- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
canım ben de şurup ve soda ile geçirmeye çalışıyorum ama bu ara akciğerleri gelişsin bebişin diye elma yemeye başladım o da çok iyi geldi. bir de onu dene.@ravza54 canım Rabbim kızına uzun ömürler versin darısı bizlerin başına. .
Kızlar mide yanmalarim daha çoğaldı benim surup bile fayda etmiyor Dr artacak azalmiyacak demişti soda içiyorum bir saat sonra yine aynı geçmiyor bu sefer yudum yudum su içiyorum icmemem gereken şu
Ortda kaldım yemek yemeye korkar oldum siz neler yaptiniz yapıyorsunuz
hemotoloji kan bilimi canım pıhtılaşma bozukluğundan onlar anlıyor.b12 düşüklüğü ve folat yüksekliği kanın yoğun olduğunu yani pıhtılaşma için bir risk. homosistein kanın yoğunluğu .canım ilki kimyasal oldu transferde ve sonraki 1 gün kan sulandırıcı oldu ve aspirin kullandım. ikinci negatif oldu 12 gün kan sulandırıcı kullandım.ilk kimyasal dan sonra babam da olduğu için aceba kimyasal olmasının nedeni pıhtılaşma mı diye genetik tarama yaptırdım çıktı.Hemotoloji ne icin canim ben b12 ve folat baktrdm yakinda ikiside iyi hatta folat yuksek cikti. Homosistein nedir? Buarada canim sen testlerini tup bebekten once mi yaptrmistin? İgne kullanmismydin.. Merak ediyrm acaba kimyasal olmasi igne kullanmadgm icin mi oldu
canım kaç çıktı dvit .bende baktırdım 13 çıktıcanım ağlamak yok parolamız belli umudumuz sonsuz bak bana bu ay yeni tedaviye başlayacaktım hiççç ama hiç beklemezken geldi mucizem Rabbim nelere kadir değil ki elbet sana da lütfunu gönderecek yeter ki sabrını yitirme duanı dilinden düşürme umudunu kaybetme. canım bir de ben d vitaminim düşük çıktığı için takviye almıştım tutunma da önemliymiş ufakta olsa bi katkısı olur belki kim bilir bi ölçtür derim
canım 6ydı benim 3 ampul dviti kırıp ekmek arasına damlatıp yedim. ilkini yaptıktan 1 hafta sonra 2. yi ondan 1 ay sonra da 3. yü . bir kutu da calsimax içtimcanım kaç çıktı dvit .bende baktırdım 13 çıktı
Aaa bende diyorum ki folat yuksek iyi :) vay arkadaş bu doktorlari anlamiyorum ben yaa bu sonucu gore gore neden folikasit kullandiyor.. Tamam canm tavsiyeni dikkate alicam hematolojiye gidicem insallah zaten kan degerin dusuk demir dusuk onun icin gidicektim .. Cok tesekkur ederim. Ama burdan sunu anladm ki igne kullansakta olmayabiliyorhemotoloji kan bilimi canım pıhtılaşma bozukluğundan onlar anlıyor.b12 düşüklüğü ve folat yüksekliği kanın yoğun olduğunu yani pıhtılaşma için bir risk. homosistein kanın yoğunluğu .canım ilki kimyasal oldu transferde ve sonraki 1 gün kan sulandırıcı oldu ve aspirin kullandım. ikinci negatif oldu 12 gün kan sulandırıcı kullandım.ilk kimyasal dan sonra babam da olduğu için aceba kimyasal olmasının nedeni pıhtılaşma mı diye genetik tarama yaptırdım çıktı.
bu tahlilleri de tedavim olmadan kanım yoğun mu ilaç ne zaman başlanmalı diye kafam da soru işaretleri oluştu hemotoloji konsültasyonu istiyeceğim .
