- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Benden de sanaCanımmm günaydınn sabah sabah güldürdün kısss beni.Kocaman bi öpücük sana.
ay inşallahhhh :))))Haha alemsin kuzum ya hayrolsun insallah
olabilir neden olmasın :) bu arada ben de çok severim zarayı ama uzun zamandır dinlemiyordum kendini hatırlattı :)zarayı çok severim ....demekki bilinç altında ben varım ..
Hosbulduk teyzesi sis gòzlerle daginik halde ve coft gòrmeyle gelecegin annesi birgün bunlari sizw devretcem bende yazacam bol bol
bacim galiba senin bebis unlu olacak bu gidisle annesi boyle ruyalr gordugune gore elbet oda etkileniyodurGünaydın canlar ; Papyonkılıklının rüyalarda ünlülerle buluşma günlüğüne hoşgeldinizbu sefer de Zarayı gördüm rüyamda bana türkü söylüyordu :) Hayırlara vesile olsun ne diyelim
merak etme canım haberdar ederim seni.Allah im razi olsun cancazim nezsman gidiosun numan beye histeroskopi icin haber ver insallah hayirlisiyla gùzel olur hersey
inşalllahhhh ben razıyım uykusuz gecelere :)Hosbulduk teyzesi sis gòzlerle daginik halde ve coft gòrmeyle gelecegin annesi birgün bunlari sizw devretcem bende yazacam bol bol
canım anasına babasına vatana millete dinine hayırlı evlat olsun her birimizin kibacim galiba senin bebis unlu olacak bu gidisle annesi boyle ruyalr gordugune gore elbet oda etkileniyodurhayrlara vesile olsun insalh
Selam canlar kaygi ve umutsuzlukla karsinizdayim yine. Dun aksam acayip adet sancisiyla hafif kanamam oldu. Sabah dr gittim cok sukur bebeğim yerli yerinde ama risk var dedi 10 gun rapor verdi igne verdi yatiyorum dua edin ne olur
Hayır olsun. hamilelik rüyaları meşhurdur ama seninkiler bir alemGünaydın canlar ; Papyonkılıklının rüyalarda ünlülerle buluşma günlüğüne hoşgeldinizbu sefer de Zarayı gördüm rüyamda bana türkü söylüyordu :) Hayırlara vesile olsun ne diyelim
R ravza54 canım benim hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İnşallah bizler de kolaylıkla atlatırız.
Canim kac gun surdu kanama bir de artarsa gel dedi ama artmaktan kasit ne bilemiyorum benim peceteye sildikce geliyor sadece ama bazen daha cok siliyorum cok afedersin
Canım hiç korkma ben iki kez atlattım o olayı. Dua et, elini karnına koyup. O sağlıklı büyüyecek, maalesef bazı hamilelerde görülüyor bu durum. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz.
Hayır olsun. hamilelik rüyaları meşhurdur ama seninkiler bir alem
Selam hepinize yol kardeslerim cuma hastaneye yattim cumartesi cikacaktim ama dok. Yollamadi azcik bekle dedi 5. Dk bi sancilar basladi aksam 4.30 gibi dogum sancilarim basladi cok bekledim kizlar sabah 4.30 kadar sanci cektim cok sükür 6veya 7 cm zor acildi bebegim gelmeye calissada birtùrlù normel dogum gerceklesmedi ve ebebim sayesinde ve benim artik takatim kalmayinca esimde baski yapinca cok sükür spinal sezeryan karar verildi alman yabanci genc bir ebeydi ama sabaha kadar benimle ilgilendi elleri mosmor oldu benimle nefes alip verdi esimle ikisi cok destek oldular burda sezeryani istemiolar ya zorla girdik cok sükür sag salim kucagima aldim cok korktum spinalden ama hic korkulcak gibi degilmis ve kizimin sesini duymam ne yorgunluk ne cektigim aciyi birakti sildi gitti 12 saat sanci sonrasi sezeryanla 5.25 aldim kucagima nasibim bòyleymis her sancida elimden geldigince hepinize dua ettim okadar yorgun dùsmùsùmki ameliyathanede uyumusum valla telim sarj sorunu oldugundan yazamadim canlar ayagada kalkip devamli sarja takamadim simdilik benden bunlar dilekleriniz dualariniz icin heoinizden Allah im razi olsun cokk öptüm músait oldukca yazarim dua edin cuma insallah hayirlisiyla cikayim evime[/QUOTE
