Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim hakkinda hayirli olan neyse Rabbim oraya yonlendirsin seni benimde yumurtalik kistim vardi doktor banada ameliyat olma dedi yumurtaliklar icin iyivdegilmus Allahim insallah hayirlisiyla bebeklerimuze kavustugumuz tedavilerimus olur insallah Allahim herkesin gonlune gore versin insallah hayirlusiyla bu tedavide hersey yolunda gider kolayliklar versin Rabbim

Yerim ben senin opcuk atan dudaklarini Gusel Allahim gúsel gùnlr gösterecek insallah
her yeni gün yeni umutlar .
bu tedavim de stres yapmayacağıma kendime söz verdim
herşey allahın takdiri
alnımıza yazılan evvelden belli elimden geleni yapıp sonucu bekliycem
hepinize çok çok teşekkür ederim çok büyük desteksiniz
hepinizi öpüyorum

Harika bir gündü Ayşem.Nasılda şaşırmıştık ama.Bizim hoca çok ince yaa.

Yazdıklarında haklisin herkes icimizi oynamaya yer ariyor. Dediklerine haklisin bende histereskopi diye yalvarıyorum kime gittiysem yaptırmayın diyor böyle olunca esimde kendi kendine zorla ameliyat ettirecen diyor. Benim 2 ameliyatim zaten var biraz o da onu korkutuyor. Bir miyon var o da bariz dışarda yani kime gittiysem deneyin başka çareniz yok deniyor. Şu bir yıldır neler araştırdım. Gittigim hic bir doktor hiç birini önermedi. Embriyo genetiği ve özellikle kendi genetik taramamizi istedim. Konuştuğum bütün doktorlar gerek yok şartların biri bile yok deyip kestirip attı. En son Ahmet Erdem'e anlattım o da bu yumurta ile 8 embriyo ve hepsi dolleniyor, 5 gün görüyor sizin kendinize sorununuz nedir dedi. Dustugum durum su oluyor herşey iyi, dene sen. Zorraki kan testi yaptırdım pıhtılaşma için hiç bir şey çıkmadı. Demir dediler, kalsiyum dendi hepsi iyi çıktı. Genetik tarama için gittim gerek yok deyip yollandim. Anlayacagin görünen bir sorun yok. 3 denemeden sonra artık ağlaya zirlaya herkesi ikna edip histereskopi yaptıracam. Böyle olduğu içinde seviniyim mi yoksa uzuleyim mi bilemiyorum. Sanki bir şey var o atlaniyor gibi geliyor hep. Ancak kimseyi de ikna edemiyorum. Su ana kadar yapılanlardanda birşey çıkmadı. Anlayacagin garip bir durumdayım. Neden olmuyor tutamıyorum cevabı yok.

yahu hatun kişi sen bana demiyor muydun? Nedir bu kasvet? bi toparla kendini.

Kasvetli değilim de korku fazlaca var. Endişe var. 2-3 denemeden sonra arada verince artık korku daha fazla oluyor. Birde su çevre faktörü insanı delirtiyor. Herkes uzman, herkes sağolsun zeka sahibi değilmişim gibi öneriye fikre sahip. Bunlarda insanı istememektedir uzuyor. Havalarda deyip geliyorum bu halime :)

Harika bir gündü Ayşem.Nasılda şaşırmıştık ama.Bizim hoca çok ince yaa.
ay ne güzel ya :) bu hikayeyi ilk duyduğumda da çok sevmiştim :) Ama ben burada güzel dostluklar edindim Nautilus R ravza54 neseli41 telefonda da yüzünü göremesem de konuştuğum dertleştiğim insanlar oldular. neseli41 ile cumadan cumaya görüşsek de biliyorum ki dualarındayım mesela, Nautilus 'la en az yarım saat süren konuşmalarımız R ravza54 ile whatsapp mesajları :) bana buranın verdiği armağanlar :)

dnzderya ne alemdesin ses ver arkadaşım.
ceren20 bebiş nasıl sen nasılsın?

ohooo sen çoktan 3. tedaviyi çöpe atmışsın kafada. yok ağlaya zırlaya istiycem falan...

canlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerde ne olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
Canım benim Allahım şifa versin anneciğine... Tez vakitte acısız sızısız kurtulmayı nasip etsin.

Aminn canim benim dedgin gibi Rabbim hayirli olana yoneltsin insallah.. İnsallah bu kez guzel sonuclar alabilirz

canlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerde ne olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
Canim Rabbim tez zamanda sagligina kavustursun Annecigini...

rabbim sifa versin arkdsm tez zamnda cok buyuk gecmis olsun denizim şafi isminin hurmetine rabbm şifa versin inslhhh

Cancazim esine ayrintili anlatsan olurmu òyle sey bizdede gòrùnurde sorun yoktu ama hersey yapildi genetik tarama tahliller hepsi hemde birazda dok. Kopuo bunlar neden gerek yok diolar anlamiorum kuzeniminde yasi vardi ve dok. Numan bey 3 ay inceledi ablami bùtùn tahlilleri yapti ki kromozon eksikligi cikti sok olduk oysaki bikere normel yoldan hamile kalmisti ki esi problemli ablamin dok. Hic spermi yok degil normel bile kalirdin bunce senede engelleyen bisey var demis oda cikti sonra tùp yapti ilacini kullandirdi yapmadan gòrmeden sorun yok demek nebilim benim ablamin kizi ikiye gidio daha olmadi ki korunmadida bak cocugu oldugu halde hsg istemis dok. Tahlil yaptirtmis cok cikmaza sokmuslar seni bu yolda aklinda acaba sorusu kalmamali bu yoldada bu yolu acan esin olmali ama insallah hayirlisiyla bu sefer hersey istedigin gibi olur bazen bu dok. Anlamiorum ben sòylesek cok bilmislik gibi gòrúrler bizi ama bilmezlerki biz herseyimiz tam olsun icimiz rahat olsun isteriz

Canim cok sükür Allah ima birsürü güzel insan gùzel arkadas nasib etti bana hepimize iiki varsin iiki varsinizz

Denizim cok gecmis olsun insallah hayirlisiyla Allah im safi adiyla sifa nasib etsin insallah hayirlisiyla atlatacak dir desteginiz duanizla

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Allah'im yardimciniz olsun

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Allah'im yardimciniz olsun
canim bak bizde bi eksiklik var dusmusuz pesine elbet bi yerde yanls giden bisey var doktrlarin istgyle ypmiyorz kendi istgimzle bazi tahlil filimleri yptrdk anlycagin oyuzden iyi bi dktr bul pes etme benim tedavi gordugum hastanede kadin 13 denemesine gelmsti demk daha pes etmemis bozmi pes edecez

Canjm benim Allahim annene sifa versin insallah tez zamanda sagligina kavusur .canim benim ben bisey duydum ama gergun 41 gun botunca bir bardak suya sifa Allahdan deyip bir ayetelkursi okuyup icirin hic ara vermeden eger ara verirsenus tekrar baslamak durumunda kalirsiniz A insallah Rabbim sifasini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…