- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Maşallllaaahhhh Allahım güzel haberler nasip etsin.kızlar doktorum aradı patoloji sonucum normal çıkmış
bir daha ki adetimde başlıyoruz tedavimize
dualarınızı eksik etmeyin
Canim sen tup bebek hemsiresimisin? Simdi gorusmeden geldm doktor endometriyosiz gorunumlu kistin olusmus dedi hesapladi yazdi cizdi Ocagin 1nde cetrotide kullanmaya basla 5 gun kullan 6 ocakta burda ol dedi bu ay tedavine baslamayalim once bu kistten kurtulalim dedi. Cok tatli bi hoca aslinda direk atlamamasi hosuma gitti. Peki hocam rapor alabiliyormuym dedim istersen hemen simdi yazabilirim tercih senin dedi. Sonra sen bu sure icinde dusun kararini ver burda devam edeceksek ayin 1nde basla ignelerine dedi... Yok disarda yaptrcaksan raporunu imzalariz dedi. Dusunup kararimi verecegim artik. Ama universite hastanesinde yaptrinca tamamini mi devlet karsiliyor biliyormusun?canım üniversite hastanesine gidip te pozitif alan çok emin ol.
bak benim bir hastam 2 kez özelde yaptırdı olmadı üniversitede yaptırdı çok güzel araştırıyorlar ve pıhtılaşması çıktı.şimdi 3 aylık bebeği var.
sen gönlünü ferah tut aynı sıkıntıları yeri geliyor özelde de karşılaşıyorsun .
allah kısmet edecekse her yerde kısmet eder .
Sanirim o yonde karar verecegiz. Rabbim hayrlisini nasip etsinTatlım Rabbimin neyi nerde nasip edeceği belli olmaz ..dene bence hem maddiyat yüzünden stresinde azalır..
ilk tedavimde de cetrotide ile başlamıştım ben :) büyük ihtimal adetin 15. ya da 20. günü dür ocağın 1 'i yeni yıl yeni umutlar nasip etsin yeni müjdeler nasip etsin hepimize canlarrr..Canim sen tup bebek hemsiresimisin? Simdi gorusmeden geldm doktor endometriyosiz gorunumlu kistin olusmus dedi hesapladi yazdi cizdi Ocagin 1nde cetrotide kullanmaya basla 5 gun kullan 6 ocakta burda ol dedi bu ay tedavine baslamayalim once bu kistten kurtulalim dedi. Cok tatli bi hoca aslinda direk atlamamasi hosuma gitti. Peki hocam rapor alabiliyormuym dedim istersen hemen simdi yazabilirim tercih senin dedi. Sonra sen bu sure icinde dusun kararini ver burda devam edeceksek ayin 1nde basla ignelerine dedi... Yok disarda yaptrcaksan raporunu imzalariz dedi. Dusunup kararimi verecegim artik. Ama universite hastanesinde yaptrinca tamamini mi devlet karsiliyor biliyormusun?
Cok sevindm canimm hadi hayirlisiyla hersey guzel olacakkkızlar doktorum aradı patoloji sonucum normal çıkmış
Ayy canim seninle ayni gidiyor bazi seylerimiz insallahh sonucumda seninkine benzerrr:))ilk tedavimde de cetrotide ile başlamıştım ben :) büyük ihtimal adetin 15. ya da 20. günü dür ocağın 1 'i yeni yıl yeni umutlar nasip etsin yeni müjdeler nasip etsin hepimize canlarrr..
hadi gozun aydin cnm inslhh tedavin olumlu gecerkızlar doktorum aradı patoloji sonucum normal çıkmış
canim oncelikle hayrli olsun ilk adimi atmissin unuversite hastaneleri kalblk olur anlattgin gbi baksana tup bebege gerek duymams doktr ne guzel inslh hyrlisyla hamis kalirsn bnce bu hastanede devam et en azindan butun tetkiklerini gozden gecirirler hdi hyrli hberler ver bize sonuclarini aldnmi cnmKizlar nasilsinz? Bugun adetimin 3. Gunu ve universite hastnesine gittim ultrason icin kanimida aldirlar. Doktor once dosyama bakip daha yasin 29 neden tup bebek yaptrdin ki esinin degerleride iyiymis dedi. Fsh m yuksek dedim sonra muayene etti sag overde cikolata kistim vardi onu soyledi sol over icin iyi dedi ama yumurta kalite ve sayisi yasinla orantili degil dedi. Sakin ameliyat olma kistlerin icin daha kotuye gider dedi. Ogleden sonra sonuclarim cikacak tekrar gidip konusacagiz. Buarada ilk defa unuversite hastnesnde kontrole gittim cok kalabalik insanlar cok gergin sesler yukseliyor muayene ortamini siz tahmin edin transferde saat konusuna dikkat edilmyr once sen geldn ben geldm tartismasi yapiyorlar okadr kotu hissettm ki. Ama bi taraftanda tedaviye baslayalim derse baslasammi diye dusunuyorum sonucta maddi olarak cok zorlaniyoruz ozelde.. Sizce nasil bi yol izlemeliyim benim gittigm hastne raporu kullanmiyor. Sadece ilaclar konusunda isime yarayacak rapor. Rapor gecerli baska bi ozel hastneye mi gitsem diyorum bu kez doktor bulmak sıkntı. Universitenin durumunu soyledim. Kafam karisti Rabbim bi cikar yol gostersizlerin fikrine ihtiyacim var
