Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

bacim galiba senin bebis unlu olacak bu gidisle annesi boyle ruyalr gordugune gore elbet oda etkileniyodur hayrlara vesile olsun insalh

Allah im razi olsun cancazim nezsman gidiosun numan beye histeroskopi icin haber ver insallah hayirlisiyla gùzel olur hersey
merak etme canım haberdar ederim seni.
adetim haftaya gelir büyük ihtimalle temiz istedi doktor bey zaten .
salı hemotoloji gideceğim
endokrin ilaç başladı
dvit çok düşük onuda numan beye gösterecem artık.
inşallah çok emek verdim sizlerinde duasıyla rabbim inşallah bana da evladımı nasip eder
sen nasılsın bebeğin nasıl gaz şikayetiniz falan var mı

Hosbulduk teyzesi sis gòzlerle daginik halde ve coft gòrmeyle gelecegin annesi birgün bunlari sizw devretcem bende yazacam bol bol
inşalllahhhh ben razıyım uykusuz gecelere :)

bacim galiba senin bebis unlu olacak bu gidisle annesi boyle ruyalr gordugune gore elbet oda etkileniyodur hayrlara vesile olsun insalh
canım anasına babasına vatana millete dinine hayırlı evlat olsun her birimizin ki sizin haberlerinizi de dört gözle bekliyorum

R ravza54 canım benim hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İnşallah bizler de kolaylıkla atlatırız.

Selam canlar kaygi ve umutsuzlukla karsinizdayim yine. Dun aksam acayip adet sancisiyla hafif kanamam oldu. Sabah dr gittim cok sukur bebeğim yerli yerinde ama risk var dedi 10 gun rapor verdi igne verdi yatiyorum dua edin ne olur

Canım hiç korkma ben iki kez atlattım o olayı. Dua et, elini karnına koyup. O sağlıklı büyüyecek, maalesef bazı hamilelerde görülüyor bu durum. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz.

Hayır olsun. hamilelik rüyaları meşhurdur ama seninkiler bir alem

papyonkilikli canim prolutonu kac gunde bir vermisti sana. Bana 5 gun sonra bir daha dedi cok mu aceba 5 gun ara kanama devam ediyor
yok canım fazla değil kimisi haftada 2 gün vuruluyor benim ki 7 gün de birdi ama bir yandan crinone jel kullanıyordum ben. endişelenme. sadece çok fazla yanma ve yumru yapıyor ve acıyor tabii ki. böyle şişlik yanma hissedersen hani tüp bebek ilaçlarının yanında verilen soğuk tutmak için ıvır zıvırlar var ya onları dondurup şişliğe koy rahatlatıyor azcık olsun.benim 3 hafta kadar devam etti daha doğrusu jel siyah olarak geri geldi. bu da az da olsa kanama demek

Cankm benim demin alintinin icinde gitti yazdiklarim Rabbik saglikla buyutmeti nasip etsin evladini saglikli hayirli omurler nasip etsin darisibtum istiyen dileyen herkesin basina Insallah bizde ogunleri goruruz insallah Allaha emanet olun

Hayırlı cumalar,
Allah bu mübarek zamanda herkesin gönlünden geçenlerin olmasını nasip etsin.
Evlat hasreti ile yanıp tutuşan kardeşlerime Allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.
Hepimize hayırlı, sağlıklı, vicdanlı, merhametli, mutlu ve dinine bağlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin

günaydın canlar Cumanız hayırlı uğurlu müjdeli olsun...

Günaydın hayırlı cumalar canlarim. .

Hayirli cumalarr kizlarr Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallahh

amin kızlaaar hayırlı cumalar..bilinki bu gönülde bir başka seviliyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…