inşallah canım benimCanim benim senin adina cok sevindim insallah 2016 yili bebisine kavustugun yil olur hersey yolunda gider Allahim herseyi gonlunevgore versin insallah bu topikde evladina kavusmayan kalmayacak Allahin uzniyle
Canim benim hakkinda hayirli olan neyse Rabbim oraya yonlendirsin seni benimde yumurtalik kistim vardi doktor banada ameliyat olma dedi yumurtaliklar icin iyivdegilmus Allahim insallah hayirlisiyla bebeklerimuze kavustugumuz tedavilerimus olur insallah Allahim herkesin gonlune gore versin insallah hayirlusiyla bu tedavide hersey yolunda gider kolayliklar versin RabbimKizlar nasilsinz? Bugun adetimin 3. Gunu ve universite hastnesine gittim ultrason icin kanimida aldirlar. Doktor once dosyama bakip daha yasin 29 neden tup bebek yaptrdin ki esinin degerleride iyiymis dedi. Fsh m yuksek dedim sonra muayene etti sag overde cikolata kistim vardi onu soyledi sol over icin iyi dedi ama yumurta kalite ve sayisi yasinla orantili degil dedi. Sakin ameliyat olma kistlerin icin daha kotuye gider dedi. Ogleden sonra sonuclarim cikacak tekrar gidip konusacagiz. Buarada ilk defa unuversite hastnesnde kontrole gittim cok kalabalik insanlar cok gergin sesler yukseliyor muayene ortamini siz tahmin edin transferde saat konusuna dikkat edilmyr once sen geldn ben geldm tartismasi yapiyorlar okadr kotu hissettm ki. Ama bi taraftanda tedaviye baslayalim derse baslasammi diye dusunuyorum sonucta maddi olarak cok zorlaniyoruz ozelde.. Sizce nasil bi yol izlemeliyim benim gittigm hastne raporu kullanmiyor. Sadece ilaclar konusunda isime yarayacak rapor. Rapor gecerli baska bi ozel hastneye mi gitsem diyorum bu kez doktor bulmak sıkntı. Universitenin durumunu soyledim. Kafam karisti Rabbim bi cikar yol gostersizlerin fikrine ihtiyacim var
Yerim ben senin opcuk atan dudaklarini Gusel Allahim gúsel gùnlr gösterecek insallahinşallah canım benim
her yeni gün yeni umutlar .Yerim ben senin opcuk atan dudaklarini Gusel Allahim gúsel gùnlr gösterecek insallah
Harika bir gündü Ayşem.Nasılda şaşırmıştık ama.Bizim hoca çok ince yaa.tanışın tatlım çok güzel oluyyor...semcan ve ben de aynı doktora gidiyoruz ama aynı zamana denk gelememiştik ..bizim doktorumuz bizi cafede çaya davet edip tanıştırmıştı büyük sürpriz olmuştu...
Bu konularda okadar hassasizki cancazim bilmezlerki o bizim yaramiz teselli yerine heo tuz basarlar kusurun yoksa bile kusurlu cikarmaya calisirlar yas neki insallah hayirlisiyla vakti zamaninda gelcek burda topikte bi abla vardi dogum yamistir coktan yasindan kilosundan korkuodu bak benim yasim genc benim olmadi ama onun tuttu oldu oglu olcakti demekki herkes ayni tedaviyi uygulamio benimki ilk asilama yapti tutmadi ayrintili histereskopi hsg istedi rahmimin dik olmasindan súphelenmisti rahim yolunu bulamamisti ilk asilamada ki seninki birkac tùp bebek denemesinden sonra istio yanlis anlama canim ama ben bunu yanlis buluorum belki tutunmada engelleyen miyom nebilim rahim duvarinda ufaak halledilecek bisey var sanada yazik degilmi umut yolculugumuz evet ama maddi yönde ònemli bu yolculukta aci ama gercek ki malesef evet kurtulunmuo ama simdii ii olmana sevindim sen tahlillerini kopmle yaptir eksiklik kromozon hepsini yaptirmismiydin
yahu hatun kişi sen bana demiyor muydun? Nedir bu kasvet? bi toparla kendini.
