- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Aminn canim insallahhşükrolsun yaradanıma :) Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. hem bu dünyada hem de öbür dünyada yüzümüzü güldürenlerden olsun...
canim neden uzuluyorsun sorun sendemi sanki hadi sende dielim veren allah. degilmi cok sukur bunlar da gecer gidrr ama kayinvalidenin soguk davranmasi hic hoş bnce tam tersi bu konuda daha cok sicak samimi davranmasi lazim sonucta esinde problem var ama uzulme bunlrda gecer iste ben bu tuzden kimse bilsin istemiyorum herdefasinda sorup moralimi bozucaklar bazen etraftan duyuyorum tup yapan arkadalar var tutmayimca aileleri tup bebek bile yapti tutmadi daha olmaz deyip kestryorlar bi komsum 9 yillk evli yumurltri tembeldi uc asilama bi tup denediler olmadi esinin ailesi evlendirmeyi bile dusundrduler oglunu bidaha niyetlnip denediler bu sefer tuttu bi ay snra dogumu var yani anliycgnz ailenin onemi cok buyk anlayis olmayinca cok zor hele rabbim yardmcmz olsun canlarCanim Rabbim ne buyuk esin kendilignden gorup farkina varmis. Varsin bilmesinler herkesn bilmesi gerekmiyor eksiklik mi degil insaoglu kendi basima gelmez saniyor.. Benim esimde cok dedi senin annen biliyr benmkisi bilmyr diye olumlu olursa soyleriz dye gecştirmstm hep ama negatif olunca iste bu yuzden soylemedm dedim bi umut onlarda bekliyicek ve uzulucekti ve kotusu sanki tup bile tutmuyor demek sorun onda olacakti.. Sanki farkeder gibi ama malesef bazilari icin farkediyor.. Kaynvalidemn suphelendgini ogrendm tahmn ediyor bence cunku esim bekarken 2 kez varikosel gecirms ve dr tup bebekle cocugu olur demis. Sıkıntıdan haberdar yani.. buara bi soguk davranyr bana arayip sormuyor bende esime bisey demiyorum ama icten icte uzuluyorum acaba torunlari olsa yine boyle arayip sormazmydi.. Ahh canimm o kadar tedavi igne ilac olcak mi olmucak mi diye dusunrken bide boyle seyler moralini bozuyor insanin
Bir solukta okudum ama ben hepinizi :))) ben de sizin yasadiklarinizin asagi yukari hepsini yasadim. Biraz daha ileri gidip bosanma noktasina bile geldik cunku esim annesi ve kizkardesinin tarafini tuttu hep hala da tutuyor ki hic birsey biledikleri halde. Annesi bana dunyanin lafini soyleyip benim oglum soyle boyle deyip keciboynuzu pekmezi getirmisti sacina iyi gelir diye. Bende sinirden yedirmemistim sonra takip etmiyosun her gun yesin saclari dokulmesin diye kavga cikardi. Daha neler neler. O yuzden siz benden daha sanslisiniz. Ben yine de boyle bir durumda bile tedaviden vazgecmedim. Benim ailem biliyordu bana cok kizdilar hala da kiziyorlar ama ben tek basima da olsam tedaviden vazgecmedim. Bu arada esiminde degerleri kotu cikmisti denge labda yapmislardi testleri. Sonra ulusta tanidik bir baharatcida kur yaptirdim hem ona hem kendime ve kisa surede degerleri yukseldi. İlk sonucu aldiginda bi haller oldu ona kendiliginden tedaviye istekli davrandi sonra degerlerinin yukseldigini gorunce annesi gibi o da basima aslan kesildi. O yuzden kurleri ihmal etmeyin keci boybuzu,Abooo ne uzun yazmışım şaşırdım kendime ..
