Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerde ne olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
canım benim çok geçmiş olsun..Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah..

canlarımmmm duaya ihtiyacım var ne olur bize dua edin. annemde adını bile ağzıma alamıyorum çok kötü bi hastalık başgösterdi hemde akciğerde ne olur bir kerecik şifa dileyin bizim için.............
canım benim rabbim ŞAFİ ismiyle şifasını versin
destek olacaksın annene canım
bizde dualarımızla yanındayız

Dnzderyacım Allahım şifalar versin annecine,tez zamanda iyileşsin inşallah.Geceleri yatağıma yattığımda hep sizler geliyorsunuz aklıma dualarımda.Şimdi annecinde hep dualarımda olacak kuzum.

Canlarim hayirli cumalariniz olsun nasilsinz? Sizlere birsey danismak istyrm ben onunuzdeki ay universite hastnesinde tedaviye baslamaya karar verdim Allahin izniyle.. Ama doktor muayenede kist oldugunu soylemisti bunun icin sogan kuru yapsam mi tedaviye baslamdan. Ne dersiniz ??

bem tup bebege baslamdan denemistim bi bucuk ay oncesi cnm snra tedaviye bsldm transfer sonrasi olumsuz sonucu aldktan sonra adeta icimden parca parca etler dokulmustu ilk kanamamla soylemstim bi kac kisiye icin temizlenms demislerdi ama kistim hala duruyo denemkten zarar ckmaz heralde hyrlisi olsun haknda

Bende daha tup bebek dusunmeden once yapmistim bi kez cok akintim oluyordu onu icerken daha da artmisti sonra gecti.. Ne bileyim histereskopi yapilmicak ya kendimce rahmi temizlemek istyrm iste :) zarar gelmez diye dusunyrm ama.. Buarada adetimin son gunu bugun ne zaman baslayayim sen adetinin hangi doneminde yapmistin canim

Bazılarında kisti yok ettiğini okumuştum..denemekten zarar gelmez adet bitince başlanıyordu sanırım..dene tatlım belki vesile olur inşallah..

canim 15 gun kulnmstim adetten sonra baslmstm adet olmama bi kac gun birkmistim sabah ac karinla iciyrdm ben bazem tok burnumu sikip yutuyodum cunku sevmedgm icin. inslh sana sifa olur

Bazılarında kisti yok ettiğini okumuştum..denemekten zarar gelmez adet bitince başlanıyordu sanırım..dene tatlım belki vesile olur inşallah..
Bende oyle duydum canim bunu yaptiktan sonra hamile kalan cok kisi duydum ama tabi ben oyle bir mucize beklemyrm sadece psikolojik olarak kendimi rahatlatmak istyrm galiba. Hayrlisi olsun bakalim

canim 15 gun kulnmstim adetten sonra baslmstm adet olmama bi kac gun birkmistim sabah ac karinla iciyrdm ben bazem tok burnumu sikip yutuyodum cunku sevmedgm icin. inslh sana sifa olur
Ayy bende hic sevmedm ama napalimm sifa niyetine burunda tıkanırz gözde yumariz yeterki bizi bebislerimize kavustrak vesile olsunlar..ozamn bende pazar başlayaym tesekkurler canm

Sağol tatlım ben iyi olmaya çalışıyorum. .ufakligin gaz sancılarıyla uğraşıyoruz:) bir de reflusu var çok acı çekiyor kuzum bazen bakalım 3 ayda düzelir diyorlar 2 ayımız bitecek 1 hafta sonra..
Fırsat bulunca kendine bakim yapmaya çalış cnm insanın morali düzeliyor çok iyi geliyor..ben de bir fırsat bulayım kuaföre giricem inşallah

kiz ben kuaforum ne ihtiyacin var gel bi el atayim cnm bi bakim ypta kendine gel bebisi op yerime cnm allhm bagislasn

Cancazim o gazi hic sorma uykusunun en tatli yerinde basio cigligi ne yapsam bazen geciremiorum cok zorlanio ilac cok vermiorum ama cani yanmasin die gaz ilaci veriorum simplex sab kullaniom ii geldi bize tabi engelleyen ilac yok bide emzirirken kafasi mideden yùksekte olsun sút direkt mideye insin hava ozaman yukarda kalirmis sùtle karismazmis ve daha rahat cikarirmis gazi bide reflu icin hic korkma arkadasimin oglu 7 aylik ilk dogdugunda onunda vardi gecti devamli kontrol edildi ahh canimkuafòr biraz uzak gidip gelmem 1 saat bide orda oyalanirim 2veya 3 saat hayatta durmaz kendi imkanlarimla yapiom iste ama sikayet etmeyiz biz anneler kuzucugunu cok òp bizde isilik cikti baya onunla ugrSioruz teyzesu

Çok geçmiş olsun tatlimm..ben de başta o ilacı verdim ama.bir süre sonra ise yaramadı..şimdi biogaia diye bir damla kullanıyoruz. .canım herşeyi deniyoruz ama maalesef kolik bizim oğlan. .reflu ile de birleşince kötü oluyor..bugün hiç uyumadi mesela sabah 11 den beri sadece kucakta uyuyor..

Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…