Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canim neden uzuluyorsun sorun sendemi sanki hadi sende dielim veren allah. degilmi cok sukur bunlar da gecer gidrr ama kayinvalidenin soguk davranmasi hic hoş bnce tam tersi bu konuda daha cok sicak samimi davranmasi lazim sonucta esinde problem var ama uzulme bunlrda gecer iste ben bu tuzden kimse bilsin istemiyorum herdefasinda sorup moralimi bozucaklar bazen etraftan duyuyorum tup yapan arkadalar var tutmayimca aileleri tup bebek bile yapti tutmadi daha olmaz deyip kestryorlar bi komsum 9 yillk evli yumurltri tembeldi uc asilama bi tup denediler olmadi esinin ailesi evlendirmeyi bile dusundrduler oglunu bidaha niyetlnip denediler bu sefer tuttu bi ay snra dogumu var yani anliycgnz ailenin onemi cok buyk anlayis olmayinca cok zor hele rabbim yardmcmz olsun canlar

Boş verin kızlar takılmayın böyle şeylere..ben daha ilk tüp bebekte kv görümcelere söyledimde ne oldu güya aile sorunu ailede kalır..kendim samsundayım ama tüp bebek yaptığımı taaa düzceden bi arkadaştan duydum sağolsun kv mahalleye yaymış..kendi kızlarında sorun olsa kimsenin ruhu duymazdı..eee ben ne yaptım o dur budur beni sinirlendirecekleri hayatımdan sildim..ne kv ne görümce güven duymadığım kim varsa sildim hayatımdan konuşmuyorum..ama hesap sormadanda edemezdim hafiye gibi iz sürdüm bunu taaa oraya kadar kim yaydı diye..ve benim o kadar sinir olduğumu anlamasına rağmen o dönemde kayın validede nerden duymuşlar deyip duruyordu..sen demişsin duydum deyince de laf arasında ağzımdan kaçtı dedi özür bile dilemedi..odur budur görüşmüyorum onlarla ve eşimde bana hak verdiği için kendin bilirsin dedi..kafam o kadar rahatkiiii ohooo bu saatten sonra bana bulaşmaz..şu altı ay içinde 2 defa ameliyat oldum kadın oğlunu bile arayıp geçmiş olsun dememiş ..bu sayede kocamda yanında kimin olduğunu daha iyi anladı..sağolsun bir küçük görümcem var hamiş şu an .kız o haliyle hastaneye gelmeye çalıştı ben istemedim ..sizi strese sokacak kim varsa uzak durun kimse sizden daha önemli değil..kafanız rahat olur kızlar..tecrübe konuşuyor..

Abooo ne uzun yazmışım şaşırdım kendime ..
Bir solukta okudum ama ben hepinizi :))) ben de sizin yasadiklarinizin asagi yukari hepsini yasadim. Biraz daha ileri gidip bosanma noktasina bile geldik cunku esim annesi ve kizkardesinin tarafini tuttu hep hala da tutuyor ki hic birsey biledikleri halde. Annesi bana dunyanin lafini soyleyip benim oglum soyle boyle deyip keciboynuzu pekmezi getirmisti sacina iyi gelir diye. Bende sinirden yedirmemistim sonra takip etmiyosun her gun yesin saclari dokulmesin diye kavga cikardi. Daha neler neler. O yuzden siz benden daha sanslisiniz. Ben yine de boyle bir durumda bile tedaviden vazgecmedim. Benim ailem biliyordu bana cok kizdilar hala da kiziyorlar ama ben tek basima da olsam tedaviden vazgecmedim. Bu arada esiminde degerleri kotu cikmisti denge labda yapmislardi testleri. Sonra ulusta tanidik bir baharatcida kur yaptirdim hem ona hem kendime ve kisa surede degerleri yukseldi. İlk sonucu aldiginda bi haller oldu ona kendiliginden tedaviye istekli davrandi sonra degerlerinin yukseldigini gorunce annesi gibi o da basima aslan kesildi. O yuzden kurleri ihmal etmeyin keci boybuzu,
Kur icinde vardi onun,ari sutu, cinko bir de birlikte ictigimiz bir cay vermisti o yuzden tavsiye ederim erkeklerin de degerleri degisebiliyor

Son düzenleme:
Maşallah tatlım 31. Haftaya gelmişsin..Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..bende regl dönemimi atlatınca artık bi kürün ucundan tutarım..benim kv kendi kazdığı kuyuya düştüğü için eşim benden yana..sonuçta annesi erkeklere güven olmaz..