Maşallah tatlım 31. Haftaya gelmişsin..Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..bende regl dönemimi atlatınca artık bi kürün ucundan tutarım..benim kv kendi kazdığı kuyuya düştüğü için eşim benden yana..sonuçta annesi erkeklere güven olmaz..Bir solukta okudum ama ben hepinizi :))) ben de sizin yasadiklarinizin asagi yukari hepsini yasadim. Biraz daha ileri gidip bosanma noktasina bile geldik cunku esim annesi ve kizkardesinin tarafini tuttu hala da tutuyor. O yuzden siz benden daha sanslisiniz. Ben yine de boyle bir durumda bile tedaviden vazgecmedim. Benim ailem biliyordu bana cok kizdilar hala da kiziyorlar ama ben tek basima da olsam tedaviden vazgecmedim. Bu arada esiminde degerleri kotu cikmisti denge labda yapmislardi testleri. Sonra ulusta tanidik bir baharatcida kur yaptirdim hem ona hem kendime ve kisa surede degerleri yukseldi. İlk sonucu aldiginda bi haller oldu ona kendiliginden tedaviye istekli davrandi sonra degerlerinin yukseldigini gorunce annesi gibi o da basima aslan kesildi. O yuzden kurleri ihmal etmeyin keci boybuzu,
Kur icinde vardi onun,ari sutu, cinko bir de birlikte ictigimiz bir cay vermisti o yuzden tavsiye ederim erkeklerin de degerleri degisebiliyor
Aynen canim erkeklere de erkek annelerine de biri ben olsam da erkek kizkardeslerine de guven olmaz :))Maşallah tatlım 31. Haftaya gelmişsin..Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..bende regl dönemimi atlatınca artık bi kürün ucundan tutarım..benim kv kendi kazdığı kuyuya düştüğü için eşim benden yana..sonuçta annesi erkeklere güven olmaz..
Aynen oyle canim ailenin onemi cok buyuk destegi cok onemli. Sanirim benm kayinvalidem ondan sakladgmizi dusundugu icin bozuk atiyor.. Hayrlisi olsun onlar hic umrumda degilde esimlede bazen anlaymiyrz birbirimizi..gececek insallah bu gunlerrcanim neden uzuluyorsun sorun sendemi sanki hadi sende dielim veren allah. degilmi cok sukur bunlar da gecer gidrr ama kayinvalidenin soguk davranmasi hic hoş bnce tam tersi bu konuda daha cok sicak samimi davranmasi lazim sonucta esinde problem var ama uzulme bunlrda gecer iste ben bu tuzden kimse bilsin istemiyorum herdefasinda sorup moralimi bozucaklar bazen etraftan duyuyorum tup yapan arkadalar var tutmayimca aileleri tup bebek bile yapti tutmadi daha olmaz deyip kestryorlar bi komsum 9 yillk evli yumurltri tembeldi uc asilama bi tup denediler olmadi esinin ailesi evlendirmeyi bile dusundrduler oglunu bidaha niyetlnip denediler bu sefer tuttu bi ay snra dogumu var yani anliycgnz ailenin onemi cok buyk anlayis olmayinca cok zor hele rabbim yardmcmz olsun canlar
Bizlerde iyiyiz çok şükür..arada gir ses ver kızıyorum artık heee alıştırdınız kendinize kayıplara karıştınız..yerim ben o meleğimin gülüşlerini ..Allah şimdiden kabul etsin canım yorma kendini fazla..Kızlarrrrr nasılsınız? Uzun zamandır yazamıyorum sizlere, ancak okumadığım hiçbirşey olmadı. Sizddn kopmak ne öçmümkün. Biz malum bebişle zaman geçiriyoruz eh misafirler ve haftaya okuyacağım mevlüt derken yoğun günler yazamıyorum size ama hep aklımdasınız. 40 ımızı bitirdik hayırlısıyla teyzoşları. İyiyiz çok şükür, sadece emzik niyetine beni kullanan sakin sağlıklı bir oğluşum var. Şimdiden gülmelere başladık bile. Allahımmmmm bu günleri hepinize yaşatsın inşallah. Hepinizi çokkk seviyorum. Her zaman aklımda ve dualarımdasınız.
