Evet canım dna hasarı embriyo kalitesini etkiliyormus aynı zamanda tutunmayı bizim iki embriyo kalitesiz olmuştu bakalım işte yaza kadar düşmesi için bekleyeceğiz olmadı tekrar tüp bebek deneyeceğiz canım . Bunlar vesile olur ancak allah bilir ne olacağını biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiriCanim erkek tarafini cok anlamiyorum ama dna hasari tutunmayi etkiliyormuymus? Bir de onlar kitaplara bakarak konusuyorlar elbetteki cok degerli hocalar ama sadece Yaradanim bilir ne olacagini. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Canim benim cook sagol doktorumda ayni senin soyledigin gibi dedi endiselenecek bisey yok dedi sukur Rabbime Allahim bisi saglikla evlatlarimisa kavustursun Rabbim iszeyen dileyen herkese nasip etsin kusumCanım aynı haftalarda benzer şeyler yaşadım. hatta ben de çok korktum yatsam yatamadım kalksam kalkamadım benimki de gece 3 civarı idi :)))) ertesi gün tesadüf randevum vardı dr a sordum kontrol etti bişi çıkmadı ara ara kasık bölgemde benzer ağrı oluyor sanki gerilme ağrısı gibi hatta bazen gün boyu rahatsız ediyor. doktoruna sor yine de sen. endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum.
canim bizim daha sperm tahlilli verilmedi cuma verilcek ve kac gun snra cikat bilmyrz cuma gunu belli olur oda insalh bizimdi yirminin alti olur baklim yabide bana ozelden bunlarin fiyatinin yazablrmsn bize cuzi bi miktar dediler ama hic fiyat arstmasi ypmadan evet dedik inslh dogru yoldyizAynen canım bende öyle yapıyorum . Canım bizimde iki negatif tüp bebekten sonra dna hasarı çıktı negatif iki tup bebeği ona bağladılar % 26 çıktı bu değer % 20 in altına düşmeden bi daha tup bebek yaptırmayın tutmaz dedi doktor bizde 4 aydır kaan hoca ile tedavi görüyorduk değer 22 ye düştü... sizin hasar kaç çıktı canım
insalh arkdsm bizde buyuk ihtimal bi yirmi gun snra gideriz yine haberdar et beni insalh bulusrzAyy çok sevindim Canım inşallah ikimize de vesile olur Numan hoca.
Çok Candan ve ilgili ikiside tüm ihtimalleri düşünüyor
Bir daha ki ay başlıyoruz tedaviye bakarsın buluşuruz muayenehane de
Canim bide form doldururken nerden duyupta geldnz die sordular bende seni soyledim yani kk bi arkdsm tavsiyesyle geldim dedim adi neydi die sordular bilmiyrm dedim bi hafta ince gelmsti kendsi dedm ismini bilseydniz yazrdk dedilerAyy çok sevindim Canım inşallah ikimize de vesile olur Numan hoca.
