tm ben varim sayi bellimi canim baslaylim ben ayetel kursi okurumKizlar hadi cumaya kadardnzderya arkadasimizin annesi icin ya ayetelkürsi okuyalim yada ya safi okuyalim cumada músait olan yasin i serifle bagislayalim toplanin kizlar ayetelkürsi yi bilmeyen ya safi okusun bilen ayetelkürsi hadi kizlar
Canım İstanbuldayım yarın kontrolüm varcanim naslsn nasil gidiyo ignelrin istanbuldmisin yoksa dondnmu bizi daha aramdlr arynca inslh seninde orda oldugu. bi gun bulusuruz
insalh cnm hdi hyrlisi yumrta toplama isini ordami yapiyo yoksa bi hastnylemi anlsmli xnm inslh karslsrz cnm antibiytk vermside cok mantkli geldi bana doktrmz iyi alhn iznyle bide rabbim nasb ederse daha ne isteyelim allahtanCanım İstanbuldayım yarın kontrolüm var
Cumartesi de var
Haftaya yumurta toplamada olabilir dedi doktor bey cumartesi gün verecek yumurta toplama için Canım
İğnelere devam bende durumlar böyle
İnşallah karşılaşırız canım çok isterim seni görmeyi
Bu arada 10 gün ben 11 gün eşime antibiyotik başladı doktor bey
Çok doğru bir karar vermişiz tüm ihtimalleri düşünüyor
Canim sayi belli degil okuyabildigin kadar oku bende okuyacamtm ben varim sayi bellimi canim baslaylim ben ayetel kursi okurum
Cok sevindim canim benim bukadar memnun olmana ya bu yolda bukadar umutlu gùvenli heyecanli olmana cok sevindim ya gelsin artik yigenim bu seferCanım İstanbuldayım yarın kontrolüm var
Cumartesi de var
Haftaya yumurta toplamada olabilir dedi doktor bey cumartesi gün verecek yumurta toplama için Canım
İğnelere devam bende durumlar böyle
İnşallah karşılaşırız canım çok isterim seni görmeyi
Bu arada 10 gün ben 11 gün eşime antibiyotik başladı doktor bey
Çok doğru bir karar vermişiz tüm ihtimalleri düşünüyor
İnşallah Canım benim allahım ol der inşallah bu seferCok sevindim canim benim bukadar memnun olmana ya bu yolda bukadar umutlu gùvenli heyecanli olmana cok sevindim ya gelsin artik yigenim bu sefer
Kızlar dua kardeşliği olur da ben katılmammı.dnzderya arkadaşımızın anneciği için ben se dua edeceğim. Allahın izniyle şifası olsun. Bu arada saksıya buğday ekip çimini yedirin annene. Bulabilirseniz acı badem içi yesin. Allah çok büyük.Ümitsizliğe kapılmayın, ne mucizeler oluyor hayatta. Önce minik mucizen gelir anneciğin bunun sevinciyle sağlığına kavuşur belki bellimi olur.
nurse51 canım yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun, bu kez yüzünü güldürsün Rabbim.@ravza54 taze anne bebiş huzurlu ve annesini üzmüyor ki bu kadar yazabiliyon cnm. Oh ne güzel, ben ancak okuyabiliyorum. Benim oğlan hep memede hiçbirşey yapamıyorum başka.
