- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Oooy ne guzel bir haber. Ben de onu merak ettigim icin bakiyorum surekli :) R ravza54 gecmis olsun tatlim hayirli evlat olsun bahti hep acik olsun minnosunkızlar baktım ravza yazmamış haber vereyim dedim. mujdleli haberi ben bericem artık kızmasın bana. sizleri merakta bırakmayım tebrikleri etiketleme ile kendisine yaparsınızdünyalar tatlısı bir kızı oldu dün ravzanın. allahım nazardan kazadan beladan korusun inşallah. darısı bekleyen hepimşze. gebe olan olmayan hepimize. her birimize de dua ettiğini söyledi
R ravza54 şükürler olsun Rabbim bu günleri de gösterdi..diğer topikten şu ana kadarki gayretlerin geldi aklıma gözlerim doldu tatlım..Allahım sağlıklı bereketli uzun ömürler versin inşallah....öpüyorum seni çiçeği burnunda ANNEEE...kızlar baktım ravza yazmamış haber vereyim dedim. mujdleli haberi ben bericem artık kızmasın bana. sizleri merakta bırakmayım tebrikleri etiketleme ile kendisine yaparsınızdünyalar tatlısı bir kızı oldu dün ravzanın. allahım nazardan kazadan beladan korusun inşallah. darısı bekleyen hepimşze. gebe olan olmayan hepimize. her birimize de dua ettiğini söyledi
canım benim tahlillerle aynı pıhtılaşma bozukluğun var ilaç kullanman gerekli ileri de de kalp damar hastalığına yatkınlığın var . bu sonuçla mutlaka hemotolojiyle görüş kandan homosisteinine baktır.b12 ve folata baktır.Arkadaslarim ablalarimm nasilsinz?? Bugun trombofili sonucumu aldim. MTHFR A1298C ve PAI 4G/5G mutasyonu heterezigot cikti. Henuz doktorumla gorusemedm ama tahminimce pihtilasma bozuklugu oluyor bu drum.. Bilgisi olan yada bu durumda olan var mi aramizda..
İyi pazarlar canlar,
Her zaman yazamıyorum, bu zamana kadar çalıştım halen aktif şekilde, kendi işim olunca ayrılmak da zor oluyor, bazı işleri evden yürüteceğim artık, çünkü çok yorulmaya başladım. Dün biraz grip de oldum, korkuyorum. Doktor bir hafta önden gittiğimizi söyledi. Galiba 3 hafta sonra doğum olacak hayırlısı ile. Hareketlerim iyice kısıtlamaya başladı. Korkularım artmaya başladı. Tedavinin ilk gününden itibaren ne kadar çok şey için korktuğumu ve endişelendiğimi fark ettim. Yumurtam olacak mı, döllenecek mi, tutunacak mı, kese, kalp atışı, şeker testi falan derken şimdi de sağlıkla kucağıma alabilecek miyim endişesi. Annelik böyle bir şey herhalde. Hayat çocuğun için endişelenmekle geçiyor. Allahım hepimize göstersin kucağımıza aldığımız günleri.
Öpüyorum hepinizi
masalhh arkdsm biz ucuncu denemye basliycaz bes ediyoruz simdiden allhim salikli bi sekilde hyrli evlat olmasni nasib etsin anali baabali buyusun insalh okuyunca mesajini bu nasil bi azim dedim masllh subhanallhKizlar sukurler olsun 1 hafta once minik prensesimi kucagima aldim. Allah hepinize bu duyguyu yasatsin. 10. Denememde aldim minigimi kucagima hic yilmadim hic isyan etmedim simdi yuzune bakinca butun yasadiklarima deymis diyorum tam bir huzur k9llarimda onu tutmak ve kokusunu almak. Bu arada dogum yapan yol arkadaslarim hepimizin meleklerini Allah anali babali buyutsun. Tedavi goren arkadaslar Allah im en kisa zamanda tedavinizi hayilisiyla sonuclandirsin.
ravza54 canim rabbim anali babali buyutsun oyy minnagin tadini cikar doya doya sev op kokla dikkat et kendine cici anne papyoncum sendende a.r.olsun mujdeyi senden aldik
darısı sizinde başınıza Rabbim inşallah hepimize sağlıkla yaşatsın bu duyguyu
Hemotoloji ne icin canim ben b12 ve folat baktrdm yakinda ikiside iyi hatta folat yuksek cikti. Homosistein nedir? Buarada canim sen testlerini tup bebekten once mi yaptrmistin? İgne kullanmismydin.. Merak ediyrm acaba kimyasal olmasi igne kullanmadgm icin mi olducanım benim tahlillerle aynı pıhtılaşma bozukluğun var ilaç kullanman gerekli ileri de de kalp damar hastalığına yatkınlığın var . bu sonuçla mutlaka hemotolojiyle görüş kandan homosisteinine baktır.b12 ve folata baktır.
canim ben igne kullandm kan sulandirici ama benimde kimyasl oldu hatta transfer oncesi cizik islwmide yapilmsti rahim suvarina nasib degilmid daha demek benim esimin spwrm degerleri dusuk uroloji baklim ne diycek bidaha ucuncu denemeye baslamyi dusunuyorumHemotoloji ne icin canim ben b12 ve folat baktrdm yakinda ikiside iyi hatta folat yuksek cikti. Homosistein nedir? Buarada canim sen testlerini tup bebekten once mi yaptrmistin? İgne kullanmismydin.. Merak ediyrm acaba kimyasal olmasi igne kullanmadgm icin mi oldu
Canim peki neye bagliyorlar bu durumu? Sonucta kendiliginden olmasini beklemtrsn ki esinin sperm sayisinin onemi olsun.. Gayet dollenmis bi yumurta tarnsfer ediliyor sonucta olmama nedeni ne olabilircanim ben igne kullandm kan sulandirici ama benimde kimyasl oldu hatta transfer oncesi cizik islwmide yapilmsti rahim suvarina nasib degilmid daha demek benim esimin spwrm degerleri dusuk uroloji baklim ne diycek bidaha ucuncu denemeye baslamyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?