Canım bunun tek yolu dua etmek..ben hsg histeroskopi ve laparoskopi oldum sebepsiz yapacak birşey yok taktir yaradanın..laparoskopiden sonra doktorum 6 ay bekleyelim demişti olmazsa ocakta tekrar deneyelim dedi...az önce test yaptım pozitifi ilk defa gördüm...Canım çözüm yolu buldunmu peki tedavisi varmı.dondurulmuşlarla deniycem ama onlarda tutmaz dşye endişeliyim
Hemen kana baktırdım kesin test bozuktur diye 1054,74 çıktı
ayy cnm bnm cok mutlu oldum hamissin demek allhima sukurler olsun aysesahram allhm ne buyuk isteeeHemen kana baktırdım kesin test bozuktur diye 1054,74 çıktı
Evet tatlım doğal oldu ama henüz kontrole gitmedim dış gebelik olup olmadığını bilmiyorum..ümidinizi yitirmeyin ben bu çizgileri görmek için 15 yıl bekledim hemde sebepsiz...buda benim için büyük bir gelişme en azından artık rahim adım attı...Gözün aydın arkadaşım çok sevindim. Doğal yolla hamile kaldım dimi? Gözlerim doldu. Nasıl umut oldun bizim gibi bekleyenlerin. Allah tamamına erdirsin.
cok mutlu oldum ne diycegimi bilemiyorum bize umut oldun gercektenHemen kana baktırdım kesin test bozuktur diye 1054,74 çıktı
Peki bu neden oluyor çözümü yokmu. Era testi ile düzelmrzmi
Nasıl yani tedavisiz mi. İnanmıyorum süper Gözün aydın cnm. Allah tamamını erdirsin inşallah.Canım bunun tek yolu dua etmek..ben hsg histeroskopi ve laparoskopi oldum sebepsiz yapacak birşey yok taktir yaradanın..laparoskopiden sonra doktorum 6 ay bekleyelim demişti olmazsa ocakta tekrar deneyelim dedi...az önce test yaptım pozitifi ilk defa gördüm...
Gözün aydın arkadaşım çok sevindim. Doğal yolla hamile kaldım dimi? Gözlerim doldu. Nasıl umut oldun bizim gibi bekleyenlerin. Allah tamamına erdirsin.
ayy cnm bnm cok mutlu oldum hamissin demek allhima sukurler olsun aysesahram allhm ne buyuk isteee
cok mutlu oldum ne diycegimi bilemiyorum bize umut oldun gercekten
Nasıl yani tedavisiz mi. İnanmıyorum süper Gözün aydın cnm. Allah tamamını erdirsin inşallah.
Evet tatlım doğal oldu ama henüz kontrole gitmedim dış gebelik olup olmadığını bilmiyorum..ümidinizi yitirmeyin ben bu çizgileri görmek için 15 yıl bekledim hemde sebepsiz...buda benim için büyük bir gelişme en azından artık rahim adım attı...
Rahimde temizdi hücreler yenilensin diye son denememde ve histeroskopide hocam rahmime çizik atmıştı..rahmimde tembellik olabilir diye...Canım çok sevindim. Bende rahime baktırmak istiyorum gittiğim doktorlar yanaşmıyor. Ben 2 yillik evliyim ama yas itibari ile hamile kalmak icin son 5 yilim. Artik olmazsa bagrima tas basip boyle yasamaya cabalayacam. Değerin gerçekten çok güzel. Allah'in izni ile inşallah kimyasal değildir. Rahime bakıldığında bir şey ciktimi? Bir şey dedilermi?
canim yaa inslh bebisdir belkide ikiz rbbim haykirislarina cevap verdi hic tereddute girme. ve tadini cikarrrrrEvet tatlım doğal oldu ama henüz kontrole gitmedim dış gebelik olup olmadığını bilmiyorum..ümidinizi yitirmeyin ben bu çizgileri görmek için 15 yıl bekledim hemde sebepsiz...buda benim için büyük bir gelişme en azından artık rahim adım attı...
Rahimde temizdi hücreler yenilensin diye son denememde ve histeroskopide hocam rahmime çizik atmıştı..rahmimde tembellik olabilir diye...
Canım ben samsun medical park prof.dr.tayfun alper e gidiyorum...Cevapladigin icin sagol. Hangi merkeze ve hangi doktora gidiyorsun?
İnanamıyorum ya herşey geliyor aklıma olumlu olumsuz herşey geçiyor kafamdan...aysesahra dòndùm defalarca baktim ve yemin ediorum gòzlerim acildi soktayim seninle òbùr topikten beri birlikteyiz cok cok sevindim kendim gibi sevindim Allah ima binlerce sûkûrler olsun ne bùyùk Allah im gòzùn aydin olsun neden bos gebelikten sùphelendin bi anda ne diyecegimide bilemedim insallah hayirlisiyla degildir canim Allah im emanetini nasib etmistir cok sevindim yaaa mucize bu iste
İnanamıyorum ya herşey geliyor aklıma olumlu olumsuz herşey geçiyor kafamdan...
Sağol canım inşallah Allahım herkese tattırsın bu mutluluğu inşallah...Ne olur olumsuz hiç bir şeyi düşünme. Minik mucizenin vakti gelmiş. İnşallah 9 ay sonrada kucağına alırsın.
Canim benim inan valla inan cok bekledin belkide soktasin ondan bòyle diosun ama inan bak emanetin teyzelerini cok bekletmedi cok sükür Allah ima dok. Nezaman gitcenİnanamıyorum ya herşey geliyor aklıma olumlu olumsuz herşey geçiyor kafamdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?