Canım benim 18 haftanın içindeyiz ve hala mide bulantım yok.Çok yakın bir arkadaşımında hiç yoktu.Sadece akşamüstü acıkınca biraz oluyordu ama çıkarmıyordum öğürme şeklinde oluyor.Biz rahat geçiriyoruz bakalım teyzesi.Sırt ağrım oluyor akşamları işte öyle geçip gidiyor zaman.günaydın canımmm cumartesi kontrolüm var inşallah kalp atışını duyar rahatlarım şimdi hiç bi değişiklik yok bende endişeleniyorum bulantı falan olmalı mıydı diye hala inanamıyorum hamiş olduğuma Rabbim korktuğumuza uğratmasın
ahahah gebeliğinde rüyaları yarıştırırız artık :)Valla sevindim. Esim benim ruya konusunda normal olmadigima karar verdi. ben kendimi astronot olarak gordum, aksiyonlu rüyalar içinde sabaha kadar koşturup, ucuruyorum. Dün gece Victoria secret şov benim evde yapilacakmis , esimde tamam olur demis. Kavga ediyorum kimse beni dinlemiyor. Sabah kalktım birde hesap sordum. Hadi Sen hamilesin ya ben?
Yesin onu teyzesi. Canım yaa biliyorsun ne kadar kıymetli gebeliklerimiz hepimiz için tabi. Her an korku içinde işte insan. RAbbim korktuğumuza uğratmısınCanım benim 18 haftanın içindeyiz ve hala mide bulantım yok.Çok yakın bir arkadaşımında hiç yoktu.Sadece akşamüstü acıkınca biraz oluyordu ama çıkarmıyordum öğürme şeklinde oluyor.Biz rahat geçiriyoruz bakalım teyzesi.Sırt ağrım oluyor akşamları işte öyle geçip gidiyor zaman.
ahahah gebeliğinde rüyaları yarıştırırız artık :)
Canim benim benimde hic bulantim olnadi merak etme kuzum bende endiselenmistim doguncaya kadar endiselerimiz bitmiycek galiba Allahim hepimiE saglikli sihatli evlatlar nasip etsin Rabbim tezzamanda diger arkadslarimada mujdeli Haberler vermeyi nasip etsin Allahim herkesin gonlune gore versinYesin onu teyzesi. Canım yaa biliyorsun ne kadar kıymetli gebeliklerimiz hepimiz için tabi. Her an korku içinde işte insan. RAbbim korktuğumuza uğratmısın
Kiz ne yedim bilmiom valla ama bide biz karadeniz kizlari hareketli sabirsiz olurlar yok anam bu avusturyalilara benzeyecek galibakız bizim karadenizlilerin bi lafı var senin gibiler için duydunmu bilmem...doğumu geciken kadınlara derler kesin kömüş yoğurdu yemiştir yoksa doğardı ..sendemi yedin kız yoksa
Canim yok almim ozaman bide bùlent ersoyu gòrùomusun
ne doktoru ya vala ben rüyalarımı anlatırken çok eğleniyorum renkli bilinçaltım varİsin komik kismi bir yana, bunun için doktora gitmeyi dusunuyorum. Sabah çok yorgun kalkiyorum sanki arka arkaya film izlemisim gibi geliyor.
Sen ne tatlisin canim yaaa bitiyrm senin bu hallerine :)) desene iğneli bi hayat bizi bekliyor.. rabbim nasip etsinde ben raziyim gerci. Bu sonuclar gebe kalmayi engelliyor mu acaba?bu yuzden mi olmuyor bizim bebisimizheralde uyandığımda burnundan getirirdim. gariban zaten sabır çekiyor bu aralar :) dr bile bana değil ona soruyor nasıl gidiyor hamilelik diye:)
yetttimmm gariii ben varım şimdi evde değilim rapor yanımda değil net aynı şeyler mi tam söyleyemeyeceğim ama buna benzer şeyler yazıyordu. ilk olarak gebeliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanacaksın 0,4 ve 0,6 lık olarak iki tane diye biliyorum ben 0,4lük kullanıyorum. şu zamana kadar 120 tane falan kullanmışım (hesaplayınca ben de şaşırdım) tüp bebek iğnelerinden daha sevimliler. ben artık sadece koldan vuruyorum.bisüre bacaktan denedim ama canımı bazen çok yakınca vazgeçtim bacaktan vurmaktan. hatta eşime vurduruyorum. ben yetişemiyorum ve beceremiyorum. ters vurursan morartıyor hem de fena. eski telimden bulabilirsem atarım resmini mosmor bir kolum var hattaNautilus a yollamıştım fotosunu :)
diğerlerine gelince yani 4G/5G yine yanlış hatırlamıyorsam kalp krizi riski ve inme felç riski yüksek bu geni taşıyanlarda. sigara alkol ve doğum kontrol hapı kullanımı tamamen yasak . durum bu. endişelenme doktorunla paylaş transfer sonrası aspirin ya da aspirin + iğne başlayabilirsin. bu kadar canım.
