canım devam ediyor mu benim dün bitti çok şükür en azından namazıma kuranıma kavuştum. tabi sen amelyat geçirdin benim gibi kısa sürede bitmeyebilir...şu kırmızılar bir bitse bakacağız o işlere
Tatlım ameliyat olur olmaz kanamam olmuştu ama onu adetten saymadım kendiliğinden 34 gün sonra geldi bitmek üzere ama inan ameliyat bu kadar ağrı yapmamıştı hatta hiç yapmamıştı..ama bugün iyiyim geçti ağrılar kanamamda azaldı..canım devam ediyor mu benim dün bitti çok şükür en azından namazıma kuranıma kavuştum. tabi sen amelyat geçirdin benim gibi kısa sürede bitmeyebilir...
ay canım yaa bana da diyorlar kürtajdan sonra adet çok sancılı oluyor diye inşallah olmaz hatta inşallah hiç adet olmam 9 ayTatlım ameliyat olur olmaz kanamam olmuştu ama onu adetten saymadım kendiliğinden 34 gün sonra geldi bitmek üzere ama inan ameliyat bu kadar ağrı yapmamıştı hatta hiç yapmamıştı..ama bugün iyiyim geçti ağrılar kanamamda azaldı..
İnşallah olmazsın tatlım..bal tarçın çörekotu ye bir etkisi varmı bilmem ama ben o ay bir hafta kadar yemiştim..ay canım yaa bana da diyorlar kürtajdan sonra adet çok sancılı oluyor diye inşallah olmaz hatta inşallah hiç adet olmam 9 ay
ay canım yaa bana da diyorlar kürtajdan sonra adet çok sancılı oluyor diye inşallah olmaz hatta inşallah hiç adet olmam 9 ay
Canlar benim kürtaj sonrası ağrım çok olmuştu ama kürtaj sonrası adet ağrım çok olmamıştı normalde nasıl oluyorsa öyle olmuştu daha uzun sürdü 1-2 gün amaİnşallah olmazsın tatlım..bal tarçın çörekotu ye bir etkisi varmı bilmem ama ben o ay bir hafta kadar yemiştim..
bu bal tarçın çötrekotu bildiğimiz bal tarçın ve çörekotunun karıştırılması mı ne kadara ne kadar karıştırıyoruz ne kadar yiyoruz günde hep duydum ama hiç ilgilenmedim. çörekotu ve tarçından nefret ederim ama şifa için işte yapacak bişey yokİnşallah olmazsın tatlım..bal tarçın çörekotu ye bir etkisi varmı bilmem ama ben o ay bir hafta kadar yemiştim..
Aminnn ecmainn canimm benimm insallah hayirlisiyla tek tek o gùnleri gòrùrùzAllah kolaylik versin kusum insallah zamanla daha iyi olur .evet dedigin ilaci biliyorum oda iyi geliyo .insllsh zamani geldiginde bisde buralara yasacagis Allahim beni ve butun arkadaslarimuda nasip eder Allahim saglukla buyutsun
Canım inş hayirlisiyla bebisini kucağına alırsın bizi haberdar et canım bu gece sabah olmaz sana dualarimiz seninleCanlarım merhaba,
Yazamadım uzun bir süre, annem var sürekli yanımda. Malum bizim eşimden başka kimse bilmiyor. Ailelere de söylemedik, hepsi panik çünkü.
Kızlar benim yarın sezeryanla doğumum var. Sabahtan alacak doktor. Dua edin nolur bana. hayırlısı ile alayım oğlumu kucağıma.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hepiniz çok seviyorum. Allaha emanet olun. Doğuma gidiyorum ne olacağı belli olmaz.
Hakkınızı helal edin.
sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah....dualarım seninle tatlımCanlarım merhaba,
Yazamadım uzun bir süre, annem var sürekli yanımda. Malum bizim eşimden başka kimse bilmiyor. Ailelere de söylemedik, hepsi panik çünkü.
Kızlar benim yarın sezeryanla doğumum var. Sabahtan alacak doktor. Dua edin nolur bana. hayırlısı ile alayım oğlumu kucağıma.
Hepiniz çok seviyorum. Allaha emanet olun. Doğuma gidiyorum ne olacağı belli olmaz.
Hakkınızı helal edin.
çok şükür tatlım bak az kalmış...Teyzeleri bizde Dr geldik çok şükür herşeyi normal gidiyor 22sinde kontrol çağırdı normal doğum pozisyonu almış
Canim bak bunu ben de yaptim corek otunu ezmedim ama bal corek otu tarcin karistirdim her sbh ac karna yedim. Sonra da ari sutu yedim. nohut tanesi kadar dilimin altına koyup erittim.bu bal tarçın çötrekotu bildiğimiz bal tarçın ve çörekotunun karıştırılması mı ne kadara ne kadar karıştırıyoruz ne kadar yiyoruz günde hep duydum ama hiç ilgilenmedim. çörekotu ve tarçından nefret ederim ama şifa için işte yapacak bişey yok
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşalllaahhhCanlarım merhaba,
Hakkınızı helal edin.
Canim benim saglikla sihhatle alvkucagina Allahim gonlune gore versin Allah yardimcin olsun sevgilerCanlarım merhaba,
Hakkınızı helal edin.
Canım inş hayirlisiyla bebisini kucağına alırsın bizi haberdar et canım bu gece sabah olmaz sana dualarimiz seninle
sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah....dualarım seninle tatlım
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşalllaahhh
Canlarım benim çok teşekkür ederim. Öpüyorum hepinizi. Doğuma girerken sizler için tekrar tekrar dua edicem.Canim benim saglikla sihhatle alvkucagina Allahim gonlune gore versin Allah yardimcin olsun sevgiler
Allah razı olsun tatlımCanlarım benim çok teşekkür ederim. Öpüyorum hepinizi. Doğuma girerken sizler için tekrar tekrar dua edicem.
canim hayrlisiyla kuacagina almayi nasib etsin rabbim sana dualrm seninle sende bizi untma bacim hadi simdiden gozun aydin olsunCanlarım merhaba,
Hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?