Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlarım desteklerınız için çok sağolun dua edın RAbbım bana sabır, dayanma gucu versın
denizim rabbim sabrinida veriyo sabir olmasa bu kdr tedavilere göğüs gerebilirmiyz sence cok sukur allha tevekkul et arkdsm inslh bundan snra daha saglkli bi gebelik gecirirsn cnm bnm

Canim insallah hayirli haberlerle gel dvit bircok kiside sorun ya ve ekdikse cok önemli insallah güzel haber alcaz olmazmi cuma ciktik eve bi geldim 3 günde anlatamam sana hemen dikis yerim sisti evde oda oda dolanioruz herkes ayakta dedesi babaannesi amcalari hepimizi parmaginda oynatio cok şükür bugün iidi gaz ilaci verdim okadar huysuz degildi Allah im hepnize yasatsin inşallah hayirlisiyla

Cankm benim demin alintinin icinde gitti yazdiklarim Rabbik saglikla buyutmeti nasip etsin evladini saglikli hayirli omurler nasip etsin darisibtum istiyen dileyen herkesin basina Insallah bizde ogunleri goruruz insallah Allaha emanet olun
Aminn canim benim insallah tüm bekleyen arkadaslarima kardeslerime nasib etsin Allah im Allah razi olsun kuzum az kaldi gör bak cok cabuk gececek zaman
ceren20 Allah razi olsun canim benimm aminn ecmainn

Haberler var evet bir kez daha husran bir kez daha yikim. Persembe aksam siddetli sanci ile artan kananam nedeni ile acil hastaneye yatisim yapıldı kalbi duran bebeğim cuma gun koparilip alindi bir kez daha sozun bittigi yerdeyim
Sirf senin icin girdim suraya nedesem icinin umutsuzlugunu o yanan canini dindirmez boslugun artar ama inşallah o boşluk en kisa sürede dolar Allah im inşallah hayirlisi ile dahada güzelini nasib etsin duam sizinle ve inşallah en kisa sürede en güzeli gelsin benim profösr hic bekleme hemen dene vücut alisikken hamile kalman daha kolay olur demisti inşallah bu sefer en güzel umutlarin olur karninda evinde hayatinda

Geçmişimizde hep geriye baktık üzüldük.Artık öyle bir kötülük yapmayacağız kendimize.kolları sıva arkadaşım sirkelen kendine gel.artık daha olgunuz ve tecrübeliyiz.kendimizi iyi hissettirecek ne varsa onu yapıp çalışmalara tam gaz başlicaz...

Nasil bi sinav degil mi zaten olmuyor diye umutsuzca otururken bir mucize geliyor yere goge sigmiyorsun geldigi gibi geri gidiyor kulaginda bir kalp atisi ile kalakaliyorsun acimin tarifi gercekten yok bu sefer.
canım operasyon sonrası çok dikkat et, kafanı dağıtmak için temizlik falan yapma sakın havalar soğudu ve kendini çok sıcak tut. bu esnada kan yapan şeyler ye pekmezdir vs. ağrın olursa endişelenme ama çok ağrın olursa ama hemen dr a görün. ben şehadet getirmiştim ölüyorum galiba diye. 40 45 gün içinde adet gelmesi lazım mutlaka değerlendir ya tedavi ile ya da doğal yolla çünkü ben de yaşadım yumurta sayısında artış oluyor ve rahim kendini yenilediği için çizik atılmış gibi oluyor. yat dinlen sakın benim yaptığımı yapma, ben kendimi iyi hissetmek için şükretmek için bak benden de kötüsü varmış diye saçma sapan şeyler okudum. gebelikte onların hepsi aklına geliyor sonra toparlayamıyorsun kendini.
bak kendiliğinden olmaz dediler oldu. daha ne mucizeler görücez hayatımızda. umutsuzluk en büyük günahlardan. dualarım inan ki seninle deniz diye dua ediyorum ayşe diye neşe diye ismini bildiğim herkesin ismini anıyorum ben. taa Ankara Kayseri Samsun İstanbul hatta ve hatta kıtalar arası dua bağımız var bizim. Rabbim birbirine dua eden kullarını mukafatlandıracaktır.

Canımsın Allahım guzel gönlune göre versın inşallah. Edıyorum canım ben etmesem de annem rahat bırakmıyor battanıyenın altından çıkmıyorum annemdeyım gunduzlerı yatmaya eve geçıyorum agrım çok yok çok şükür kanama da cok az cumartesı gun kontrole gıdecem bakalım. Rabbım hepımızın gönlune göre versın sanrımızı bol versın ne dıyım... Sen de hrpınız de benım duslarımdasınız. Hepınızı çok sevıyorum

kızlar pazartesi günü sabah histereskobim olacak inşallah doktor beyle görüştüm .
genel anestezi yapılacakmış öğleden sonra da çıkarsınız dediler
dualarınızı eksik etmeyin
Ayy hadi guzel guzel gecsin bitanem.. İnsallah bu kez bebislerimz gelecekkk :) gerci benim histereskopim onumuZdeki aya kaldi ama olsun. Degilse bende bu hafta ici olacaktim. Hadi bakalim once sen yolu ac arkandan bizde gelelim :)

kızlar pazartesi günü sabah histereskobim olacak inşallah doktor beyle görüştüm .
Canim benim hic korkma opudan bi farki yok ki uyuyor uyaniyorsun o kadar. İnsallah saglikli haberlerle cikacak bir an evvel bebegine kavusacaksin.

hadi hyirli hberlrle gel arkdsm insalh iyi gecer histreskopi ayni gun taburcu ediyrlat zaten rahat ol dualrmz seninle inslh

Allahım hepimize güzellikler nasip etsin. ben de sizleri çok seviyorum.

arkadaşım hiç yaptırmadım ama endişelenme ve korkma bence bir adım daha yaklaşacaksın evladına :)

Nasil bi sinav degil mi zaten olmuyor diye umutsuzca otururken bir mucize geliyor yere goge sigmiyorsun geldigi gibi geri gidiyor kulaginda bir kalp atisi ile kalakaliyorsun acimin tarifi gercekten yok bu sefer.
Canımmm bacım çok üzgünüm.Ne diyeceğimi inan bilmiyorum tek diyeceğim inancını asla yitirme Yüce Allahımın vardır bir bildiği kuzum.Hepimiz inancı bütün insanlarız dua et gülüm sadece dua.Seni çok seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…