aklımdan geçtin dün nasıl acaba diye :) kısmete bak :) şükrolsun canım gün sayıyoruz biz de daha izne çıkmadım. çalışmak iyi geliyor. kafam dağılıyor. isim çok net değil bizde de sürekli değişiyor. :) elif ismini biz de düşündük ama kayın biraderimin eski sevgilisi :) koyamıyoruz o yüzden. kilosu falan normal gidiyor şükrolsun yüce yaradanıma kafası biraz önde, zaten sezaryen olacak doğum şeklimiz belli oldu. biz oda falan almadık hiç eski kafalı papyonkılıklı olarak herşeyi doğum sonrasına bırakıyorum. :)Kızlar baş ağrım var sırt agrilarim başladı bunada çok şükür diyorum yinede
Perşembe kontrolumuz var kızıma isim bulamadik daha elif Defne düşündük Başka isimlerde arıyorumpapyonkilikli canım senin cimcime nasıl iyimi kilosu fln isim düşündünüz mu
başağrılarım benim de vardı ilk dört ay ama demir ilacı ile bitti kan tahlili yaptırsana bi canım. sırt ağrıları ve bel ağrısı bende de var bunlara şükrolsun :) Allahım bu güzel ağrıları herkeslere yaşatsın. bir de benim her yerimde ben çıktı hele boynumda et beninden geçilmiyor çok komik oldum :) ama geçermiş doğum sonrası geçmezse de aldırırım ne yapayım daha önce 2 kez aldırdım :)Kızlar baş ağrım var sırt agrilarim başladı bunada çok şükür diyorum yinede
Perşembe kontrolumuz var kızıma isim bulamadik daha elif Defne düşündük Başka isimlerde arıyorumpapyonkilikli canım senin cimcime nasıl iyimi kilosu fln isim düşündünüz mu
ah be canım geçecek bu günler de beklediğiniz ve gün sayacağınız zamanlar gelecek inşallah.Aynen oyle canim ailenin onemi cok buyuk destegi cok onemli. Sanirim benm kayinvalidem ondan sakladgmizi dusundugu icin bozuk atiyor.. Hayrlisi olsun onlar hic umrumda degilde esimlede bazen anlaymiyrz birbirimizi..gececek insallah bu gunlerr
Canım bizde beşik modeli baktık sadece büyüyen beşik alacaz yatak odama koyacağım ben doğum yaptığım gün gelip kurarlar artık hayirlisiylaaklımdan geçtin dün nasıl acaba diye :) kısmete bak :) şükrolsun canım gün sayıyoruz biz de daha izne çıkmadım. çalışmak iyi geliyor. kafam dağılıyor. isim çok net değil bizde de sürekli değişiyor. :) elif ismini biz de düşündük ama kayın biraderimin eski sevgilisi :) koyamıyoruz o yüzden. kilosu falan normal gidiyor şükrolsun yüce yaradanıma kafası biraz önde, zaten sezaryen olacak doğum şeklimiz belli oldu. biz oda falan almadık hiç eski kafalı papyonkılıklı olarak herşeyi doğum sonrasına bırakıyorum. :)
canim h.geldin aramiza ben kulndgmda herhangi bi etkisi olmadi bi ignelerin yeri morariyo bazen ufak bi dokndgnda agri okadr cnm inslh hyrlisyla baslarsin hepsi geciyo sonradan bebis gelsinde herseye katlaniliyomerhaba kızlar size bir sorum olacak ben de başlayacam tüp bebek tedavisine ilk içtiğimiz ilaçlar ve iğneler herhangi bir ağrı ya da yan etki yapıyor mu benim sınavlarım var da ona göre ayarlayacam.cevaplarınızı bekliyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?