Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım aminnn inşallah . inşallah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın. ben normalde 28 günde adet olurdum ama üstüste tedaviler sonrası 33- 35 e çıkmıştı. dün 39. günümdü tatlım

Ne guzelll :)) klasik bi soru sorabilirmiyim hissetmismiydin yani belirtilerin oldu mu :) boyle okuyunca insana belirti aramaktan alikoyamiyor kendini :) tekrar hayirli olsun arkadasim

Aynen canim sebebini bulalim ki insallah ondan sonra cozumleri buldurur Rabbim.. İnsallah onemli bisey yoktur ama insallh sebebi ona baglidir ve cozulur diyorum.. Sen ikinci kez mi yaptrmis olacaksin yaptrmismiydin
canım benim ilk histereskobim 1 kimyasal 1 negatifim var araştırıyorum işte

Ne guzelll :)) klasik bi soru sorabilirmiyim hissetmismiydin yani belirtilerin oldu mu :) boyle okuyunca insana belirti aramaktan alikoyamiyor kendini :) tekrar hayirli olsun arkadasim
canım yaa hissetmek şöyle dursun aklımın ucuna getirmeye cesaret edemiyordum yine yıkılmaktan yine hüsrandan korktuğum için resmen kiste bağlamıştım ama tabi ki umut her zaman var Rabim umudumuzu söndürmesin 33-35. günde hafif lekelenme olunca aceba yerleşme kanaması olabilir mi diye aklımdan da geçirmedim desem yalan olur. bu aralar belim de çok ağrıyor hayrolsun inşallah diyordum öyle yani başka da bişey yok. şimdi gel sabah gel türküsü söylüyorum:)

Canim benim insallah yarin guzel guzel bebisini gorursn

benim bugün müjdeli günüm, bir dosttan candan ömrümde sadece birkere görüp dualarda buluştuğumuz bir candan da müjdeli haber aldım hem de o doğurmuş 6 senedir olmuyordu 3 kaybı vardı bir sürüde tüp bebek denemesi. ben üzülürüm diye bana söylememiş whatsappta bebek figürünü görünce yazmış bana. bugün ağlamaktan bir hal oldum yaaa....

Canım benim ALlahım güzel gönlüne göre versin herkesi ayrı ayrı düşünür hrpimiz için üzülüp sevinirsin iyi ki varsınnnnn sulugözümmmmm

Canım benim ALlahım güzel gönlüne göre versin herkesi ayrı ayrı düşünür hrpimiz için üzülüp sevinirsin iyi ki varsınnnnn sulugözümmmmm
sen de iyi ki varsın canım. burası bana çok iyi geldi. kaçtığım sığındığım yer oldu. benimle aynı derde sahip insanlar için elbette üzülücem sevinicem. hepimiz aynı değil miyiz? Yaradanım güzellikler nasip etsin hepimize.
biraz geç kalktım elimi yüzümü yıkamadan açtım kk yı haber alayım diye. güzel haberlerimiz olsun inşallah... gün boyunca da giremiycem

Teyzelerim biz geldikkkkk hayırlı haberle inşallah çok şükür keseyi gördük ama daha çok küçük dedi kalp atışı yok henüz haftaya tekrar bakalım dedi bi aksilik olmaz değil mi hesaplarıma göre bugün tam 6 haftalığız Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin ne olur bana dua etmeyi unutmayın rüyada gibiyim

dnzderya canım benim çok mutlu oldum. İnşallah bugün doktordan güzel haberlerini de alır, bize verirsin. Allahım çok büyük. Listede senin karşına da hamile yazmak için sabırsızlanıyorum.
Canımsın yaaa evet şükür keseyi gördüm de inşallah bir de sağlıkla pıt pıtları duyarım...

Canımsın yaaa evet şükür keseyi gördüm de inşallah bir de sağlıkla pıt pıtları duyarım...
Ayyy çok heyecanlandım. Allahım çok büyüksün. Çok şükür. Pıt pıtlarını da duy inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Oğlum da tebrik ediyor seni teyzesi karnımda kıpır kıpır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…