Valla cok ii olur duanin gùcùnù hepimiz bilioruz arkadaslarimizin bizimle duaya ihtiyaclari var bacilar hadi toplanalim el ele verelim liste nasil yapilio ben bilmem bilen kursayaKatilan olursa ben varim canim.
Sòzlerin okadar icimi acittiki senin zorlugunu dùsünemiorum bile Allah im sabrini artirsin canim benim insallah hayirlisiyla gercekten birgün ikizlerin gelir bu cektigin agir xor sinavinin mùfakati olurlar haklisin sen bir anne adayi olarak beklrrdin.ama riskin cok yùksekmis sen bu sinavida atlatacaksin canim birgün bunlari hatirlamayacaksin bile insallah eger sana zarari olacaksa tabikide en iisi yapilmis öncelik sensin ne desem ne yapsamda icindeki acina ortak olsam yolumuz ayni olsada biliorumki hicbir sòz icindeki aciyi karamsarligi almayacak almazda ben seni anlamaya calisirim paylasmaya calisirim ama acini dindiremem dualarim seninle sizinle umutsuzluga kapilma yeterki hic ummadigin anda gelsin yavrularin insallah
yeğenim gelecek ben inanıyorum, biraz keyfine düşkün sadece zamanını bekliyorSağol canımın içi. Kimseye soyleyemedim bir tek ailem birde 3 arkadasima dedim. Buraya kalbi keseyi gorunce yazayim dedim o bile kismet degilmis. Sagol yazdin umut oldun, acimi paylasmaniz yeter. Hiç umadigim anda geldi ve gitti umarım bir dahakinede öyle supriz yapar ama hiç gitmez bir daha.
listeyi yapabildiğim kadar ben yapabilirim ama Rabbim nasip ederse doğum yakınlaştı sonrası nasıl olur bilemiyorum. ne okuyacağız bir deValla cok ii olur duanin gùcùnù hepimiz bilioruz arkadaslarimizin bizimle duaya ihtiyaclari var bacilar hadi toplanalim el ele verelim liste nasil yapilio ben bilmem bilen kursaya
Evet canim yapalim tekrar yaparsaniz bende varim Allahim herkese hayurlisini versinKizlar bu aralar gúzel aylarda sayiliriz herkes dagildi ama tekrar dua grubu kursak her hafta bir arkadasimiz icin okusak olmaz mi baya oldu biraktik tedavi olan olacak arkadaslarimiz ne drsiniz hamisler bebisleri olan anneler hadi zincirimizi tekrar kuralim
Kızlar valla beni ilk sıraya alırsanız sevinirim yapalım bence hz ibrahimin duası olabilirKatilan olursa ben varim canim.
Canim benim gunaydin tedavin hayirli ugurlu olsun hersey yolunda gider insallah mujdeli haberler verirsin insallah hep Allahim buvtopikde bebisi olmayan kalmayacak Allahin izniyle Hersey gonlunce olsunKızlar benim iğneler başlandı büyük ihtimalle ocağın 4 ile 7 arası yumurta toplama olur dedi doktor bey
Gonal F 225 başladık bugün 2 . İğnem oldu
Dualarınızı eksik etmeyin
Gunaydin ravzacim hangivduayi okuyacagizValla cok ii olur duanin gùcùnù hepimiz bilioruz arkadaslarimizin bizimle duaya ihtiyaclari var bacilar hadi toplanalim el ele verelim liste nasil yapilio ben bilmem bilen kursaya
canım hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer yüzün gülecek Rabbim büyük umudumuz sonsuz. dualarım seninleKızlar benim iğneler başlandı büyük ihtimalle ocağın 4 ile 7 arası yumurta toplama olur dedi doktor bey
Canim benim insallah hayirlisiyla insallah sag salim gelsin minigin òyle bi gelsinki hayatin komple degissin anliorum sòylemek haykirmak istio insan ama kesin olmadan dile getirmio yúreginin gúzelligi gibi gelsin yavrun teyzeside yesin onuSağol canımın içi. Kimseye soyleyemedim bir tek ailem birde 3 arkadasima dedim. Buraya kalbi keseyi gorunce yazayim dedim o bile kismet degilmis. Sagol yazdin umut oldun, acimi paylasmaniz yeter. Hiç umadigim anda geldi ve gitti umarım bir dahakinede öyle supriz yapar ama hiç gitmez bir daha.
