Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim benim insallah keseyi gorursunuz Rabbim yardimciniz olsun guzel haberlerle gelirsiniz

Canim insallah hayirlisiyla gòrùrsún bazen gec görùlùor bir dok. Kalma derim bak.teyzeminde aynisi olmustu degerler katlandi kese gòrùnmedi dis gebelik dediler tam ameliyata alcaklardi teyzem bi hastane ònermis biraz tuzlu enistem teyzemi cikarmis hastaneden gòtúrmùs oraya dok. İsinin ehli makinalr cok.ii hemen gòrmùs keseyi bebegi iiki olmadin demis insallah hayirlisiyla seninde mucizen ordadir asla deme kuzum Allah katinda hic imkansiz varmi sen isini Allah a birkki olmus bil dualarimiz seninle insallah hayirlisiyla bebisini gòrùrsun

bak herkes neler söylüyor ben de sana aynı şeyleri söylüyorum. imkansız diye birşey yok bu dünyada. dualarım seninle... ne olur sen de inan ben inanıyorum...

ben de beklemedeyim canım ufak tefek hazırlıklar falan. ağrılar vs. inşallah sağlıkla kucaklar sağlıkla büyütürüz

Sağol arkadaşım Allah senden razi olsun, umarım öyledir. Benim hamilelik çok tuhaf başladı. Kasım da doktora gittik ikiz yumurta var bu nadir olur kacirmayalim doğal deneyelim dedi. Ayrıca 2 tane daha yumurta vardı. Gittiğim tarihte reglinin 13 veya 14 günüydü. Catlayacakmi diye sordum 3~4 günü var dedi. Bu ayın 10 'da regli oldum. Doktorla dogal olmazsa tüp bebeğe geceriz demişti. Ayın 12 si yanı 2 hafta önce cumartesi reglinin 3 günü gittim. Rahim incelmiş ister hemen isterseniz de uzun protokol ile ocakta yapalim dedi. Bende ocak olsun transfer yılbaşına denk gelebilir dedim. 14 Pazartesi regli bitti. Çarşamba ve perşembe pembe kan geldi. Geçtiğimiz hafta cumada idrar testi yaptım belki geç dollendi diye ve hamile olduğum çıktı.regli bittikten 4 gün sonra hamile kalmam imkânsız mecburen bir önceki aydan geliyor. Geç catladigini biliyorum. Değer iyi, ağrım ,sizim veya kanamam yok ama kesede yok. Ameliyat çok zor olur dedi. Hala bir önceki ameliyatın dikiş artıkları gözüküyor.ne malesefki açık ameliyatlar karın içi yapisikliklara yol açıyor. Herkeste yarım saat sürer sizde durum uzayabilir, iyilesme 3~4 ayi bulabilir dedi. Ayrıca bir daha tüp bebekten başka sansimda kalmayacak. Ha keza dış gebelikse yeniden tekrarlama olasılığı da var. İlaç olursa en az 6 ay tüp bile yapamayız dedi. Amh dusuyor öte yandan. Ve ben gormesemde ondan vazgeçmeye hazır değilim. Başka bir yerde 6000 de kese görüldüğünü okudum demin. Sende umut oldun. Ne yapicam, nasıl karar almalıyım bilemiyorum. Umarım benimledir ve keseyi görürüz. Dualariniza çok ihtiyacım var. Rabbim hakkımda hayırlısıni tabiki de nasip etsin.

Günaydin canlar.zaman zaman girip okudum. Insallah hepiniz iyisinizdir. Biz iyiyiz hamd olsun kizim büyüyor 6haftalik olduk. Insallah bütün bekleyen dileyen arkadaslarada Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla tattirsin insallah hepinizden müjdeli haberler alalalim.
R ravza54 canim senide tebrik ederim Allah anali babali büyütsün Sizde 4haftalik olmussunuz maasallah

Ay ne güzel haber inşallah geç tutunmuştur...Allahım inşallah inşallah inşallah görürsün keseyi...

canimm ne kadar sevindim bilemezssin insalhh gec tutunmustur bakin rabbim bizleree ne mucizeler gosteriyo oyuzden umudumuzu yitrmeyelim inslh keseyide goreceksinn allahim umutlarini kirmasin haberdar et bizi

Kızlar ne malesefki keseyi görmedik değer 4487 ulaştı. Bu değer de görmemiz gerekiyormus. 2 farklı hastane 3 doktor gördü. İkiz bebek olabilir ama ihtimal dusuk beklemek ameliyat riskini arttırdığı için sonlandırma kararı alındı. İğne uyguladılar ne malesefki bu rüya ve benim mucizem bitti. 6 ay hamile kalmam yasak. Rabbim sabrimi artirsin. Dayanma gücü versin. Hepiniz dualarimdasiniz umarım hiç kimse bu acıyı yasamasin

Geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm..ama buda bir mucizeydi ben inanıyorum ki mucizelerimize kavuşmamıza az kaldı..

ceren20 canim nerdesin sen yoksun dogumun olmustur herhalde bi ha
Canimm cok caresiz kalmisin kimyasal degil degerlerin artio bide dis gebelik olsa belli olurdu ve senin degerin kactiki kesenin gòrúnmesi icin degerinin 5binlerde veya 6 binlerde olmasi lazim sakin bi dok. Kalma ultrasyonu cok ii olan dok. Git olmaz deme canim bakarsin olmustur Allah cok büyük ve eminim mantikli aciklamasi vardir insallah hayirlisiyla bebisin ordadir ve dediklerin hicbiri gerceklesmez ve kucagina alirsin mùjdeli haberlerle insallah teyzem yasadi dis gebelik ben.korkmustum korkma dedi agrin sizin asiri batman ve kanaman yoksa dis gebelik degildir demisti
Saol canim benim yerim o kizini cok cabuk bùyùyorlar Allah im herkese nasib etsin insallah hayirlisiyla teyzesi yarin tam 5 haftaligiz persembe gúnú 40 miz cikio hatta

Canim keske azcik bekleseydin benim bildigim degerlerin 6 binlerde olmasi lazim kese icin bu degerde gòrme ihtimali dùsùk benim dok. Beklemisti cùnkù bari degerin 6 binlere ciksaydi òyle vurdursaydin igneyi tabi dok. Daha ii bilir ama aklinda soru isareti kalmazdi hayirlisi olsun kuzum insallah emanetin tez zamanda gelir ve bekletmez

Canim benim Allahim hakkinda hayirlusini versin insnki cok uzuldum insallah en kisa zamanda Rabbim nasip eder

Kizlar bu aralar gúzel aylarda sayiliriz herkes dagildi ama tekrar dua grubu kursak her hafta bir arkadasimiz icin okusak olmaz mi baya oldu biraktik tedavi olan olacak arkadaslarimiz ne drsiniz hamisler bebisleri olan anneler hadi zincirimizi tekrar kuralim

Katilan olursa ben varim canim.

Arkadaşım çok dayandım. 3 doktor gördü. En iyi ultrosonda med amerikan hastanesinde dediler. Sağolsun acilden girdik. 20 dk uğraştılar. Detayli ultroson ile bakildi. Renkli dopler ile baktilar. Ne agri, ne kanama hic bir sey yoktu. Değer kese için yeterli ancak gözükmüyordu. Rahim çok ince idi 5,5 mm gözüktü. Biraz kalın olsa yine bekleme riskini alacaktık. Benim hamileligimi bile tam aciklayamadilar. Regli arada oldugu icin rahim kalinlasmaya firsat bulamadi. Daha önce hiç ameliyatim olmasa beklerdim. Ama ne malesefki betahcg salgilaninca rahim genisleyince bütün ameliyat izleri ortaya çıktı. Karında yapılan bir ameliyatın tam iyileşmesi tam 20 yılmış. Olası bir kanama yaparsa yapisiklik çok kanamayı geç hissedebilirsiniz buda ölüme gotur dediler. 2 profosorde aynı yönde konuştu. İkiz ihtimali var o yüzden geç gözükebilir ama bekleme riskini alırsak ve degilse ameliyat masasından kalkamazsin, yüzde 80 orada kalirsin dedikce ne ailem ne eşim kimse razı gelmedi. İçim zaten yanıyor. Rabbim bir yüzümü guldurmedi gitti benim sinavim çok ağırmis. Tez zamanda umarim evladıma kavusurum ve bekleyen herkes.

Sòzlerin okadar icimi acittiki senin zorlugunu dùsünemiorum bile Allah im sabrini artirsin canim benim insallah hayirlisiyla gercekten birgün ikizlerin gelir bu cektigin agir xor sinavinin mùfakati olurlar haklisin sen bir anne adayi olarak beklrrdin.ama riskin cok yùksekmis sen bu sinavida atlatacaksin canim birgün bunlari hatirlamayacaksin bile insallah eger sana zarari olacaksa tabikide en iisi yapilmis öncelik sensin ne desem ne yapsamda icindeki acina ortak olsam yolumuz ayni olsada biliorumki hicbir sòz icindeki aciyi karamsarligi almayacak almazda ben seni anlamaya calisirim paylasmaya calisirim ama acini dindiremem dualarim seninle sizinle umutsuzluga kapilma yeterki hic ummadigin anda gelsin yavrularin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…