- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
oh oh maşallah... ben sözde bugün alışverişe gitcektim ama yattım uyudum valla yeni yeni kendime geliyorum :)uzattım ayaklarımı aldım kahvemi keyif yapıyorum..siz naparsınız?
bende her sabah kalktığımda alışverişe diye uyanıyorum sonra kendimi kanepede tv karşısında yada burada buluyorumoh oh maşallah... ben sözde bugün alışverişe gitcektim ama yattım uyudum valla yeni yeni kendime geliyorum :)
Insallah canim benim Allahim hayirlisiyala saglikla sihhatle tez zamanda gonlununze gore versun kusum hic kimseyi Rabbim ne evlatlarimisla nede evlatsislikla imtihan etmesin Rabbim herkesin yusunu guldursun8 kişi kalmışız ya inşallah bizde kavuşuruz evlatlarımıza
evde olduğum durumlarda aynıyım alış veriş diyeniyet edip uyuyorum :)bende her sabah kalktığımda alışverişe diye uyanıyorum sonra kendimi kanepede tv karşısında yada burada buluyorum
bebis gelince cikamiycksin pek alsverisini yap bi guzel ben alisverise cktkca mutlu oluyorm cnm ama eve gelince de uzuluyom biraz cok harcadim dieevde olduğum durumlarda aynıyım alış veriş diyeniyet edip uyuyorum :)
Tatlım böyle şeyleri okuyup sinirini bozma..Allah ıslah etsin böylelerini..canlar hayirli gecelr hepinize ya kk da bi konu var kac gundur takip ediyorum cok kafama takildi ve uzuldum biz burda cocuk hasretiyle yanip tutusurken hangi sureclerden sikintilardan evrelerden geciyoruz ama bazi densiz eşler affiniza siginarak bunun kiymetini bilmeden daha dunyaya gelmems melegini birakip gidiyo ardina bakmadan nasil biseydir bu aklim ermiyo cok zor rabbm yardmcisi olsun ama hic yapilmiycak bisey rbbim kimsenin huzurunu bozmasn bozanlara firsat vermesin ah bi bebisimz olsa hayliyle hergun yatip kalkiyoruzinslh rbbm hepimize hyrli evlatlar nasib etsin ve bizleri dogru yoldan sasirtmasin
canım aynı yazıyı bende okudum çok etkilendim günlerdir aklımda dua ediyorum aklıma gelince. gerçekse çok üzücü gerçekten. bulan bunuyor valla... Allahım vicdan versin.canlar hayirli gecelr hepinize ya kk da bi konu var kac gundur takip ediyorum cok kafama takildi ve uzuldum biz burda cocuk hasretiyle yanip tutusurken hangi sureclerden sikintilardan evrelerden geciyoruz ama bazi densiz eşler affiniza siginarak bunun kiymetini bilmeden daha dunyaya gelmems melegini birakip gidiyo ardina bakmadan nasil biseydir bu aklim ermiyo cok zor rabbm yardmcisi olsun ama hic yapilmiycak bisey rbbim kimsenin huzurunu bozmasn bozanlara firsat vermesin ah bi bebisimz olsa hayliyle hergun yatip kalkiyoruzinslh rbbm hepimize hyrli evlatlar nasib etsin ve bizleri dogru yoldan sasirtmasin
çok tembelim ben ya. işyerinde yerimde duramıyorum eve gelince pilim bitmiş oluyor halbuki enerjik hissediyorum yoldayken kafamda plan yapıyorum. eve gelip duş alınca amannnn haftasonu yaparım diyorum haftasonu olunca da uyuyorum :) daha yeni kalktımsayılır. afıınıza sığınarak söylüyorum bunu.bebis gelince cikamiycksin pek alsverisini yap bi guzel ben alisverise cktkca mutlu oluyorm cnm ama eve gelince de uzuluyom biraz cok harcadim die
canim sen dinlenmene evde uzanmanin uykunun tadini cikar bebis gelince uykusuz gecelr seni bekliycek ben evde olmama ragmen cok tembelim is bile yapmak istwmiyorm ama alisveris deyince kosarak cikiyor evdençok tembelim ben ya. işyerinde yerimde duramıyorum eve gelince pilim bitmiş oluyor halbuki enerjik hissediyorum yoldayken kafamda plan yapıyorum. eve gelip duş alınca amannnn haftasonu yaparım diyorum haftasonu olunca da uyuyorum :) daha yeni kalktımsayılır. afıınıza sığınarak söylüyorum bunu.
