Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Evet kuzum Spring2014 arkadasimizdan haber yok ozamandir iidirler insallah beni hic sorma bekliom ne gelen var ne giden hic gelcem anne die de durmuoo bugün son gùn carsamba kontrol var gelmezse ahh heyecanim dorukta cokta merak ediorum aslinda Allah im herkese nasib etsin insallah sen nasilsin toparladiniz adepte oldunuz mu

Seninki yerini çok sevdi bırakmak istemiyor desene sağlıkla gelsin annesi gerisi mühim değil ıkınızde sağlıklı olun da..

Biz iyiyiz teyzesi birbirimize alışmaya calisiyoruz:) 18 günlük olduk büyüyoruz hızla..sürekli emzir, altını aç, uyut böyle geçiyor zaman..ben biraz hormonlardan arada kötü oluyorum ama birsekilde geçiyor günler..

Takviminde bitmis bugun masallah size :) insallah kolay bir dogum yasarsin canim. Dile kolay 40 hafta sabirla gecmis bi kac gun belki bir kac saat daha sabir gerekiyor demekki. Su an o kadar merak ettim ki bebisini keske tanisiyor olsak da gorme firsatimiz olsaydi ugurlarina heyecan yumagi oldugumuz minnoslari :)

Aynen galiba sevdi yerini hic gelcek gibi durmuo teyzesi hayirlisi olsun artik ayy ne cabuk gecti 18 gùn yerim onu ya cok sükür Allah ima devamli emzir iki saate bi diolarya sik emzir sen hem sútùn artsin hem sarilik olmasin kuzugum òp bol bol kokusunu cek benim icin icine ohh mis cennet kokusu buraya kadar geldi

Oyy kuzumm 40 haftam bitti evet sabirla son zamanlar hic gecmior hemde hic gecmior gòr bak demisti diceksin ayy kuzum ben avusturyadayim uzakta insallah hayirlisiyla birgún tanisiriz mecbur beklioruz teyzesi

Yoldaslarim hakkinizi helal edin. Yeni yazabiliyorum.carsamba günü mucize kizimiz Elif Dua mizi kucagimiza aldik.darisi hepinizin basina.rabbim hepinize tattirsin insallah.
Iyiyiz sükürler olsun.dün hastaneden ciktik. Hastanede burda sezeryanda olsa bebegi yaninda birakiyorlar ve ameliyat gününden itibaren kendin bakmak zorundasin geceleride..kizim geceleri cok agliyor.anlicaniz hastaneden cikacagimiz günü iple cektim.
Allahim hamis arkadaslara kolay dogumlar saglikla kucaklatina almayi nasip etsin. Bekleyen srkadaslarimada tez zamanda mucizelerini göndersin insallah allahim dualarinizi Kabul etsin

Canım gözlerin aydın RAbbim bir ömür sağlıkla yaşatsın analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı bir evlat olsun adıyla yaşasın. Öp kokla minişi bizim için mislerrrrrr gibidir

Canim elifdua ismiyle yasasin insallah hayirlisiyla Allah im hayirli evlat nasib etsin insallah sende tez zamanda toparlanirsin ben halen bekliorum gùnùm dùn bitti dualarin icinde aminnnn ecmainn canimm benimm

Allah'ım sağlıklı bereketli uzun ömür versin inşallah..analı babalı büyüsün inşallah...

İsmiyle yaşasın küçük prensesin. Allah analı babalı sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin. Güle güle büyüt bebeğini.

Oyy kuzumm 40 haftam bitti evet sabirla son zamanlar hic gecmior hemde hic gecmior gòr bak demisti diceksin ayy kuzum ben avusturyadayim uzakta insallah hayirlisiyla birgún tanisiriz mecbur beklioruz teyzesi
Kuzum benim Rabbim Kolay dogumlar nadipbetsin saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah bizleride unutma canim dualarinda

Canim benim ismiylr yasasin saglikla sihhatle anali babali buyutmeyi nasipbeylesin MEVLAM hersey gonlunuzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…