ay ne güzel ya :) bu hikayeyi ilk duyduğumda da çok sevmiştim :) Ama ben burada güzel dostluklar edindimHarika bir gündü Ayşem.Nasılda şaşırmıştık ama.Bizim hoca çok ince yaa.
ohooo sen çoktan 3. tedaviyi çöpe atmışsın kafada. yok ağlaya zırlaya istiycem falan...Yazdıklarında haklisin herkes icimizi oynamaya yer ariyor. Dediklerine haklisin bende histereskopi diye yalvarıyorum kime gittiysem yaptırmayın diyor böyle olunca esimde kendi kendine zorla ameliyat ettirecen diyor. Benim 2 ameliyatim zaten var biraz o da onu korkutuyor. Bir miyon var o da bariz dışarda yani kime gittiysem deneyin başka çareniz yok deniyor. Şu bir yıldır neler araştırdım. Gittigim hic bir doktor hiç birini önermedi. Embriyo genetiği ve özellikle kendi genetik taramamizi istedim. Konuştuğum bütün doktorlar gerek yok şartların biri bile yok deyip kestirip attı. En son Ahmet Erdem'e anlattım o da bu yumurta ile 8 embriyo ve hepsi dolleniyor, 5 gün görüyor sizin kendinize sorununuz nedir dedi. Dustugum durum su oluyor herşey iyi, dene sen. Zorraki kan testi yaptırdım pıhtılaşma için hiç bir şey çıkmadı. Demir dediler, kalsiyum dendi hepsi iyi çıktı. Genetik tarama için gittim gerek yok deyip yollandim. Anlayacagin görünen bir sorun yok. 3 denemeden sonra artık ağlaya zirlaya herkesi ikna edip histereskopi yaptıracam. Böyle olduğu içinde seviniyim mi yoksa uzuleyim mi bilemiyorum. Sanki bir şey var o atlaniyor gibi geliyor hep. Ancak kimseyi de ikna edemiyorum. Su ana kadar yapılanlardanda birşey çıkmadı. Anlayacagin garip bir durumdayım. Neden olmuyor tutamıyorum cevabı yok.
Canım benim Allahım şifa versin anneciğine... Tez vakitte acısız sızısız kurtulmayı nasip etsin.canlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerdene olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
Aminn canim benim dedgin gibi Rabbim hayirli olana yoneltsin insallah.. İnsallah bu kez guzel sonuclar alabilirzCanim benim hakkinda hayirli olan neyse Rabbim oraya yonlendirsin seni benimde yumurtalik kistim vardi doktor banada ameliyat olma dedi yumurtaliklar icin iyivdegilmus Allahim insallah hayirlisiyla bebeklerimuze kavustugumuz tedavilerimus olur insallah Allahim herkesin gonlune gore versin insallah hayirlusiyla bu tedavide hersey yolunda gider kolayliklar versin Rabbim
Canim Rabbim tez zamanda sagligina kavustursun Annecigini...canlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerdene olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
rabbim sifa versin arkdsm tez zamnda cok buyuk gecmis olsun denizim şafi isminin hurmetine rabbm şifa versin inslhhhcanlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerdene olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
Cancazim esine ayrintili anlatsan olurmu òyle sey bizdede gòrùnurde sorun yoktu ama hersey yapildi genetik tarama tahliller hepsi hemde birazda dok. Kopuo bunlar neden gerek yok diolar anlamiorum kuzeniminde yasi vardi ve dok. Numan bey 3 ay inceledi ablami bùtùn tahlilleri yapti ki kromozon eksikligi cikti sok olduk oysaki bikere normel yoldan hamile kalmisti ki esi problemli ablamin dok. Hic spermi yok degil normel bile kalirdin bunce senede engelleyen bisey var demis oda cikti sonra tùp yapti ilacini kullandirdi yapmadan gòrmeden sorun yok demek nebilim benim ablamin kizi ikiye gidio daha olmadi ki korunmadida bak cocugu oldugu halde hsg istemis dok. Tahlil yaptirtmis cok cikmaza