- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Canım gözlerim doldu yazdıklarını okurken Rabbim sabır versin. Seninde dediğin gibi mucizen yine gelsn ve hep seninle olsun inşallahSağol canımın içi. Kimseye soyleyemedim bir tek ailem birde 3 arkadasima dedim. Buraya kalbi keseyi gorunce yazayim dedim o bile kismet degilmis. Sagol yazdin umut oldun, acimi paylasmaniz yeter. Hiç umadigim anda geldi ve gitti umarım bir dahakinede öyle supriz yapar ama hiç gitmez bir daha.
Cancağızım hadi hayırlı uğurlu olsun tedavin.. İnşallah bu kez ilk güzel haber senden gelecek ve hepimiz verceğiz müjdelerimizi..Kızlar valla beni ilk sıraya alırsanız sevinirim yapalım bence hz ibrahimin duası olabilir
Allahim hem hastaya hem de hasta yakinina sabir ve guc versin boyle durumlarda. Insallah bir an once sagligina kavusur annecigin.çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin canım dikkat et kendine. annem henüz hastalığın adına alışmaya çalışıyor iyi değil psikolojiyi bozacak neredeyse amelyatı reddediyor zor günler geçiriyoruz
hadi hayrli olsun tedavin arkdsm inslh iyi hberler alcaksinKızlar benim iğneler başlandı büyük ihtimalle ocağın 4 ile 7 arası yumurta toplama olur dedi doktor bey
Gonal F 225 başladık bugün 2 . İğnem oldu
Dualarınızı eksik etmeyin
Canimsin ya valla bilmiorumki el musavvir okuyalim isterseniz Allah in ismi bide iki tane daha vardi aklima gelmedi yoktan var eden sekil veren anlamina gelio bu isim ve digerleri yada hz zekeriya nin duasini okuyalim belirli sayi kuralim yada kizlar karar versin ve senden sonra músait olan devam eder listeyi olmadi bana ògretirsin ben yaparim sonralisteyi yapabildiğim kadar ben yapabilirim ama Rabbim nasip ederse doğum yakınlaştı sonrası nasıl olur bilemiyorum. ne okuyacağız bir de
Canimm benimm cok sevindim adina insallah hayirlisiyla bu son tedavin olur da umudunu alirsin kucagina ayy yeni umutlar ay ne gùzel hadi hayirlisi gelsin insallah yigenim bu seferKızlar benim iğneler başlandı büyük ihtimalle ocağın 4 ile 7 arası yumurta toplama olur dedi doktor bey
Gonal F 225 başladık bugün 2 . İğnem oldu
Dualarınızı eksik etmeyin
Canim onu bilmiyordum iyi oldu soyledigin Rabbim acil sifalar versin kuzCanim zencefilin fazlasi kasilma yaparmis. Benim dr a sorsan herseye olur diyor :) cok onemsemiyor biyle seyleri :) ben de bal limon karabiber yapiyorum. Aman diyim hepinize dikkat edin. Salgin kol geziyor valla
İnşallah canım hayırlısı olurCanimm benimm cok sevindim adina insallah hayirlisiyla bu son tedavin olur da umudunu alirsin kucagina ayy yeni umutlar ay ne gùzel hadi hayirlisi gelsin insallah yigenim bu sefer
canım Allah razı olsun açıkçası ben de korunmayı düşünmüyorum ilk adet 40 günü bulur dediler bakalım daha 1 ay oldu. tabi bu aralar bebek fikrinden çok anneme yoğunlaştık Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince biz sabrettikçe verdikçe veriyor kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah. bu aralar herkez bebekle doğumla ya da tedaviyle uğraşıyor toplu dua edelim diyemem ama aklınıza geldiğinde bi şifa diler amin derseniz yeter bana can dostlarım iyi ki varsınız. Allah hepimizin gönlüne göre versindnzderya m bana tùp dok. Kùrtajdan sonra sakin korunma demisti cok cabuk hamile kalirsin cok yúksek búnyen aliskin orasi daha ii simdi sakin korunma hicbir tehlikesi yok demisti adetinle basla denemeye demisti eger sorunun yoksa bi engelin yoksa tehlikeye sokacak pek korunma normelde bazi dok. Korunduruyor ama bu meslekte cok eski olanlar korunmayin dior genellikle bi dok. Ayrintili konus istersen verimli zamanlarin olabilir cancazim bide annen icin bi dua yapalim toplu insallah hayirlisiyla tez zamanda kabullenip toparlanir insallah bu zor günleri atlatir Allah yar ve yardimciniz olsun
