- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Yoldaslarim hakkinizi helal edin. Yeni yazabiliyorum.carsamba günü mucize kizimiz Elif Dua mizi kucagimiza aldik.darisi hepinizin basina.rabbim hepinize tattirsin insallah.
Iyiyiz sükürler olsun.dün hastaneden ciktik. Hastanede burda sezeryanda olsa bebegi yaninda birakiyorlar ve ameliyat gününden itibaren kendin bakmak zorundasin geceleride..kizim geceleri cok agliyor.anlicaniz hastaneden cikacagimiz günü iple cektim.
Allahim hamis arkadaslara kolay dogumlar saglikla kucaklatina almayi nasip etsin. Bekleyen srkadaslarimada tez zamanda mucizelerini göndersin insallah allahim dualarinizi Kabul etsin
teşekkür ederim canım benimçok güldüm arkadaşım ya :) nice güzel yılların olsun bereketli sağlıklı umduğun amin dediğin her duanın hayırlısı ile kabul olduğu bir yılın olsun inşallah...
inşallah canım sağol.....inşallah bu sayfada herkes minik mucizesine kavuşacak...aysesahra sanada musmutlu sağlıklı yaşlar tatlim..yeni yaşın mucizeni de getirsin inşallah. .ben senin mesajları göremiyordum ayarlarla oynamışim nasıl yaptiysam şimdi düzelttim:)
canim bidahaki yasina bebisinle girmen dilegiyle inslh mucizeni alirsin kollarina saglikli sihhatli bi sekilde saglikli hyrli uzun omurlerin olsun insalhhinşallah canım sağol.....inşallah bu sayfada herkes minik mucizesine kavuşacak...
Aysesahra m teyzesi iiki dogdun iiki varsin iiki tanidik Allah im bidaki dogum gùnùnde bebisinle kutlarsin ahh kuzum elimden geleni yapiorum hurma felan 1 cm acilma olmus ilac verdi ebe hergün 3 saat tanponla koyuyorum karanfil kokuo insallah hayirlisiyla sancimi tetikleyecek teyzesi inatci bu cok inatci keyifci gelmio gelse Allah in izniyle ben doguracamda bunun niyetiyok 37. Haftadan beri basida disarda ayak agrim da vardi nerde sancilarla beklioz ama dogum sancisi yok cumartesi sabahi insallah hayirlisiyla bidaha gitcem búyúk ihtimal pazartesisali ki benim dúsùncem gelmezse suni sanciyla alirim kucagima hayirlisiyla tabi Allah im sizinkileri vakti zamaninda getirsin insallah hayirlisiyla bana hic benzememis teyzesi
canlar ya millet gebelikte doğurduğunu görür ne bileyim doğuma gittiğini görür. ben eşimin tarkan ile sahneye çıktığını görüyorum. ki daha eşimin şarkı söylediğini duymuşluğum yok :)
sağol canım teşekkür ederim..desenize farkında olmadan orta yaş sayfası oluşturmuşuzDoğum günün kutlu olsun. Yeni yaş yeni bir bebek getirsin sana. Bende yaşta sana yakinim 35 yaşındayım.