canim benim Allahim saglikla buyutmeyi nasip etsin hayirli evlat olur insllah vatanina milletine annesine babasina .Allahim isteyen dileyen herkese nasipveder insallah darisi bizlerin basina
yok canım fazla değil kimisi haftada 2 gün vuruluyor benim ki 7 gün de birdi ama bir yandan crinone jel kullanıyordum ben. endişelenme. sadece çok fazla yanma ve yumru yapıyor ve acıyor tabii ki. böyle şişlik yanma hissedersen hani tüp bebek ilaçlarının yanında verilen soğuk tutmak için ıvır zıvırlar var ya onları dondurup şişliğe koy rahatlatıyor azcık olsun.benim 3 hafta kadar devam etti daha doğrusu jel siyah olarak geri geldi. bu da az da olsa kanama demekpapyonkilikli canim prolutonu kac gunde bir vermisti sana. Bana 5 gun sonra bir daha dedi cok mu aceba 5 gun ara kanama devam ediyor
Cankm benim demin alintinin icinde gitti yazdiklarim Rabbik saglikla buyutmeti nasip etsin evladini saglikli hayirli omurler nasip etsin darisibtum istiyen dileyen herkesin basina Insallah bizde ogunleri goruruz insallah Allaha emanet olunSelam hepinize yol kardeslerim cuma hastaneye yattim cumartesi cikacaktim ama dok. Yollamadi azcik bekle dedi 5. Dk bi sancilar basladi aksam 4.30 gibi dogum sancilarim basladi cok bekledim kizlar sabah 4.30 kadar sanci cektim cok sükür 6veya 7 cm zor acildi bebegim gelmeye calissada birtùrlù normel dogum gerceklesmedi ve ebebim sayesinde ve benim artik takatim kalmayinca esimde baski yapinca cok sükür spinal sezeryan karar verildi alman yabanci genc bir ebeydi ama sabaha kadar benimle ilgilendi elleri mosmor oldu benimle nefes alip verdi esimle ikisi cok destek oldular burda sezeryani istemiolar ya zorla girdik cok sükür sag salim kucagima aldim cok korktum spinalden ama hic korkulcak gibi degilmis ve kizimin sesini duymam ne yorgunluk ne cektigim aciyi birakti sildi gitti 12 saat sanci sonrasi sezeryanla 5.25 aldim kucagima nasibim bòyleymis her sancida elimden geldigince hepinize dua ettim okadar yorgun dùsmùsùmki ameliyathanede uyumusum valla telim sarj sorunu oldugundan yazamadim canlar ayagada kalkip devamli sarja takamadim simdilik benden bunlar dilekleriniz dualariniz icin heoinizden Allah im razi olsun cokk öptüm músait oldukca yazarim dua edin cuma insallah hayirlisiyla cikayim evime
günaydın canlar Cumanız hayırlı uğurlu müjdeli olsun...
Günaydın hayırlı cumalar canlarim. .
Hayirli cumalarr kizlarr Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallahh
amin kızlaaar hayırlı cumalar..bilinki bu gönülde bir başka seviliyorsunuz...Hayırlı cumalar,
Allah bu mübarek zamanda herkesin gönlünden geçenlerin olmasını nasip etsin.
Evlat hasreti ile yanıp tutuşan kardeşlerime Allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin.
Hepimize hayırlı, sağlıklı, vicdanlı, merhametli, mutlu ve dinine bağlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin
Aynen canım ya. iyi ki burayı bulmuşum ve yazışmışım sizlerle...amin kızlaaar hayırlı cumalar..bilinki bu gönülde bir başka seviliyorsunuz...
Canim benim sanada gusel hafta sonlari diliyorum insallahbhepimizinde fuzel haber aldigi gunlerden olur Allshim hepimizin fonlune gore versin sevgilerSelam kızlarrr güzel haftasonu geçirmenizi diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?