Ahhh cancagizm ne guzel kendilignden hamis kalirsn demissin ama durum oyle degil malesef kagitlara bakip gerek yokmus dedi ama muayene edince durum vahim benm yumuslar tembel cikti. Tedaviye bu ay baslamayalm dedi kist cozulsn gelcek ay baslayalm dedi. Biliyrsn kendi doktorm histereskopi yapalim demisti bu doktr gerek yok diyor. Ama sanirim yoluma burda devam edicem. Bide burayi deneyelim bakalm Ocak 1 de tedavim basliyor hayirlisyla..canim oncelikle hayrli olsun ilk adimi atmissin unuversite hastaneleri kalblk olur anlattgin gbi baksana tup bebege gerek duymams doktr ne guzel inslh hyrlisyla hamis kalirsn bnce bu hastanede devam et en azindan butun tetkiklerini gozden gecirirler hdi hyrli hberler ver bize sonuclarini aldnmi cnm
ikinciredavinin sonucu benzesin kuzum. sağlıkla sıhatle...Ayy canim seninle ayni gidiyor bazi seylerimiz insallahh sonucumda seninkine benzerrr:))
Hangi sehirdesin canim. Ankarada kalacak yerin varsa zekai tahir burak hastanesi var tavsiye ederim. Sehir disindan gelen o kadar cok hasta var ki. Tanidiginda kalanlar disinda bir iki aylik ev tutup kalan da cok. Her turlu test yapiliyor ucret odemiyorsun maddi kaygi gutmedikleri icinde gercekci bir tedavi uygulaniyor. Tek bir doktorla da gitmiyor bir ekip var konsey diyorlar her gununu takip edip gunluk konsey karari uygulaniyor. Dedigin konular gercekten can sıkıcı ama doktorlar guvenilirse katlanilmayacak seyler de degil. Ama baska sehirlerde devletin iyi oldughnu dusunmuyorum. Mesela burda baska kadin dogum devle hastanesi ve universite hastaneleri var ama tavsiye etmemKizlar nasilsinz? Bugun adetimin 3. Gunu ve universite hastnesine gittim ultrason icin kanimida aldirlar. Doktor once dosyama bakip daha yasin 29 neden tup bebek yaptrdin ki esinin degerleride iyiymis dedi. Fsh m yuksek dedim sonra muayene etti sag overde cikolata kistim vardi onu soyledi sol over icin iyi dedi ama yumurta kalite ve sayisi yasinla orantili degil dedi. Sakin ameliyat olma kistlerin icin daha kotuye gider dedi. Ogleden sonra sonuclarim cikacak tekrar gidip konusacagiz. Buarada ilk defa unuversite hastnesnde kontrole gittim cok kalabalik insanlar cok gergin sesler yukseliyor muayene ortamini siz tahmin edin transferde saat konusuna dikkat edilmyr once sen geldn ben geldm tartismasi yapiyorlar okadr kotu hissettm ki. Ama bi taraftanda tedaviye baslayalim derse baslasammi diye dusunuyorum sonucta maddi olarak cok zorlaniyoruz ozelde.. Sizce nasil bi yol izlemeliyim benim gittigm hastne raporu kullanmiyor. Sadece ilaclar konusunda isime yarayacak rapor. Rapor gecerli baska bi ozel hastneye mi gitsem diyorum bu kez doktor bulmak sıkntı. Universitenin durumunu soyledim. Kafam karisti Rabbim bi cikar yol gostersizlerin fikrine ihtiyacim var
canım ben aile hekimliğindeyim gebelerle ve bebeklerle işim . gebe tespiti çok yaptığım için her tür gebeyle karşılaştım.Canim sen tup bebek hemsiresimisin? Simdi gorusmeden geldm doktor endometriyosiz gorunumlu kistin olusmus dedi hesapladi yazdi cizdi Ocagin 1nde cetrotide kullanmaya basla 5 gun kullan 6 ocakta burda ol dedi bu ay tedavine baslamayalim once bu kistten kurtulalim dedi. Cok tatli bi hoca aslinda direk atlamamasi hosuma gitti. Peki hocam rapor alabiliyormuym dedim istersen hemen simdi yazabilirim tercih senin dedi. Sonra sen bu sure icinde dusun kararini ver burda devam edeceksek ayin 1nde basla ignelerine dedi... Yok disarda yaptrcaksan raporunu imzalariz dedi. Dusunup kararimi verecegim artik. Ama universite hastanesinde yaptrinca tamamini mi devlet karsiliyor biliyormusun?