Peki tarnsferden sonra devam etmedi mi igneler. Doktorla konustum tarnsferden sonra hergun clexane0.4 yapicaz dedi.arkadsim bndede hetrezigot cikmisti kan pihtilsmasi var demistiler embryo transfer gunu clexsan 0.4 vurulmustum gobekten gunde bitane korkma var coxumu cok sukr
devam edildi tabi saglikli degerlrim yukselmynce doktor sonlndrdi dogum yapana kadr kulannlar var arkdsm inslh hamis kalirsnda kulnmak muhim degil yetrki bebisumz gelsnPeki tarnsferden sonra devam etmedi mi igneler. Doktorla konustum tarnsferden sonra hergun clexane0.4 yapicaz dedi.
o senin tatlılığın tatlımSen ne tatlisin canim yaaa bitiyrm senin bu hallerine :)) desene iğneli bi hayat bizi bekliyor.. rabbim nasip etsinde ben raziyim gerci. Bu sonuclar gebe kalmayi engelliyor mu acaba?bu yuzden mi olmuyor bizim bebisimizDusuge neden oluyormus sanirim. Senin de vardi yanlis hatrlamyrsam
Peki tarnsferden sonra devam etmedi mi igneler. Doktorla konustum tarnsferden sonra hergun clexane0.4 yapicaz dedi.
ikiniz de gebelik boyunca kullanacaksınız haberiniz olsundevam edildi tabi saglikli degerlrim yukselmynce doktor sonlndrdi dogum yapana kadr kulannlar var arkdsm inslh hamis kalirsnda kulnmak muhim degil yetrki bebisumz gelsn
Canim benim cok sagol evet benimde ailede felc ve kalp krizi oykusu var. İnsallah gebelik oluşurda raziyim 9 ay kullanmaya..sütü bende cok severim ama demir eksikligi yapyr bende de kansizlik var zaten. Birini duzeltmeye calisrken digerini yikmayalim:) buarada benim bi akrabamda hamilelikleri boyunca hep igne kullanmisti 2 tane oğlusu var masallah.. Yani cok sukur cozumu olan bi durummuş yeterki once gebelik olussun..saol canm yanitin icino senin tatlılığın tatlımsağolasın. canım ileri haftalarda bile düşüğe neden olabiliyor Allah korusun. benim ki düşük değildi boş gebelikti alakası yok aslında ama dr önlem amaçlı tahlil yaptırdı iyi ki yaptırmış senin açından da aynı şey geçerli. gebeliğin boyunca kullanacaksın transfer sonrası hatta bazı merkezler yumurta toplama sonrası başlıyormuş. ya ama yan etkisi kemik erimesi yapması 3 aydan fazla kullanımda o nedenle bol bol süt içmeye başla şimdiden. gebeliğin 9 ay olduğunu düşünürsek. uzun bir süre. hatta şimdiden süte başla ki alışaşsın ben zaten çok severim sütü bahanem oldu. hem yumurta kalitesine de etkisi var süt ve süt ürünlerinin. endişelenme bu bir hastalık değil sadece genlerinde böyle bir durum var. muhtemelen ailenin geçmişinde felç kalp krizi gibi hikayeler vardır. benimkiler de var dedem felç rahmetli büyükbabam kalp krizi geçirdi. dikkatli yaşayacaksın sadece gebelik için değil. genetikçi sonuçlarımı görünce kesinlikle doğum kontrol hapı kullanma demişti ilk dediği oydu. ömrümde sadece 1 ay kullandım iyi ki de kullanmamışım
Anladim canm hatrladm sen diyince hergun igne yapiyrdun.. Evet canm insallahh once bebis gelsin ignelere raziyizdevam edildi tabi saglikli degerlrim yukselmynce doktor sonlndrdi dogum yapana kadr kulannlar var arkdsm inslh hamis kalirsnda kulnmak muhim degil yetrki bebisumz gelsn
Bende bunu merak edyrdum ucretli mi alaacagz diye.. Baya varmis fiyati soyledgin iyi oldu canm saolikiniz de gebelik boyunca kullanacaksınız haberiniz olsunhastaneden rapor alıyorsunuz. 3 aylık 9 kutu 90 tane 3 ay üzeri vermiyorlar ilk ilaçları toplamda 5 tl ye aldım ikinciler 12 tl ye. normalde kutusu 60 ya da 75 tl. ilk zamanlarda tek tek alırsınız ben o zaman onu acilde doktora yazdırdım kutusunu 7 tl ye mi ne aldım ilk 2 kutuyu reçetesiz aldım çok para aklınızda bulunsun
canım ağlamak yok parolamız belli umudumuz sonsuz bak bana bu ay yeni tedaviye başlayacaktım hiççç ama hiç beklemezken geldi mucizem Rabbim nelere kadir değil ki elbet sana da lütfunu gönderecek yeter ki sabrını yitirme duanı dilinden düşürme umudunu kaybetme. canım bir de ben d vitaminim düşük çıktığı için takviye almıştım tutunma da önemliymiş ufakta olsa bi katkısı olur belki kim bilir bi ölçtür derimiyi akşamlar kızlar. 4 5 gündür takip edemiyordum sizleriSpring2014 canım doğum yapmışsın gözün aydın olsun sağlıcakla büyüsün kızın. . dnzderya tatlım gözlerime inanamadım çok sevindim çok mutlu oldum umut oldun bizlere allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin tatlım belki gözden kaçırdığım kişiler olabilir Özür dilerim kusura bakmayın hepinizi takip ediyorum bende durumlar aynı eşim cumartesi günü ankaraya gidecek dna hasar testi vermeye 3 aydır iğne tedavisi görüyordu hasar 26 çıkmıştı bakalım düşecek mi değeri Rabbim sabır versin valla bazen ağla ağla gün geçiriyorum zaman geçtikçe istek daha artıyor Rabbim hayırlı zamanda inşaallah nasıp eder... hepinizi öpüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?