Canim ben te yùz okudum ayetelkürsi 1500 de ya safi cekebildimilk 100 şifa niyetine tamamlandı Allah kabul etsin inşallah...
canim bana 20 ayetel kursi daha ekle ben kirmizi bayragi cektimDua Kardeşliği Listesi
arkadaşlar elimden bukadarı geldi.
- R ravza54 110 (ayetel kürsi-
dnzderya )1500(ya Şafi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) sultan1356 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) - 4 4343 100 (ayetel kürsi-
dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) Nautilus 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) aysesahra 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) NursELmira 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) papyonkilikli 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) 100 (Ayetel Kürsi - Nautilus ) Nautilus arkadaşımız içinde ya Şafi ya da Ayetel Kürsi okuyalım. çünkü haftaya iğnenin işe yarayıp yaramadığı belli olacak... Allah kabul etsin.
Uygun bir arkadaş da bağışlarsa çok çok sevinirim ben bağışlayamayacağım.ya da her arkadaş kendisi iiçin bağışlarsa daha da iyi olur
kimin için okudun canımcanim bana 20 ayetel kursi daha ekle ben kirmizi bayragi cektiminslh bittgi gbbi devam ederim dualrma
Canım ben de nurse için 100 ayetel kürsi okudum cuma gün ben bağışlarım. Nauthilus için de sayı mı belirleyelim yoksa herkes okuduğu kadarını mı yazsınDua Kardeşliği Listesi
dnzderya )1500(ya Şafi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) sultan1356 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) - 4 4343 100 (ayetel kürsi-
dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) Nautilus 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) aysesahra 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) NursELmira 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) papyonkilikli 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) 100 (Ayetel Kürsi - Nautilus ) Nautilus arkadaşımız içinde ya Şafi ya da Ayetel Kürsi okuyalım. çünkü haftaya iğnenin işe yarayıp yaramadığı belli olacak... Allah kabul etsin.
Uygun bir arkadaş da bağışlarsa çok çok sevinirim ben bağışlayamayacağım.ya da her arkadaş kendisi iiçin bağışlarsa daha da iyi olur
canım ne kadar okuduysanız artık.Canım ben de nurse için 100 ayetel kürsi okudum cuma gün ben bağışlarım. Nauthilus için de sayı mı belirleyelim yoksa herkes okuduğu kadarını mı yazsın
nurse arkdasimz icin okumstum canimkimin için okudun canım
Canim benim ellerine saglik nurse icin aldigim 100 bittiDua Kardeşliği Listesi
aminnnn aminnn aminnnnn agzina yuregine saglik arkadsim ayni dilekler benim icinde sizlere MUTLU YILLARRyeni yılınız kutlu mutlu huzurlu olsun. tedavi bekleyen arkadaşlarıma Allahım maddi ve manevi güç versin tedavilerinin sonucu hepppp pozitif olsun. Gebe arkadaşlarım sağlıklı sıhatli evlatlarını kucağına almayı nasip etsin. evlatlarına kavuşan arkadaşlarımın evlatlarını sağlıklı sıhatli salih saliha evlatlar olarak yetiştirmeyi nasip etsin.... kısacası nered güzellikler var hepsi ama hepsi hayırlısı ile bizim olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?