Aminn canim benim dedgin gibi Rabbim hayirli olana yoneltsin insallah.. İnsallah bu kez guzel sonuclar alabilirz
Amin canim benim gusel sonuclar alirsimiz insallah uygulamamakAminn canim benim dedgin gibi Rabbim hayirli olana yoneltsin insallah.. İnsallah bu kez guzel sonuclar alabilirz
canım benim çok geçmiş olsun..Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah..canlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerdene olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
canım benim rabbim ŞAFİ ismiyle şifasını versincanlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerdene olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
Dnzderyacım Allahım şifalar versin annecine,tez zamanda iyileşsin inşallah.Geceleri yatağıma yattığımda hep sizler geliyorsunuz aklıma dualarımda.Şimdi annecinde hep dualarımda olacak kuzum.canlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerdene olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
bem tup bebege baslamdan denemistim bi bucuk ay oncesi cnm snra tedaviye bsldm transfer sonrasi olumsuz sonucu aldktan sonra adeta icimden parca parca etler dokulmustu ilk kanamamla soylemstim bi kac kisiye icin temizlenms demislerdi ama kistim hala duruyo denemkten zarar ckmaz heralde hyrlisi olsun hakndaCanlarim hayirli cumalariniz olsun nasilsinz? Sizlere birsey danismak istyrm ben onunuzdeki ay universite hastnesinde tedaviye baslamaya karar verdim Allahin izniyle.. Ama doktor muayenede kist oldugunu soylemisti bunun icin sogan kuru yapsam mi tedaviye baslamdan. Ne dersiniz ??
Bende daha tup bebek dusunmeden once yapmistim bi kez cok akintim oluyordu onu icerken daha da artmisti sonra gecti.. Ne bileyim histereskopi yapilmicak ya kendimce rahmi temizlemek istyrm iste :) zarar gelmez diye dusunyrm ama.. Buarada adetimin son gunu bugun ne zaman baslayayim sen adetinin hangi doneminde yapmistin canimbem tup bebege baslamdan denemistim bi bucuk ay oncesi cnm snra tedaviye bsldm transfer sonrasi olumsuz sonucu aldktan sonra adeta icimden parca parca etler dokulmustu ilk kanamamla soylemstim bi kac kisiye icin temizlenms demislerdi ama kistim hala duruyo denemkten zarar ckmaz heralde hyrlisi olsun haknda
Bazılarında kisti yok ettiğini okumuştum..denemekten zarar gelmez adet bitince başlanıyordu sanırım..dene tatlım belki vesile olur inşallah..Bende daha tup bebek dusunmeden once yapmistim bi kez cok akintim oluyordu onu icerken daha da artmisti sonra gecti.. Ne bileyim histereskopi yapilmicak ya kendimce rahmi temizlemek istyrm iste :) zarar gelmez diye dusunyrm ama.. Buarada adetimin son gunu bugun ne zaman baslayayim sen adetinin hangi doneminde yapmistin canim
canim 15 gun kulnmstim adetten sonra baslmstm adet olmama bi kac gun birkmistim sabah ac karinla iciyrdm ben bazem tok burnumu sikip yutuyodum cunku sevmedgm icin. inslh sana sifa olurBende daha tup bebek dusunmeden once yapmistim bi kez cok akintim oluyordu onu icerken daha da artmisti sonra gecti.. Ne bileyim histereskopi yapilmicak ya kendimce rahmi temizlemek istyrm iste :) zarar gelmez diye dusunyrm ama.. Buarada adetimin son gunu bugun ne zaman baslayayim sen adetinin hangi doneminde yapmistin canim
Bende oyle duydum canim bunu yaptiktan sonra hamile kalan cok kisi duydum ama tabi ben oyle bir mucize beklemyrm sadece psikolojik olarak kendimi rahatlatmak istyrm galiba. Hayrlisi olsun bakalimBazılarında kisti yok ettiğini okumuştum..denemekten zarar gelmez adet bitince başlanıyordu sanırım..dene tatlım belki vesile olur inşallah..
