Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım çözüm yolu buldunmu peki tedavisi varmı.dondurulmuşlarla deniycem ama onlarda tutmaz dşye endişeliyim
Canım bunun tek yolu dua etmek..ben hsg histeroskopi ve laparoskopi oldum sebepsiz yapacak birşey yok taktir yaradanın..laparoskopiden sonra doktorum 6 ay bekleyelim demişti olmazsa ocakta tekrar deneyelim dedi...az önce test yaptım pozitifi ilk defa gördüm...

Eklentiler

• WP_20151028_004.webp
    129 KB · Görüntüleme: 34
Gözün aydın arkadaşım çok sevindim. Doğal yolla hamile kaldım dimi? Gözlerim doldu. Nasıl umut oldun bizim gibi bekleyenlerin. Allah tamamına erdirsin.
Evet tatlım doğal oldu ama henüz kontrole gitmedim dış gebelik olup olmadığını bilmiyorum..ümidinizi yitirmeyin ben bu çizgileri görmek için 15 yıl bekledim hemde sebepsiz...buda benim için büyük bir gelişme en azından artık rahim adım attı...

Peki bu neden oluyor çözümü yokmu. Era testi ile düzelmrzmi

Ne malesefki era bizim gibiler için bir çözüm değil. Zaten 5 güne ulaşmış her tur kriteri sağlayan embriyolarimin var. Bu konuyu çok araştırdım. Gorustugum her doktor aynı şeyi söyledi. Bu ay kalitesiz olsa önümüzdeki ay hepsi canavar gibi olur dedi. Bilinen bir sorun ailelerde yoksa, sperm ve yumurta iyi ise era testine gitmek gereksiz masraf olarak kabul ediliyor. Benim baktirmadigim rahim kaldı. Rahim filmim iyi gösterdiğim doktorlar 3 denemede olmazsa ondan sonra histereskopi yaptirabilirsin dedi. Bizim durumuz oldukça tuhaf tutmaması için bir neden yok ama tutmuyor. Allah'in dediği oluyor. Umarım nasip etmistir

Nasıl yani tedavisiz mi. İnanmıyorum süper Gözün aydın cnm. Allah tamamını erdirsin inşallah.

Gözün aydın arkadaşım çok sevindim. Doğal yolla hamile kaldım dimi? Gözlerim doldu. Nasıl umut oldun bizim gibi bekleyenlerin. Allah tamamına erdirsin.

ayy cnm bnm cok mutlu oldum hamissin demek allhima sukurler olsun aysesahram allhm ne buyuk isteee

cok mutlu oldum ne diycegimi bilemiyorum bize umut oldun gercekten

Nasıl yani tedavisiz mi. İnanmıyorum süper Gözün aydın cnm. Allah tamamını erdirsin inşallah.

Canım çok sevindim. Bende rahime baktırmak istiyorum gittiğim doktorlar yanaşmıyor. Ben 2 yillik evliyim ama yas itibari ile hamile kalmak icin son 5 yilim. Artik olmazsa bagrima tas basip boyle yasamaya cabalayacam. Değerin gerçekten çok güzel. Allah'in izni ile inşallah kimyasal değildir. Rahime bakıldığında bir şey ciktimi? Bir şey dedilermi?

Rahimde temizdi hücreler yenilensin diye son denememde ve histeroskopide hocam rahmime çizik atmıştı..rahmimde tembellik olabilir diye...

canim yaa inslh bebisdir belkide ikiz rbbim haykirislarina cevap verdi hic tereddute girme. ve tadini cikarrrrr

aysesahra dòndùm defalarca baktim ve yemin ediorum gòzlerim acildi soktayim seninle òbùr topikten beri birlikteyiz cok cok sevindim kendim gibi sevindim Allah ima binlerce sûkûrler olsun ne bùyùk Allah im gòzùn aydin olsun neden bos gebelikten sùphelendin bi anda ne diyecegimide bilemedim insallah hayirlisiyla degildir canim Allah im emanetini nasib etmistir cok sevindim yaaa mucize bu iste

İnanamıyorum ya herşey geliyor aklıma olumlu olumsuz herşey geçiyor kafamdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…