Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim sen tup bebek hemsiresimisin? Simdi gorusmeden geldm doktor endometriyosiz gorunumlu kistin olusmus dedi hesapladi yazdi cizdi Ocagin 1nde cetrotide kullanmaya basla 5 gun kullan 6 ocakta burda ol dedi bu ay tedavine baslamayalim once bu kistten kurtulalim dedi. Cok tatli bi hoca aslinda direk atlamamasi hosuma gitti. Peki hocam rapor alabiliyormuym dedim istersen hemen simdi yazabilirim tercih senin dedi. Sonra sen bu sure icinde dusun kararini ver burda devam edeceksek ayin 1nde basla ignelerine dedi... Yok disarda yaptrcaksan raporunu imzalariz dedi. Dusunup kararimi verecegim artik. Ama universite hastanesinde yaptrinca tamamini mi devlet karsiliyor biliyormusun?

ilk tedavimde de cetrotide ile başlamıştım ben :) büyük ihtimal adetin 15. ya da 20. günü dür ocağın 1 'i yeni yıl yeni umutlar nasip etsin yeni müjdeler nasip etsin hepimize canlarrr..

ilk tedavimde de cetrotide ile başlamıştım ben :) büyük ihtimal adetin 15. ya da 20. günü dür ocağın 1 'i yeni yıl yeni umutlar nasip etsin yeni müjdeler nasip etsin hepimize canlarrr..
Ayy canim seninle ayni gidiyor bazi seylerimiz insallahh sonucumda seninkine benzerrr:))

canim oncelikle hayrli olsun ilk adimi atmissin unuversite hastaneleri kalblk olur anlattgin gbi baksana tup bebege gerek duymams doktr ne guzel inslh hyrlisyla hamis kalirsn bnce bu hastanede devam et en azindan butun tetkiklerini gozden gecirirler hdi hyrli hberler ver bize sonuclarini aldnmi cnm

Ahhh cancagizm ne guzel kendilignden hamis kalirsn demissin ama durum oyle degil malesef kagitlara bakip gerek yokmus dedi ama muayene edince durum vahim benm yumuslar tembel cikti. Tedaviye bu ay baslamayalm dedi kist cozulsn gelcek ay baslayalm dedi. Biliyrsn kendi doktorm histereskopi yapalim demisti bu doktr gerek yok diyor. Ama sanirim yoluma burda devam edicem. Bide burayi deneyelim bakalm Ocak 1 de tedavim basliyor hayirlisyla..

Hangi sehirdesin canim. Ankarada kalacak yerin varsa zekai tahir burak hastanesi var tavsiye ederim. Sehir disindan gelen o kadar cok hasta var ki. Tanidiginda kalanlar disinda bir iki aylik ev tutup kalan da cok. Her turlu test yapiliyor ucret odemiyorsun maddi kaygi gutmedikleri icinde gercekci bir tedavi uygulaniyor. Tek bir doktorla da gitmiyor bir ekip var konsey diyorlar her gununu takip edip gunluk konsey karari uygulaniyor. Dedigin konular gercekten can sıkıcı ama doktorlar guvenilirse katlanilmayacak seyler de degil. Ama baska sehirlerde devletin iyi oldughnu dusunmuyorum. Mesela burda baska kadin dogum devle hastanesi ve universite hastaneleri var ama tavsiye etmem

canım ben aile hekimliğindeyim gebelerle ve bebeklerle işim . gebe tespiti çok yaptığım için her tür gebeyle karşılaştım.
canım tedavinin ilaç boyutunda çok az bir miktar ödüyorsun diye biliyorum özel gibi değil yani
sen iyi düşün hakkında hayırlısı canım
doktorun yaklaşımı çok iyi ama bazı şeyleri atlamaması gerekiyor en ufak şeyler negatifle sonuçlanıyor

Guzel dusun insallah guzel olsun. Ben ankaranin en luks kdd hastanelerinden birinde aylarca gereksiz tedavi oldum. Sonra bi de devlete gideyim diye gittim tup bebek olamadan hamile kaldim. Tabi takdiri ilahi o ayri ama maddi kaygi olmamadindan dolayi bana gereksiz tedavi uygulanmadi. Tup bebege bir turlu baslanamadi diye cok uzuluyordum her ay bir kontrolde sorun cikiyordu bu sekilde yapamayiz diyorlardi bu tahlil tetkik olmadan olmaz gelecek aya kadar sunu yap diyorlardi simdi donup arkama bakinca iyi ki o doktorlarla katsilasmisim diyorum. Kizlardan biri demis ya aynen etrafimda kuzenim arkadaslarim yasadi miyomu alinmadan, kan pihtilasmasina genetigine bakilmadan paldir kuldur tup bebek yaptirip husrana ugrayanlar var. Doktor sana guven verdiyse dediklerini harfiyen uygula yok vermediyse zaman paradan daha onemli iyi bir merkez sec bence

Son düzenleme:
Tavsiye etmem derken tecrube etmedigim icin tavsiye etmem tabiki oralarda da cok iyi doktorlar vardir

Ben 2 yil Ankarada kaldim o hastneyi cok iyi biliyrm. Ben antalyadayim ilk tedavimi izmirde yaptrdm yumurta takibi hersey burda oldu toplama transfer orda oldu. Ertesi gun 8 saat yola ciktm biraz zor oldu o yuzden il disi istemyrm onun icin uniersiteye yoneldim birazda. Hayirlisi olsun bakalim canm senn ne guzel mucizen kendilignden gelmis biz biraz zorluk cekicez ama insallah sonu guzel olur

Anladm canm. Haklisin doktorun guven vermesi onemli iste benm aklimi karistran paldir kultur mu basliyoruz acaba.. Cnku histereskopi dedim hsg de sorun yok o yuzden gerekli degil dedi.. Ama hsgde bisey olmayip sorun yasayan cok insan var. Bir yanim dene diyor bir yanim o kadar igne ilac kolay degil yolundan cikma diyor..

Slm kizlar nasilsiniz ben cok giremiorum cok øzledim sizi nurse51 ve NursELmira ikinizde insallah hayirlisiyla yeni tedavide yeni yilda yeni umutlarla gelirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun insallah neseli41 canim yoksun òzlettin kendini @jonguil ve aysesahra siz nasilsiniz canlarim aysem tembellik bendede var hic sorma valla onu dnzderya m nasil oldun kuzumm iimisin biraz daha Karpuzcilek_d dianthus dogum yapanlar siz nasilsiniz bebisler nasil biz alistik búyüyoruz zombiler gibiyim kocam yakinda kanka dicekti valla kas biyik kendime bakmasam kizlar hepinizi yazamadim birkadin 4 4343 sultan1356 canlarim cudisim yeni adin aklima gelmedi iisiniz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…