Sen emek verip yazarsin da ben okumaz miyim gulummm ALlah razi olsun. Ogleden sonra gidecegim. Benim fikrim de beklememekten yana. Birkac ay dogal deneyip sonra tedaviye gecmek istiyorum. Guya planlar bugunlerdeki regl ile tedaviye baslamakti. Derler ya insanoglu plan yaparmış ALlahu teala gulermis...Allahım iyi haberlerle gelmeyi nasip etsin sana cancağızım. okur musun bilmiyorum yetişebildim mi ya da doktora gitmeden önce. Aslında soracağın çok da bişi yok. tedaviye ne zaman başlamak istediğini sen belirle sadece, ben açıkca beklemek istemediğimi söyledim. çünkü zaten vücud kendini yeni regl ile tazliyor, kürtaj sonrası adet olmadan gebe kalanı var kuzum o kadar diyim sana. Folik aside sen düşük doz da başla ben 2 günde bir alıyordum operasyon sonrası ama onu da ben istedim tedavi öncesi bişi yapmadan durnak istemedim tabi o esnada ben quenzim q 10 ve dhea kullandım ama sen bunları dr una sor. RABBİM ŞİFANI VERSİN.
hep güzellikler bulsun hepimizi bir de canım ben operasyondan sonra kanama durunca meryem suresine başladım. şükrolsun halen daha okuyorum. sen de başla başlamadıysanSen emek verip yazarsin da ben okumaz miyim gulummm ALlah razi olsun. Ogleden sonra gidecegim. Benim fikrim de beklememekten yana. Birkac ay dogal deneyip sonra tedaviye gecmek istiyorum. Guya planlar bugunlerdeki regl ile tedaviye baslamakti. Derler ya insanoglu plan yaparmış ALlahu teala gulermis...
Tatlım gittinmi doktora merak ettim..Kızlar yarın dr kontrolüm var. Doktora sormam gereken bısey var mı ne bıleyım folik acıt kullanmaya devam edenler var korunanlar var korunmayanlar var burda okuduğum her doktor başka bışey demiş. Embrıyo genetığe gıttımı dıye soranlar var bıze bişey dıyen olmadı of kafayı yıcem ya bız sormadan doğru durust yonlendıren bılgı veren bı doktora rastlamadım yaa
Gıttım bıtanem parca kaldı mı bakmak için çagırdım bı sorun yok dedi. 3 ay korunun dedı ama ben bekleyememTatlım gittinmi doktora merak ettim..
Allah kabul etsın ben de MEryem sureme aylardır devam edıyorum inşallah ama şu an kanamam devam tabi. Eşime de dedim şu dualarıma hayırlısıyla bı kavuşsam boşlukta hıssedıyorum resmenhep güzellikler bulsun hepimizi bir de canım ben operasyondan sonra kanama durunca meryem suresine başladım. şükrolsun halen daha okuyorum. sen de başla başlamadıysan
Çok şükür herşey yolundaymış...tatlım ben ilk adetten sonra çalışmalara başlicam..sen bilirsin ama bence sende fazla bekletme iyi hissedince başla canım..Gıttım bıtanem parca kaldı mı bakmak için çagırdım bı sorun yok dedi. 3 ay korunun dedı ama ben bekleyemempatolojide bısey çıkmamış genetiğe göndermeli miydik dedim genetık sorun çıksa bile sadece bu embrıyoyu bağlar her bırı bırbırınden bagımsız gerek yok dedi. 1ay sonra amh baktıralım bu önemli azalma varsa yumurta dondurmalıyız dedi inşallah bir de öyle bir problemle karşılaşmam geçen yıl çok iyiydi amh ım. Durumlar böyle ...
canım çoookkk geçmiş olsun Rabbim mucizelerini çifter çifter versinGıttım bıtanem parca kaldı mı bakmak için çagırdım bı sorun yok dedi. 3 ay korunun dedı ama ben bekleyemempatolojide bısey çıkmamış genetiğe göndermeli miydik dedim genetık sorun çıksa bile sadece bu embrıyoyu bağlar her bırı bırbırınden bagımsız gerek yok dedi. 1ay sonra amh baktıralım bu önemli azalma varsa yumurta dondurmalıyız dedi inşallah bir de öyle bir problemle karşılaşmam geçen yıl çok iyiydi amh ım. Durumlar böyle ...
rabbim emeklerini bosa cikarmasin arkadsm allhim yardimcimz olsun insalh bi an once toparlayip göbüşünü doldurursun bizde burdan teyzeleri olarak dualar rdrriz rabbim sana bagislasin die canim arkadsmGıttım bıtanem parca kaldı mı bakmak için çagırdım bı sorun yok dedi. 3 ay korunun dedı ama ben bekleyemempatolojide bısey çıkmamış genetiğe göndermeli miydik dedim genetık sorun çıksa bile sadece bu embrıyoyu bağlar her bırı bırbırınden bagımsız gerek yok dedi. 1ay sonra amh baktıralım bu önemli azalma varsa yumurta dondurmalıyız dedi inşallah bir de öyle bir problemle karşılaşmam geçen yıl çok iyiydi amh ım. Durumlar böyle ...
