Ben 3 defa yaptırdım canım..son iğnelere yaklaştığımda sadece iğne yerleri azıcık acıma yapmaya başladı azıcıkta şişlikten başka bişicikler olmadı..zaten tedavide bitmek üzereyken oluyor sürekli iğne vurunmaktan..ama dediğim gibi sivrisinek ısırığı gibiydi benim için...inşallah iyi sonuçlar alırsın..merhaba kızlar size bir sorum olacak ben de başlayacam tüp bebek tedavisine ilk içtiğimiz ilaçlar ve iğneler herhangi bir ağrı ya da yan etki yapıyor mu benim sınavlarım var da ona göre ayarlayacam.cevaplarınızı bekliyorum:)))
Canim hic sorma nekadar dikkat etsemde gaz sorun dedigin gibi ben avusturyadayim sap simplex die gaz ilaci bar onu kullaniorum oda ii gelio rezenenin cayini yagdimida kullaniorum sma ne olursa olsun o sanci girdimi iste durdurmuo ayy kuzumm sende yazcan buralara insallah hayirlisiylaCanim benim kiyamam ben minige kucuk cocuklarda cok gaz oluyo kuzum sen nerede yasiyodun eger alnanyadaysan eczanelerde kummel zäpfchen var corek otu fitili dogal yani hastanede yeni doganlari hep ondan veriliyo cok iyi ve bebegide uyutuyo saglikliomurler dilerim ismi neydi bebusin
Canım çok geçmiş olsun şükür iyimişin. İnşallah bundan donra sağlıcakla tedavine devam edip en kısa sürede kavuşacaksın cennet kokuna...Kızlar eve döndüm ben
40 dk sürdü anestezi uyanma. Ayıkma. Zor ayıldım bu sefer ama . Doktor bey sıkıntı yok dedi bazı alanlarda rahimde kalınlaşma var oradan da patoloji almış sonuç çıkınca ararım dedi . Çok iyi geçti sadece kanamam devam ediyor antibiyotik yazdı . Devit 3 ilacı yazdı bir de Ağrı'm falan olmadı serum falan taktılar iyiyim çok şükür
canim cok gecmis olsun bunuda atlattin hayirlsyla inslh bundan snra hayrlisyla evladni kucagina alirsinKızlar eve döndüm ben
40 dk sürdü anestezi uyanma. Ayıkma. Zor ayıldım bu sefer ama . Doktor bey sıkıntı yok dedi bazı alanlarda rahimde kalınlaşma var oradan da patoloji almış sonuç çıkınca ararım dedi . Çok iyi geçti sadece kanamam devam ediyor antibiyotik yazdı . Devit 3 ilacı yazdı bir de Ağrı'm falan olmadı serum falan taktılar iyiyim çok şükür
canim histereskopinide numan hocami yaptiKızlar eve döndüm ben
Geçmiş olsun tatlım ..çok şükür bunuda geride bıraktın..bir adım daha yaklaştın..Kızlar eve döndüm ben
Canim gecmisler olsun hadi bakalim bir basamak daha attin insallah yaklastin bebisinee.. Simdi sira bnde hayrlisyla bende atlatsam senin gibi..Kızlar eve döndüm ben
Allah kolaylik versin kusum insallah zamanla daha iyi olur .evet dedigin ilaci biliyorum oda iyi geliyo .insllsh zamani geldiginde bisde buralara yasacagis Allahim beni ve butun arkadaslarimuda nasip eder Allahim saglukla buyutsunCanim hic sorma nekadar dikkat etsemde gaz sorun dedigin gibi ben avusturyadayim sap simplex die gaz ilaci bar onu kullaniorum oda ii gelio rezenenin cayini yagdimida kullaniorum sma ne olursa olsun o sanci girdimi iste durdurmuo ayy kuzumm sende yazcan buralara insallah hayirlisiyla
Canim benim gecmis olsun insallah Rabbim bebisini en kisa zamanda sana nasip eder tatlim Allahim istedyen dileyen herkese gonlune gore versinKızlar eve döndüm ben
sağol canım benim inşallahCanım çok geçmiş olsun şükür iyimişin. İnşallah bundan donra sağlıcakla tedavine devam edip en kısa sürede kavuşacaksın cennet kokuna...
canım numan bey kendi yaptı anestezili .canim histereskopinide numan hocami yapti
sağol canım rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinGeçmiş olsun tatlım ..çok şükür bunuda geride bıraktın..bir adım daha yaklaştın..
çok basit bir işlem canım ağrım bile fazla olmadıCanim gecmisler olsun hadi bakalim bir basamak daha attin insallah yaklastin bebisinee.. Simdi sira bnde hayrlisyla bende atlatsam senin gibi..
Canım çok geçmiş olsunçok basit bir işlem canım ağrım bile fazla olmadı
sadece çok zor ayıldım
sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım
sağol canım benim atlattık çok şükürCanım çok geçmiş olsunBir engeli daha aştın Allahın izniyle...
Bu ara işlerim o kadar yoğun ki sabah işe geliyorum akşam nasıl oldu anlayamıyorum o nedenle çok sık yazamıyorum ama bunu yazmasam olmazdıeveeetttt bir papyonkılıklı rüyası daha, Giderek kriterlerim düşüyor barış arduç tarkan derken bu defa Orhan Gencebay'ı gördüm rüyamda bir atın üzerinde yavru köpekleri koruyordu. Havalar soğudu tabi ben de üzerimi örtmüyorum hep bundan hep bundan
sana yoralım o zaman tatlım. yavru köpek mutlu haber demekmiş. mutlu umutlu haberlerimiz olsun hep :))))kız ben sana boşunamı dedim bilinç altında ben varım bak bu defada samsunluyu görmüşsün ee bende samsundayım...kendime bir yerlerden pay çıkartıyorum..
şu kırmızılar bir bitse bakacağız o işleresana yoralım o zaman tatlım. yavru köpek mutlu haber demekmiş. mutlu umutlu haberlerimiz olsun hep :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?