liste oluşturulursa devamında ben de destek olurum başlamayı beceremiyorum. Bence de Allahın isimleriyle başlayalım. tabi çoğunluğa uyarımCanimsin ya valla bilmiorumki el musavvir okuyalim isterseniz Allah in ismi bide iki tane daha vardi aklima gelmedi yoktan var eden sekil veren anlamina gelio bu isim ve digerleri yada hz zekeriya nin duasini okuyalim belirli sayi kuralim yada kizlar karar versin ve senden sonra músait olan devam eder listeyi olmadi bana ògretirsin ben yaparim sonra
Rabbim güzel gönlünüze göre versin okudukça ağlıyorum iyi ki tanıdım siziBana herşey uyar kızlar. İster Allah'in isimleri ister baska bir dua olur. Nasılsa 6 ay çocuk konusu bende kapandı elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırim. Su aralar sadece cok iyi degilim. Bu dis gebelik dusundugumden uzun surecekmis. R ravza54 cok guzel dusunmus,dnzderya annen içinde herkese uygunsa hastalara şifa olarak kabul edilen Yasin-i Şerif veya Ayetel Kursi okuyalım.
Rabbim güzel gönlünüze göre versin okudukça ağlıyorum iyi ki tanıdım sizi
canim naslsn nasil gidiyo ignelrin istanbuldmisin yoksa dondnmu bizi daha aramdlr arynca inslh seninde orda oldugu. bi gun bulusuruzİnşallah canım hayırlısı olur
Hz İbrahim'in duası olabilir bence kızlarda yazsın karar verelim
denizim dua et insallh atlatcak allhin izniyle tevekkul et rabbim buyuk bu sikintilrda gecip gidecek rabbim anacigina sifa versn insallh canm dualrmz seninleRabbim güzel gönlünüze göre versin okudukça ağlıyorum iyi ki tanıdım sizi
Olurmu canim edelin valla toplu ya safi cekelim cumaya kadar seni cok ii anliorum ben hem kimyasal yasadim hem babami kaybettim emin ol o bebek canimi yakmamisti bos cikan bile babam daha cok acitti acitio Allah im sifa nasib etsin insallah hayirlisiyla korunma canim ben bidaki ay olmustum adet iki kúrtajdan sonra parca dúserse korkma pihti gibi normel azcik cokta olur amacok olursa dok. Gòrún annene odaklan en büyük destekcisi kizlaridir annelerin kim ne derse desincanım Allah razı olsun açıkçası ben de korunmayı düşünmüyorum ilk adet 40 günü bulur dediler bakalım daha 1 ay oldu. tabi bu aralar bebek fikrinden çok anneme yoğunlaştık Rabbimden gelene boynumuz kıldan ince biz sabrettikçe verdikçe veriyor kaldıramayacağımız yük vermesin inşallah. bu aralar herkez bebekle doğumla ya da tedaviyle uğraşıyor toplu dua edelim diyemem ama aklınıza geldiğinde bi şifa diler amin derseniz yeter bana can dostlarım iyi ki varsınız. Allah hepimizin gönlüne göre versin
Canim insallah gececek en güzel gúnlerin mùfakati olcak bugúnler acini bile hatirlamayacaksin ama hic unutmayacan hic gitmeyecek icinden insallah Allah im sabrini arttirsin ve acinin merhemini versin hemenBana herşey uyar kızlar. İster Allah'in isimleri ister baska bir dua olur. Nasılsa 6 ay çocuk konusu bende kapandı elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırim. Su aralar sadece cok iyi degilim. Bu dis gebelik dusundugumden uzun surecekmis. R ravza54 cok guzel dusunmus,dnzderya annen içinde herkese uygunsa hastalara şifa olarak kabul edilen Yasin-i Şerif veya Ayetel Kursi okuyalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?