Canımmmmm hayırla kurtul inşallah tabi dua ederiz ne demek RAbbim yardımcın olsun sağlıkla al mis kokulunu kucağına. Sen de bizlere dua etmeyi unutma. Öptüm seniiiiiCanlarım merhaba,
Yazamadım uzun bir süre, annem var sürekli yanımda. Malum bizim eşimden başka kimse bilmiyor. Ailelere de söylemedik, hepsi panik çünkü.
Kızlar benim yarın sezeryanla doğumum var. Sabahtan alacak doktor. Dua edin nolur bana. hayırlısı ile alayım oğlumu kucağıma.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hepiniz çok seviyorum. Allaha emanet olun. Doğuma gidiyorum ne olacağı belli olmaz.
Hakkınızı helal edin.
Ayy canım senın de yaklaşmış maşallah hayırla kurtul gününü gör bebişinin inşallahhhTeyzeleri bizde Dr geldik çok şükür herşeyi normal gidiyor 22sinde kontrol çağırdı normal doğum pozisyonu almış
Canımsın. Sen ben jonguıl sultan nurse nurselmira cudıs neşeli şunun şurasında sadece bizcik kaldık
E ben de deneyım faydası var zararı yokCanim bak bunu ben de yaptim corek otunu ezmedim ama bal corek otu tarcin karistirdim her sbh ac karna yedim. Sonra da ari sutu yedim. nohut tanesi kadar dilimin altına koyup erittim.
Canimm tedaviye ilk basladgmda bu forumda buldm kendimi ve ilk sen cevap yazmistin bana cok sevinmistim.. Rabbim senide cok sevindrsn yarin saglicakla kavustursun sizi.. Dualarim seninle olacak sende bizi eksik etme dualarinda..Canlarım merhaba,
Yazamadım uzun bir süre, annem var sürekli yanımda. Malum bizim eşimden başka kimse bilmiyor. Ailelere de söylemedik, hepsi panik çünkü.
Kızlar benim yarın sezeryanla doğumum var. Sabahtan alacak doktor. Dua edin nolur bana. hayırlısı ile alayım oğlumu kucağıma.
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Hepiniz çok seviyorum. Allaha emanet olun. Doğuma gidiyorum ne olacağı belli olmaz.
Hakkınızı helal edin.
8 kişi kalmışız ya inşallah bizde kavuşuruz evlatlarımızaCanımsın. Sen ben jonguıl sultan nurse nurselmira cudıs neşeli şunun şurasında sadece bizcik kaldık
ayy insalhh canlarim yaa hayirli cumalariniz olsun birbirimze dua etmwyi unutmaylm opuyorum hepinizi8 kişi kalmışız ya inşallah bizde kavuşuruz evlatlarımıza
Canm ne zaman basliyorsun tedaviye bidahaki adetle mi.. Buarada hepimizin Cumasi mubarek olsun8 kişi kalmışız ya inşallah bizde kavuşuruz evlatlarımıza
canım bir daha ki adetimle başlarız büyük ihtimalle .Canm ne zaman basliyorsun tedaviye bidahaki adetle mi.. Buarada hepimizin Cumasi mubarek olsun
canim senin melegin dunyaya gelmeden butun unluleri gordu bu gidisle inlu dogacak dogustan unlu derler yaaysesahracım sebnem ferahın seninle ya da samsunla bir ilgisi var mı bu gece de rüyama kendisi konuk oldu :) bol bol şarkı söyledi hatta uyandığımda hala şarkısını söylüyordum...
inşallah canımSelam kızlar umarım herkes iyidir Ceren doğum yapacak galiba hayırlısı ile doğsun inşallah. Kızlar bizde kaan Aydos ile 5 aydır tedavideydik eşim iğne tedavisi görüyordu dna hasar testi % 26 dan % 22 ye düştü fakat yeterli değil bu değer daha fazla inmesi gerekiyordu tedavi süresi 6 aydı tedavi bize fayda Vermedi kaan hoca tüp bebeğe yönlendirdi zaten iki tüp bebek yapmıştım eşimin değerleri çok iyi ama normal yolla olmuyor malum bu tedavi para ile oluyor keşke elimizde para olsa birikmiş hiç beklemeden bir iki ay sonra tüp bebek yapsak maalesef yazı beklemek zorundayız daha diğer tüp bebeklerin kredisini ödüyoruzRabbim yardımcımız olsun 8 kişi kalmışız inşaallah bizde bebeklerimize kavuşuruz
bu defa popon açıkta kalmış tatlımaysesahracım sebnem ferahın seninle ya da samsunla bir ilgisi var mı bu gece de rüyama kendisi konuk oldu :) bol bol şarkı söyledi hatta uyandığımda hala şarkısını söylüyordum...
