Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Selam hepinize yol kardeslerim cuma hastaneye yattim cumartesi cikacaktim ama dok. Yollamadi azcik bekle dedi 5. Dk bi sancilar basladi aksam 4.30 gibi dogum sancilarim basladi cok bekledim kizlar sabah 4.30 kadar sanci cektim cok sükür 6veya 7 cm zor acildi bebegim gelmeye calissada birtùrlù normel dogum gerceklesmedi ve ebebim sayesinde ve benim artik takatim kalmayinca esimde baski yapinca cok sükür spinal sezeryan karar verildi alman yabanci genc bir ebeydi ama sabaha kadar benimle ilgilendi elleri mosmor oldu benimle nefes alip verdi esimle ikisi cok destek oldular burda sezeryani istemiolar ya zorla girdik cok sükür sag salim kucagima aldim cok korktum spinalden ama hic korkulcak gibi degilmis ve kizimin sesini duymam ne yorgunluk ne cektigim aciyi birakti sildi gitti 12 saat sanci sonrasi sezeryanla 5.25 aldim kucagima nasibim bòyleymis her sancida elimden geldigince hepinize dua ettim okadar yorgun dùsmùsùmki ameliyathanede uyumusum valla telim sarj sorunu oldugundan yazamadim canlar ayagada kalkip devamli sarja takamadim simdilik benden bunlar dilekleriniz dualariniz icin heoinizden Allah im razi olsun cokk öptüm músait oldukca yazarim dua edin cuma insallah hayirlisiyla cikayim evime

cici anne h.geldin cok cekmissin yaa cnm gecmis olsun ama bebisin aldin ya kucagina bosver dusunme gerisini allhim anali babali saglikli buyutsun hayrli evlad olur insalh dogum zor demi ravzacim sen dikkt et kendine inslh hyrlisiyla evinede gecersin dualrini bizden eksik etme dualrimz seninle optum oyy minigi kokla yerime ohh miss

Canım gözümüz aydın..çok şükür iyisiniz..bize şimdilik bu kadarıda yeter yat dinlen anne olmanın tadını çıkar tatlım..benim içinde meleğinin kokusunu içine çek...Allahım sağlıklı huzurlu mutlu ömürler versin inşallah..öpüyorum seni kocaman..

Cektimm ama olsun sanciyida sezeryanida tattim annemin kiymetini cok cok anladim gercekten zor ama okadarda sabir ve dayanma gùcùymùs Allah im insallah hayirlisiyla sanada yasatir bu gûzel duygulari tabi kesilme olmadan hep duamdasiniz hepiniz insallah hayirlisiyla cuma cikarim òperim teyzesi Allah im hepinizden razi olsun

Canim aysem dedigin gibi diger topikten bu gùnlere geldik teyzesi cok dua ettik insallah hayirlisiyla bende duyacam bekleyecem sizi seni Allah im her evlada òmùr versin insallah cekerim tabi adini bile sòylerim cok òptüm cancazim

Nabersiniz kızlar...
şükrolsun can. iyi diyelim iyi olalım.
Büyük ihtimal sezaryen olacakmışım ben Rabbim nasip ederse. aslında bebek doğum şeklini almış. ama kan sulandırıcı iğne nedeniyle sezaryen olacak büyük ihtimal. kalırsa içeride 38. haftada yani ocak ayının 3. haftası falan merhaba diyecek dünyaya. korkular endişeler. bir saat iyiysem bir saat endişeliyim. sağlıklı mı vs vs vs... şu tek damar da fazlasıyla canımı sıkıyor... Rabbim yardımcımız olsun.
Bir de kendini bilmez bir arkadaşım (canı sağolsun) moralimi bozdu 2 haftadır. ikili testinde yaş da risk çıkmış ayrıntılıya gitmişler dr sormuş kanama oldu mu diye (benim kanamam olduğunu biliyor) hemen damarlarını gösterdi diyor (damar sorununu biliyor) sağlıklıymış diyor. halbuki ben onu morelini düzelsin diye aradım o benimkini bozdu :)

allah analı babalı büyütsün canım benim.
bizim için de öp annesi

Canim cok gecmis olsun. Ne zor yollardan gecmissin cok sukur bitmis ama. Simdi en guzel zamanlariniz :) Allah bagislasin cimcimenizi saglikli mutlu uzun omurleri olsun hep birlikte

Oyle can sıkan insanlarla ben gorusmuyorum. Hatta forumda bile birileri olumsuz yorumlar yapiyor ya tanimasamda gicik oluyorum :) oyle gicik oldugum nickler var mesela. Bana da ilk kanamalarim oldugunda esimin bir arkadasinin esine esimin israriyla telefon etmistim. Telefonda bana diyor ki Allahin takdiri rizki varsa dunyaya gelir diyor. Sanki ben oyle oldugunu bilmiyorum. İletisimi kestim bugun oldu daha bi kere aramadi nasilsin diye. Simdi dedigin gibi o zamanki sozleri kasitliydi bence de

Nasıl bir arkadaşmış o öyle neyse terbiyemi bozmiciiiim...boş ver tatlım sen milleti bu devirde ağzı olan konuşuyor zaten..endişeleri felan bırak artık tadını çıkar yeğenimin hazırlıklarıyla ilgilen bol bol temiz hava al...gerçi buralarda havada bol bol kömür kokusu var ..hazırlıklarını tamamla mutlu ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…