yani transferden önce sonra ilaç kullanman gerekli mi bunun kararını işi bilen insana danış yani hemotoloji
tüm hastanelerde var artık
anladım canım embriyolarımız ondan tutmadı demekkicanım 6ydı benim 3 ampul dviti kırıp ekmek arasına damlatıp yedim. ilkini yaptıktan 1 hafta sonra 2. yi ondan 1 ay sonra da 3. yü . bir kutu da calsimax içtim
canım kısmet yaa size tavsiyem günlük bir bardak havuç suyu.pıhtılaşma bozukluğunda rahim içi kılcal damarla oluşmuyormuş embriyo beslenemiyormuş ibrahim saraçoğlu bunu öneriyor iğnede olsan rahim içi sıkıntılı bizim kan akışı bozuluyor yaniAaa bende diyorum ki folat yuksek iyi :) vay arkadaş bu doktorlari anlamiyorum ben yaa bu sonucu gore gore neden folikasit kullandiyor.. Tamam canm tavsiyeni dikkate alicam hematolojiye gidicem insallah zaten kan degerin dusuk demir dusuk onun icin gidicektim .. Cok tesekkur ederim. Ama burdan sunu anladm ki igne kullansakta olmayabiliyorsultan1356 ninda ayni sekilde olmus.. Rabbim yardimcimiz olsun moral olarak çöktüğüm günlerdeyim
Canim beynin allak bullak oldu kimisi nar suyu ic kimisi aman sakin icme! Havuc suyu hic icmemistim tedavi olarak ama onu da icerim :) sen histereskopi nezamn olcaksn doktor bana adetin 21. Gunu yapicaz dedi bi kac yerde adetten bi kac gun sonra yapilir diye okudum..bide sen islemden hemen sonra tedaviye baslicakmksn ben bir kac ay beklemek istyrm hangisi dogru olur bilemiyorum gercicanım kısmet yaa size tavsiyem günlük bir bardak havuç suyu.pıhtılaşma bozukluğunda rahim içi kılcal damarla oluşmuyormuş embriyo beslenemiyormuş ibrahim saraçoğlu bunu öneriyor iğnede olsan rahim içi sıkıntılı bizim kan akışı bozuluyor yani
Negatiften sonra bi test tahlil istemdiler zaten spwrm tahlilinide biz kendmiz bktrdik esimin kasiklarinda bazen agri oluyodu daha once varikosel oldugu icin acaba bi dahmi olustu dusuncesyle ve olusmus grckten sperm degrlri dusmus baya daha bi urologa gorunmedi bklim neyol izlenilecek tup bebk merkzyle goruscem boyle bi durumda naparlar fikir alicam bide bnde cddi bi sekilde d vitamin eksikligi var o bile dusuge yol aciyo nasib meselesi artkCanim peki neye bagliyorlar bu durumu? Sonucta kendiliginden olmasini beklemtrsn ki esinin sperm sayisinin onemi olsun.. Gayet dollenmis bi yumurta tarnsfer ediliyor sonucta olmama nedeni ne olabilir
Ayni sekilde benim esimde 2 kez varikosel ameliyati olmus bekarken biz bebek istemeye baslaynca hicbir skntısı olmamasina ragmen benim ısrarm uzerine tekrar test verdik ve maceramiz boylelikle baslamis oldu.. Varikosel yenilemisti ama ameliyta gerek gormedi doktorlar onun ustune en az 6-7 kez baska baska merkezlerle 2 yildr testi yeniliyrz ve her yerde inanilmaz farkli degerler cikiyor.. Sorunumuz bu diyerek ciktgmz yolda daha nelerle karsilasacagz bakalm.. Rabbim ne zaman ol derse ozaman olacak burasi muhakkak ama biz elimizden geleni yapacagz tedavimizi olacagz duamizi eksik etmycegz.. Körü körüne olmuyor diyip otrmakta olmuyorNegatiften sonra bi test tahlil istemdiler zaten spwrm tahlilinide biz kendmiz bktrdik esimin kasiklarinda bazen agri oluyodu daha once varikosel oldugu icin acaba bi dahmi olustu dusuncesyle ve olusmus grckten sperm degrlri dusmus baya daha bi urologa gorunmedi bklim neyol izlenilecek tup bebk merkzyle goruscem boyle bi durumda naparlar fikir alicam bide bnde cddi bi sekilde d vitamin eksikligi var o bile dusuge yol aciyo nasib meselesi artk
tatlım yudum yudum süt içmeyi dene faydası olduğunu duymuştum...ama dediğim gibi yudum yudum azar azar..@ravza54 canım Rabbim kızına uzun ömürler versin darısı bizlerin başına. .