aminnnn canım hepimiz ayrı ayrı emekler veriyoruz Rabbim hepimize kolaylıklar güzellikler bol sabır ihsan etsin hepimizin kucaklarını doldursun bebeğine kavuşan arkadaşlarımıza sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsinrabbim emeklerini bosa cikarmasin arkadsm allhim yardimcimz olsun insalh bi an once toparlayip göbüşünü doldurursun bizde burdan teyzeleri olarak dualar rdrriz rabbim sana bagislasin die canim arkadsm
Amin kuzum hepinuze hayirli cumalar hepinize insallahbRabbim tedaviye gerek kalmadan nasip eder kuzum ari sutu bal ve polenide tavsiyevederim insallah Rabbim hepimizin yuzunu guldursumaminnnn canım hepimiz ayrı ayrı emekler veriyoruz Rabbim hepimize kolaylıklar güzellikler bol sabır ihsan etsin hepimizin kucaklarını doldursun bebeğine kavuşan arkadaşlarımıza sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin
Canim uzulme vardir bi çözümü elbet senin esin daha once varikosel ameliyati gecrmsti sanirim bi doktrla gorusun baklim inslh guzel seyler soyler benim esimin morfoloji % 3 tu en son yptgi semen analizinde ama bazi merkezlerde farkli cikabilymus ben esimin degerlerni keci boynuzu kuruyle yukselttim sende bi uygulaKizlarr cok moralim bozukkbugun universitede esim tekrar sperm testi verdi ve sonuclari aldik.. Malesef degerler umdugumdan kotu geldi sperm sayisinda inanilmaz bir artis olmasina ragmen ileri hizli harektli sayisi %0, yavas ileri hareketli %44, yerinde hareketli %14, hareketsiz%42. Dahasi kruger kriterlerine gore morfoloji %0. Kocaman bir sifir... Henuz doktora gosteremedk benim adetimle birlikte muayene edecek ozamn gosterecegz ama psikololjkmen cokmus durumdayim icimizde degerleri boyle olup hamis olan var mi kizlarr kusura bkmayin beynim durdu resmen
Evt cnm olmustu 2 kez. Bebek istedgmzden beri kac kez test verdk hatrlmyrm ama morfoloji ilk kez sifir cikti ayni sekilde ileri hareketlide..doktrlar tekrar ameliyata gerek gormemislerdi. Hayrlisi tabiki derdi veren Rabbim dermanida verir.. Keciboynuzu kurunu biara bnde denedm evt baya faydasi oluyor. Tekrar basliyim bende. Saol canm destegn icin esime o kadr kizyrm ki asiri rahat davranyor. Kimseyle konusamyrm iyiki varsnzCanim uzulme vardir bi çözümü elbet senin esin daha once varikosel ameliyati gecrmsti sanirim bi doktrla gorusun baklim inslh guzel seyler soyler benim esimin morfoloji % 3 tu en son yptgi semen analizinde ama bazi merkezlerde farkli cikabilymus ben esimin degerlerni keci boynuzu kuruyle yukselttim sende bi uygula
canımmmm Şifasını versin Rabbim. erkek faktöründe ben de keçi boynuzu kürünü duymuştum. inşallah güzellikler bulur seni.Kizlarr cok moralim bozukkbugun universitede esim tekrar sperm testi verdi ve sonuclari aldik.. Malesef degerler umdugumdan kotu geldi sperm sayisinda inanilmaz bir artis olmasina ragmen ileri hizli harektli sayisi %0, yavas ileri hareketli %44, yerinde hareketli %14, hareketsiz%42. Dahasi kruger kriterlerine gore morfoloji %0. Kocaman bir sifir... Henuz doktora gosteremedk benim adetimle birlikte muayene edecek ozamn gosterecegz ama psikololjkmen cokmus durumdayim icimizde degerleri boyle olup hamis olan var mi kizlarr kusura bkmayin beynim durdu resmen
Canim benim Rabbim buyuktur ben herzaman yaziyorum ari sutu bal ve polen coook faydali esinle beraver sabah aksam yiyin bide zebcefilli balli cayda cok fayda ediyo keci boynuzu kurunden sonra uygulamani tavsiye ederim Allahim tez zanda mucizemi hayirlisiyla gerir kuzum insallah Rabbim herkesin gonlune gore versin eger sigara iciyosada kesinlikle biraksin sigarada cok etkiliyo Rabbim buyuktur kuzumKizlarr cok moralim bozukkbugun universitede esim tekrar sperm testi verdi ve sonuclari aldik.. Malesef degerler umdugumdan kotu geldi sperm sayisinda inanilmaz bir artis olmasina ragmen ileri hizli harektli sayisi %0, yavas ileri hareketli %44, yerinde hareketli %14, hareketsiz%42. Dahasi kruger kriterlerine gore morfoloji %0. Kocaman bir sifir... Henuz doktora gosteremedk benim adetimle birlikte muayene edecek ozamn gosterecegz ama psikololjkmen cokmus durumdayim icimizde degerleri boyle olup hamis olan var mi kizlarr kusura bkmayin beynim durdu resmen
Canim benim internetten aldigim alinti:Zencefil, sperm kalitesini artırmanın yanında erkek kısırlığına yardım eder.diye yaziyodu insallah faydasi olur kuzumKizlarr cok moralim bozukkbugun universitede esim tekrar sperm testi verdi ve sonuclari aldik.. Malesef degerler umdugumdan kotu geldi sperm sayisinda inanilmaz bir artis olmasina ragmen ileri hizli harektli sayisi %0, yavas ileri hareketli %44, yerinde hareketli %14, hareketsiz%42. Dahasi kruger kriterlerine gore morfoloji %0. Kocaman bir sifir... Henuz doktora gosteremedk benim adetimle birlikte muayene edecek ozamn gosterecegz ama psikololjkmen cokmus durumdayim icimizde degerleri boyle olup hamis olan var mi kizlarr kusura bkmayin beynim durdu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?