Çok Candan ve ilgili ikiside tüm ihtimalleri düşünüyor
Bir daha ki ay başlıyoruz tedaviye bakarsın buluşuruz muayenehane de
tanışın tatlım çok güzel oluyyor...semcan ve ben de aynı doktora gidiyoruz ama aynı zamana denk gelememiştik ..bizim doktorumuz bizi cafede çaya davet edip tanıştırmıştı büyük sürpriz olmuştu...Canim bide form doldururken nerden duyupta geldnz die sordular bende seni soyledim yani kk bi arkdsm tavsiyesyle geldim dedim adi neydi die sordular bilmiyrm dedim bi hafta ince gelmsti kendsi dedm ismini bilseydniz yazrdk dediler
Korkma canim insallah hayirlisiyla vaktinde gelcekler zate ikiz die 37 gòrùrse ki insallah hayirlisiyla gòrecekler alirlar normel yapmazlar herhalde az kalmis oyy benimki tekken o carpinti ve nefes alamama mahvetti beni 7. Ayim da baslamisti Allah yardimcin olsun kizz ikiz bile bakimi zor 3 müDarisi bize insallah :) tum hazirliklarim bitti ama her gun gelmeyin ne olur 2016yi bekleyin diye dua ederek oturuyorum. Yatamiyorum cunku carpinti ve nefes alamama sıkıntım var ama sukrediyorum hadi üçüz olsa napardim diyorum :)
Aklina nerden geldi optimus kiz yakinda izlediysen bilinc altinami yer etti benim öyle oluoKuzum rüya deme bana :)aysesahra Ellen Degeneres'le alakan olduğunu sanmıyorum Türk ünlüleri bıraktım artık ben abd ye el attım. kadın sarhoş sarhoş ankarada dolmuşa biniyordu rüyamda :) ayrıca hatırlar mısınız bilmem Transformers diye bir çizgifilm vardı oradaki optimus prime ı gördüm göbek atıyordu :) ya biliyorum benim rüyalardan sıkıldınız ama ne yapayım bende ki bilinç altı da bu :)
bu arada @ceren20 'den haber yok hala. ne oldu acaba.
bu hafta iş yerinde son benimde biraz erken ayrılıcam ne yapayım çok zorlanıyorum ...
Oy kuzum kiyamsm ya o gerizekali seni anlamaz anlayamazki takma demekki o en yakin arkadasin degilmis cancazim kayinvalidem hep bebisi severken ara ara zor bulduk Allah im kolay bulanlara kiymetini bildirsin der onu hep öyle sevio insan ogluyuz hepimizin sinavi var o arkadasinin sinavida farkli sen ona öylemi yapion valla moralini bozanlarla görûsme benim profösórüm stres yaparsan kafana takarsan mmoralini bozarsan tùpú birak normel yoldan bile hamile kalamazsin demisti o ústûne gelenler acip ellerini senin icin ailen icin Allah a fua etsinler senin sizin yùreginiz okadar temizki hz Yakuo encok hz Yusuf unu sevmis yillarca özlemiyle hasretiyle sinanmistir Allah en cok neyi ister seversek onunla sinarmis hz Yakup Yusuf una ondan vazgecince kavusmustu Allah en kisa zamanda seni burdaki arkadaslarimi kavusanlardan eylesinSağol tatlım iyiyim allaha Şükür iyi diyelim iyi olalım bi aralar psikolojim biraz bozuldu çocuk konusunda insanlar üstüme geliyor. Samimi olduğum bi arkadaş resmen dalga geçiyor bu şekilde ugrasmak komigine gidiyor sinir oluyorum insanlar ne kadar acımasız olmaya başladı
siziCanım arkadaşım nickimi cudis yerine natulis çevirdim. Beni hatırlayıp halimi hatrimi sorduğunda için çok tesekkur ederim. Güzel bebeğini benim için op bol bol cennet kokusunu benim içinde kokla. Eminim eşin şimdi dahada çok seviyordur seni. Kolay bir şey değil hem bebek hem senin için yepyeni bir düzen.
