Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim cok sevindim gòzún aydin canim benim insallah kalp atislarinida duyarsin insallah kalp atislari icin cok erken 7 veya 8 haftalikken duyarsin annesi súkürler olsun Allah ima hep dualardasin Allah im tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla

Canım canım canımmm ne kadar sevindim bilemezsin.Allahım Yarabbim sen ne büyüksün.Bir dahaki hafta Allahın izniyle duyarsın pıt pıtları ben sesini çekmiştim kalp atışlarının.Dnzderyacım sakın kendini yorma hep olumlu şeyler düşün kuzum dualarımız inan seninle.

maşşşşaaallllaaahhh maşşşaaallllaaahhhh daha çoookkk küçük o biraz daha bekle ondan sonra. hadi tamamına erdirsin Rabbim güzellikler göstersin. çok sevindimmm

maşşşşaaallllaaahhh maşşşaaallllaaahhhh daha çoookkk küçük o biraz daha bekle ondan sonra. hadi tamamına erdirsin Rabbim güzellikler göstersin. çok sevindimmm
Allahtan korkmayan taş kesilsin diye buna derler bizim ki Erkek faktörü asla kendiliğinden olmaz diye düşünürken gönderdi RAbbim mucizesini çok şükür bin şükürrrr. Rabbim hepimizinkini hayırla tamamına erdirsin

Canim benim gozun aydin insallah kalpbatislarinida duyarsin keyifli bir hamilelik gecirirsin insallah diger arkaslarimida Rabbim mujdeler vermeyib nasip Eder

Tatlım inşallah atışlarıda olacak görecek ve duyacaksın..Allahım yüzünü hep güldürsün inşallah...

Kizlar yarin son gúnúm ama ne sancim.ne isaretim var sadece cok fena sag bòbregim agrio ve asagiya dogru inio banada dua edin kendi sancimla alam kucagima hep dualarimdasiniz canlarim
Etmemmi canım benim inşallah sağlıklı sıhhatli bir an önce kavuşursun yeğenime Allah yardımcın olsun tatlım..

Canim tum mesajlari okumadim ama cok cok cok sevindim. Allah tamamina erdirsin

Bak bir de neler soyluyordun. Hersey yolunda olsa bile Allahin bir mucizesi bir canin dunyaya gelmedi. Senin ki de mucizenin kaniti. Bol bol dinlen yine de hafif hareketler yap. Benim de once kese sonra yolk ondan sonraki hafta ancak kalp atisi duyuldu. Ama o iki hafta gecmedi bana. Eminim heyecan sarmistir tum hucrelerini :) Ama sabirla beklemekten baska yapacak bisey yok :)

Kizlar yarin son gúnúm ama ne sancim.ne isaretim var sadece cok fena sag bòbregim agrio ve asagiya dogru inio banada dua edin kendi sancimla alam kucagima hep dualarimdasiniz canlarim
İnsallah canim sag selamet kavursun bebisine. Normal dogum surecini bekliyorsun sanirim. Bir buyuk heyecan da burada :) Allahim sana guc kuvvet versin bir avazda gecsin insallah. Yeni haberim oldu ben de dogum yaptin mi diye merak edip konuyu okirken dnzderyanin mucizesini okudum. Dua edicem canim senin icin sen de bana eder misin dualarin en kiymetli oldugu su zamnlarinda guzel anne. bebiklerim artik buyuduler ve beni cok korkutuyorlar. ismim emine

Canim duyduklarim dogrumu gozlerime inanamyrum masallh subhanallah cok sevindim cok mutlu oldum bize aysesahradan snra ikinci bi umut oldun cnm yaaa allh kucagna almayi nasib etsin bi haftadr bakmamsm topige neler olmus neler seni sevitorum arkdsm mucizenin tadini cikar

Denizim allhim saglicakla kucagina almayi nasib rtsin inslahh cok guzel bi mucize rabbim sabredenlerle beraberdir insalh mukafatini bekleyip alicaz bizde inslh dualrini eksik etme bizden canim bacim

Canımmmm senin duymanı da öyle bekliyordum ne kadar sevineceğini tahmin ediyorum bitanemm ALlahım çok büyük düşündükçe kafayı yiyorum mucizenin mucizesi ama bir ol demesi yetti. İnşallah sizlere de topikteki tüm kardeşlerime de nasip edecek buna hangi yürek inanmazzzzz. Ben de seni seviyorum kuzumm

denizim kendimin gebe oldugunu duysam bu kdr sevinirim inan ah canim benim rbbim 9 ay sonra kucagina almayi nasib etsin insalh guzel bacim sukurler olsun rbbime

Canim benim Allah im razi olsun eminem korkma annesi onlar orda cok sükür dikkat ettigin sùrece korkma bizim bugün son herkes dogurdu ben kaldim evet burda bekletiolar malesef sonra suni sanci verirler bir hafta daha beklerim gelmezse adini yazdim kenara Allah im insallah hayirlisiyla vakti zamsninda sizide kurtarsin olmayanlara nasib etsin evet dnzderya yla mucizeyi yasadik aysesahra ùzúldùk insallah hayirlisiyla bidaha mutlu oluruz insallah seninde az kalmis masallah

Kizlar Selam suni sanci verilmedi ultrasondan sonra vazgecer gibi oldu doktorlar.kafasi daha dogum Kanalina girmemis.acilma yok. Bebis büyük cok zor dediler.carsamba sezeryanla alincak Allah izin verirse.herseyin hayirlisi

Hayırlısı olsun cnm sağlıkla kucağına al gerisi önemli değil. .

dnzderya canım şimdi okudum ay nasıl sevindim anlatamam gözümüz aydın şükürler olsun herkesin bir zamanı var hep diyorum Allahım sana da yaşattı sonunda bu sevinci..inşallah kalp atışlarını da duyacaksın sağlıkla kucağına alacaksin yavrunu..

Spring2014 den haber yok değil mi daha??

R ravza54 canım sende durumlar nasıl?? Beni bile heyecan bastı seni dusunemiyorum..hastanede beklemek daha başka evde beklemekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…