Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben 3 defa yaptırdım canım..son iğnelere yaklaştığımda sadece iğne yerleri azıcık acıma yapmaya başladı azıcıkta şişlikten başka bişicikler olmadı..zaten tedavide bitmek üzereyken oluyor sürekli iğne vurunmaktan..ama dediğim gibi sivrisinek ısırığı gibiydi benim için...inşallah iyi sonuçlar alırsın..

Canim hic sorma nekadar dikkat etsemde gaz sorun dedigin gibi ben avusturyadayim sap simplex die gaz ilaci bar onu kullaniorum oda ii gelio rezenenin cayini yagdimida kullaniorum sma ne olursa olsun o sanci girdimi iste durdurmuo ayy kuzumm sende yazcan buralara insallah hayirlisiyla

Kızlar eve döndüm ben
40 dk sürdü anestezi uyanma. Ayıkma. Zor ayıldım bu sefer ama . Doktor bey sıkıntı yok dedi bazı alanlarda rahimde kalınlaşma var oradan da patoloji almış sonuç çıkınca ararım dedi . Çok iyi geçti sadece kanamam devam ediyor antibiyotik yazdı . Devit 3 ilacı yazdı bir de Ağrı'm falan olmadı serum falan taktılar iyiyim çok şükür

Canım çok geçmiş olsun şükür iyimişin. İnşallah bundan donra sağlıcakla tedavine devam edip en kısa sürede kavuşacaksın cennet kokuna...

canim cok gecmis olsun bunuda atlattin hayirlsyla inslh bundan snra hayrlisyla evladni kucagina alirsin

canim histereskopinide numan hocami yapti

Geçmiş olsun tatlım ..çok şükür bunuda geride bıraktın..bir adım daha yaklaştın..

Canim gecmisler olsun hadi bakalim bir basamak daha attin insallah yaklastin bebisinee.. Simdi sira bnde hayrlisyla bende atlatsam senin gibi..

Allah kolaylik versin kusum insallah zamanla daha iyi olur .evet dedigin ilaci biliyorum oda iyi geliyo .insllsh zamani geldiginde bisde buralara yasacagis Allahim beni ve butun arkadaslarimuda nasip eder Allahim saglukla buyutsun

Canim benim gecmis olsun insallah Rabbim bebisini en kisa zamanda sana nasip eder tatlim Allahim istedyen dileyen herkese gonlune gore versin

Canim gecmisler olsun hadi bakalim bir basamak daha attin insallah yaklastin bebisinee.. Simdi sira bnde hayrlisyla bende atlatsam senin gibi..
çok basit bir işlem canım ağrım bile fazla olmadı
sadece çok zor ayıldım
sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah canım

Bu ara işlerim o kadar yoğun ki sabah işe geliyorum akşam nasıl oldu anlayamıyorum o nedenle çok sık yazamıyorum ama bunu yazmasam olmazdı eveeetttt bir papyonkılıklı rüyası daha, Giderek kriterlerim düşüyor barış arduç tarkan derken bu defa Orhan Gencebay'ı gördüm rüyamda bir atın üzerinde yavru köpekleri koruyordu. Havalar soğudu tabi ben de üzerimi örtmüyorum hep bundan hep bundan

kız ben sana boşunamı dedim bilinç altında ben varım bak bu defada samsunluyu görmüşsün ee bende samsundayım...kendime bir yerlerden pay çıkartıyorum..

kız ben sana boşunamı dedim bilinç altında ben varım bak bu defada samsunluyu görmüşsün ee bende samsundayım...kendime bir yerlerden pay çıkartıyorum..
sana yoralım o zaman tatlım. yavru köpek mutlu haber demekmiş. mutlu umutlu haberlerimiz olsun hep :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…