Oy kuzum, senin yavrudamı memeci. Isırırım o miniş yanakları, kurban olurum yaradana. Hımmm yardımcılar olunca iyi. Sağolsunlar dedeler, anneanne babanneler. Benim annem yakınımda oturuyor, geldiğinde ben de kendime vakit az da olsa ayırabiliyorum. Çünkü çığlığı basıyo beni istiyor, kucağıma alır almaz susuyor bıdıkım. Amin cnm Rabbim olmayanlara da versin bu güzel meleklerden. Biz 2. ayımızı bitirdik teyzesi. Üçlü karma aşımız ocak 5 te. Zaman ne çabuk geçiyor be cnm. Hay maşallah, siz de kocaman oldunuz. Allahım uzun, güzel ömürler versin yavrucuğuna, benim yavruma, bütün yavrucaklara inşallah.Huzur uyku yok bacim ben tûrkúm bu kavramlarj bilmiom yabanci gelio aslinda gazimiz olmasa iiz ama yok artik ilgi istio benim kide memede cok sevio orda uyumayi hic sabri yok cok inat teyzesi ah bu bebekler ògrenioruz hergúnú ayni degil bazen bútún gùn uyku yok zar zor dedemiz babaannemiz var firsat buldukca ve emzirirken yaziorum tesbih cekiorum yoksa gònùl hak getire yerim ben onu Allah im olmayanlarada versin insallah annesi bol doyur 40 da cikti sizin benim persembe insallah hayirlisiyla kocaman oldular cok sükür asilar basladimi senin
Hic sorma aynen memeci dedesinin kucaginda uyuklasada sesimi duyuyo acio gòzleri kafasi hep benimle dönùo sesime artik gòrùo saclarima tepki verio altini alirken bùyùdúler ya masallah bidigima daha dùn dogdu teyzesinin gùlù necabuk bùyùdù cirkin ya yardimci olmasi cok ii valla bakim yapamasamda uyuyorum iki saat ii gelio ohh biz birinci asimizi yaptircaz insallah hayirlisiyla 3 den sonra aminnn cancazim aninn benimkinin yùzù biraz sorun yapti isilik gibi kirmizi benekler cikti akneymis kuruyup soyuluo cok hassaslar òperim findigimi annesiOy kuzum, senin yavrudamı memeci. Isırırım o miniş yanakları, kurban olurum yaradana. Hımmm yardımcılar olunca iyi. Sağolsunlar dedeler, anneanne babanneler. Benim annem yakınımda oturuyor, geldiğinde ben de kendime vakit az da olsa ayırabiliyorum. Çünkü çığlığı basıyo beni istiyor, kucağıma alır almaz susuyor bıdıkım. Amin cnm Rabbim olmayanlara da versin bu güzel meleklerden. Biz 2. ayımızı bitirdik teyzesi. Üçlü karma aşımız ocak 5 te. Zaman ne çabuk geçiyor be cnm. Hay maşallah, siz de kocaman oldunuz. Allahım uzun, güzel ömürler versin yavrucuğuna, benim yavruma, bütün yavrucaklara inşallah.
Canımmm bende katılmak istiyorum dnzderyacımın anneci için.Allahım tez zamanda şifasını versin.günaydın kızlarrrr... e hadi Bismillah deyip başlayalım o zamandnzderya mın annesi için yüzer defa Ayetel kürsiye başlayalım...Allahım şifa versin...
Tamam canim ben listeyi baslatirim bugun insallah. Simdi telden giriyorum aksam esim gelince bilgisayardan yaparim. Okuyanlar okuyacaklar bana mesaj atarsa daha net okur. Ama benim bi ricam var ben bagislayamiyorum cyma gunu bagislayan biri olursa cok sevinirimAllah razı olsun canlarım Rabbim hepinize yuvanızda sağlıklı huzurlu ve tabi ki bebişli günler nasip etsin.papyonkilikli canım bi liste başlatabilirsen dediğin gibi okuyalım nurse için Meryem de okurum ben
Sağol Canım benim dualarınızı eksik etmeyinKızlar dua kardeşliği olur da ben katılmammı.dnzderya arkadaşımızın anneciği için ben se dua edeceğim. Allahın izniyle şifası olsun. Bu arada saksıya buğday ekip çimini yedirin annene. Bulabilirseniz acı badem içi yesin. Allah çok büyük.Ümitsizliğe kapılmayın, ne mucizeler oluyor hayatta. Önce minik mucizen gelir anneciğin bunun sevinciyle sağlığına kavuşur belki bellimi olur.
nurse51 canım yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun, bu kez yüzünü güldürsün Rabbim.@ravza54 taze anne bebiş huzurlu ve annesini üzmüyor ki bu kadar yazabiliyon cnm. Oh ne güzel, ben ancak okuyabiliyorum. Benim oğlan hep memede hiçbirşey yapamıyorum başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?