Alanyaliyim canim ben de akdeniz universitesi de guzel bir hastane, ben de yuksek fsh dusuk amh hastasiydim her ay kontrollerini ol sen, insallah sana da vesile o doktorlar olurlar :)Ben 2 yil Ankarada kaldim o hastneyi cok iyi biliyrm. Ben antalyadayim ilk tedavimi izmirde yaptrdm yumurta takibi hersey burda oldu toplama transfer orda oldu. Ertesi gun 8 saat yola ciktm biraz zor oldu o yuzden il disi istemyrm onun icin uniersiteye yoneldim birazda. Hayirlisi olsun bakalim canm senn ne guzel mucizen kendilignden gelmis biz biraz zorluk cekicez ama insallah sonu guzel olur
Darisi bize insallah :) tum hazirliklarim bitti ama her gun gelmeyin ne olur 2016yi bekleyin diye dua ederek oturuyorum. Yatamiyorum cunku carpinti ve nefes alamama sıkıntım var ama sukrediyorum hadi üçüz olsa napardim diyorum :)Slm kizlar nasilsiniz ben cok giremiorum cok øzledim sizinurse51 ve NursELmira ikinizde insallah hayirlisiyla yeni tedavide yeni yilda yeni umutlarla gelirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun insallah @neseli41 canim yoksun òzlettin kendini S Sky_sun ve aysesahra siz nasilsiniz canlarim aysem tembellik bendede var hic sorma valla onu @dnzderya m nasil oldun kuzumm iimisin biraz daha @Karpuzcilek_d @dianthus dogum yapanlar siz nasilsiniz bebisler nasil biz alistik búyüyoruz zombiler gibiyim kocam yakinda kanka dicekti valla kas biyik kendime bakmasam kizlar hepinizi yazamadim birkadin @4343 sultan1356 canlarim cudisim yeni adin aklima gelmedi iisiniz dimi
Kuzum rüya deme bana :)papyonkilikli canim sen simdilik herseyini yap gezion buralarda sorcam sans ocaktan sonra rüyayi unutcan son son gór ûnlúleri az kaldi kuzum bol bol dinlen
Evet basari oraninin yuksek oldugunu duydum.. Bakalim hayrlisyla insallah vesile olurlar dedigin gibi..Alanyaliyim canim ben de akdeniz universitesi de guzel bir hastane, ben de yuksek fsh dusuk amh hastasiydim her ay kontrollerini ol sen, insallah sana da vesile o doktorlar olurlar :)
Hadi hayrlisi canim adim adim bebislerimize kosuyoruz:)) ya ben merak ettm bu kadar detayli sperm arastirilmasina gerek var mi? Sonuc olarak sizin kaliteli embriyolarinz olusmustu oyle degilmi. Ve yine embriyolarinz olusucaktr Allahn izniyle. Hatrlarsan gecen haftalarda zirliyordum burda esimin sperm testi kotu cikti diye. 2 doktorda bi anlam ifade etmedgini sonucta dollenme sirasnda yumurta sayisindan cok kaliteli spermin bulundgunu soyledi..Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasn insallah hicbirimizinkizlar selam nasilsinz bizim bugun uroloji doktruna randevmz vardi ve gttik emre bakirciogluna esimi muayeene etti son yaptgmz zperm tahlilini gosterdik genenetik tarama testlermz esimin kromozmlarinin birinde ufak bi problem goze carpti ve esimin sperm dnasini aractrcaklar dna yapisi ve sperm fişi die cuma gunu sperm tahlili verilip sonuclarin ckmasni bekliycez doktrumuz istegyle numan kurtulmus hocayada gorundum nurse arkadsm oda beni muayene ettmi sol yumurtlgimn cok iyi oldugunu ve sagin biraz tembel oldugunu soyledi ve daha once yapilan butun tetkiklrmzi gotrdk herseyin bende normal oldugunu soyledi vitamin ve folik asit yazdi bide d vtamini dusuklere sebep oldugunu d vtmini b 12 tahlili istedi benden bunlari yapip bidaha gidip gostercez baklim ne yol cizilecek simdiden adimimzi attk hayirlara vesile olur insalh buarda gorundgmuz iki doktrda cok hoş ve samimiydiler cok memnun kaldk nurse arkdsm tesekrler onerdigin icin
Güldürdün beni ya...kız elin değmişken benim için Michael Jackson ve Elvis Presley i de bir köylü olarak başlarında erol taş gibi bir ağayla gör ..Kuzum rüya deme bana :)aysesahra Ellen Degeneres'le alakan olduğunu sanmıyorum Türk ünlüleri bıraktım artık ben abd ye el attım. kadın sarhoş sarhoş ankarada dolmuşa biniyordu rüyamda :) ayrıca hatırlar mısınız bilmem Transformers diye bir çizgifilm vardı oradaki optimus prime ı gördüm göbek atıyordu :) ya biliyorum benim rüyalardan sıkıldınız ama ne yapayım bende ki bilinç altı da bu :)
bu aradaceren20 'den haber yok hala. ne oldu acaba.
