Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

tv izleyen benim. şu isyan şarkısından sonra o sese sardım 2 3 gündür :)
Yok kız semcan la profumuz aynı ondan sordum ona...hocamız internetteki bilgi kirliliği yüzünden tv de yayın yapıyor haftadaa bir..ona sorulanları tv de cevaplıyor ondan sordum izliyor musun diye..

Ayy hadi guzel guzel gecsin bitanem.. İnsallah bu kez bebislerimz gelecekkk :) gerci benim histereskopim onumuZdeki aya kaldi ama olsun. Degilse bende bu hafta ici olacaktim. Hadi bakalim once sen yolu ac arkandan bizde gelelim :)
canım ben tecrübe ederim sana anlatırım .
inşallah evlatlarımıza kavuşuruz bu tedavimizde

ben o sesi izlerim zaten esimden dolayi ama adam ne soyledi bee isyani arkdsm
evet ya, adam nasıl da içten söyledi. halen daha dilimde :)

Yok kız semcan la profumuz aynı ondan sordum ona...hocamız internetteki bilgi kirliliği yüzünden tv de yayın yapıyor haftadaa bir..ona sorulanları tv de cevaplıyor ondan sordum izliyor musun diye..
yok ben tahmin ettim öyle bişi olduğunu da araya geyik yapayım dedim

Canlar nasilsiniz ben halen iilesmeye calisiorum dikislerim atip ii olsa daha cok rahatlayacam teyzeleri biz büyüyoruz göbegimizi atmadik ama iiz insallah hayirli haberler beklioruz hepinizden yarin dok. Kontrolü var bakalim ne olmus fiesat buldukca girip okuorum dnzderya canim benim nasilsin biliorum cok sacma bir soru sinavimiz sabirli uzun ben o yikimi 3 defa yasadim insallah iisindir yazamasamda takip ediorum seni canim benim aysesahra canim sen nasilsin nasil oldun masallah diorum sabrina azmine gelecegin sabirli annesi

İyiyim canım çok şükür..seni sormalıııı taze annecik...yarın ameliyat olalı tam bir ay olacak..sanki daha uzun zaman geçmiş gibi atlattım geçti gitti...şimdi regl olmayı bekliyorum onuda başarıyla atlatırsam derinden bir ohhh çekeceğim...

Canım benım gununu gör bebeğinin inşallah kısa surede iyileşir rahar rahat keyfınce buyutursun cennet kokulu mınnağını. Ben de ne kadar iyi olunursa o kadar ıyıyım işte dınlenıyorum. Sen sınavını sabrınla atlattın darısı bızlere...

Kızlar yarın dr kontrolüm var. Doktora sormam gereken bısey var mı ne bıleyım folik acıt kullanmaya devam edenler var korunanlar var korunmayanlar var burda okuduğum her doktor başka bışey demiş. Embrıyo genetığe gıttımı dıye soranlar var bıze bişey dıyen olmadı of kafayı yıcem ya bız sormadan doğru durust yonlendıren bılgı veren bı doktora rastlamadım yaa

Tatlım bende geçen hafta doktoruma ziyarete gitmiştim...kendiliğinden hamiş kalmıştım ama sağolsun çok babacan bir doktorum var kendisi çağırıp muayene etmişti hatta ameliyatımıda kendi yaptı..bir sonraki adımımız nedir diye sordum..tüp felan diyebilirdi malum tek tüpüm kaldı.. Sakın korunma onu bunu kullan demiyorum vücudun gebeliği tanımışken devam et dedi..akışına bırak stres olma dedi..

Oyy oldumu bir ay nekadar uzun süre olmus ben cok sükür iim iilesmeyi bekliorumm olursun canim.biraz gecikebilir ve adetin fark eder ama gelir cancazim

Oyy denizim icim gitti sende bu sinavi atlatacaksin sen güclüsün inaniorum Allah im en güzelini nasib edecek insallah en bereketli en hayirlisini nasib etsin bak kürtajdan sonra korun diyen olur dok. Bile profösör bsna bekleme hemen adetinle basla sansin cok yüksek demisti

Denizim ayse aynisini demis dok. Korun derse korunma aynen bünye aliskin daha fark edio folik asite devam edebilirsin bi zarari yok tamtersine olursa faydasi var bode bak senin tüp bebek tutmadi bu sonlandi embriyolardan olabilir bunu senin istemen degil direkt kendi dok. Önermeliydi arastirilmasini evet burda olsun orda olsun ilk gebelik sonlandimi arastirilmio kanun olarak ama bu dok. Elinde benimki arastirdi sirf ilerde sorun yasamayayim die kürtaj bebegun tutunmasini da kolay saglar ben korunmadim 6 ay icinde hamile kalmistim tekrar

Bana çok uzun zaman olmuş gibi geldi...sen nasılsın tatlım annelik nasıl gidiyor?
Ben cok sükür iim azcik agri oluo okadar annelik güzel gidio teyzesi biz hep dua edioruz Allah im en güzelini yasatsin onunla büyüyorum onunla ögreniorum aslinda cok degisik emanet diorum ben ona Allah imin en güzel emaneti aynnen banada cok uzun zaman geldi ömrümüz gidio

Canim benim kiyamam ben minige kucuk cocuklarda cok gaz oluyo kuzum sen nerede yasiyodun eger alnanyadaysan eczanelerde kummel zäpfchen var corek otu fitili dogal yani hastanede yeni doganlari hep ondan veriliyo cok iyi ve bebegide uyutuyo saglikliomurler dilerim ismi neydi bebusin

Allahım iyi haberlerle gelmeyi nasip etsin sana cancağızım. okur musun bilmiyorum yetişebildim mi ya da doktora gitmeden önce. Aslında soracağın çok da bişi yok. tedaviye ne zaman başlamak istediğini sen belirle sadece, ben açıkca beklemek istemediğimi söyledim. çünkü zaten vücud kendini yeni regl ile tazliyor, kürtaj sonrası adet olmadan gebe kalanı var kuzum o kadar diyim sana. Folik aside sen düşük doz da başla ben 2 günde bir alıyordum operasyon sonrası ama onu da ben istedim tedavi öncesi bişi yapmadan durnak istemedim tabi o esnada ben quenzim q 10 ve dhea kullandım ama sen bunları dr una sor. RABBİM ŞİFANI VERSİN.

Bana çok uzun zaman olmuş gibi geldi...sen nasılsın tatlım annelik nasıl gidiyor?
CANIM BENİM 33. YA DA 35. GÜNDE GELDİ. HATTA 30. GÜNDE DR A GİTMİŞTİM DR KAN TAHLİLİ YAPIPI BEKLE DEMİŞTİ BİKAÇ GÜN SONRA GELDİ ZATEN O ADETLE DE TEDAVİYE BAŞLADIK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…