Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla. .

Bu sayfanın ablası benim galiba bugün 38 e resmen girmiş bulunuyorum R ravza54 bide o gün doğuramam erken doğuracağım demiştin. Bu kadar cimrilik yeter çıkar şu çocuğu artık

Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaş yeni bir bebek getirsin sana. Bende yaşta sana yakinim 35 yaşındayım.

Bu sayfanın ablası benim galiba bugün 38 e resmen girmiş bulunuyorum R ravza54 bide o gün doğuramam erken doğuracağım demiştin. Bu kadar cimrilik yeter çıkar şu çocuğu artık
Aysesahra m teyzesi iiki dogdun iiki varsin iiki tanidik Allah im bidaki dogum gùnùnde bebisinle kutlarsin ahh kuzum elimden geleni yapiorum hurma felan 1 cm acilma olmus ilac verdi ebe hergün 3 saat tanponla koyuyorum karanfil kokuo insallah hayirlisiyla sancimi tetikleyecek teyzesi inatci bu cok inatci keyifci gelmio gelse Allah in izniyle ben doguracamda bunun niyetiyok 37. Haftadan beri basida disarda ayak agrim da vardi nerde sancilarla beklioz ama dogum sancisi yok cumartesi sabahi insallah hayirlisiyla bidaha gitcem búyúk ihtimal pazartesisali ki benim dúsùncem gelmezse suni sanciyla alirim kucagima hayirlisiyla tabi Allah im sizinkileri vakti zamaninda getirsin insallah hayirlisiyla bana hic benzememis teyzesi

Ben diom bu hamilelik seni bozdu Allah im bende sana gùldùm ay sen cok yasa cok gúldùm ben tarkan hayraniyim enistene de bidakine imza alsin kiz

Kizlar ya bu kizce kaldi icimde 40 lancak icimde cok rahat galiba gùnùmùz gecti doldu haftaya slirim insallah hayirlisiyla aysesahra ya beklemez gelir dedim erken nerdee ben erken sancilandim ama bu inatci sabirsiz degil cumartesi sabah insallah hayirlisiyla tekrar kintrol var dun sancimi tetikledi ebe ara ara gelio tabi gitmezse insallah hayirlisiyla dua edin ben de size ediorum insallah hayirlisiyla

kız bizim karadenizlilerin bi lafı var senin gibiler için duydunmu bilmem...doğumu geciken kadınlara derler kesin kömüş yoğurdu yemiştir yoksa doğardı ..sendemi yedin kız yoksa

Ben diom bu hamilelik seni bozdu Allah im bende sana gùldùm ay sen cok yasa cok gúldùm ben tarkan hayraniyim enistene de bidakine imza alsin kiz
tamam ama bidaha ki rüyada tarkan sözü veremiyorum artık hangi ünlüyü görürüm onu bilemem ama garanti eşim yine olacak :)

kız bizim karadenizlilerin bi lafı var senin gibiler için duydunmu bilmem...doğumu geciken kadınlara derler kesin kömüş yoğurdu yemiştir yoksa doğardı ..sendemi yedin kız yoksa
:) benim annem bana hamileyken bakraç bakraç yemiş kömüş yoğurdunu acayip inatçıyım :) R ravza54 oralarda kömüş yoğurdu bulup yedin mi yoksa ? bu kız çok inatçı çıktı :)

sen dua et sade tarkanı görmüşsün ya bide 40 tane mankenle klip çekseydi ..

Arkadaslarim ablalarimm nasilsinz?? Bugun trombofili sonucumu aldim. MTHFR A1298C ve PAI 4G/5G mutasyonu heterezigot cikti. Henuz doktorumla gorusemedm ama tahminimce pihtilasma bozuklugu oluyor bu drum.. Bilgisi olan yada bu durumda olan var mi aramizda..

Hiç bir bilgim yok ama inşallah kötü birşeyde değildir canım..

sen dua et sade tarkanı görmüşsün ya bide 40 tane mankenle klip çekseydi ..
heralde uyandığımda burnundan getirirdim. gariban zaten sabır çekiyor bu aralar :) dr bile bana değil ona soruyor nasıl gidiyor hamilelik diye:)

yetttimmm gariii ben varım şimdi evde değilim rapor yanımda değil net aynı şeyler mi tam söyleyemeyeceğim ama buna benzer şeyler yazıyordu. ilk olarak gebeliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacaksın 0,4 ve 0,6 lık olarak iki tane diye biliyorum ben 0,4lük kullanıyorum. şu zamana kadar 120 tane falan kullanmışım (hesaplayınca ben de şaşırdım) tüp bebek iğnelerinden daha sevimliler. ben artık sadece koldan vuruyorum.bisüre bacaktan denedim ama canımı bazen çok yakınca vazgeçtim bacaktan vurmaktan. hatta eşime vurduruyorum. ben yetişemiyorum ve beceremiyorum. ters vurursan morartıyor hem de fena. eski telimden bulabilirsem atarım resmini mosmor bir kolum var hatta Nautilus a yollamıştım fotosunu :)
diğerlerine gelince yani 4G/5G yine yanlış hatırlamıyorsam kalp krizi riski ve inme felç riski yüksek bu geni taşıyanlarda. sigara alkol ve doğum kontrol hapı kullanımı tamamen yasak . durum bu. endişelenme doktorunla paylaş transfer sonrası aspirin ya da aspirin + iğne başlayabilirsin. bu kadar canım.

Valla sevindim. Esim benim ruya konusunda normal olmadigima karar verdi. ben kendimi astronot olarak gordum, aksiyonlu rüyalar içinde sabaha kadar koşturup, ucuruyorum. Dün gece Victoria secret şov benim evde yapilacakmis , esimde tamam olur demis. Kavga ediyorum kimse beni dinlemiyor. Sabah kalktım birde hesap sordum. Hadi Sen hamilesin ya ben?

arkadsim bndede hetrezigot cikmisti kan pihtilsmasi var demistiler embryo transfer gunu clexsan 0.4 vurulmustum gobekten gunde bitane korkma var coxumu cok sukr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…