Nasip kısmet artık canım olursa onada yaparım...iyi ypiyosun cnm insallh bi gun kendi bebisin icin orersin cicili bicili yelekler patikler bataniyelr ama bizde isteriz teyzesi
bak ya bana karşı koalisyon oluşmuş burda. ama ben kabul etmicem demedim ki senin bebiş yerine yerleşince tamam dedim. küçüklü büyüklü giyecekler diye dedim ben. şikayet ediyor hemen beni ya....Kolay gelsin arkadaşım bendepapyonkilikli oruyorum. Ha keza beni kabul etmeyerek uzup kırıyor. Modelini bitirince eklermisin
delirtmeyin beni :) benim yeğenler de yerlerine yerleşsinler o zaman kabulüm herşey.... o zaman herşey başım gözüm üstüne... ayrıca umutsuzluk yok, yapmayın, dualardasınız her daim her zaman... öperim ikinizi de...Aaaa hediye içten gelen birşeydir tabiki kabul edecek çekerim yoksa onun kulaklarını ..hem ona değil yeğenine örüyorsun kabul etmeme lüksü yok...benimki bitsin koyarım resmini...
Tatlım bellimi olur sen al belki senin bebiş uğur getirecek ...bak ya bana karşı koalisyon oluşmuş burda. ama ben kabul etmicem demedim ki senin bebiş yerine yerleşince tamam dedim. küçüklü büyüklü giyecekler diye dedim ben. şikayet ediyor hemen beni ya....ne zaman ki hamiş haberini alırım ondan sonra başımla gözüm üzerine dedim.
:) ah cudis ah... alacağın olsun.... etiketleme de yapamıyorum ki şuanda... ayşem sen de olursa demiyeceksin olacak inşallah diyeceksinTatlım bellimi olur sen al belki senin bebiş uğur getirecek ...
Kız sen çok yaşa emi ne zaman gördün umutsuzluğa kapıldığımı ...burda herkes er yada geç bebişine ya kavuşacak yada kavuşacak ama şimdi teyzeleri yeğenleriyle ilgileniyorlar cicim...umutsuzluğa kapılana en büyük örnek benim kızlaaaar gördünüz beni her an her şey olabilir..delirtmeyin beni :) benim yeğenler de yerlerine yerleşsinler o zaman kabulüm herşey.... o zaman herşey başım gözüm üstüne... ayrıca umutsuzluk yok, yapmayın, dualardasınız her daim her zaman... öperim ikinizi de...
olursa ona da yaparım demişsin ya ondan dedim. korktum öyle diyince sen.Kız sen çok yaşa emi ne zaman gördün umutsuzluğa kapıldığımı ...burda herkes er yada geç bebişine ya kavuşacak yada kavuşacak ama şimdi teyzeleri yeğenleriyle ilgileniyorlar cicim...umutsuzluğa kapılana en büyük örnek benim kızlaaaar gördünüz beni her an her şey olabilir..
Aaaa hediye içten gelen birşeydir tabiki kabul edecek çekerim yoksa onun kulaklarını ..hem ona değil yeğenine örüyorsun kabul etmeme lüksü yok...benimki bitsin koyarım resmini...
Tatlım bellimi olur sen al belki senin bebiş uğur getirecek ...
Canım hayırlı mutlu sağlıklı uzun yaşların olsun doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana yeni umutlar getirsin inşallah ben de senden geri kalmam ablalıkta 78 liyim
çok güldüm arkadaşım ya :) nice güzel yılların olsun bereketli sağlıklı umduğun amin dediğin her duanın hayırlısı ile kabul olduğu bir yılın olsun inşallah...
Canim cicim dogum gunun kutlubolsun Allshimin Her duani Kabul ettigi yil olsun saglik versin sihhat versin umutlarla sevinclerle dolubyilin olsun insallah bende 6 ayda girdim 38Rabbim hayirli yaslar nadipbetsin
Yeni bir Star doguyo desene .dogum ruyalari gorup stres olacagini tarkani dinle mutlu ol Kuzummm sevgiler kuzucuklara ve sanacanlar ya millet gebelikte doğurduğunu görür ne bileyim doğuma gittiğini görür. ben eşimin tarkan ile sahneye çıktığını görüyorum. ki daha eşimin şarkı söylediğini duymuşluğum yok :)
ha ha Allah iyiliğini versin iyi ki tarkanla çıkmış ya hadiseyle çıksaydı:)canlar ya millet gebelikte doğurduğunu görür ne bileyim doğuma gittiğini görür. ben eşimin tarkan ile sahneye çıktığını görüyorum. ki daha eşimin şarkı söylediğini duymuşluğum yok :)
bayıldım yorumuna yeni bi starYeni bir Star doguyo desene .dogum ruyalari gorup stres olacagini tarkani dinle mutlu ol Kuzummm sevgiler kuzucuklara ve sana
Günaydınnn bacılarımm.Bende ablayım bu arada 78 lide benim.dnzderyacım nasılsın Allahın izniyle herşey yolunda değil mi.Çok öpüyorum sizleri.....Canım hayırlı mutlu sağlıklı uzun yaşların olsun doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana yeni umutlar getirsin inşallah ben de senden geri kalmam ablalıkta 78 liyim
günaydın canımmm cumartesi kontrolüm var inşallah kalp atışını duyar rahatlarım şimdi hiç bi değişiklik yok bende endişeleniyorum bulantı falan olmalı mıydı diye hala inanamıyorum hamiş olduğuma Rabbim korktuğumuza uğratmasınGünaydınnn bacılarımm.Bende ablayım bu arada 78 lide benim.dnzderyacım nasılsın Allahın izniyle herşey yolunda değil mi.Çok öpüyorum sizleri.....
Yeni bir Star doguyo desene .dogum ruyalari gorup stres olacagini tarkani dinle mutlu ol Kuzummm sevgiler kuzucuklara ve sana
bak o açıdan hiç düşünmemiştim gerçi hadise tipi değilmiş bikere izlerken bi anda öyle demişti :)ha ha Allah iyiliğini versin iyi ki tarkanla çıkmış ya hadiseyle çıksaydı:)
hiçççç endişelenme birincisi bulantı için erken ikincisi bir kere bile midem bulanmadıgünaydın canımmm cumartesi kontrolüm var inşallah kalp atışını duyar rahatlarım şimdi hiç bi değişiklik yok bende endişeleniyorum bulantı falan olmalı mıydı diye hala inanamıyorum hamiş olduğuma Rabbim korktuğumuza uğratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?