Guzel dusun insallah guzel olsun. Ben ankaranin en luks kdd hastanelerinden birinde aylarca gereksiz tedavi oldum. Sonra bi de devlete gideyim diye gittim tup bebek olamadan hamile kaldim. Tabi takdiri ilahi o ayri ama maddi kaygi olmamadindan dolayi bana gereksiz tedavi uygulanmadi. Tup bebege bir turlu baslanamadi diye cok uzuluyordum her ay bir kontrolde sorun cikiyordu bu sekilde yapamayiz diyorlardi bu tahlil tetkik olmadan olmaz gelecek aya kadar sunu yap diyorlardi simdi donup arkama bakinca iyi ki o doktorlarla katsilasmisim diyorum. Kizlardan biri demis ya aynen etrafimda kuzenim arkadaslarim yasadi miyomu alinmadan, kan pihtilasmasina genetigine bakilmadan paldir kuldur tup bebek yaptirip husrana ugrayanlar var. Doktor sana guven verdiyse dediklerini harfiyen uygula yok vermediyse zaman paradan daha onemli iyi bir merkez sec benceAhhh cancagizm ne guzel kendilignden hamis kalirsn demissin ama durum oyle degil malesef kagitlara bakip gerek yokmus dedi ama muayene edince durum vahim benm yumuslar tembel cikti. Tedaviye bu ay baslamayalm dedi kist cozulsn gelcek ay baslayalm dedi. Biliyrsn kendi doktorm histereskopi yapalim demisti bu doktr gerek yok diyor. Ama sanirim yoluma burda devam edicem. Bide burayi deneyelim bakalm Ocak 1 de tedavim basliyor hayirlisyla..
inşallah canım benim ilk sırada biz varızAyy canim seninle ayni gidiyor bazi seylerimiz insallahh sonucumda seninkine benzerrr:))
Tavsiye etmem derken tecrube etmedigim icin tavsiye etmem tabiki oralarda da cok iyi doktorlar vardirHangi sehirdesin canim. Ankarada kalacak yerin varsa zekai tahir burak hastanesi var tavsiye ederim. Sehir disindan gelen o kadar cok hasta var ki. Tanidiginda kalanlar disinda bir iki aylik ev tutup kalan da cok. Her turlu test yapiliyor ucret odemiyorsun maddi kaygi gutmedikleri icinde gercekci bir tedavi uygulaniyor. Tek bir doktorla da gitmiyor bir ekip var konsey diyorlar her gununu takip edip gunluk konsey karari uygulaniyor. Dedigin konular gercekten can sıkıcı ama doktorlar guvenilirse katlanilmayacak seyler de degil. Ama baska sehirlerde devletin iyi oldughnu dusunmuyorum. Mesela burda baska kadin dogum devle hastanesi ve universite hastaneleri var ama tavsiye etmem
Ben 2 yil Ankarada kaldim o hastneyi cok iyi biliyrm. Ben antalyadayim ilk tedavimi izmirde yaptrdm yumurta takibi hersey burda oldu toplama transfer orda oldu. Ertesi gun 8 saat yola ciktm biraz zor oldu o yuzden il disi istemyrm onun icin uniersiteye yoneldim birazda. Hayirlisi olsun bakalim canm senn ne guzel mucizen kendilignden gelmis biz biraz zorluk cekicez ama insallah sonu guzel olurHangi sehirdesin canim. Ankarada kalacak yerin varsa zekai tahir burak hastanesi var tavsiye ederim. Sehir disindan gelen o kadar cok hasta var ki. Tanidiginda kalanlar disinda bir iki aylik ev tutup kalan da cok. Her turlu test yapiliyor ucret odemiyorsun maddi kaygi gutmedikleri icinde gercekci bir tedavi uygulaniyor. Tek bir doktorla da gitmiyor bir ekip var konsey diyorlar her gununu takip edip gunluk konsey karari uygulaniyor. Dedigin konular gercekten can sıkıcı ama doktorlar guvenilirse katlanilmayacak seyler de degil. Ama baska sehirlerde devletin iyi oldughnu dusunmuyorum. Mesela burda baska kadin dogum devle hastanesi ve universite hastaneleri var ama tavsiye etmem
Anladm canm. Haklisin doktorun guven vermesi onemli iste benm aklimi karistran paldir kultur mu basliyoruz acaba.. Cnku histereskopi dedim hsg de sorun yok o yuzden gerekli degil dedi.. Ama hsgde bisey olmayip sorun yasayan cok insan var. Bir yanim dene diyor bir yanim o kadar igne ilac kolay degil yolundan cikma diyor..canım ben aile hekimliğindeyim gebelerle ve bebeklerle işim . gebe tespiti çok yaptığım için her tür gebeyle karşılaştım.
canım tedavinin ilaç boyutunda çok az bir miktar ödüyorsun diye biliyorum özel gibi değil yani
sen iyi düşün hakkında hayırlısı canım
doktorun yaklaşımı çok iyi ama bazı şeyleri atlamaması gerekiyor en ufak şeyler negatifle sonuçlanıyor
Ayy hadi insallahhh boyle duyunca heyecanlanip hemen baslayasm geliyor..2016 da bu topikte bebisi olmayan kalmicak insallahhinşallah canım benim ilk sırada biz varız
2016 ilk pozitifinide biz alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?