kız bizim karadenizlilerin bi lafı var senin gibiler için duydunmu bilmem...doğumu geciken kadınlara derler kesin kömüş yoğurdu yemiştir yoksa doğardı ..sendemi yedin kız yoksaKizlar ya bu kizce kaldi icimde 40 lancak icimde cok rahat galiba gùnùmùz gecti doldu haftaya slirim insallah hayirlisiylaaysesahra ya beklemez gelir dedim erken nerdee ben erken sancilandim ama bu inatci sabirsiz degil cumartesi sabah insallah hayirlisiyla tekrar kintrol var dun sancimi tetikledi ebe ara ara gelio tabi gitmezse insallah hayirlisiyla dua edin ben de size ediorum insallah hayirlisiyla
amin canım sağol..inşallah nasip kısmet artık...canim bidahaki yasina bebisinle girmen dilegiyle inslh mucizeni alirsin kollarina saglikli sihhatli bi sekilde saglikli hyrli uzun omurlerin olsun insalhh
tamam ama bidaha ki rüyada tarkan sözü veremiyorum artık hangi ünlüyü görürüm onu bilemem ama garanti eşim yine olacak :)Ben diom bu hamilelik seni bozdu Allah im bende sana gùldùm ay sen cok yasa cok gúldùm ben tarkan hayraniyim enistene de bidakine imza alsin kiz
:) benim annem bana hamileyken bakraç bakraç yemiş kömüş yoğurdunu acayip inatçıyım :) R ravza54 oralarda kömüş yoğurdu bulup yedin mi yoksa ? bu kız çok inatçı çıktı :)kız bizim karadenizlilerin bi lafı var senin gibiler için duydunmu bilmem...doğumu geciken kadınlara derler kesin kömüş yoğurdu yemiştir yoksa doğardı ..sendemi yedin kız yoksa
sen dua et sade tarkanı görmüşsün ya bide 40 tane mankenle klip çekseydi ..canlar ya millet gebelikte doğurduğunu görür ne bileyim doğuma gittiğini görür. ben eşimin tarkan ile sahneye çıktığını görüyorum. ki daha eşimin şarkı söylediğini duymuşluğum yok :)
Hiç bir bilgim yok ama inşallah kötü birşeyde değildir canım..Arkadaslarim ablalarimm nasilsinz?? Bugun trombofili sonucumu aldim. MTHFR A1298C ve PAI 4G/5G mutasyonu heterezigot cikti. Henuz doktorumla gorusemedm ama tahminimce pihtilasma bozuklugu oluyor bu drum.. Bilgisi olan yada bu durumda olan var mi aramizda..
heralde uyandığımda burnundan getirirdim. gariban zaten sabır çekiyor bu aralar :) dr bile bana değil ona soruyor nasıl gidiyor hamilelik diye:)sen dua et sade tarkanı görmüşsün ya bide 40 tane mankenle klip çekseydi ..
yetttimmm gariii ben varım şimdi evde değilim rapor yanımda değil net aynı şeyler mi tam söyleyemeyeceğim ama buna benzer şeyler yazıyordu. ilk olarak gebeliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacaksın 0,4 ve 0,6 lık olarak iki tane diye biliyorum ben 0,4lük kullanıyorum. şu zamana kadar 120 tane falan kullanmışım (hesaplayınca ben de şaşırdım) tüp bebek iğnelerinden daha sevimliler. ben artık sadece koldan vuruyorum.bisüre bacaktan denedim ama canımı bazen çok yakınca vazgeçtim bacaktan vurmaktan. hatta eşime vurduruyorum. ben yetişemiyorum ve beceremiyorum. ters vurursan morartıyor hem de fena. eski telimden bulabilirsem atarım resmini mosmor bir kolum var hattaArkadaslarim ablalarimm nasilsinz?? Bugun trombofili sonucumu aldim. MTHFR A1298C ve PAI 4G/5G mutasyonu heterezigot cikti. Henuz doktorumla gorusemedm ama tahminimce pihtilasma bozuklugu oluyor bu drum.. Bilgisi olan yada bu durumda olan var mi aramizda..
canlar ya millet gebelikte doğurduğunu görür ne bileyim doğuma gittiğini görür. ben eşimin tarkan ile sahneye çıktığını görüyorum. ki daha eşimin şarkı söylediğini duymuşluğum yok :)
sağol canım teşekkür ederim..desenize farkında olmadan orta yaş sayfası oluşturmuşuz
arkadsim bndede hetrezigot cikmisti kan pihtilsmasi var demistiler embryo transfer gunu clexsan 0.4 vurulmustum gobekten gunde bitane korkma var coxumu cok sukrArkadaslarim ablalarimm nasilsinz?? Bugun trombofili sonucumu aldim. MTHFR A1298C ve PAI 4G/5G mutasyonu heterezigot cikti. Henuz doktorumla gorusemedm ama tahminimce pihtilasma bozuklugu oluyor bu drum.. Bilgisi olan yada bu durumda olan var mi aramizda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?