Nautilus canımcım senin de güzel haberlerini müjdeli ppzitif sonuçlarını alırız inşallah.
Canım doğuma üç hafta kala verdi çok şükür rahatladım daha önce de söyledim ama şurup yazdı sürekli sen nasılsın bebus nasıl canım gün sayıyorum bende Dr birdaha ki randevumuz beş ocak ozaman doğum tarihini konuşuruz dediCanım aynı sorundan ben de muzdariptim. Reflü dolayısıyla yıllarca lansor kullandım. Hamilelikte de yanmayla başa çıkabilmek için protonex yazdı doktorum. En az lansor kadar etkili. Doktoruna danışarak kullanabilirsin. Geçmiş olsun cnm.
İyiyiz cnm biz de. Anne oğul epey alıştık birbirimize. Evet senin de çok az kaldı. Rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni de, o cennet kokusunu sağlıklıca çek içine, hayırlısıyla kucağına alasın miniğini. Çok yorucu olmasına rağmen çokkkk güzel bir duyguymuş annelik. Afedersin tuvalete zor fırsat buluyorum. Ama onun o mis kokusu ve yeni başlayan minicik gülüşleri yokmu, inan herşeye değer.Canım doğuma üç hafta kala verdi çok şükür rahatladım daha önce de söyledim ama şurup yazdı sürekli sen nasılsın bebus nasıl canım gün sayıyorum bende Dr birdaha ki randevumuz beş ocak ozaman doğum tarihini konuşuruz dedi
Kızlar şu üvey anne vahşetini izledim diyecek söz kelime bulamıyorum izlemez olaydim[/QUOTE
Ben çoğunu izleyemedim, yüreğim el vermedi, sütüm kesilecek diye endişe ettim. Yok böyle vijdansızlık. Bu kadına hayvan demek taktir olur, çünkü hayvanlar daha merhametli. Allah bu ve bunun gibileri kahreylesin
Ben çoğunu izleyemedim, yüreğim el vermedi, sütüm kesilecek diye endişe ettim. Yok böyle vijdansızlık. Bu kadına hayvan demek taktir olur, çünkü hayvanlar daha merhametli. Allah bu ve bunun gibileri kahreylesinKızlar şu üvey anne vahşetini izledim diyecek söz kelime bulamıyorum izlemez olaydim
Canım bende sonuna kadar izleyemedim tutamadım gozyaslarimi o çocukların psikolojisini düşünemiyorum babasida suçlu aile buyukleride hicmi suphelenmediler bu zamana gelene kadar hakettiği cezanın fazlasinida hapiste yaşar inşBen çoğunu izleyemedim, yüreğim el vermedi, sütüm kesilecek diye endişe ettim. Yok böyle vijdansızlık. Bu kadına hayvan demek taktir olur, çünkü hayvanlar daha merhametli. Allah bu ve bunun gibileri kahreylesin
Oy oy oy bebisniboper koklar sonra da isiririmSelam kızlar. Hepinizi takibe devam yazamasam da okuyorum. @dnzderya anneciğine acil şifalar cnm.papyonkilikli canımcım sırada senin bebiş mi var? Hamile arkadaşlar, Sabırsızlıkla bebiş haberlerinizi bekliyorum. @neseli41 @dnzderya @NursELmira @aysesahra @sultan1356 @jonguil nurse51 atladığım varmı hatırlayamadım ama Rabbim cümlenize pozitif almayı ve bizlerle paylaşmayı nasip etsin.
Biz iyiyiz teyzoşlar 26 sında 2 aylık oluyoruz. Dönem dönem gaz sıkıntımız olsa sada sorunsuz oğluşum. Gülücüklere agucuklara da başladık. Rabbim hepinize her isteyene bu duyguları yaşatsın inşallah. Öpüyorum sizleri
Arkadasim hadi guzellikler olsun insallahhhh....KIZLAR BEN BUGÜN ADET GÖRDÜM DOKTORUMU ARADIM CUMARTESİ RANDEVUM VAR
YUMURTA TAKİBİ İÇİN SIK GİDİP GELMEM GEREKİYOR O YÜZDEN 1 HAFTA İZİN ALDIM .
HAFTAYA ÇARŞAMBA VE CUMARTESİ DE TAKİP YAPARIM DEDİ DOKTOR BEY.
Canım geçmiş olsun dil yarası ilk hamileliğimde oldu çilek gibi kabardi kızardı bu hamileliğimde de oldu ara ara düzeliyor yeniden oluyor geçer inş geceleri hele dilim kupkuru oluyorCanlar oyle bir hastayim ki anlatamam. Dilim yara oldu birakin yemek yemeyi konusamiyorum. Bogazim aciyor basim agriyor.atesim yok cok sukur. Insallah kisa surede atlatirim. Hayirli cumalarimiz olsun canlar hepinizi opuyorum.
canım ben dilimi kendim ısırdım :)))Canım geçmiş olsun dil yarası ilk hamileliğimde oldu çilek gibi kabardi kızardı bu hamileliğimde de oldu ara ara düzeliyor yeniden oluyor geçer inş geceleri hele dilim kupkuru oluyor
sen naptın canım nasılsın? bebişin nasıl???Canım geçmiş olsun dil yarası ilk hamileliğimde oldu çilek gibi kabardi kızardı bu hamileliğimde de oldu ara ara düzeliyor yeniden oluyor geçer inş geceleri hele dilim kupkuru oluyor
Iyiyim canım bebiste iyi çok şükür Dr hareketlerini takip et dedi gece wc kalktigimda saat başısen naptın canım nasılsın? bebişin nasıl???
Gecmis olsun canim benim egervtansiyonun dusuk degilse limon suyu ic bide agiz yarasi icin surekli dislerini fircala yemekden once sicak buseyler ic Allah sifalarini versinCanlar oyle bir hastayim ki anlatamam. Dilim yara oldu birakin yemek yemeyi konusamiyorum. Bogazim aciyor basim agriyor.atesim yok cok sukur. Insallah kisa surede atlatirim. Hayirli cumalarimiz olsun canlar hepinizi opuyorum.
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar.Canlar oyle bir hastayim ki anlatamam. Dilim yara oldu birakin yemek yemeyi konusamiyorum. Bogazim aciyor basim agriyor.atesim yok cok sukur. Insallah kisa surede atlatirim. Hayirli cumalarimiz olsun canlar hepinizi opuyorum.
Aaaaaaa süper bir haber. Çok mutlu oldum. Umarım kese de görünür sonra kalp atışları ve güzel hamilelikle bebişini kucağına alırsın. Bence ultrasonu iyi başka bir doktora daha git.Güzel haberlerini bekliyorum cnm.Kızlar dualariniza ihtiyacım var. Ben hamileyim. Geçtiğimiz cuma öğrendim ve bugün kese girmeye gittik. Kan degerlerim gayet guzel katlandi. Dün beta HCG 2548 çıktı. Normalde gözükmesi gereken kese gözükmedi. Ne olur dua edin yarın son kez bakılacak eğer gözükmezse önce ilaç verilecek. Eğer çözüm olmazsa da ameliyat olucam ve bir daha asla doğal yolla hamile kalamiyacam. Yaşadığım çaresizligi anlatamam. Ne olur bana dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?