Canım aynı haftalarda benzer şeyler yaşadım. hatta ben de çok korktum yatsam yatamadım kalksam kalkamadım benimki de gece 3 civarı idi :)))) ertesi gün tesadüf randevum vardı dr a sordum kontrol etti bişi çıkmadı ara ara kasık bölgemde benzer ağrı oluyor sanki gerilme ağrısı gibi hatta bazen gün boyu rahatsız ediyor. doktoruna sor yine de sen. endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum.Kizlar gunaydin iyi haftalar hepinize nasilsiniz gusel mutlu bir haftanis olsun .size bisey sormak ustiyorum bu gece saat ucde uyandim uyuyamadim sagima donerken soluma donerken hafif uyumusum sonra soltarafimda yatiyordum bicak saplakir gubi bir agri oldu iki uc saniye surdu ve gecti ve karnim sankivgeriliyor gibi endiselendim sisdede boyle olan varmi Allahim hepimizin yusunu guldursun
canım üniversite hastanesine gidip te pozitif alan çok emin ol.Kizlar nasilsinz? Bugun adetimin 3. Gunu ve universite hastnesine gittim ultrason icin kanimida aldirlar. Doktor once dosyama bakip daha yasin 29 neden tup bebek yaptrdin ki esinin degerleride iyiymis dedi. Fsh m yuksek dedim sonra muayene etti sag overde cikolata kistim vardi onu soyledi sol over icin iyi dedi ama yumurta kalite ve sayisi yasinla orantili degil dedi. Sakin ameliyat olma kistlerin icin daha kotuye gider dedi. Ogleden sonra sonuclarim cikacak tekrar gidip konusacagiz. Buarada ilk defa unuversite hastnesnde kontrole gittim cok kalabalik insanlar cok gergin sesler yukseliyor muayene ortamini siz tahmin edin transferde saat konusuna dikkat edilmyr once sen geldn ben geldm tartismasi yapiyorlar okadr kotu hissettm ki. Ama bi taraftanda tedaviye baslayalim derse baslasammi diye dusunuyorum sonucta maddi olarak cok zorlaniyoruz ozelde.. Sizce nasil bi yol izlemeliyim benim gittigm hastne raporu kullanmiyor. Sadece ilaclar konusunda isime yarayacak rapor. Rapor gecerli baska bi ozel hastneye mi gitsem diyorum bu kez doktor bulmak sıkntı. Universitenin durumunu soyledim. Kafam karisti Rabbim bi cikar yol gostersizlerin fikrine ihtiyacim var
Bak çok güzel haber...inşallah bu defa olacak tatlım...kızlar doktorum aradı patoloji sonucum normal çıkmış
bir daha ki adetimde başlıyoruz tedavimize
dualarınızı eksik etmeyin
Tatlım Rabbimin neyi nerde nasip edeceği belli olmaz ..dene bence hem maddiyat yüzünden stresinde azalır..Kizlar nasilsinz? Bugun adetimin 3. Gunu ve universite hastnesine gittim ultrason icin kanimida aldirlar. Doktor once dosyama bakip daha yasin 29 neden tup bebek yaptrdin ki esinin degerleride iyiymis dedi. Fsh m yuksek dedim sonra muayene etti sag overde cikolata kistim vardi onu soyledi sol over icin iyi dedi ama yumurta kalite ve sayisi yasinla orantili degil dedi. Sakin ameliyat olma kistlerin icin daha kotuye gider dedi. Ogleden sonra sonuclarim cikacak tekrar gidip konusacagiz. Buarada ilk defa unuversite hastnesnde kontrole gittim cok kalabalik insanlar cok gergin sesler yukseliyor muayene ortamini siz tahmin edin transferde saat konusuna dikkat edilmyr once sen geldn ben geldm tartismasi yapiyorlar okadr kotu hissettm ki. Ama bi taraftanda tedaviye baslayalim derse baslasammi diye dusunuyorum sonucta maddi olarak cok zorlaniyoruz ozelde.. Sizce nasil bi yol izlemeliyim benim gittigm hastne raporu kullanmiyor. Sadece ilaclar konusunda isime yarayacak rapor. Rapor gecerli baska bi ozel hastneye mi gitsem diyorum bu kez doktor bulmak sıkntı. Universitenin durumunu soyledim. Kafam karisti Rabbim bi cikar yol gostersizlerin fikrine ihtiyacim var
inşallah canım benimBak çok güzel haber...inşallah bu defa olacak tatlım...
Canım bol bol Rabbimin doğru karar verdirmesi için dua et. Benim dr um üniversite hastanesinde de geçmişte yapıyormuş hatta tüp bebk merkezinin kurucusu. ismi oradan duyulmaya başlamış. ya sakın fsh mış bilmem neymiş takma önemli olan folikül sayın.Kizlar nasilsinz? Bugun adetimin 3. Gunu ve universite hastnesine gittim ultrason icin kanimida aldirlar. Doktor once dosyama bakip daha yasin 29 neden tup bebek yaptrdin ki esinin degerleride iyiymis dedi. Fsh m yuksek dedim sonra muayene etti sag overde cikolata kistim vardi onu soyledi sol over icin iyi dedi ama yumurta kalite ve sayisi yasinla orantili degil dedi. Sakin ameliyat olma kistlerin icin daha kotuye gider dedi. Ogleden sonra sonuclarim cikacak tekrar gidip konusacagiz. Buarada ilk defa unuversite hastnesnde kontrole gittim cok kalabalik insanlar cok gergin sesler yukseliyor muayene ortamini siz tahmin edin transferde saat konusuna dikkat edilmyr once sen geldn ben geldm tartismasi yapiyorlar okadr kotu hissettm ki. Ama bi taraftanda tedaviye baslayalim derse baslasammi diye dusunuyorum sonucta maddi olarak cok zorlaniyoruz ozelde.. Sizce nasil bi yol izlemeliyim benim gittigm hastne raporu kullanmiyor. Sadece ilaclar konusunda isime yarayacak rapor. Rapor gecerli baska bi ozel hastneye mi gitsem diyorum bu kez doktor bulmak sıkntı. Universitenin durumunu soyledim. Kafam karisti Rabbim bi cikar yol gostersizlerin fikrine ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?