Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canım devam ediyor mu benim dün bitti çok şükür en azından namazıma kuranıma kavuştum. tabi sen amelyat geçirdin benim gibi kısa sürede bitmeyebilir...
Tatlım ameliyat olur olmaz kanamam olmuştu ama onu adetten saymadım kendiliğinden 34 gün sonra geldi bitmek üzere ama inan ameliyat bu kadar ağrı yapmamıştı hatta hiç yapmamıştı..ama bugün iyiyim geçti ağrılar kanamamda azaldı..

ay canım yaa bana da diyorlar kürtajdan sonra adet çok sancılı oluyor diye inşallah olmaz hatta inşallah hiç adet olmam 9 ay

ay canım yaa bana da diyorlar kürtajdan sonra adet çok sancılı oluyor diye inşallah olmaz hatta inşallah hiç adet olmam 9 ay

İnşallah olmazsın tatlım..bal tarçın çörekotu ye bir etkisi varmı bilmem ama ben o ay bir hafta kadar yemiştim..
Canlar benim kürtaj sonrası ağrım çok olmuştu ama kürtaj sonrası adet ağrım çok olmamıştı normalde nasıl oluyorsa öyle olmuştu daha uzun sürdü 1-2 gün ama

İnşallah olmazsın tatlım..bal tarçın çörekotu ye bir etkisi varmı bilmem ama ben o ay bir hafta kadar yemiştim..
bu bal tarçın çötrekotu bildiğimiz bal tarçın ve çörekotunun karıştırılması mı ne kadara ne kadar karıştırıyoruz ne kadar yiyoruz günde hep duydum ama hiç ilgilenmedim. çörekotu ve tarçından nefret ederim ama şifa için işte yapacak bişey yok

normalde bir yemek kaşığı bala bir çay kaşığı tarçınla bir çay kaşığı ezilmiş çörek otu karıştırıp macun gibi olunca sabah aç karna birde yatmadan bir kaşık yeniyor.. ama ben sadece yatarken aklıma gelince yapmıştım bide çok tembelim çörek otunu ezmedim sen ezerek yap tatlım..ama ne zaman başlandığını ne zaman bittiğini unuttum bi araştıralım başlayalım..

Allah kolaylik versin kusum insallah zamanla daha iyi olur .evet dedigin ilaci biliyorum oda iyi geliyo .insllsh zamani geldiginde bisde buralara yasacagis Allahim beni ve butun arkadaslarimuda nasip eder Allahim saglukla buyutsun
Aminnn ecmainn canimm benimm insallah hayirlisiyla tek tek o gùnleri gòrùrùz

Canlarım merhaba,
Yazamadım uzun bir süre, annem var sürekli yanımda. Malum bizim eşimden başka kimse bilmiyor. Ailelere de söylemedik, hepsi panik çünkü.
Kızlar benim yarın sezeryanla doğumum var. Sabahtan alacak doktor. Dua edin nolur bana. hayırlısı ile alayım oğlumu kucağıma.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hepiniz çok seviyorum. Allaha emanet olun. Doğuma gidiyorum ne olacağı belli olmaz.
Hakkınızı helal edin.

Canım inş hayirlisiyla bebisini kucağına alırsın bizi haberdar et canım bu gece sabah olmaz sana dualarimiz seninle

sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah....dualarım seninle tatlım

Canim bak bunu ben de yaptim corek otunu ezmedim ama bal corek otu tarcin karistirdim her sbh ac karna yedim. Sonra da ari sutu yedim. nohut tanesi kadar dilimin altına koyup erittim.

Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşalllaahhh

Canim benim saglikla sihhatle alvkucagina Allahim gonlune gore versin Allah yardimcin olsun sevgiler

Canım inş hayirlisiyla bebisini kucağına alırsın bizi haberdar et canım bu gece sabah olmaz sana dualarimiz seninle

sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah....dualarım seninle tatlım

Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşalllaahhh

Canim benim saglikla sihhatle alvkucagina Allahim gonlune gore versin Allah yardimcin olsun sevgiler
Canlarım benim çok teşekkür ederim. Öpüyorum hepinizi. Doğuma girerken sizler için tekrar tekrar dua edicem.

canim hayrlisiyla kuacagina almayi nasib etsin rabbim sana dualrm seninle sende bizi untma bacim hadi simdiden gozun aydin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…