Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar çok duygulandim, çok sagolun. Yarın kan vereceğiz değer dusmediyse ikinci bir iğne yapılacak. Dünden beri hafif kanamalar başladı. Siddetli agri olana kadar mudahale etmiyorlar. Evde tek basina bekliyorum. Ne malesefki eşim otelde çalışıyor ve gece yarısı ancak çıkacak. Rabbim bekleyen herkese saglikli hamilelik nasip etsin. Sağlıkla, sihatle kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. Ben bu yılı ne malesefki çok sevmedim. İnşallah 2016 güzel şeyler getirir hepimize öncelikle de evlat bekleyenlerin evlat getir. dnzderya annesi başta olmak üzere bütün hastalara sağlık getir inşallah. Hamilelerimiz papyonkilikli ve Su perisi86 insallah evlatlarını sağlıkla kucağına alırlar. Dünya gelmiş butun prens ve prenseslerde inşallah sağlıklı, sıhhatli ve analı babalı buyusunler.

Canlarım bende hem dnzderya hemde@nurse51 için aldgm dualarımı okudum Allah kabul etsin.. Bende yarın cetrotide yapmaya başlıyorum inşallah.. Rabbim yeni yıl yeni umutlar ve bizlere bebişler getirr inşallah.. Sağlıklı mutlu ve sevdiklerimzle geçirecegimz güzel bir yıl umut ediyorum. 2016 anne olduğumz yıl olsun.. Hepinizi cok seviyorum

Canım okudum yasadiklarini bu son olsun kader kardeşim yeni yılda bebislerin kucaklarini doldursun evin bebis sesleri ile inlesin fazla giremesemde hep dualarimdasiniz gece gündüz. ..

Kizlar yeni yiliniz bereketli hayirli olsun insallah kucagi bos karni bos olmayan kalmasin Allah im en gùzelini nasib etsin insallah prens ve prensesleride hayirli saglikli evlat olarak búyútmek nsib olsun yeni yil sabahindan gùnaydin biz dún 40 zi ucurduk teyzeleri Allah im herkese nasib etsin insallah

Dua Kardeşliği Listesi

R ravza54 110 (ayetel kürsi- dnzderya )1500(ya Şafi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi -@nurse51 )
sultan1356 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 120(Ayetel Kürsi - nurse51 )
4 4343 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
Nautilus 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
aysesahra 100 (ayetel kürsi- dnzderya )
NursELmira 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 )
papyonkilikli 100 (ayetel kürsi- dnzderya ) 100 (Ayetel Kürsi - nurse51 ) 100 (Ayetel Kürsi - Nautilus
dnzderya 100 (ayetel kürsi - nurse51 ) 100 (ayetel kursi_ Nautilus ) (2000 ,Ya Safi_ Nautilus )
nurse51 _ 100 (ayetel kursi_ dnzderya ) 500 (yaSafi dnzderya )
Canlar ben malesef bagislayamiyorum. Ozel nedenlerden dolayi. Sizden ricam okunanlari bagislamaniz. Herkes kendisi icin okunan dualati bagislarsa cok iyi olur. Rabbim kabul etsin.

Bir de yine telefinla duzelttim biraz karisik oldu aksama dogru en duzgun haliyle sizlere tekrar tabloyu atmaya calisicam.
Cumamiz mubarek olsun

Dua Kardeşliği Listesi
dnzderya
  1. R ravza54 -110 Ayetel Kürsi - 1500 Ya şafi
  2. sultan1356 - 100 Ayetel Kürsi
  3. 4 4343 - 100 Ayetel Kürsi
  4. Nautilus - 100 Ayetel Kürsi
  5. aysesahra - 100 ayetel kürsi
  6. NursELmira -100 Ayetel Kürsi
  7. papyonkilikli - 100 Ayetel Kürsi
  8. nurse51 - 100 Ayetel Kürsi - 500 Ya Şafi
nurse51
  1. R ravza54 -100 Ayetel Kürsi
  2. sultan1356 - 120 Ayetel Kürsi
  3. 4 4343 - 100 Ayetel Kürsi
  4. Nautilus - 100 Ayetel Kürsi
  5. dnzderya - 100 Ayetel Kürsi
  6. NursELmira -100 Ayetel Kürsi
  7. papyonkilikli - 100 Ayetel Kürsi
Nautilus
  1. R ravza54 -100 Ayetel Kürsi
  2. papyonkilikli - 100 Ayetel Kürsi
  3. dnzderya - 100 Ayetel Kürsi - 2000 Ya Şafi

canim ben nurse arkdsim icin 20 tane okumstum ayetel kursi 120 yazmsn onu degstr yanlis olmasin canim deniz derya icin okumstum 100 nurse. icinde 20 yuze tamamlaymadan hastalandim allh kabul etsin

Ellerine saglik canim benim cok gúzel olmus liste

Canlarım hepinizin yenı yılı gönlündeki gibi olsun inşallah. Ben dün akşam kırmızı bayrağı çektim 1hafta zikir şeklinde olursa dualara katılmaya devam ederim. Hepinizi çok sevıyorum

Kızlar dualara katılmayı çok istedim. Ancak kardeşim boşanma kararı aldı. Eşyalarını topluyoruz. Okuyamadım beni affedin.
Canım affetmek ne demek rabbim kolaylık versin size herkesın türlü türlü sıkıntıları var elbet. Kardeşinin canı sağolsun RAbbım hakkında hayırlısını versın biz sana dua ederiz kuzum

Kızlar dün yeniden beta hcg yapıldı 12.294 çıktı. Sürekli açık renk kan geliyor. Doktor iğne çokta ise yaramamış dedi. Yeniden hastaneye gidip iğne oldum. Nöbetçi doktor kontrol etti. Rahime girişte küçük keseye benzeyen bir şey var. Ancak bozulduğu için emin olamadılar. Dusene kadar bu kanser iğneleri olacak dediler. Çok yorgunum ve dusmesi için dua etmek canımı yakıyor. 2015 zordu yeni yılın ilk günüde pek farklı geçmedi. İnşallah sizlerin güzel haberlerini alıp sevinirim en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…