Kızlar mide yanmalarim daha çoğaldı benim surup bile fayda etmiyor Dr artacak azalmiyacak demişti soda içiyorum bir saat sonra yine aynı geçmiyor bu sefer yudum yudum su içiyorum icmemem gereken şu
Ortda kaldım yemek yemeye korkar oldum siz neler yaptiniz yapıyorsunuz
aynen oyle arkdsim insalh ciktigmz buyolda amacimiza ulasirz bebislermizi kucagimiza aliriz inslhh istnbulda doç dr emre bakirciogluna gorunmeyi dusunuyruz nurse 51 gorunmustu galiba ynlis htrlamiyrsam baklim ondan snra kaldgmz yerden devam benim bi arkdsim var boylama yptrmis o dusuge iyi geliyomus muska yani tup bevek transfer gunu gdip bi hocaya yptrdi 9 yildir cocugu olmuyodu tuttu bu ben de boyle bisey ypmyi dusunyrm bklim kismet artk cnmAyni sekilde benim esimde 2 kez varikosel ameliyati olmus bekarken biz bebek istemeye baslaynca hicbir skntısı olmamasina ragmen benim ısrarm uzerine tekrar test verdik ve maceramiz boylelikle baslamis oldu.. Varikosel yenilemisti ama ameliyta gerek gormedi doktorlar onun ustune en az 6-7 kez baska baska merkezlerle 2 yildr testi yeniliyrz ve her yerde inanilmaz farkli degerler cikiyor.. Sorunumuz bu diyerek ciktgmz yolda daha nelerle karsilasacagz bakalm.. Rabbim ne zaman ol derse ozaman olacak burasi muhakkak ama biz elimizden geleni yapacagz tedavimizi olacagz duamizi eksik etmycegz.. Körü körüne olmuyor diyip otrmakta olmuyor
Allahim saglikla buyutsun darisi hamislerkmizin basina ve tum isyeyen dileyen herskesin basina Allah herkesin gonlune gore versinkızlar baktım ravza yazmamış haber vereyim dedim. mujdleli haberi ben bericem artık kızmasın bana. sizleri merakta bırakmayım tebrikleri etiketleme ile kendisine yaparsınızdünyalar tatlısı bir kızı oldu dün ravzanın. allahım nazardan kazadan beladan korusun inşallah. darısı bekleyen hepimşze. gebe olan olmayan hepimize. her birimize de dua ettiğini söyledi
Amin canim insallahh evet bu yolda maneviyatta cok onemli benimde bi tanidigim 10 yillik evliliginde 12 kez dusuk yaptgni ve 10 yil sonra clexanla bebisine kavustgunu biliyrm. Onunla bi konusmayi dusunyrm extra bisey yapti mi diye varsa sizinle paylasirm mutlaka. İnsallahh en kisa zamanda guzel haberler veririrz pespese bi biz kaldik yahu guruptaa :))aynen oyle arkdsim insalh ciktigmz buyolda amacimiza ulasirz bebislermizi kucagimiza aliriz inslhh istnbulda doç dr emre bakirciogluna gorunmeyi dusunuyruz nurse 51 gorunmustu galiba ynlis htrlamiyrsam baklim ondan snra kaldgmz yerden devam benim bi arkdsim var boylama yptrmis o dusuge iyi geliyomus muska yani tup bevek transfer gunu gdip bi hocaya yptrdi 9 yildir cocugu olmuyodu tuttu bu ben de boyle bisey ypmyi dusunyrm bklim kismet artk cnm
Canim benim insallah tez zamanda Rabbim sizleride mujdeli haberler vermeyi nasip eder Allahim herkeaim gonlune gore versin herkkesin yardimcisi olsunAmin canim insallahh evet bu yolda maneviyatta cok onemli benimde bi tanidigim 10 yillik evliliginde 12 kez dusuk yaptgni ve 10 yil sonra clexanla bebisine kavustgunu biliyrm. Onunla bi konusmayi dusunyrm extra bisey yapti mi diye varsa sizinle paylasirm mutlaka. İnsallahh en kisa zamanda guzel haberler veririrz pespese bi biz kaldik yahu guruptaa :))
