Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Maalesef negatif.
Ama dondurulusum var,8 tane.ınşallah biraz toparlandiktan sonra bi daha yapicaz,ilk denememizdi.
Merhaba ben diyarbakırda önce memorialde sonra bahçecide tüp bebek yaptırdım ve allahıma çok şükür bahçecide yavruma kavuştum. 2 blast transfer edildi ve zorlu süreç sonunda tutundu bana. bahçecide ekip çok çok iyi hem anlayışlı hem ilgili hem de zaten zeki beyi biliyorsunuzdur işinde diyarbakırda bir numara. Memorial i denemek bile istemezsiniz ben çok pişmanım ilgi alaka sıfır, sadece adı var ve ben başarılı olduklarını da düşünmüyorum kaprisli bir personeli var tüp bebek sorumlularının, ugur değer desen zaten 5 dakika bile ilgilenemiyor yoğunluktan. Ben herkese zeki beyi tavsiye ederim, allahım her isteyene nasip etsin inşallah. sormak istedikleriniz olursa yanıtlamaya çalışırım

Cnm Allahim evladini sana bagislaSin. Cevwp verdigin arkadas artik konuya ugramiyor malesef

Ben hastanede yatarken hemen dip odada bi hoca infertilite hastasini muayene ediyordu. Kadinda kistler gormustu ve ilac vs onermiyorum sogan kuru maydonoz kuru gibi kurleri deneyebilirsin demisti. Bunu soyleyen de cok iyi bir prof. Tabi kadinin kistinin tipi durumu nasildi bilmiyorum ben sadece duydum

Epey önce paylaşmıştım hatırlar mısın bilmem ben hamile kaldıktan sonra bile şaka(!) yollu laf yedim en yakın dediğim arkadaşımdan. Güvenip paylaştığıma çok pişman oldum. Çıkarttım hayatımdan gitti. Seni sinir eden insanlara asla tahammül etme ver cevabını gitsin ya da uzaklaş. Kimsenin senin imtihanın ile dalga geçme lüksü olmasın.

Selamlar, epey uzun zaman oldu konuya gelemeyeli. Herkes iyidir inşallah. Ben malum ikizler canıma ot tıkıyorlar :) onun için bulabildiğim az fırsatlarda da ikizlerle ilgili forum/yazı okumaya çalışıyorum. Hiç tek bebek büyütmeye benzemiyormuş ikizler. Sıralı uyuyup uyansalar bir dert, aynı anda uyansalar bir başka dert :) Gecemi gündüzümü birbirine kattılar. 15 gündür annemler de gittiler. Yarım gün gelen yardımcım ve ben bakmaya çalışıyoruz bebelere. Bazen biz bebeleri yeniyoruz bazen onlar bizi nakavt ediyorlar. Böyle böyle geçiyor günler.

Beraber çıktık bu yola Allaha şükürler olsun bir kısmımız bebeklerini kucağına aldı, inşallah geri kalanlarımız da alacaklar Allahın izni ile. R ravza54 , Spring2014 , ceren20 bebeklerinizi kucağınıza aldınız sanıyorum Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Bekleyen arkadaşlara kolay doğumlar nasip etsin. Tedavideki arkadaşlara da en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin.

Allah yardimcin olsun insallah canim benim biz evcek ki kayinvalidemlerle birim bi bebegin pesindeyiz sende iki tane Allah im hercekten sabir gúc versin yerim onlariya biz gaz sorunu yasioruz bide isilik olduk bayaa iletrledi ama iiz simdi yarin tam 1 aylik olcaz insallah hayirlisiyla canimm benimm dikkat et kendine bebisleri cok òp

Günaydın kızlar mide yanmasiyla bir uyandım daha uyuyamadim hala yanıyor hamilelikten öncede vardı lansor mide koruyucu kullaniyordum düzenli
Bugün Dr kontrolumuz var mide olayı mahvetti beni bunada çok şükür diyorum hep
Hepinizin kandilini kutluyorum Rabbim hamile olanlara sağlıcakla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin
Tedavide olan olmayan arkadaslarimida önce gobusleri sonra kucaklari dolsun inş
Doğum yapan arkadaslariminda bebislerini sağlıcakla buyutsunler dualarda birlesmek dileğiyle bugün ins

Kizlar size bisey soracam benim dun solckasigim hafif agridi ama gobegimin altivyani genital bolgenin bulundugu ustvkisim bastirinca aciyo sizce neden olabilir bude karnimin kenarlari bazi zaman yaniyo ve aciyo ben nirmaldede kiloluydum herhalde ondanmi oluyo artik bilgisi olanlar varsa yazarsaniz memun olur dualarda bulusmak dilegiyle

Hayırlı kandiller canlarım Rabbim hayır dualarınızı kabul etsin gönül muratlarınızı versin bizi bu çatıdan hiç ayırmasın daha güzel günlerde buluştursun inşallah. hepinizi çok seviyorum. bu mübarek günde dualarınızda olmak ümidi ile (ANNEMİ DE UNUTMAYIN LÜTFEN....)

Canim geceleri agridan uyuyamadigim zamanlar oluyor diz ve bacak agrisi vajinamda da agri kendimi cok yorarsam oluyor.Druna da sor tatlim endise edikecek bisi degil bence gobek buyuyor. :)

Canim geceleri agridan uyuyamadigim zamanlar oluyor diz ve bacak agrisi vajinamda da agri kendimi cok yorarsam oluyor.Druna da sor tatlim endise edikecek bisi degil bence gobek buyuyor. :)
Kandilin mubarek olsjn canim sagol Allah razi olsun Rabbim bisleri saglikla kucagima almayi nasip etsin tedavide olanlara baslayacaklara insallah tez zamanda Tabbim bebisler nasip etsin dogum yapanlarada saglikla buyutmeyi nasipbetsin Mevlam

Canım aynı sorundan ben de muzdariptim. Reflü dolayısıyla yıllarca lansor kullandım. Hamilelikte de yanmayla başa çıkabilmek için protonex yazdı doktorum. En az lansor kadar etkili. Doktoruna danışarak kullanabilirsin. Geçmiş olsun cnm.

Selam kızlar. Hepinizi takibe devam yazamasam da okuyorum. dnzderya anneciğine acil şifalar cnm. papyonkilikli canımcım sırada senin bebiş mi var? Hamile arkadaşlar, Sabırsızlıkla bebiş haberlerinizi bekliyorum. neseli41 dnzderya NursELmira aysesahra sultan1356 @jonguil nurse51 atladığım varmı hatırlayamadım ama Rabbim cümlenize pozitif almayı ve bizlerle paylaşmayı nasip etsin.
Biz iyiyiz teyzoşlar 26 sında 2 aylık oluyoruz. Dönem dönem gaz sıkıntımız olsa sada sorunsuz oğluşum. Gülücüklere agucuklara da başladık. Rabbim hepinize her isteyene bu duyguları yaşatsın inşallah. Öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…