Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Sagol arkdsm aynen anlttgin gbi cnm suanki fiyati 90 tl saglik ocagindan da yazdirilabiliyo rbbm hyrli evlatlar nasib etsin

Su perisi86 canim neden 36 da alioki bebisin erken dogmamismiydi ilk kizin kacinci haftada alinmisti Allah im yardim etsin insallah hakinizda hayirlisi olsun cancazim
Canım 37 38 haftalikken kalbi durmustu detaylı USG çeken petinatolog kızımın ölme sebebinin belki şekerden belkide diyabitus insipisdus yani çok su içme hastalığından dolayi vücutta elektrotlar bozulup bebekte kalbinde ritim bozukluğu olup olmuste olabilir dedi bunlar sadece belkide
Kadın doğum ve endokrin Dr takip ediyor
Kullandığım ilaçlar su icmemi kesmiyor gebelikte hormonlarindan dolayı parcalayip yok ediyormuş
Ağzım çok kuruyor
Bebis suan iki hafta ileride kilosu 32 haftalik gebelikle ayniymis oyüzden erken alırız dedi çok korkuyorum kızlar bebegime ve bana dua edin

Canimmm insallah birsey olmayacak. Masalllaahhh suphanalllaaahhh guzel olacak flhersey insalllaahhh... ben de cok korkuyorum sen de bana dua et saglikla sihatle alalim bebeklerimizi kucagimiza. Saglikla anali babali buyutelim insallah.

canım aklına sakın kötü şeyler getirme inşallah bu defa herşey yolunda gidecek .....dualarım seniinnle ve minik yeğenimle...öpüyorum seni...

Canim benim insallah sagsalim kavuscksnz bu kez.. Lutfen kotu dusunceleri uzak tut.. Dualarimda olacaksnz kizinla

Canimmm insallah birsey olmayacak. Masalllaahhh suphanalllaaahhh guzel olacak flhersey insalllaahhh... ben de cok korkuyorum sen de bana dua et saglikla sihatle alalim bebeklerimizi kucagimiza. Saglikla anali babali buyutelim insallah.
Canimm ayni sekilde sende hep dualarimdasin. Canim benim Rabbim guzel yureginize gore verir endise etmeyin insallahh.. Cok seviyorum sizi

Kızlarrrr ben geldim haberler iyi mi kötü mü bilmiyorum bebeğimizin kalp atışını duyduk ama doktor normalden küçük yorum yapamam 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi ne demek şimdi bu yaaa
Hicbiseycik yoktur canim insallah icini ferah tut lutfen biz pimpirik olunca boyle ufak puruzler cikiyor bence..

Kızlarrrr ben geldim haberler iyi mi kötü mü bilmiyorum bebeğimizin kalp atışını duyduk ama doktor normalden küçük yorum yapamam 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi ne demek şimdi bu yaaa
cnm kotu dusunme hemen yeni yeni yerlesmisdir belki inslhh iki hfta snra gorurusun saglikli bi sekilde bebisini dua et dualarim seninle

canım tüp bebek değil ki saati günü belli olsun, kimbilir ne zaman döllendi. ? ferah tut içini kalp atışını duymuşsun bak maşallhhhh...inşallah güzl olacak hersey...

Hayirli ugurlu olsun canim :) Zaten kalp atisindan baska bi yorum yapmiyolar ki. Once kese var su kadar mm diyor sonra yolku gorduk diyo sonra kalp atisini gorduk haftaya gel diyor ancak ondan sonra olcumler yapiliyor. Kalbini ferah tut bol bol sh ic dinlen. Esas buyuk haber kalp atisiydi onu da ogrendin cok sukur

İyi pazarlar canlar,
Her zaman yazamıyorum, bu zamana kadar çalıştım halen aktif şekilde, kendi işim olunca ayrılmak da zor oluyor, bazı işleri evden yürüteceğim artık, çünkü çok yorulmaya başladım. Dün biraz grip de oldum, korkuyorum. Doktor bir hafta önden gittiğimizi söyledi. Galiba 3 hafta sonra doğum olacak hayırlısı ile. Hareketlerim iyice kısıtlamaya başladı. Korkularım artmaya başladı. Tedavinin ilk gününden itibaren ne kadar çok şey için korktuğumu ve endişelendiğimi fark ettim. Yumurtam olacak mı, döllenecek mi, tutunacak mı, kese, kalp atışı, şeker testi falan derken şimdi de sağlıkla kucağıma alabilecek miyim endişesi. Annelik böyle bir şey herhalde. Hayat çocuğun için endişelenmekle geçiyor. Allahım hepimize göstersin kucağımıza aldığımız günleri.
Öpüyorum hepinizi

herkes aynı demek ki

Canim benim Allahin izniyle biseycik olmaz belkide grc dolleistir bilemwyis hep guzel haberler almsn dilegiyle

Canim benim anne olmak cook mesakatli hep endise duyyosun Allshim korkularimizdan emin killsin hayirli saglikli sihhatli elimize aldirmayi nadipbetsin Rabbim dileyen isteyen herkese saglikli sihhatli nasip etsin

tatlım şimdi birde buna stres yapmaaaa...inşallah herşey güzel olacak ...sonuçta ne zaman döllendi ne zaman tutundu bunu bilmiyorsun... tadını çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…