- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
günaydın fıstıklar.....
günaydınlarrrgünaydın şekerrrr
Aminn canim benim insallah hayirlisiyla o an aklima gelen hepinize dua edecegim Allah im hamile olanlara hayirli dogumlar tedavi gòrenlerede en kisa zamanda bebis nasib etsin insallah hayirlisiylaKuzum benim Rabbim Kolay dogumlar nadipbetsin saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah bizleride unutma canim dualarinda
Canım akşım sende kaldı. Şükür iyisiniz. Sağlıcakla büyüsün prensesin. Bahtı şansı güzel, sağlıklı mutlu ömrü olsun inşallah.Yoldaslarim hakkinizi helal edin. Yeni yazabiliyorum.carsamba günü mucize kizimiz Elif Dua mizi kucagimiza aldik.darisi hepinizin basina.rabbim hepinize tattirsin insallah.
Iyiyiz sükürler olsun.dün hastaneden ciktik. Hastanede burda sezeryanda olsa bebegi yaninda birakiyorlar ve ameliyat gününden itibaren kendin bakmak zorundasin geceleride..kizim geceleri cok agliyor.anlicaniz hastaneden cikacagimiz günü iple cektim.
Allahim hamis arkadaslara kolay dogumlar saglikla kucaklatina almayi nasip etsin. Bekleyen srkadaslarimada tez zamanda mucizelerini göndersin insallah allahim dualarinizi Kabul etsin
gunaydin cici anne adayigünaydın şekerrrr
canımmmm ağzından bal damlıyor inşallah bir tanem Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin jonguilim var bir de:) tabi bir de nurselmira:)gunaydin cici anne adayioh denizim evde boyle taklalar atacak pesinden kosturacksin allhm ayse sahraya nurse bana neseli cudise hyrli evlatr nasib etsin inslh bizde en ykin zamamda guzel haberler alirz
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.şeyYoldaslarim hakkinizi helal edin. Yeni yazabiliyorum.carsamba günü mucize kizimiz Elif Dua mizi kucagimiza aldik.darisi hepinizin basina.rabbim hepinize tattirsin insallah.
Iyiyiz sükürler olsun.dün hastaneden ciktik. Hastanede burda sezeryanda olsa bebegi yaninda birakiyorlar ve ameliyat gününden itibaren kendin bakmak zorundasin geceleride..kizim geceleri cok agliyor.anlicaniz hastaneden cikacagimiz günü iple cektim.
Allahim hamis arkadaslara kolay dogumlar saglikla kucaklatina almayi nasip etsin. Bekleyen srkadaslarimada tez zamanda mucizelerini göndersin insallah allahim dualarinizi Kabul etsin
ayy unutmusum jongulumu nurseli k.bkmayin canlrm inslh bizde burdan mujdemizi vercez allhin izniylecanımmmm ağzından bal damlıyor inşallah bir tanem Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin jonguilim var bir de:) tabi bir de nurselmira:)
kiz ne oruyon oyle
Can sıkıntısı ..görümcem hamile bebek battaniyesi başladım ona...kiz ne oruyon oyle
Canimsinnncanımmmm ağzından bal damlıyor inşallah bir tanem Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin jonguilim var bir de:) tabi bir de nurselmira:)
Canım günaydın bende sürekli çay içiyordum hamilelikten önce.Ama artık günde bir iki bardak ama oda çokkk açıkbçay kansızlığa demir eksikliğine neden oluyor.Kanım biraz düşük çıktı zaten.Canım senin bu dönemlerde sırt ağrın çok oldumu.Kizlar gunaydin nasilsiniz SIZE biseyvsoracam gunde kac bardak cay iciyisunuz ben onceden iki yada uc bardak Bazen hic icmiyodum yaklasik On gundur iciyorum gunde ges filan bi zaraibolurmu acaba
Gunaydin canim kanimla ilgili dojtorum bise demedi ama turkiyedeki dojtorums sordum gunde uc bardak icebilirsin dedi ama bir bardajdan fasla ucmiycem canim ben cok ayakta kalirsam oluyo biras da kiloluyum Ondada oluyo herhalde Allahim bizim ve diger arkadslariminda hepsinin yuzunu guldursun bebisinin hareketlerini hissediyormusun canimCanım günaydın bende sürekli çay içiyordum hamilelikten önce.Ama artık günde bir iki bardak ama oda çokkk açıkbçay kansızlığa demir eksikliğine neden oluyor.Kanım biraz düşük çıktı zaten.Canım senin bu dönemlerde sırt ağrın çok oldumu.
iyi ypiyosun cnm insallh bi gun kendi bebisin icin orersin cicili bicili yelekler patikler bataniyelr ama bizde isteriz teyzesiCan sıkıntısı ..görümcem hamile bebek battaniyesi başladım ona...
Canım ben evet bişeyler hissediyorum ama çok değil.Acıktığım zaman özellikle.Hemen elimi karnıma götürüyorum.Pıt pıt diye bir kıpırtı anlatamıyorum daGunaydin canim kanimla ilgili dojtorum bise demedi ama turkiyedeki dojtorums sordum gunde uc bardak icebilirsin dedi ama bir bardajdan fasla ucmiycem canim ben cok ayakta kalirsam oluyo biras da kiloluyum Ondada oluyo herhalde Allahim bizim ve diger arkadslariminda hepsinin yuzunu guldursun bebisinin hareketlerini hissediyormusun canim
Canim bende bazi zaman biseyler hissediyorum ama hayirlisi Allahim herseyin eh hayirlisini nasipcetsin bizlereCanım ben evet bişeyler hissediyorum ama çok değil.Acıktığım zaman özellikle.Hemen elimi karnıma götürüyorum.Pıt pıt diye bir kıpırtı anlatamıyorum daİşte öle bişey.Sen hissediyorsundur annesi.
Canim benim insallahbtez zamanda sizde mucuzenizi yasarsiniz Allahim Cook buyuk isteyen dileyen herkese nasip etsin saglikla sihhatleiyi ypiyosun cnm insallh bi gun kendi bebisin icin orersin cicili bicili yelekler patikler bataniyelr ama bizde isteriz teyzesi
Can sıkıntısı ..görümcem hamile bebek battaniyesi başladım ona...
Aaaa hediye içten gelen birşeydir tabiki kabul edecek çekerim yoksa onun kulaklarını ..hem ona değil yeğenine örüyorsun kabul etmeme lüksü yok...benimki bitsin koyarım resmini...Kolay gelsin arkadaşım bendepapyonkilikli oruyorum. Ha keza beni kabul etmeyerek uzup kırıyor. Modelini bitirince eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?