canım benim rahim duvarında kalınlaşma var nar suyu iyice kalınlaştırıyor.havucu günde 1 bardak taze sıkılmış iç.histereskobimde adetten hemen sonra yapılacak bu ay .doktorum rahim içi çok karışık olur açık görebilmem için içerisi temiz olmalı dedi yani adet sırasında kalınlaşan doku atılıyor sıkıntılar daha net görülüyor .Canim beynin allak bullak oldu kimisi nar suyu ic kimisi aman sakin icme! Havuc suyu hic icmemistim tedavi olarak ama onu da icerim :) sen histereskopi nezamn olcaksn doktor bana adetin 21. Gunu yapicaz dedi bi kac yerde adetten bi kac gun sonra yapilir diye okudum..bide sen islemden hemen sonra tedaviye baslicakmksn ben bir kac ay beklemek istyrm hangisi dogru olur bilemiyorum gerci
canım bizi numan beyazıt görüştürdü çok mükemmel bir doktor dalında en iyisiaynen oyle arkdsim insalh ciktigmz buyolda amacimiza ulasirz bebislermizi kucagimiza aliriz inslhh istnbulda doç dr emre bakirciogluna gorunmeyi dusunuyruz nurse 51 gorunmustu galiba ynlis htrlamiyrsam baklim ondan snra kaldgmz yerden devam benim bi arkdsim var boylama yptrmis o dusuge iyi geliyomus muska yani tup bevek transfer gunu gdip bi hocaya yptrdi 9 yildir cocugu olmuyodu tuttu bu ben de boyle bisey ypmyi dusunyrm bklim kismet artk cnm
numan beyazit nasil peki kendi dktorumuda degistrmeyi dusunuyorm canimcanım bizi numan beyazıt görüştürdü çok mükemmel bir doktor dalında en iyisi
canım 1 defa gittim tahlillerimize baktı beni muayene etti rahimin çok kalın embriyonun tutunmasını sağlayan düz çizgiler hiç yok dedi .pkos teşhisimi direk eledi hormonların normal dedi .numan beyazit nasil peki kendi dktorumuda degistrmeyi dusunuyorm canim
cok iyimis cnm bksana butun tetkikleri goz onunden gecrmis olasliklarida soylemis iste bnde boyle bi doktor ariyorum butun degerlrimi baksin degerlndrsin ne eksik var ne yapmamiz gerekecegini esim emre hocaya gorunsun bnde bi gidip gorunecem muayene ucretleri nasil ozelden yazarsan sevinirim cnm rabbim emeklerini bosa cikarmasincanım 1 defa gittim tahlillerimize baktı beni muayene etti rahimin çok kalın embriyonun tutunmasını sağlayan düz çizgiler hiç yok dedi .pkos teşhisimi direk eledi hormonların normal dedi .
kan şekerim yüksek endokrin konsültasyonu istedi.
dvit 3 eksikliği embriyonun tutunmasına engel oluyormuş onu da istedi
tedaviden 1 ay önce rahime bakacağım dedi engel varmı diye
tüplerde iltihap olması durumuna karşı da hsg istedi
pıhtılaşma içinde hemotolojiyle görüşeceğim
canım tüm ihtimalleri düşündü bende hemşireyim çok iyi biliyorum çok araştırdım tüp bebek tedavisini
eşimi muayene ettirdi tahlilini yaptırdı
dna hasarına karşı ilaç verdi
KESİNLİKLE İŞİNDE ÇOK İYİ BİR DOKTOR BEN ÇOK MEMNUN KALDIM TÜM SORULARIMA CEVAP ALDIM DVİT3 13 ÇIKTI ÇOK DÜŞÜK
ayrıca mustafa bahçeci beraber çalışmış diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?