Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

kızlar baktım ravza yazmamış haber vereyim dedim. mujdleli haberi ben bericem artık kızmasın bana. sizleri merakta bırakmayım tebrikleri etiketleme ile kendisine yaparsınız dünyalar tatlısı bir kızı oldu dün ravzanın. allahım nazardan kazadan beladan korusun inşallah. darısı bekleyen hepimşze. gebe olan olmayan hepimize. her birimize de dua ettiğini söyledi

Kizlar sukurler olsun 1 hafta once minik prensesimi kucagima aldim. Allah hepinize bu duyguyu yasatsin. 10. Denememde aldim minigimi kucagima hic yilmadim hic isyan etmedim simdi yuzune bakinca butun yasadiklarima deymis diyorum tam bir huzur k9llarimda onu tutmak ve kokusunu almak. Bu arada dogum yapan yol arkadaslarim hepimizin meleklerini Allah anali babali buyutsun. Tedavi goren arkadaslar Allah im en kisa zamanda tedavinizi hayilisiyla sonuclandirsin.

Oooy ne guzel bir haber. Ben de onu merak ettigim icin bakiyorum surekli :) R ravza54 gecmis olsun tatlim hayirli evlat olsun bahti hep acik olsun minnosun

R ravza54 şükürler olsun Rabbim bu günleri de gösterdi..diğer topikten şu ana kadarki gayretlerin geldi aklıma gözlerim doldu tatlım..Allahım sağlıklı bereketli uzun ömürler versin inşallah....öpüyorum seni çiçeği burnunda ANNEEE...

canım benim tahlillerle aynı pıhtılaşma bozukluğun var ilaç kullanman gerekli ileri de de kalp damar hastalığına yatkınlığın var . bu sonuçla mutlaka hemotolojiyle görüş kandan homosisteinine baktır.b12 ve folata baktır.

Herşey güzel olacak merak etme cerencim hepsi geçiyormuş hatta doğumdan sonra yeni endişeler başlıyormuş beslendimi ,ağrısı mi var niye agliyor..dediğin gibi annelik böyle birşey heralde hayat boyu kalbimiz güm güm onlar için endiselenerek geçireceğiz

masalhh arkdsm biz ucuncu denemye basliycaz bes ediyoruz simdiden allhim salikli bi sekilde hyrli evlat olmasni nasib etsin anali baabali buyusun insalh okuyunca mesajini bu nasil bi azim dedim masllh subhanallh

ravza54 canim rabbim anali babali buyutsun oyy minnagin tadini cikar doya doya sev op kokla dikkat et kendine cici anne papyoncum sendende a.r.olsun mujdeyi senden aldik

darısı sizinde başınıza Rabbim inşallah hepimize sağlıkla yaşatsın bu duyguyu

Amin arkadaşım Allah kim evlat hasreti ile yaniyorsa bu duyguyu tattirsin. Umudunu elinden almasın. İnşallah sende vakti saati gelince kucağına bebeğini alırsın. Sağlıklı bir hamilelik gecirsin inşallah

Hemotoloji ne icin canim ben b12 ve folat baktrdm yakinda ikiside iyi hatta folat yuksek cikti. Homosistein nedir? Buarada canim sen testlerini tup bebekten once mi yaptrmistin? İgne kullanmismydin.. Merak ediyrm acaba kimyasal olmasi igne kullanmadgm icin mi oldu

canim ben igne kullandm kan sulandirici ama benimde kimyasl oldu hatta transfer oncesi cizik islwmide yapilmsti rahim suvarina nasib degilmid daha demek benim esimin spwrm degerleri dusuk uroloji baklim ne diycek bidaha ucuncu denemeye baslamyi dusunuyorum

R ravza54 canım Rabbim kızına uzun ömürler versin darısı bizlerin başına. .

Kızlar mide yanmalarim daha çoğaldı benim surup bile fayda etmiyor Dr artacak azalmiyacak demişti soda içiyorum bir saat sonra yine aynı geçmiyor bu sefer yudum yudum su içiyorum icmemem gereken şu
Ortda kaldım yemek yemeye korkar oldum siz neler yaptiniz yapıyorsunuz

Canim peki neye bagliyorlar bu durumu? Sonucta kendiliginden olmasini beklemtrsn ki esinin sperm sayisinin onemi olsun.. Gayet dollenmis bi yumurta tarnsfer ediliyor sonucta olmama nedeni ne olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…