Ayy bende hic sevmedm ama napalimm sifa niyetine burunda tıkanırz gözde yumariz yeterki bizi bebislerimize kavustrak vesile olsunlar..ozamn bende pazar başlayaym tesekkurler canmcanim 15 gun kulnmstim adetten sonra baslmstm adet olmama bi kac gun birkmistim sabah ac karinla iciyrdm ben bazem tok burnumu sikip yutuyodum cunku sevmedgm icin. inslh sana sifa olur
Slm kizlar nasilsiniz ben cok giremiorum cok øzledim sizinurse51 ve NursELmira ikinizde insallah hayirlisiyla yeni tedavide yeni yilda yeni umutlarla gelirsiniz hakkinizda hayirlisi olsun insallah @neseli41 canim yoksun òzlettin kendini @jonguil ve aysesahra siz nasilsiniz canlarim aysem tembellik bendede var hic sorma valla onu @dnzderya m nasil oldun kuzumm iimisin biraz daha Karpuzcilek_d @dianthus dogum yapanlar siz nasilsiniz bebisler nasil biz alistik búyüyoruz zombiler gibiyim kocam yakinda kanka dicekti valla kas biyik kendime bakmasam kizlar hepinizi yazamadim @birkadin 4 4343 sultan1356 canlarim cudisim yeni adin aklima gelmedi iisiniz dimi
kiz ben kuaforum ne ihtiyacin var gel bi el atayim cnm bi bakim ypta kendine gel bebisi op yerime cnm allhm bagislasnSağol tatlım ben iyi olmaya çalışıyorum. .ufakligin gaz sancılarıyla uğraşıyoruz:) bir de reflusu var çok acı çekiyor kuzum bazenbakalım 3 ayda düzelir diyorlar 2 ayımız bitecek 1 hafta sonra..
Fırsat bulunca kendine bakim yapmaya çalış cnm insanın morali düzeliyor çok iyi geliyor..ben de bir fırsat bulayım kuaföre giricem inşallah
Cancazim o gazi hic sorma uykusunun en tatli yerinde basio cigligi ne yapsam bazen geciremiorum cok zorlanio ilac cok vermiorum ama cani yanmasin die gaz ilaci veriorum simplex sab kullaniom ii geldi bize tabi engelleyen ilac yok bide emzirirken kafasi mideden yùksekte olsun sút direkt mideye insin hava ozaman yukarda kalirmis sùtle karismazmis ve daha rahat cikarirmis gazi bide reflu icin hic korkma arkadasimin oglu 7 aylik ilk dogdugunda onunda vardi gecti devamli kontrol edildi ahh canimkuafòr biraz uzak gidip gelmem 1 saat bide orda oyalanirim 2veya 3 saat hayatta durmaz kendi imkanlarimla yapiom iste ama sikayet etmeyiz biz anneler kuzucugunu cok òp bizde isilik cikti baya onunla ugrSioruz teyzesuSağol tatlım ben iyi olmaya çalışıyorum. .ufakligin gaz sancılarıyla uğraşıyoruz:) bir de reflusu var çok acı çekiyor kuzum bazenbakalım 3 ayda düzelir diyorlar 2 ayımız bitecek 1 hafta sonra..
Fırsat bulunca kendine bakim yapmaya çalış cnm insanın morali düzeliyor çok iyi geliyor..ben de bir fırsat bulayım kuaföre giricem inşallah
Cancazim o gazi hic sorma uykusunun en tatli yerinde basio cigligi ne yapsam bazen geciremiorum cok zorlanio ilac cok vermiorum ama cani yanmasin die gaz ilaci veriorum simplex sab kullaniom ii geldi bize tabi engelleyen ilac yok bide emzirirken kafasi mideden yùksekte olsun sút direkt mideye insin hava ozaman yukarda kalirmis sùtle karismazmis ve daha rahat cikarirmis gazi bide reflu icin hic korkma arkadasimin oglu 7 aylik ilk dogdugunda onunda vardi gecti devamli kontrol edildi ahh canimkuafòr biraz uzak gidip gelmem 1 saat bide orda oyalanirim 2veya 3 saat hayatta durmaz kendi imkanlarimla yapiom iste ama sikayet etmeyiz biz anneler kuzucugunu cok òp bizde isilik cikti baya onunla ugrSioruz teyzesu
kiz ben kuaforum ne ihtiyacin var gel bi el atayim cnm bi bakim ypta kendine gel bebisi op yerime cnm allhm bagislasn
ayy canim benim dogum sonrasi zaten kuafore akin edyorlar lohusa bittigi gbi sende git bi guzelligine guzelkk kat simdidien sihhatler olsun iyi gunlwrde kullan bakimni optumSaç ağda kas biyik hepsine feci ihtiyaç var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?