Bana gelince umut ve umutsuzluk arası zor günler geçiyor. Tedaviye bir turlu başlayamadım sağolsun bir doktor hatası beni baya üzdü aglatti çok şükür geçti gitti. Kendiliginden hamile kaldim ama dustu. Ankara'yapapyonkilikli nin doktoruna gittim. Aklımda hem histereskopi var. O da kendi doktorumla aynı şeyleri söyledi. Tekrar dene rahim iyi dediler. 3 denemede olmazsa artık sırf yaralama faydası için deneyecegiz. Sağolsun devlet raporu alabilecegimi söyledi. 3 tedavide olmazsa artık devlet raporu alıp anlaşmalı bir merkezde deneyecem. Triod bezi sorunum vardı. Vucut surekli antikor uretiyordu buda tutunmada sikinti yaratiyordu. Cok sukur imkansiza yakin bir sey oldu, vucut sonunda bezi yok etti bende bu dertten kurtuldum. Yine ilaç alicam ama en azından vücudum sürekli savaş halinde olmayacak. İnşallah 2016 da, bizde sizin aranıza katiliriz. Mucizelerimiz bize gelir
Sağolasın canım güzel dileklerin için... doğru diyorsun dalga geçeceklerine dua etseler allah çok büyük kendi çocuğu var belki ama allah bi yerden çıkarır. Kucağında çocuğu ile bana bi kere daha hiç tüp bebek yaptırdığımi bilmiyor bide yaşım daha genç diyor ki olurda tüp bebek olmazsa evlatlık çocuk almayi düşünüyor musunuz dedi. Bende Hayır dedim mevzusu bile olmadı benim yaşım genç hiç bişey bitmiş değil ya sorun var mı yok mu bilmiyor daha önce tüp bebek yaptırdığımi bilmiyor neye dayanarak evlatlık çocuk muhabbetine giriyor anlamıyorum kendi çocuğu var tabii ne anlar neler yaşadığımıOy kuzum kiyamsm ya o gerizekali seni anlamaz anlayamazki takma demekki o en yakin arkadasin degilmis cancazim kayinvalidem hep bebisi severken ara ara zor bulduk Allah im kolay bulanlara kiymetini bildirsin der onu hep öyle sevio insan ogluyuz hepimizin sinavi var o arkadasinin sinavida farkli sen ona öylemi yapion valla moralini bozanlarla görûsme benim profösórüm stres yaparsan kafana takarsan mmoralini bozarsan tùpú birak normel yoldan bile hamile kalamazsin demisti o ústûne gelenler acip ellerini senin icin ailen icin Allah a fua etsinler senin sizin yùreginiz okadar temizki hz Yakuo encok hz Yusuf unu sevmis yillarca özlemiyle hasretiyle sinanmistir Allah en cok neyi ister seversek onunla sinarmis hz Yakup Yusuf una ondan vazgecince kavusmustu Allah en kisa zamanda seni burdaki arkadaslarimi kavusanlardan eylesin
canim uzak dur boyle insanlardan zarar gelir allhtan bilmiyo tup bebwk yptrdgni yoksa hic cekilmez tavsiyem kimsede bilmesin bide etrafin sorulari baskilari iyice yipratiyo insani simdi bana soranlara dusunmuyorum kafamdan cikardim rabbim ne zamn nasib edrse ozamn olur diorumSağolasın canım güzel dileklerin için... doğru diyorsun dalga geçeceklerine dua etseler allah çok büyük kendi çocuğu var belki ama allah bi yerden çıkarır. Kucağında çocuğu ile bana bi kere daha hiç tüp bebek yaptırdığımi bilmiyor bide yaşım daha genç diyor ki olurda tüp bebek olmazsa evlatlık çocuk almayi düşünüyor musunuz dedi. Bende Hayır dedim mevzusu bile olmadı benim yaşım genç hiç bişey bitmiş değil ya sorun var mı yok mu bilmiyor daha önce tüp bebek yaptırdığımi bilmiyor neye dayanarak evlatlık çocuk muhabbetine giriyor anlamıyorum kendi çocuğu var tabii ne anlar neler yaşadığımı
sizi
