Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar teşekkür ederim dualarınız için denizderya için 100 ayetel kürsü de ben aldım
Bugün randevum vardı yumurta sayısı iyi dedi doktor bey ilacı biraz düşürdü
Yumurtaların çatlamasını önlemek için ilaca da başladık

Ayet-el Kürsî’den Önce Okunan ve 70 Milyar Hasene Kazandıran Dua Allahümme innî ükaddimü ileyke beyne yedeyye külli nefsin ve lemhatin ve tarfetin yatrifü bihâ ehli’s-semâvâti ve ehli’l-ardı ve külli şey’in hüve fî ilmike kâinün ev kad kâne ükaddimü ileyke beyne yedeyye zâlike küllihî.BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Sonra Ayetel Kürsi okuyun -
Ben bu duadan sonra okuyorum

Dua Kardeşliği Listesi

1. R ravza54 110 (ayetel kürsi- dnzderya )1500(ya Şafi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
  2. sultan1356 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
  3. 4 4343 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
  4. Nautilus 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
  5. aysesahra 100 (ayetel kürsi- dnzderya )
  6. NursELmira 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
  7. papyonkilikli 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) 100 (Ayetel Kürsi - Nautilus )
arkadaşlar elimden bukadarı geldi. Nautilus arkadaşımız içinde ya Şafi ya da Ayetel Kürsi okuyalım. çünkü haftaya iğnenin işe yarayıp yaramadığı belli olacak... Allah kabul etsin.

Uygun bir arkadaş da bağışlarsa çok çok sevinirim ben bağışlayamayacağım. ya da her arkadaş kendisi iiçin bağışlarsa daha da iyi olur

canim bana 20 ayetel kursi daha ekle ben kirmizi bayragi cektim inslh bittgi gbbi devam ederim dualrma

Canım ben de nurse için 100 ayetel kürsi okudum cuma gün ben bağışlarım. Nauthilus için de sayı mı belirleyelim yoksa herkes okuduğu kadarını mı yazsın

Dua Kardeşliği Listesi

R ravza54 110 (ayetel kürsi- dnzderya )1500(ya Şafi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
sultan1356 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
4 4343 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
Nautilus 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
aysesahra 100 (ayetel kürsi- dnzderya )
NursELmira 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
papyonkilikli 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) 100 (Ayetel Kürsi - Nautilus
dnzderya 100 (ayetel kürsi - nurse51 )

arkadaşlar elimden bukadarı geldi. Nautilus arkadaşımız içinde ya Şafi ya da Ayetel Kürsi okuyalım. çünkü haftaya iğnenin işe yarayıp yaramadığı belli olacak... Allah kabul etsin.

Uygun bir arkadaş da bağışlarsa çok çok sevinirim ben bağışlayamayacağım. ya da her arkadaş kendisi iiçin bağışlarsa daha da iyi olur

Canim benim ellerine saglik nurse icin aldigim 100 bitti Nautilus icinde 100 ayetelkürsi alayim

yeni yılınız kutlu mutlu huzurlu olsun. tedavi bekleyen arkadaşlarıma Allahım maddi ve manevi güç versin tedavilerinin sonucu hepppp pozitif olsun. Gebe arkadaşlarım sağlıklı sıhatli evlatlarını kucağına almayı nasip etsin. evlatlarına kavuşan arkadaşlarımın evlatlarını sağlıklı sıhatli salih saliha evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin.... kısacası nered güzellikler var hepsi ama hepsi hayırlısı ile bizim olsun...

aminnnn aminnn aminnnnn agzina yuregine saglik arkadsim ayni dilekler benim icinde sizlere MUTLU YILLARR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…