Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benim 18 haftanın içindeyiz ve hala mide bulantım yok.Çok yakın bir arkadaşımında hiç yoktu.Sadece akşamüstü acıkınca biraz oluyordu ama çıkarmıyordum öğürme şeklinde oluyor.Biz rahat geçiriyoruz bakalım teyzesi.Sırt ağrım oluyor akşamları işte öyle geçip gidiyor zaman.

ahahah gebeliğinde rüyaları yarıştırırız artık :)

Yesin onu teyzesi. Canım yaa biliyorsun ne kadar kıymetli gebeliklerimiz hepimiz için tabi. Her an korku içinde işte insan. RAbbim korktuğumuza uğratmısın

Yesin onu teyzesi. Canım yaa biliyorsun ne kadar kıymetli gebeliklerimiz hepimiz için tabi. Her an korku içinde işte insan. RAbbim korktuğumuza uğratmısın
Canim benim benimde hic bulantim olnadi merak etme kuzum bende endiselenmistim doguncaya kadar endiselerimiz bitmiycek galiba Allahim hepimiE saglikli sihatli evlatlar nasip etsin Rabbim tezzamanda diger arkadslarimada mujdeli Haberler vermeyi nasip etsin Allahim herkesin gonlune gore versin

kız bizim karadenizlilerin bi lafı var senin gibiler için duydunmu bilmem...doğumu geciken kadınlara derler kesin kömüş yoğurdu yemiştir yoksa doğardı ..sendemi yedin kız yoksa
Kiz ne yedim bilmiom valla ama bide biz karadeniz kizlari hareketli sabirsiz olurlar yok anam bu avusturyalilara benzeyecek galiba valla yedik galiba teyzesi biseyler

Canim yok almim ozaman bide bùlent ersoyu gòrùomusun istememm ozaman valla kòmùs yogurdunu birak normel yogurdu bile cok yemedimki ama bana benzemis teyzesi inatci hemde ne inatci babasi gibide keyifci

iyi akşamlar kızlar. 4 5 gündür takip edemiyordum sizleri Spring2014 canım doğum yapmışsın gözün aydın olsun sağlıcakla büyüsün kızın. . dnzderya tatlım gözlerime inanamadım çok sevindim çok mutlu oldum umut oldun bizlere allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin tatlım belki gözden kaçırdığım kişiler olabilir Özür dilerim kusura bakmayın hepinizi takip ediyorum bende durumlar aynı eşim cumartesi günü ankaraya gidecek dna hasar testi vermeye 3 aydır iğne tedavisi görüyordu hasar 26 çıkmıştı bakalım düşecek mi değeri Rabbim sabır versin valla bazen ağla ağla gün geçiriyorum zaman geçtikçe istek daha artıyor Rabbim hayırlı zamanda inşaallah nasıp eder... hepinizi öpüyorum çok

Sen ne tatlisin canim yaaa bitiyrm senin bu hallerine :)) desene iğneli bi hayat bizi bekliyor.. rabbim nasip etsinde ben raziyim gerci. Bu sonuclar gebe kalmayi engelliyor mu acaba?bu yuzden mi olmuyor bizim bebisimiz Dusuge neden oluyormus sanirim. Senin de vardi yanlis hatrlamyrsam

arkadsim bndede hetrezigot cikmisti kan pihtilsmasi var demistiler embryo transfer gunu clexsan 0.4 vurulmustum gobekten gunde bitane korkma var coxumu cok sukr
Peki tarnsferden sonra devam etmedi mi igneler. Doktorla konustum tarnsferden sonra hergun clexane0.4 yapicaz dedi.

Peki tarnsferden sonra devam etmedi mi igneler. Doktorla konustum tarnsferden sonra hergun clexane0.4 yapicaz dedi.
devam edildi tabi saglikli degerlrim yukselmynce doktor sonlndrdi dogum yapana kadr kulannlar var arkdsm inslh hamis kalirsnda kulnmak muhim degil yetrki bebisumz gelsn

o senin tatlılığın tatlım sağolasın. canım ileri haftalarda bile düşüğe neden olabiliyor Allah korusun. benim ki düşük değildi boş gebelikti alakası yok aslında ama dr önlem amaçlı tahlil yaptırdı iyi ki yaptırmış senin açından da aynı şey geçerli. gebeliğin boyunca kullanacaksın transfer sonrası hatta bazı merkezler yumurta toplama sonrası başlıyormuş. ya ama yan etkisi kemik erimesi yapması 3 aydan fazla kullanımda o nedenle bol bol süt içmeye başla şimdiden. gebeliğin 9 ay olduğunu düşünürsek. uzun bir süre. hatta şimdiden süte başla ki alışaşsın ben zaten çok severim sütü bahanem oldu. hem yumurta kalitesine de etkisi var süt ve süt ürünlerinin. endişelenme bu bir hastalık değil sadece genlerinde böyle bir durum var. muhtemelen ailenin geçmişinde felç kalp krizi gibi hikayeler vardır. benimkiler de var dedem felç rahmetli büyükbabam kalp krizi geçirdi. dikkatli yaşayacaksın sadece gebelik için değil. genetikçi sonuçlarımı görünce kesinlikle doğum kontrol hapı kullanma demişti ilk dediği oydu. ömrümde sadece 1 ay kullandım iyi ki de kullanmamışım

devam edildi tabi saglikli degerlrim yukselmynce doktor sonlndrdi dogum yapana kadr kulannlar var arkdsm inslh hamis kalirsnda kulnmak muhim degil yetrki bebisumz gelsn
ikiniz de gebelik boyunca kullanacaksınız haberiniz olsun hastaneden rapor alıyorsunuz. 3 aylık 9 kutu 90 tane 3 ay üzeri vermiyorlar ilk ilaçları toplamda 5 tl ye aldım ikinciler 12 tl ye. normalde kutusu 60 ya da 75 tl. ilk zamanlarda tek tek alırsınız ben o zaman onu acilde doktora yazdırdım kutusunu 7 tl ye mi ne aldım ilk 2 kutuyu reçetesiz aldım çok para aklınızda bulunsun

Hayırlı cumalar
Biz bugün Dr geldik bebis iyi iki hafta önden gidiyor kilosu boyu maşallah serum taktilar bide cigerleri gelissin diye iğne yapacaklar ilk kızımı 37 38 haftada kaybettiğimiz için 36 alırız dedi Dr

Canim benim cok sagol evet benimde ailede felc ve kalp krizi oykusu var. İnsallah gebelik oluşurda raziyim 9 ay kullanmaya..sütü bende cok severim ama demir eksikligi yapyr bende de kansizlik var zaten. Birini duzeltmeye calisrken digerini yikmayalim:) buarada benim bi akrabamda hamilelikleri boyunca hep igne kullanmisti 2 tane oğlusu var masallah.. Yani cok sukur cozumu olan bi durummuş yeterki once gebelik olussun..saol canm yanitin icin

Bende bunu merak edyrdum ucretli mi alaacagz diye.. Baya varmis fiyati soyledgin iyi oldu canm saol

canım ağlamak yok parolamız belli umudumuz sonsuz bak bana bu ay yeni tedaviye başlayacaktım hiççç ama hiç beklemezken geldi mucizem Rabbim nelere kadir değil ki elbet sana da lütfunu gönderecek yeter ki sabrını yitirme duanı dilinden düşürme umudunu kaybetme. canım bir de ben d vitaminim düşük çıktığı için takviye almıştım tutunma da önemliymiş ufakta olsa bi katkısı olur belki kim bilir bi ölçtür derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…