Canim nasil unuturum ki cok giremiorum ya aklima gelmedi nickin ama sanci cekerken yeni adinla dua etmistim ezberleyip tedavin insallah hayirlara vesile olur bak normeldende kalabiliomusun insallah Allah im tedaviye gerek duymadan nasib eder öperim teyzesi ina baktikca aklima sizler geliosunuz Allah ima dua ediorum hic ümidini kaybetme benim yengemle dayim 40 na merdiven dayadiku dayim 40 yasinda yillardir olmuodu tùp bebek kac defa yaptilar yengem vazgecti evlatliga basvurdular aninda hamile oldugunu ögrendi simdi iki bucuk aylik Allah im insallah 2016 da versin mucizeni hepinize tiroid cok korkarim arkadasim neler cekiodu ondan kurtulmana cok sevindim bak vardir bununda bi hayri insallah tedavin gùzel sonuc vercek sen yaptirmamismiydin histereskopi haberdar et bizleri esimmi yok cancazin nerde biz ikinci plana dústúk øyle oluomus ama emin ol birgün mucizen geldiginde esin ikinci planda olcak
Anlamaz canim anlatsanda olayi kavrayamaz dedigin gibi yasin genc insallah hayirlisiyla olacak Allah im nasib etcek beni ablam bazen anlamiordu hep neden olmuo deyip duruordu kòtùlùkten degildi ama olsun caresizligimi gòrmùodu belkide gòrùolar caresizligimizi konusmasinimi bilmiolar anlamiorum hep derdimki sana veren Allah epbet birgün dualarimi duyar banada nasib eder bilmem nie olmuo ben elimden geleni yapiorum derdim ablam úzúldùgú icin neden diordu ama seninki biseyler aramis altinda baksana dedigin gibi tedavi muhabbeti yapmadan evlatliga gormis yada tedaviyi duydada òyle dedi direktSağolasın canım güzel dileklerin için... doğru diyorsun dalga geçeceklerine dua etseler allah çok büyük kendi çocuğu var belki ama allah bi yerden çıkarır. Kucağında çocuğu ile bana bi kere daha hiç tüp bebek yaptırdığımi bilmiyor bide yaşım daha genç diyor ki olurda tüp bebek olmazsa evlatlık çocuk almayi düşünüyor musunuz dedi. Bende Hayır dedim mevzusu bile olmadı benim yaşım genç hiç bişey bitmiş değil ya sorun var mı yok mu bilmiyor daha önce tüp bebek yaptırdığımi bilmiyor neye dayanarak evlatlık çocuk muhabbetine giriyor anlamıyorum kendi çocuğu var tabii ne anlar neler yaşadığımı
Bu konularda okadar hassasizki cancazim bilmezlerki o bizim yaramiz teselli yerine heo tuz basarlar kusurun yoksa bile kusurlu cikarmaya calisirlar yas neki insallah hayirlisiyla vakti zamaninda gelcek burda topikte bi abla vardi dogum yamistir coktan yasindan kilosundan korkuodu bak benim yasim genc benim olmadi ama onun tuttu oldu oglu olcakti demekki herkes ayni tedaviyi uygulamio benimki ilk asilama yapti tutmadi ayrintili histereskopi hsg istedi rahmimin dik olmasindan súphelenmisti rahim yolunu bulamamisti ilk asilamada ki seninki birkac tùp bebek denemesinden sonra istio yanlis anlama canim ama ben bunu yanlis buluorum belki tutunmada engelleyen miyom nebilim rahim duvarinda ufaak halledilecek bisey var sanada yazik degilmi umut yolculugumuz evet ama maddi yönde ònemli bu yolculukta aci ama gercek ki malesef evet kurtulunmuo ama simdii ii olmana sevindim sen tahlillerini kopmle yaptir eksiklik kromozon hepsini yaptirmismiydinTeşekkürler bizleride hatırlayıp dua ettiğin için. Eminim evlat olunca oncelik tabikide o oluyordur. Benim doktorum histereskopiye gerek duymadı. 3 kere 5 gün embriyo konup tutunmazsa o zaman bakarız dedi. Ankara'ya Ahmet Erdem'e gittim. O da aynı şekilde bir kere daha dene olmazsa sadece yaralama etkisinden faydalanmak için denenebilir dedi. Triod tamamen kurtulamiyorsun iyi olan bez yok oldu bu da beni çok rahatlattı. Allah evlat yolu gözleyen özellikle belli bir yaş ustundekilere çabuk versin. Ne yaşadıklarını en iyi bizler anlarız. Herkes etrafımda yaş konusundan girip, tüp bebek ve evlatlıktan çıkıyor. Bu muhabetine hiç sonlanmiyor sürekli yaşın hatırlatıliyor. Sadece şunu diyorum. Herkes eşini erken yaşta bulamıyor. Ayrıca bulsa bile Rabbim herkesi farklı şeyle siniyor. Benimki bu ama bunu diyenlerin evladı ile sinayabilir yada bu acımasız yorumlara bir gün evladıda maruz kalabilir. O yüzden Allah'a havale ediyorum.