bu hafta iş yerinde son benimde biraz erken ayrılıcam ne yapayım çok zorlanıyorum ...
Sağol tatlım iyiyim allaha Şükür iyi diyelim iyi olalım bi aralar psikolojim biraz bozuldu çocuk konusunda insanlar üstüme geliyor. Samimi olduğum bi arkadaş resmen dalga geçiyor bu şekilde ugrasmak komigine gidiyor sinir oluyorum insanlar ne kadar acımasız olmaya başladıSlm kizlar nasilsiniz ben cok giremiorum cok øzledim sizinurse51 ve NursELmira ikinizde insallah hayirlisiyla yeni tedavide yeni yilda yeni umutlarla gelirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun insallah @neseli41 canim yoksun òzlettin kendini S Sky_sun ve aysesahra siz nasilsiniz canlarim aysem tembellik bendede var hic sorma valla onu @dnzderya m nasil oldun kuzumm iimisin biraz daha @Karpuzcilek_d @dianthus dogum yapanlar siz nasilsiniz bebisler nasil biz alistik búyüyoruz zombiler gibiyim kocam yakinda kanka dicekti valla kas biyik kendime bakmasam kizlar hepinizi yazamadim birkadin @4343 sultan1356 canlarim cudisim yeni adin aklima gelmedi iisiniz dimi
o arkadaşını demek ki sadece sen samimi görüyorsun yavaş yavaş uzaklaş bende de vardı bir tane artık yok. bu hayattaönemli olan öncelikle sensin bu tedavide de ilk hedef pozitif olmak pozitif insanlarla birlikte olmak yok mu pozitif o zaman kimse bilmesin. benim annem beni anlayamadı zamanında başkası nasıl anlasın?Sağol tatlım iyiyim allaha Şükür iyi diyelim iyi olalım bi aralar psikolojim biraz bozuldu çocuk konusunda insanlar üstüme geliyor. Samimi olduğum bi arkadaş resmen dalga geçiyor bu şekilde ugrasmak komigine gidiyor sinir oluyorum insanlar ne kadar acımasız olmaya başladı
tamam iyi senaryo deneyelim :) olabilşr görülebilir :)Güldürdün beni ya...kız elin değmişken benim için Michael Jackson ve Elvis Presley i de bir köylü olarak başlarında erol taş gibi bir ağayla gör ..