Canim hadi bismillah Allahim hayirlar versin insallah... guzel sonuclarin olsunKızlar benim iğneler başlandı büyük ihtimalle ocağın 4 ile 7 arası yumurta toplama olur dedi doktor bey
Canim aksirik tiksirik dvam ediyorum. Oksuruge dondu donecek. Buna sukur Allah gecenlerden eylesin sinpapyonkilikli canım nasıl oldun? Nautilus canım çok geçmiş olsun hepimizin sınavı ayrı ve büyük Rabbim imandan ayırmasın sabrımızı bol versin her zorlukta bir kolaylık vardır unutma ayette geçiyor bu (inşirah suresi). Allah sana sağlık versin öncelikle bebiş illa ki olacak umudumuz sonsuz
Gecmis olsun canim benim zencefilli bal ve limon cokbiyivgeliyovama ilk once doktoruna danis kuzum oksuruge soguk alginligina birebir Allahim sifa versinCanim hadi bismillah Allahim hayirlar versin insallah... guzel sonuclarin olsun
Canim aksirik tiksirik dvam ediyorum. Oksuruge dondu donecek. Buna sukur Allah gecenlerden eylesin sinsen nasilsin Annecigin nasil?
Canim zencefilin fazlasi kasilma yaparmis. Benim dr a sorsan herseye olur diyor :) cok onemsemiyor biyle seyleri :) ben de bal limon karabiber yapiyorum. Aman diyim hepinize dikkat edin. Salgin kol geziyor vallaGecmis olsun canim benim zencefilli bal ve limon cokbiyivgeliyovama ilk once doktoruna danis kuzum oksuruge soguk alginligina birebir Allahim sifa versin
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin canım dikkat et kendine. annem henüz hastalığın adına alışmaya çalışıyor iyi değil psikolojiyi bozacak neredeyse amelyatı reddediyor zor günler geçiriyoruzCanim hadi bismillah Allahim hayirlar versin insallah... guzel sonuclarin olsun
Canim aksirik tiksirik dvam ediyorum. Oksuruge dondu donecek. Buna sukur Allah gecenlerden eylesin sinsen nasilsin Annecigin nasil?
Kızlar benim iğneler başlandı büyük ihtimalle ocağın 4 ile 7 arası yumurta toplama olur dedi doktor bey
papyonkilikli canım nasıl oldun? Nautilus canım çok geçmiş olsun hepimizin sınavı ayrı ve büyük Rabbim imandan ayırmasın sabrımızı bol versin her zorlukta bir kolaylık vardır unutma ayette geçiyor bu (inşirah suresi). Allah sana sağlık versin öncelikle bebiş illa ki olacak umudumuz sonsuz
canım benim anlamaz mıyım içindeki yangını bilmez miyim ama elden sabırdan başka bisey gelmiyor Rabbim hakkında en hayırlısı en kolayı ne ise onu versin ben kürtaj oldum canım dış gebelik değildi 3 ay korunma verdi bizeArkadaşım anneni bu yoldan geçmiş biri olarak en iyi ben anlarim. Çok şükür 2 kere kenarından döndük. Umarım annen de ameliyattan sonra hiç bir şeye gerek kalmadan atlatır. Ameliyatı kabul etmek başta kolay olmuyor. Ancak emin ol o da bunu yavaşça kabul edecek. Bunlari yasiyinca evlat arzusu başka oluyor. Beni en iyi sen anlarsın. Geldi sevinci kursagimda kaldı. Acısı içimde gün geçtikçe artıyor. İnşirah suresi artık benim için hayatımın özeti gibi. Umarım bundaki tek kolaylık ameliyatta gerek kalmaz. Cuma günü ogrenecegim. Senin ameliyat olmuştu dimi? Doktor ne kadar sure korunun dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?