Aynen canim erkeklere de erkek annelerine de biri ben olsam da erkek kizkardeslerine de guven olmaz :))

Herseye ragmen Allahima cok sukur bu gune geldim ama hala korkularim tavan :)

İnsallah darisi sana, subat anneleri diye yanlis okuyup girdigim buradaki tum seker kizlara ve yumurtalik rezervindeki kader arkadaslarima. Basladim gene aglamaya ;'')

Kızlarrrrr nasılsınız? Uzun zamandır yazamıyorum sizlere, ancak okumadığım hiçbirşey olmadı. Sizddn kopmak ne öçmümkün. Biz malum bebişle zaman geçiriyoruz eh misafirler ve haftaya okuyacağım mevlüt derken yoğun günler yazamıyorum size ama hep aklımdasınız. 40 ımızı bitirdik hayırlısıyla teyzoşları. İyiyiz çok şükür, sadece emzik niyetine beni kullanan sakin sağlıklı bir oğluşum var. Şimdiden gülmelere başladık bile. Allahımmmmm bu günleri hepinize yaşatsın inşallah. Hepinizi çokkk seviyorum. Her zaman aklımda ve dualarımdasınız.

Aynen oyle canim ailenin onemi cok buyuk destegi cok onemli. Sanirim benm kayinvalidem ondan sakladgmizi dusundugu icin bozuk atiyor.. Hayrlisi olsun onlar hic umrumda degilde esimlede bazen anlaymiyrz birbirimizi..gececek insallah bu gunlerr

Merhaba kızlar Nasılsıniz konu kv kp açılmış benim kaynanada ilk tüp bebek yaptırdığımi mahallede tüm komşularına söylemişti tembih ettiğimiz halde neden söyledin dedigimizde büyük eltimin üstüne attı o söylemiştir diye halbuki yan komşu kaynanan söyledi dediği halde
Eşim o dönemde çok kızmisti annesine bende
Bunu söylemedi ama bebekte bir problem olsa kapıda herkese anlattı bıktım zehir etti hamilelik donemimi her gün gelip eltimlerin dedikodusunu yapıyordu en son üç hafta önce kızdım bunları dinlemek istemiyorum benim stresim bana yetiyor dedim
Geri dönüp bana sana bisey diyen oldumu diyor
Söyleme duymak istemiyorum dedim kalktı gitti yolcu bile etmedim
Haftada bir aksamlari geliyor artık çok şükür

Kızlar baş ağrım var sırt agrilarim başladı bunada çok şükür diyorum yinede
Perşembe kontrolumuz var kızıma isim bulamadik daha elif Defne düşündük Başka isimlerde arıyorum papyonkilikli canım senin cimcime nasıl iyimi kilosu fln isim düşündünüz mu

Bizlerde iyiyiz çok şükür..arada gir ses ver kızıyorum artık heee alıştırdınız kendinize kayıplara karıştınız..yerim ben o meleğimin gülüşlerini ..Allah şimdiden kabul etsin canım yorma kendini fazla..

aklımdan geçtin dün nasıl acaba diye :) kısmete bak :) şükrolsun canım gün sayıyoruz biz de daha izne çıkmadım. çalışmak iyi geliyor. kafam dağılıyor. isim çok net değil bizde de sürekli değişiyor. :) elif ismini biz de düşündük ama kayın biraderimin eski sevgilisi :) koyamıyoruz o yüzden. kilosu falan normal gidiyor şükrolsun yüce yaradanıma kafası biraz önde, zaten sezaryen olacak doğum şeklimiz belli oldu. biz oda falan almadık hiç eski kafalı papyonkılıklı olarak herşeyi doğum sonrasına bırakıyorum. :)

başağrılarım benim de vardı ilk dört ay ama demir ilacı ile bitti kan tahlili yaptırsana bi canım. sırt ağrıları ve bel ağrısı bende de var bunlara şükrolsun :) Allahım bu güzel ağrıları herkeslere yaşatsın. bir de benim her yerimde ben çıktı hele boynumda et beninden geçilmiyor çok komik oldum :) ama geçermiş doğum sonrası geçmezse de aldırırım ne yapayım daha önce 2 kez aldırdım :)

Aynen oyle canim ailenin onemi cok buyuk destegi cok onemli. Sanirim benm kayinvalidem ondan sakladgmizi dusundugu icin bozuk atiyor.. Hayrlisi olsun onlar hic umrumda degilde esimlede bazen anlaymiyrz birbirimizi..gececek insallah bu gunlerr
ah be canım geçecek bu günler de beklediğiniz ve gün sayacağınız zamanlar gelecek inşallah.

merhaba kızlar size bir sorum olacak ben de başlayacam tüp bebek tedavisine ilk içtiğimiz ilaçlar ve iğneler herhangi bir ağrı ya da yan etki yapıyor mu benim sınavlarım var da ona göre ayarlayacam.cevaplarınızı bekliyorum:)))

Canım bizde beşik modeli baktık sadece büyüyen beşik alacaz yatak odama koyacağım ben doğum yaptığım gün gelip kurarlar artık hayirlisiyla
Benimde sezeryan olacak 15ocak bizim prenses de iki hafta önden gidiyor kilosu bakalım perşembe ne diyecek Dr ilk kez nst gircem yeni kan tahlili yapıldı sağlık ocaginda hersey normal folik asit yüksek çıktı

canim h.geldin aramiza ben kulndgmda herhangi bi etkisi olmadi bi ignelerin yeri morariyo bazen ufak bi dokndgnda agri okadr cnm inslh hyrlisyla baslarsin hepsi geciyo sonradan bebis gelsinde herseye katlaniliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…