Slm kizlar nasilsiniz ben cok giremiorum cok øzledim sizinurse51 ve NursELmira ikinizde insallah hayirlisiyla yeni tedavide yeni yilda yeni umutlarla gelirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun insallah @neseli41 canim yoksun òzlettin kendini S Sky_sun ve aysesahra siz nasilsiniz canlarim aysem tembellik bendede var hic sorma valla onu @dnzderya m nasil oldun kuzumm iimisin biraz daha @Karpuzcilek_d @dianthus dogum yapanlar siz nasilsiniz bebisler nasil biz alistik búyüyoruz zombiler gibiyim kocam yakinda kanka dicekti valla kas biyik kendime bakmasam kizlar hepinizi yazamadim birkadin @4343 sultan1356 canlarim cudisim yeni adin aklima gelmedi iisiniz dimi
Slm kizlar nasilsiniz ben cok giremiorum cok øzledim sizinurse51 ve NursELmira ikinizde insallah hayirlisiyla yeni tedavide yeni yilda yeni umutlarla gelirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun insallah @neseli41 canim yoksun òzlettin kendini S Sky_sun ve aysesahra siz nasilsiniz canlarim aysem tembellik bendede var hic sorma valla onu @dnzderya m nasil oldun kuzumm iimisin biraz daha @Karpuzcilek_d @dianthus dogum yapanlar siz nasilsiniz bebisler nasil biz alistik búyüyoruz zombiler gibiyim kocam yakinda kanka dicekti valla kas biyik kendime bakmasam kizlar hepinizi yazamadim birkadin @4343 sultan1356 canlarim cudisim yeni adin aklima gelmedi iisiniz dimi
iki basrisiz olunca arkdsm nedenini arastiryoruz cnku benim esimin varikosel ameliyati sonrasi yukseldi ama bidaha geri olustu varikosel ama amlyat gerktrcek derecede degil degerlri iyi biz kromozom analizi yaptrmstik dnada problem gordu kimi doktrlar tup bebekte cok onemsemiyorlarmis ama olumsuz sonuclar cikicada acaba ondanmi die doktoru dusundurdu simdi test verip sonuclari gorcez embirylrmz dolleniyo ama cok kaliteli degil sonucta cnm rabbm emwklrmizi bosa cikarmasnHadi hayrlisi canim adim adim bebislerimize kosuyoruz:)) ya ben merak ettm bu kadar detayli sperm arastirilmasina gerek var mi? Sonuc olarak sizin kaliteli embriyolarinz olusmustu oyle degilmi. Ve yine embriyolarinz olusucaktr Allahn izniyle. Hatrlarsan gecen haftalarda zirliyordum burda esimin sperm testi kotu cikti diye. 2 doktorda bi anlam ifade etmedgini sonucta dollenme sirasnda yumurta sayisindan cok kaliteli spermin bulundgunu soyledi..Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasn insallah hicbirimizin
canim sinirini bozacklarla gorusme sende bosver arkadas dedinmi acina sevincine gulecek sana destek olacak olandrSağol tatlım iyiyim allaha Şükür iyi diyelim iyi olalım bi aralar psikolojim biraz bozuldu çocuk konusunda insanlar üstüme geliyor. Samimi olduğum bi arkadaş resmen dalga geçiyor bu şekilde ugrasmak komigine gidiyor sinir oluyorum insanlar ne kadar acımasız olmaya başladı
Aynen canım bende öyle yapıyorum . Canım bizimde iki negatif tüp bebekten sonra dna hasarı çıktı negatif iki tup bebeği ona bağladılar % 26 çıktı bu değer % 20 in altına düşmeden bi daha tup bebek yaptırmayın tutmaz dedi doktor bizde 4 aydır kaan hoca ile tedavi görüyorduk değer 22 ye düştü... sizin hasar kaç çıktı canımcanim sinirini bozacklarla gorusme sende bosver arkadas dedinmi acina sevincine gulecek sana destek olacak olandr
Aynen tatlım demek ki ben samimi görüyormuşum o fesatmış bende sildim kestim herşeyi eksik olsun öyle arkadaş allah zaten bi dert verdi maddi manevi uğraş içindeyim bi de böyle insanlarla uğraşıyorum allah güç versin çok zor imtihan valla Rabbim kimseyi evlatla sinamasıno arkadaşını demek ki sadece sen samimi görüyorsun yavaş yavaş uzaklaş bende de vardı bir tane artık yok. bu hayattaönemli olan öncelikle sensin bu tedavide de ilk hedef pozitif olmak pozitif insanlarla birlikte olmak yok mu pozitif o zaman kimse bilmesin. benim annem beni anlayamadı zamanında başkası nasıl anlasın?