sokmuslar seni bu yolda aklinda acaba sorusu kalmamali bu yoldada bu yolu acan esin olmali ama insallah hayirlisiyla bu sefer hersey istedigin gibi olur bazen bu dok. Anlamiorum ben sòylesek cok bilmislik gibi gòrúrler bizi ama bilmezlerki biz herseyimiz tam olsun icimiz rahat olsun isterizYazdıklarında haklisin herkes icimizi oynamaya yer ariyor. Dediklerine haklisin bende histereskopi diye yalvarıyorum kime gittiysem yaptırmayın diyor böyle olunca esimde kendi kendine zorla ameliyat ettirecen diyor. Benim 2 ameliyatim zaten var biraz o da onu korkutuyor. Bir miyon var o da bariz dışarda yani kime gittiysem deneyin başka çareniz yok deniyor. Şu bir yıldır neler araştırdım. Gittigim hic bir doktor hiç birini önermedi. Embriyo genetiği ve özellikle kendi genetik taramamizi istedim. Konuştuğum bütün doktorlar gerek yok şartların biri bile yok deyip kestirip attı. En son Ahmet Erdem'e anlattım o da bu yumurta ile 8 embriyo ve hepsi dolleniyor, 5 gün görüyor sizin kendinize sorununuz nedir dedi. Dustugum durum su oluyor herşey iyi, dene sen. Zorraki kan testi yaptırdım pıhtılaşma için hiç bir şey çıkmadı. Demir dediler, kalsiyum dendi hepsi iyi çıktı. Genetik tarama için gittim gerek yok deyip yollandim. Anlayacagin görünen bir sorun yok. 3 denemeden sonra artık ağlaya zirlaya herkesi ikna edip histereskopi yaptıracam. Böyle olduğu içinde seviniyim mi yoksa uzuleyim mi bilemiyorum. Sanki bir şey var o atlaniyor gibi geliyor hep. Ancak kimseyi de ikna edemiyorum. Su ana kadar yapılanlardanda birşey çıkmadı. Anlayacagin garip bir durumdayım. Neden olmuyor tutamıyorum cevabı yok.
Canim cok sükür Allah ima birsürü güzel insan gùzel arkadas nasib etti bana hepimize iiki varsin iiki varsinizzay ne güzel ya :) bu hikayeyi ilk duyduğumda da çok sevmiştim :) Ama ben burada güzel dostluklar edindimNautilus R ravza54 neseli41 telefonda da yüzünü göremesem de konuştuğum dertleştiğim insanlar oldular. neseli41 ile cumadan cumaya görüşsek de biliyorum ki dualarındayım mesela, Nautilus 'la en az yarım saat süren konuşmalarımız R ravza54 ile whatsapp mesajları :) bana buranın verdiği armağanlar :)
dnzderya ne alemdesin ses ver arkadaşım.
ceren20 bebiş nasıl sen nasılsın?
Denizim cok gecmis olsun insallah hayirlisiyla Allah im safi adiyla sifa nasib etsin insallah hayirlisiyla atlatacak dir desteginiz duanizlacanlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerdene olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
canlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerdene olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
canim bak bizde bi eksiklik var dusmusuz pesine elbet bi yerde yanls giden bisey var doktrlarin istgyle ypmiyorz kendi istgimzle bazi tahlil filimleri yptrdk anlycagin oyuzden iyi bi dktr bul pes etme benim tedavi gordugum hastanede kadin 13 denemesine gelmsti demk daha pes etmemis bozmi pes edecezCanım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Allah'im yardimciniz olsun
Canjm benim Allahim annene sifa versin insallah tez zamanda sagligina kavusur .canim benim ben bisey duydum ama gergun 41 gun botunca bir bardak suya sifa Allahdan deyip bir ayetelkursi okuyup icirin hic ara vermeden eger ara verirsenus tekrar baslamak durumunda kalirsiniz A insallah Rabbim sifasini verircanlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerdene olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?