Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Tatlım vardır elbet bir çözümü..test vermeden önceki ay antibiotik felan kullandıysa oda etkilemiş olabilir..biraz araştıralım kür felan..

canımmmm Şifasını versin Rabbim. erkek faktöründe ben de keçi boynuzu kürünü duymuştum
canlarimm hepinizden Allah razi olsun mevlam neyler neylerse guzel eyler.. Sabretmkten baska yolumuz yok herseyin Hayrlisi insallah.. Hepninizi cok ama cok seviyorum en buyuk destekcilerimsinz degilse coktan pes etmistim.. İyi ki varsinizz

canlarimm hepinizden Allah razi olsun mevlam neyler neylerse guzel eyler.. Sabretmkten baska yolumuz yok herseyin Hayrlisi insallah.. Hepninizi cok ama cok seviyorum en buyuk destekcilerimsinz degilse coktan pes etmistim.. İyi ki varsinizz
Canım bızım morfolojınınde sıfır çıktığı olmuştu sonuçta dogal yolla bile gebe kaldım bılıyosun atıyorum sayı 10 mılyonsa onlar 10 mılyonu da incelemıyo ki baktıkları bölgede normal morfolojı görmemiş olabilirler bır de analızden analıze merkezden merkeze de değişiyor sana lazım olan bır adet onu da ımsı de illa ki en iyisını sececekler takılma sen bunlara moralını yüksek tut canım RAbbım emeğinın katşılığını boş bırakmayacak buna inan. Öptüm seni

Canimsn denizimm insallahh insallahhh dedigin gibi olur Rabbim emeklerimzn karsiligini verir.. Evet haklisin sonucta ben dogal bebek beklmyrm tup bebektede tek tek seciyorlar kaliteli olanlari. Esim hep dogal olacak sen kafana takmasan diyordu bu sonuclar ona bi cevap oldu acikcasi.. Sanki ben cok istyrm o igneleri yemeyi ama anlatamyrdm bi turlu..sen bizim en buyuk umudumz oldun Rabbim senin mucizeni yeniden gosterecek insallah

bazi erkekler oyledir cnm bilemzsin belki icine atiyodur rabbim hyrli kapilar tez zamnda acsin bize inslhh iyiki burdan dertlesiyrz bu olmasydi naprdik sizden baska kimse bilmiyo tup bebek yptrdgmi tedavi gordgumu mesela iyiki varsiniz canlarimmmm

bazi erkekler oyledir cnm bilemzsin belki icine atiyodur rabbim hyrli kapilar tez zamnda acsin bize inslhh iyiki burdan dertlesiyrz bu olmasydi naprdik sizden baska kimse bilmiyo tup bebek yptrdgmi tedavi gordgumu mesela iyiki varsiniz canlarimmmm
Aynen cnm benmde annem ve esimin abisi disnda kimse bilmyor oda saglikci oldgu icn biliyor..buarasi benm icn siginak gibi kacip saklandgm yer sanki.. bazen sevinyrz bazen uzulyrz burda ama gercek samimi duygularla bagliyz birbirimze..cok sukur ki sizleri tanidm

Benim de dururmumu benim ailem haric kimse bilmiyor. Bebek dusunmuyor musunuz diyene bobreginde kist var ki gercekten var onun tedavisini goruyorum diyordum. Bigun esimle cok fena kavga ettik senin ailen biliyor dogum esnasinda ya dr soykerse cok ayip olur soyleyelim dedi. Istemiyorum dedim kavga gurultu bende de bi huy var kavga edemem bagirip cagiramam peki der susarim biri bana bagirdi mi .sevmiyorum istemeden bi laf ederim geri donus olmaz diye. Peki sen bilirsin dedim. Ertesi gun kvlere gittik bizim ki zaten kendiliginden vazgecmis soylemekten. Kp eltimle ilgili soz acti seker hastasi kendisi demez mi acaba cocugu olacak mi evlenmeden once bi test yaptirsa da bilsek belki de oLmayacak. ben sadece esime baktim once dayanamadim belki abimde sorun olur baba nerden biliyorsunuz dedim. Hani nabzini olcuyorum bendeki sorunu soylesek neasil tepki verecek diye. Kv o hepiniz benim yavrumsunuz ayirt etmem diyen kisi Alllaahhhh korusunn dedi. Eltimden bahsederken susup dinliyordu. Ben de artik dedim ki baba bunun tahlille de alakasi yok ksmet dedim. Eve donerken esim hakliymissin dedi. Uzun oldu ama bazen soylememek daha iyi oluyor. Daha kolay basedebiliyorsun sorunlarla. Simdiki aklim olsa sadece kendi babama soylerdim. Annem ve kardeslerimin de bilmesini istemezdim zor zamanlardan gectim geciyorum cunku. Ama iyi ki burasi var. Dualarimiz var

Canim Rabbim ne buyuk esin kendilignden gorup farkina varmis. Varsin bilmesinler herkesn bilmesi gerekmiyor eksiklik mi degil insaoglu kendi basima gelmez saniyor.. Benim esimde cok dedi senin annen biliyr benmkisi bilmyr diye olumlu olursa soyleriz dye gecştirmstm hep ama negatif olunca iste bu yuzden soylemedm dedim bi umut onlarda bekliyicek ve uzulucekti ve kotusu sanki tup bile tutmuyor demek sorun onda olacakti.. Sanki farkeder gibi ama malesef bazilari icin farkediyor.. Kaynvalidemn suphelendgini ogrendm tahmn ediyor bence cunku esim bekarken 2 kez varikosel gecirms ve dr tup bebekle cocugu olur demis. Sıkıntıdan haberdar yani.. buara bi soguk davranyr bana arayip sormuyor bende esime bisey demiyorum ama icten icte uzuluyorum acaba torunlari olsa yine boyle arayip sormazmydi.. Ahh canimm o kadar tedavi igne ilac olcak mi olmucak mi diye dusunrken bide boyle seyler moralini bozuyor insanin

ah be canim. Benim bi kp var Allah iyiligini versin. Hastaliklarin hicbiri basina gelmez saniyor en son engelli birinin taklidini yapti. Ondan sonra artik umursamaz oldum onu ve her halini. Ama yine de insan etkileniyor iste. Yoksa ben acik acik soylerim ama beni birak ben dayanirim.esimin kalbini kirardi okadar iyi biliyorum ki. Bosatmaya kdr goturebilirdi . Neyse umarim Rabbim herseyin guzelini nasip eder bizlere. Eminim ki Rabbim guzel kapilar acicak hepimize. Sen dualarini eksik tutma Hic bi zaman ve bosver gitsin kisileri kendine odaklan sen. Tedavine odaklan.

Takmamaya calsiyrm canm. Bu tedaviden once konusmayi dusunyrdum ama artk dusunmuyorum cunku ne maddi ne manevi bir yardimlarini gorecegimi sanmiyorum oyuzden bilmelerine gerek yok kaldi ki bnde arti stres olacak.. Rabbim yardimcimiz olsun insallahh cok sukur ki sizin gibi insanlari tanima firsati buldum. Mayista tedaviye baslayip kendimi subat topiginde bulmam cok manidar :)) szi taniyasim varmis demekki

şükrolsun yaradanıma :) Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. hem bu dünyada hem de öbür dünyada yüzümüzü güldürenlerden olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…