Herseyin daha guzel olacagi gunler bizi bekliyor insallllaaahhhh. Bu konuya yazip da hamis olmayan olmayacak insalllaahhh...Canım arkadaşım nickimi cudis yerine natulis çevirdim. Beni hatırlayıp halimi hatrimi sorduğunda için çok tesekkur ederim. Güzel bebeğini benim için op bol bol cennet kokusunu benim içinde kokla. Eminim eşin şimdi dahada çok seviyordur seni. Kolay bir şey değil hem bebek hem senin için yepyeni bir düzen.
Bana gelince umut ve umutsuzluk arası zor günler geçiyor. Tedaviye bir turlu başlayamadım sağolsun bir doktor hatası beni baya üzdü aglatti çok şükür geçti gitti. Kendiliginden hamile kaldim ama dustu. Ankara'yapapyonkilikli nin doktoruna gittim. Aklımda hem histereskopi var. O da kendi doktorumla aynı şeyleri söyledi. Tekrar dene rahim iyi dediler. 3 denemede olmazsa artık sırf yaralama faydası için deneyecegiz. Sağolsun devlet raporu alabilecegimi söyledi. 3 tedavide olmazsa artık devlet raporu alıp anlaşmalı bir merkezde deneyecem. Triod bezi sorunum vardı. Vucut surekli antikor uretiyordu buda tutunmada sikinti yaratiyordu. Cok sukur imkansiza yakin bir sey oldu, vucut sonunda bezi yok etti bende bu dertten kurtuldum. Yine ilaç alicam ama en azından vücudum sürekli savaş halinde olmayacak. İnşallah 2016 da, bizde sizin aranıza katiliriz. Mucizelerimiz bize gelir
Aminnn aminnn aminnn evlat acisiyla evlat hasteti ile evlatla sinamasin kimse6i Yaradanim.Aynen tatlım demek ki ben samimi görüyormuşum o fesatmış bende sildim kestim herşeyi eksik olsun öyle arkadaş allah zaten bi dert verdi maddi manevi uğraş içindeyim bi de böyle insanlarla uğraşıyorum allah güç versin çok zor imtihan valla Rabbim kimseyi evlatla sinamasın
Canim erkek tarafini cok anlamiyorum ama dna hasari tutunmayi etkiliyormuymus? Bir de onlar kitaplara bakarak konusuyorlar elbetteki cok degerli hocalar ama sadece Yaradanim bilir ne olacagini. Rabbim yar ve yardimcimiz olsunAynen canım bende öyle yapıyorum . Canım bizimde iki negatif tüp bebekten sonra dna hasarı çıktı negatif iki tup bebeği ona bağladılar % 26 çıktı bu değer % 20 in altına düşmeden bi daha tup bebek yaptırmayın tutmaz dedi doktor bizde 4 aydır kaan hoca ile tedavi görüyorduk değer 22 ye düştü... sizin hasar kaç çıktı canım
Ayy çok sevindim Canım inşallah ikimize de vesile olur Numan hoca.kizlar selam nasilsinz bizim bugun uroloji doktruna randevmz vardi ve gttik emre bakirciogluna esimi muayeene etti son yaptgmz zperm tahlilini gosterdik genenetik tarama testlermz esimin kromozmlarinin birinde ufak bi problem goze carpti ve esimin sperm dnasini aractrcaklar dna yapisi ve sperm fişi die cuma gunu sperm tahlili verilip sonuclarin ckmasni bekliycez doktrumuz istegyle numan kurtulmus hocayada gorundum nurse arkadsm oda beni muayene ettmi sol yumurtlgimn cok iyi oldugunu ve sagin biraz tembel oldugunu soyledi ve daha once yapilan butun tetkiklrmzi gotrdk herseyin bende normal oldugunu soyledi vitamin ve folik asit yazdi bide d vtamini dusuklere sebep oldugunu d vtmini b 12 tahlili istedi benden bunlari yapip bidaha gidip gostercez baklim ne yol cizilecek simdiden adimimzi attk hayirlara vesile olur insalh buarda gorundgmuz iki doktrda cok hoş ve samimiydiler cok memnun kaldk nurse arkdsm tesekrler onerdigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?