ah canim ayni dertten muzdaribiz zaten şu maddi konu sikintisi olmasa inan defalrca denenilir ama gel gorki olmuyo bizde yazi bekliyoruz yada birilerinden borc alip basliycaz inslh bunlara gerek kalmdan hamis kaliriz arkadsm opuyorum seniSelam kızlar umarım herkes iyidir Ceren doğum yapacak galiba hayırlısı ile doğsun inşallah. Kızlar bizde kaan Aydos ile 5 aydır tedavideydik eşim iğne tedavisi görüyordu dna hasar testi % 26 dan % 22 ye düştü fakat yeterli değil bu değer daha fazla inmesi gerekiyordu tedavi süresi 6 aydı tedavi bize fayda Vermedi kaan hoca tüp bebeğe yönlendirdi zaten iki tüp bebek yapmıştım eşimin değerleri çok iyi ama normal yolla olmuyor malum bu tedavi para ile oluyor keşke elimizde para olsa birikmiş hiç beklemeden bir iki ay sonra tüp bebek yapsak maalesef yazı beklemek zorundayız daha diğer tüp bebeklerin kredisini ödüyoruzRabbim yardımcımız olsun 8 kişi kalmışız inşaallah bizde bebeklerimize kavuşuruz
Saglikli gelsin saglikli buyutelim kuzu. unlu mu olacak nedir benim cadi :)canim senin melegin dunyaya gelmeden butun unluleri gordu bu gidisle inlu dogacak dogustan unlu derler ya
canim Rabbim maddi manevi guc versin. Allahimin mucizesinden sual olunmaz bakarsin olmazlari oldurur Rabbim.Selam kızlar umarım herkes iyidir Ceren doğum yapacak galiba hayırlısı ile doğsun inşallah. Kızlar bizde kaan Aydos ile 5 aydır tedavideydik eşim iğne tedavisi görüyordu dna hasar testi % 26 dan % 22 ye düştü fakat yeterli değil bu değer daha fazla inmesi gerekiyordu tedavi süresi 6 aydı tedavi bize fayda Vermedi kaan hoca tüp bebeğe yönlendirdi zaten iki tüp bebek yapmıştım eşimin değerleri çok iyi ama normal yolla olmuyor malum bu tedavi para ile oluyor keşke elimizde para olsa birikmiş hiç beklemeden bir iki ay sonra tüp bebek yapsak maalesef yazı beklemek zorundayız daha diğer tüp bebeklerin kredisini ödüyoruzRabbim yardımcımız olsun 8 kişi kalmışız inşaallah bizde bebeklerimize kavuşuruz
evet evet bence de :)bu defa popon açıkta kalmış tatlım
canim insallah bekleyen tum arkadaslarima kendiliginden nasipbeder Rabbim tup bebek icin ayirdiginiz parayi da bebisler icin harcarsiniz. Hepimize saglikli sihatli kucagimiza almayi saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin yaradan.ah canim ayni dertten muzdaribiz zaten şu maddi konu sikintisi olmasa inan defalrca denenilir ama gel gorki olmuyo bizde yazi bekliyoruz yada birilerinden borc alip basliycaz inslh bunlara gerek kalmdan hamis kaliriz arkadsm opuyorum seni
Canım benim aynen keşke maddi olsa olana kadar denesek ama yok İşte inşaallah yaza kadar kendiliğinden olur canım gerek kalmaz bizde kredi çekeceğiz mecbur Rabbim yardımcımız olsun sabır dayanma gücü versin inşaallah öptüm canım kendinize iyi bakın takip ediyorum Arada yazıyorum yazacak pek bi gelişme olmadığı içinah canim ayni dertten muzdaribiz zaten şu maddi konu sikintisi olmasa inan defalrca denenilir ama gel gorki olmuyo bizde yazi bekliyoruz yada birilerinden borc alip basliycaz inslh bunlara gerek kalmdan hamis kaliriz arkadsm opuyorum seni
uzattım ayaklarımı aldım kahvemi keyif yapıyorum..siz naparsınız?canlar neyaparsınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?