cikar heranini degrlendir bebisinlee oyy allahim sen bagissslaaaKızlarrrrr, sabah 10:00 da aldım meleğimi kucağıma. Bunun tarifi yokkkk. Sadece yaşanır. Her sancımda hepiniz için dua ettim. Normal oldu ama çok sancılıydı. Sonuca değmedi mi fazlasıyla değdi çok şükür. Rabbim sizlere ve isteyen herkese yaşatsın inşallah
canım sperm sayısı 1,6 milyondu ---7,8 çıktıcanim esinde sperm degrlri dusukmu daha once bi ameliyat falan oldumu varikoselden mesela cnku bizde teredutte kalmisiz yaa
Canim benim hayırlı ugurlu olsun bebisin Rabbim anali babalı sağlıkla büyütsün darisi evlat isteyen tüm arkadslarim başına Insallah bizde ogunleri görürüz Allahm herkesin yüzünü guldursunKızlarrrrr, sabah 10:00 da aldım meleğimi kucağıma. Bunun tarifi yokkkk. Sadece yaşanır. Her sancımda hepiniz için dua ettim. Normal oldu ama çok sancılıydı. Sonuca değmedi mi fazlasıyla değdi çok şükür. Rabbim sizlere ve isteyen herkese yaşatsın inşallah
sorun çıkacağını sanmıyorum yılda bir iki kez böyle gecikme ve ya erken gelme normal diyorlar.Sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim canım..ben yeni tedavi için ocak ayını bekliyorum ilk defada reglim gecikti inşallah yeni sorunlar çıkmaz ...
Hay Maşşşşaaallllaaahhhh... Rabbim hep güzelliklerini güzel günlerini göstersin...Kızlarrrrr, sabah 10:00 da aldım meleğimi kucağıma. Bunun tarifi yokkkk. Sadece yaşanır. Her sancımda hepiniz için dua ettim. Normal oldu ama çok sancılıydı. Sonuca değmedi mi fazlasıyla değdi çok şükür. Rabbim sizlere ve isteyen herkese yaşatsın inşallah
dört gözle tedavini bekliyorumCanımmmmmmm gözlerin aydın gün boyu hayırlı haberini bekledim. Çok şükür ALlah analı babalı büyütsün ağlattın beni. duanda olmak hissi bile beni bir adım daha yaklaştırdı anne olabilme fikrine gününü gör meleğinin bir ömür inşallaaahhhhh. Seni çok seviyorum
canım ben de dün hastane bir kadınla karşılaştım tüp bebek olduğunu söyleyince bana da görümcesini örnek verdi birkaç kez denediler olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı ard arda 3 tane doğurdu dedi. Rabbimin ol demesi önemli olandianthus canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah, çok sevindim.Ağlıyorum yazarken inşallah bizlerde sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi,
Doga14 canım hayırlı ömürlü olsun ikizlerin, sağlıkla büyüt inşallah.
Çok şükür kızlar bebeklerimizi kucağımıza almaya başladık, nerelerden nerelere geldik,
Allahın büyüklüğünü her nefesimizde tekrar hissediyoruz.
Henüz hamile kalamayan arkadaşlarım umutları yitirmek yok, dün bir haber aldım 40 yaş üstü bir tanıdığım 5-6 yıldır tedavi görüyor, kaçıncı tüp bebek denemesi yaptı ben hatırlamıyorum ama dün sonunda doğal yolla hamile kaldığını öğrendim.
Asla yılmak yok, sürekli dua edeceğiz. Allah yardımcımız olsun.
kızlar kim var sırada hangi bebişimizi alacaz kucağımıza artık:)
İnşallah ağrısız sızısız sağlıklı doğum yaparsın tatlım...hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle..Galiba ben:)
İnşallah ağrısız sızısız sağlıklı doğum yaparsın tatlım...hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle..
Kesinlikle öyle canım, Allahın mucizeleri bitmez. Dün tüylerim diken diken oldu sevinçle bana söyleyince kız. Ağlamamak için çok zor tuttum kendimi, çünkü onun halinden en iyi biz anlarız. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler, bol bol dua edelim Allah isteyen herkese versin inşallah.canım ben de dün hastane bir kadınla karşılaştım tüp bebek olduğunu söyleyince bana da görümcesini örnek verdi birkaç kez denediler olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı ard arda 3 tane doğurdu dedi. Rabbimin ol demesi önemli olanRabbim ol desin her birimize...
Hadi hayırlısı canım. Ben karar veremedim sezeryan mı, normal mi. ayın 3 ünde kontrol var doktorla ilk defa konuşacağız bu konuyu. Allah kolaylıkla olmasını nasip etsin inşallah.Sağol canım 7sinde sezeryanla olacak bakalım
İnşallah..
Kesinlikle öyle canım, Allahın mucizeleri bitmez. Dün tüylerim diken diken oldu sevinçle bana söyleyince kız. Ağlamamak için çok zor tuttum kendimi, çünkü onun halinden en iyi biz anlarız. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler, bol bol dua edelim Allah isteyen herkese versin inşallah.
Hadi hayırlısı canım. Ben karar veremedim sezeryan mı, normal mi. ayın 3 ünde kontrol var doktorla ilk defa konuşacağız bu konuyu. Allah kolaylıkla olmasını nasip etsin inşallah.
Hay masallah subhanallah desene tombis tombis olcsk valla cok sevindim canim hayirlisiyla al kucagina nasib bòyleymis kuzumSağol tatlım
Doktorun normal olabilir diyorsa normal düşün bence..ben çok istedim normal olsun diye ama 4 kiloyu geçeceği için doktor sezeryan dedi..normal doğum en sagliklisi hem bebek hem senin için. .
Hay masallah subhanallah desene tombis tombis olcsk valla cok sevindim canim hayirlisiyla al kucagina nasib bòyleymis kuzum
Canım çözüm yolu buldunmu peki tedavisi varmı.dondurulmuşlarla deniycem ama onlarda tutmaz dşye endişeliyimBen varım canım...
Peki bu neden oluyor çözümü yokmu. Era testi ile düzelmrzmiBenim iki kez aynı sorun oldu. Embriyolarimin hepsi 5 gün birinci kalite idi ama ilkinde hiç tutunmadi. İkincide tutundu ama test günü değerim dususe geçti
YCanim benim embiriyonun tutunamasinin bi sebebide d vitamini eksikliğimiz benim doktorum oyle söylemişti kuzjm rahimide baktirdinmi rahimde polip olmasida embiro tutunamiyormus Insallah hayirlisiyla tez zamanda hamile kalirsin Allahim isteyen herkese nasipvetsin kuzum
Yok canım rahim iyi diyor doktorlar ama çok ilginçtir ki rahimde olsn oluyo laboratuvar da büyüyen embriyo rahimde ölüyor. Tutunmuyor.
Allahim sağlıkla sihhatle kucağıma almamı nasip eylesin LuzummmmmmGaliba ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?