Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Doğum sancısı cekmek bu dünyada katlanilacak en güzel ağrı. Rabbim sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kendine ve prensese çok dikkat et, ikinizde Allah'a emanet olun

Geçen günde yazdım. Bazi insanlar sağolsun bu işi çocuk muhabetine çeviriyor. Benim boyle soyle senin degile getiriyorlar. Evlat konusu bir yaris one cikma konusu degil. Rabbim nasip eden kullari olayin kaynagini unutup mucizeyi kendinden saniyor. Herkesin sureci başka önemli olan herşeyin sonunun güzel olması. Ben kendime hep bunu diyorum baştan çok uzuyor Rabbim ama sonunda güzelini hayırlısıni nasip ediyor. Mevlananin çok sevdiğim bir sözü var. Allah kuluna 3 şekilde cevap verir; evet der istediğini verir. Hayır der daha iyisini verir. Bekle der en iyisini verir. Böyle insanlar hep olacaktır. Geçen de dediğim gibi hayvanın alacası dışında insanın içinde ve sen bunu goremiyorsun. Kendini bu insanlar için belki üzebilirsin ama kendine hep şunu sor bence bu insanların evladını üzme hakkı var mi? Su an o senin içinde senden etkileniyor. Bunu ben bilemem en iyi hamile arkadaşlar bilir. Çok şükür sona yaklasiyorsun. Hazirliklara odaklanalim lütfen . bu bebeğin odası nasıl olacak? Neler alındı azıcık detay verin bu hazirliklara kafa yoralim

Ben de bu sözlerin kasıtlı olduğunu düşünüyorum, birkaç kere daha aynı şeyi yaptı başka konularla ilgili ben önemsememiştim bu son oldu görüşmüyorum artık.
Allah razı olsun canlarım. ben biraz endişeli gebelerdenim işte bir siz anlarsınız beni ama benim gibi de olmayın ona göre :)
haklısın cancağızım çok haklısın. birşey olsaydı dr zaten söylerdi. ah kuzum ben basit hazırlıklar yaptım evim küçücük benim oda falan yapmadım. en acil ne gerekiyorsa onu aldım :)

canlarım iyi ki varsınız ya hepinizi ayrı ayrı seviyorum... hepinize ayrı ayrı dua ediyorum...

Selam canlar kaygi ve umutsuzlukla karsinizdayim yine. Dun aksam acayip adet sancisiyla hafif kanamam oldu. Sabah dr gittim cok sukur bebeğim yerli yerinde ama risk var dedi 10 gun rapor verdi igne verdi yatiyorum dua edin ne olur
dinlen canım bol bol su iç inşallah sım sıkı tutunur yer yapıyordur kendine merak etme

Ravzam ALaah anali buyutsun cektigin sanci kefaretin bitanem tum gunahlatindan arinirmis insan dogumla. Anin tadini cikar op kokla melegini bizim icin

Selam canlar kaygi ve umutsuzlukla karsinizdayim yine. Dun aksam acayip adet sancisiyla hafif kanamam oldu. Sabah dr gittim cok sukur bebeğim yerli yerinde ama risk var dedi 10 gun rapor verdi igne verdi yatiyorum dua edin ne olur
canım geçmiş olsun proluton vermiştir ben de kullandım ilk başlarda 4 tane vuruldum hatta. ayyy o iğne nasıl şişlik yapıyor :) yat kalkma ben 3 4 ay ağrı çektim. normal o ağrılar. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.

Canımm gözlerimizaydın yavrun kucağında çok şükür...Dilerim Allahtan en güzel yazıları yazmış olsun ona.Mis kokulu teyzelerinin gülü o.Allahım nazarlardan korusun maşallah.

Gecmis olsun canim. Ben de ayni seyleri yasadim yasadigin korkuyu kaygiyi cok iyi anliyorum. Benim ilk 11. Haftada birden bire cok yogun ve siddetli kanamam oldu. İki hafta kadar surdu cok sukur bir daha tekrarlamadi. Kanama ilk trimesterin en onemli sikayetlerinden. Keske basina gelmeseydi ama olduysa da kotuye yormamak lazim cunku basit sebeplerlede olabiliyormus. Adet sancisi benzeri agriyi da 16 17. Haftaya kadar hissettim o da gecti sukur. O da hep korkuttu beni ama o da rahim buyuyor gobege cikiyor vs o kasilmalardanmis normalmis. Hatta mesela sadece adet donemi benim her daim sag bacagim agrir ve agrilarimda hep oyleydi. Yani seninde oyle degisik agrilarinda olursa gene korkma. Bol bol dinlen, calisiyordan mutlaka rapor izin al dinlenebildigin yatabildigin kadar yat. Bol bol su ic, igne ve ilaclarini tam saatinde ic. İnsallah biran once gecer

canim gecmis olsun dualarim seninlr cannn insalh ufak sikintilar bunlar bak ne guzel bebis yerinde cok sukr bu tarz kanamlri olan arkdslrimz vardi atlattilar cok sukur snde atlaticaksin inslh dua et dinlen iyi bak kendine iyi beslen tutunmya trdimci olan gidalr var almaya calis

Canim cok gecmis olsun. Ne zor yollardan gecmissin cok sukur bitmis ama. Simdi en guzel zamanlariniz :) Allah bagislasin cimcimenizi saglikli mutlu uzun omurleri olsun hep birlikte
Aminn canim insallah Allah im herkese nasib etsin hamis olanlar hayirli bir sekilde alsin kucaklarina tedavi olcaklarda yasasin insallah hayirlisiyla zor ama gùzel oldu Allah im gercekten yardim edio

Doğum sancısı cekmek bu dünyada katlanilacak en güzel ağrı. Rabbim sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kendine ve prensese çok dikkat et, ikinizde Allah'a emanet olun
Aynen canim aynen en zor en sabir ve en gùzel seymis bedduam olsun Allah im sanada topiktekilerede hayirlisiyla yasatsin ama siz dogrun ben gibi olmasin isimlerinizi sòyledim o an aklima geldikce insallah hayirlisiyla Allah im kabul etsin

Dnzderyam o kanamalari riskleri hepimiz yasadik papyonkilikli yi unutma azmi yalvardik normel die yat dinlen hic kalkma ayaklarinin altina yastik koy ve stres yapma Allah im insallah nasib etcek ben gibi cekecen o sancilari banane ben cektim hepinuz cekin insallah hayirlisiyla ve meleklerinizi alin kucaklariniza benim bebegim ii de konus onla o orda annesi adet dònemin yakin yada o andaysan oluo bòyle

Ravzam ALaah anali buyutsun cektigin sanci kefaretin bitanem tum gunahlatindan arinirmis insan dogumla. Anin tadini cikar op kokla melegini bizim icin
Saol canim benim bide ciksaydi ii di ama gercekten nasibten òtesi yalanmis kafaya normel die takmayacskmisin hayirlisi neyse onu dileyeceksin hep òyle diledim son ay cok sükür hayirlisi oldu senide unutmadik teyzesi sende cek bu agrilari die dua ettik

Canımm gözlerimizaydın yavrun kucağında çok şükür...Dilerim Allahtan en güzel yazıları yazmış olsun ona.Mis kokulu teyzelerinin gülü o.Allahım nazarlardan korusun maşallah.
Ayy teyzesii yakinda seninkinide gòrcez insallah hayirlisiyla hepimizinkine dogmus dogmamis hepimizinkine Allah im hayirli òmùrler nasib etsin insallah aminnn teyzesii insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…