yahu hatun kişi sen bana demiyor muydun? Nedir bu kasvet? bi toparla kendini.Teşekkürler bizleride hatırlayıp dua ettiğin için. Eminim evlat olunca oncelik tabikide o oluyordur. Benim doktorum histereskopiye gerek duymadı. 3 kere 5 gün embriyo konup tutunmazsa o zaman bakarız dedi. Ankara'ya Ahmet Erdem'e gittim. O da aynı şekilde bir kere daha dene olmazsa sadece yaralama etkisinden faydalanmak için denenebilir dedi. Triod tamamen kurtulamiyorsun iyi olan bez yok oldu bu da beni çok rahatlattı. Allah evlat yolu gözleyen özellikle belli bir yaş ustundekilere çabuk versin. Ne yaşadıklarını en iyi bizler anlarız. Herkes etrafımda yaş konusundan girip, tüp bebek ve evlatlıktan çıkıyor. Bu muhabetine hiç sonlanmiyor sürekli yaşın hatırlatıliyor. Sadece şunu diyorum. Herkes eşini erken yaşta bulamıyor. Ayrıca bulsa bile Rabbim herkesi farklı şeyle siniyor. Benimki bu ama bunu diyenlerin evladı ile sinayabilir yada bu acımasız yorumlara bir gün evladıda maruz kalabilir. O yüzden Allah'a havale ediyorum.
inşallah canıminsalh arkdsm bizde buyuk ihtimal bi yirmi gun snra gideriz yine haberdar et beni insalh bulusrz
canım ilk adetimde gideceğim mutlaka haber veririm sanaCanim bide form doldururken nerden duyupta geldnz die sordular bende seni soyledim yani kk bi arkdsm tavsiyesyle geldim dedim adi neydi die sordular bilmiyrm dedim bi hafta ince gelmsti kendsi dedm ismini bilseydniz yazrdk dediler
Canim bak il tedavimde yumurta olgunlasmadan toplandi baska mevzularda vardi kendi oz annem bana bagirarak ilk cocugu olmayan sen degilsin dedi. Kardesim cooook bilimsel yaklasti neler dedi neler. Yasamayan anlayamaz bizi. Allah yardimcimiz olsunSağolasın canım güzel dileklerin için... doğru diyorsun dalga geçeceklerine dua etseler allah çok büyük kendi çocuğu var belki ama allah bi yerden çıkarır. Kucağında çocuğu ile bana bi kere daha hiç tüp bebek yaptırdığımi bilmiyor bide yaşım daha genç diyor ki olurda tüp bebek olmazsa evlatlık çocuk almayi düşünüyor musunuz dedi. Bende Hayır dedim mevzusu bile olmadı benim yaşım genç hiç bişey bitmiş değil ya sorun var mı yok mu bilmiyor daha önce tüp bebek yaptırdığımi bilmiyor neye dayanarak evlatlık çocuk muhabbetine giriyor anlamıyorum kendi çocuğu var tabii ne anlar neler yaşadığımı
Canim benim senin adina cok sevindim insallah 2016 yili bebisine kavustugun yil olur hersey yolunda gider Allahim herseyi gonlunevgore versin insallah bu topikde evladina kavusmayan kalmayacak Allahin uzniylekızlar doktorum aradı patoloji sonucum normal çıkmış
bir daha ki adetimde başlıyoruz tedavimize
dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?