- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
vallahi aile olmuşuz giremiyorum diye iyice sinirlenmiştimKizlarrr gunaydin sizi kaybettm diye okadar korktum ki nasilda baglanmsz buraya haftasonu surekli kontrol etm sukur yine birlikteyiz:) hadi bakalim ozaman yeni bir haftaya yeni umutlara yeni heyecanlara kavusmak niyetiyle insallah.. Hepinizi cok opuyorum
Kizlarrr gunaydin sizi kaybettm diye okadar korktum ki nasilda baglanmsz buraya haftasonu surekli kontrol etm sukur yine birlikteyiz:) hadi bakalim ozaman yeni bir haftaya yeni umutlara yeni heyecanlara kavusmak niyetiyle insallah.. Hepinizi cok opuyorum
vallahi aile olmuşuz giremiyorum diye iyice sinirlenmiştim
canım allah sabır versinHaberler var evet bir kez daha husran bir kez daha yikim. Persembe aksam siddetli sanci ile artan kananam nedeni ile acil hastaneye yatisim yapıldı kalbi duran bebeğim cuma gun koparilip alindi bir kez daha sozun bittigi yerdeyim
Haberler var evet bir kez daha husran bir kez daha yikim. Persembe aksam siddetli sanci ile artan kananam nedeni ile acil hastaneye yatisim yapıldı kalbi duran bebeğim cuma gun koparilip alindi bir kez daha sozun bittigi yerdeyim
Geçmiş olsun tatlım..mazur gör dorumu normal kürtajmı oldun yoksa başka birşeymi uyguladılar ?Haberler var evet bir kez daha husran bir kez daha yikim. Persembe aksam siddetli sanci ile artan kananam nedeni ile acil hastaneye yatisim yapıldı kalbi duran bebeğim cuma gun koparilip alindi bir kez daha sozun bittigi yerdeyim
Haberler var evet bir kez daha husran bir kez daha yikim. Persembe aksam siddetli sanci ile artan kananam nedeni ile acil hastaneye yatisim yapıldı kalbi duran bebeğim cuma gun koparilip alindi bir kez daha sozun bittigi yerdeyim
çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm. ne diyeceğimi bilemiyorum. dualarım seninle yüreğim seninle. Rabbim olmaz denileni oldurdu yine güzel olacak herşey ben eminim...Haberler var evet bir kez daha husran bir kez daha yikim. Persembe aksam siddetli sanci ile artan kananam nedeni ile acil hastaneye yatisim yapıldı kalbi duran bebeğim cuma gun koparilip alindi bir kez daha sozun bittigi yerdeyim
off arkadsim bu haber cok uzdu beni tuylerim diken diken suan canm arkdsim nasib deglms demek allhim sen goruyosun bizi sikintilarmizi al gotur artik seni cok seviyrm arkdsm gecmis olsunHaberler var evet bir kez daha husran bir kez daha yikim. Persembe aksam siddetli sanci ile artan kananam nedeni ile acil hastaneye yatisim yapıldı kalbi duran bebeğim cuma gun koparilip alindi bir kez daha sozun bittigi yerdeyim
Normal kurtaj aysesahram sinav arkadasim benimmmGeçmiş olsun tatlım..mazur gör dorumu normal kürtajmı oldun yoksa başka birşeymi uyguladılar ?
Nasil bi sinav degil mi zaten olmuyor diye umutsuzca otururken bir mucize geliyor yere goge sigmiyorsun geldigi gibi geri gidiyor kulaginda bir kalp atisi ile kalakaliyorsun acimin tarifi gercekten yok bu sefer.off arkadsim bu haber cok uzdu beni tuylerim diken diken suan canm arkdsim nasib deglms demek allhim sen goruyosun bizi sikintilarmizi al gotur artik seni cok seviyrm arkdsm gecmis olsun
Vardır bir hayır tatlım..üzülüyoruz ama elimizden birşey gelmiyor..bazen okuyorum iğneyle felan düşük yaptırıyorlar onlar mecburen ilaç bünyeden gidene kadar 6 kadar korunmak zorunda kalıyorlar..bak tatlım yinede şanslıyız olmayacak denileni tattık Allah nasip etti dimi..yılmak yok denemeye devam...o bebişler bu göbüşlere gi -re-cek o kadar...Normal kurtaj aysesahram sinav arkadasim benimmm
Canim benim ya cok uzuldum Allahim sabir versin Rabbim insallahbtez zamanda yuzunu guldurur Allahim dileyen isteyen herkesebtez gunde nasipvetsinvkuzumHaberler var evet bir kez daha husran bir kez daha yikim. Persembe aksam siddetli sanci ile artan kananam nedeni ile acil hastaneye yatisim yapıldı kalbi duran bebeğim cuma gun koparilip alindi bir kez daha sozun bittigi yerdeyim
Insallah kuzum Rabbim hayirlisiyla ogunleri gosterecek insallah isteyen herkeseVardır bir hayır tatlım..üzülüyoruz ama elimizden birşey gelmiyor..bazen okuyorum iğneyle felan düşük yaptırıyorlar onlar mecburen ilaç bünyeden gidene kadar 6 kadar korunmak zorunda kalıyorlar..bak tatlım yinede şanslıyız olmayacak denileni tattık Allah nasip etti dimi..yılmak yok denemeye devam...o bebişler bu göbüşlere gi -re-cek o kadar...
olacak ben inaniyorum rabbim sadece sabrimizi siniyo bi mucizeydi geldi gecti inslh bundan sonra saglikli bi sekilde gobusun dolar cnm arkdsm yilmak yok yola devamNasil bi sinav degil mi zaten olmuyor diye umutsuzca otururken bir mucize geliyor yere goge sigmiyorsun geldigi gibi geri gidiyor kulaginda bir kalp atisi ile kalakaliyorsun acimin tarifi gercekten yok bu sefer.
Canımmmmm keşke senın kadar sabırlı umutlu olabilseydim hep aklıma amelyat sonrası dönüşün geliyor evet kızlar nerede kalmıştık demiştin maşallah sana hayran kalmıştım. Bense ağzımı açtığım an isyana kaçmaktan korkuyorum kelimeler boğazımda düğümleniyor yutkunuyorum yutkunuyorum. Bunu nasıl atlatacagım bilmiyorumVardır bir hayır tatlım..üzülüyoruz ama elimizden birşey gelmiyor..bazen okuyorum iğneyle felan düşük yaptırıyorlar onlar mecburen ilaç bünyeden gidene kadar 6 kadar korunmak zorunda kalıyorlar..bak tatlım yinede şanslıyız olmayacak denileni tattık Allah nasip etti dimi..yılmak yok denemeye devam...o bebişler bu göbüşlere gi -re-cek o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?