Canım okudum yasadiklarini bu son olsun kader kardeşim yeni yılda bebislerin kucaklarini doldursun evin bebis sesleri ile inlesin fazla giremesemde hep dualarimdasiniz gece gündüz. ..Kızlar çok duygulandim, çok sagolun. Yarın kan vereceğiz değer dusmediyse ikinci bir iğne yapılacak. Dünden beri hafif kanamalar başladı. Siddetli agri olana kadar mudahale etmiyorlar. Evde tek basina bekliyorum. Ne malesefki eşim otelde çalışıyor ve gece yarısı ancak çıkacak. Rabbim bekleyen herkese saglikli hamilelik nasip etsin. Sağlıkla, sihatle kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. Ben bu yılı ne malesefki çok sevmedim. İnşallah 2016 güzel şeyler getirir hepimize öncelikle de evlat bekleyenlerin evlat getir.dnzderya annesi başta olmak üzere bütün hastalara sağlık getir inşallah. Hamilelerimiz papyonkilikli ve Su perisi86 insallah evlatlarını sağlıkla kucağına alırlar. Dünya gelmiş butun prens ve prenseslerde inşallah sağlıklı, sıhhatli ve analı babalı buyusunler.
canim ben nurse arkdsim icin 20 tane okumstum ayetel kursi 120 yazmsn onu degstr yanlis olmasin canim deniz derya icin okumstum 100 nurse. icinde 20 yuze tamamlaymadan hastalandim allh kabul etsinDua Kardeşliği Listesi
dnzderya
- R ravza54 -110 Ayetel Kürsi - 1500 Ya şafi
sultan1356 - 100 Ayetel Kürsi - 4 4343 - 100 Ayetel Kürsi
Nautilus - 100 Ayetel Kürsi aysesahra - 100 ayetel kürsi NursELmira -100 Ayetel Kürsi papyonkilikli - 100 Ayetel Kürsi nurse51 - 100 Ayetel Kürsi - 500 Ya Şafi nurse51
- R ravza54 -100 Ayetel Kürsi
sultan1356 - 120 Ayetel Kürsi - 4 4343 - 100 Ayetel Kürsi
Nautilus - 100 Ayetel Kürsi dnzderya - 100 Ayetel Kürsi NursELmira -100 Ayetel Kürsi papyonkilikli - 100 Ayetel Kürsi Nautilus
papyonkilikli - 100 Ayetel Kürsi dnzderya - 100 Ayetel Kürsi - 2000 Ya Şafi
Ellerine saglik canim benim cok gúzel olmus listeDua Kardeşliği Listesi
dnzderya
- R ravza54 -110 Ayetel Kürsi - 1500 Ya şafi
sultan1356 - 100 Ayetel Kürsi - 4 4343 - 100 Ayetel Kürsi
Nautilus - 100 Ayetel Kürsi aysesahra - 100 ayetel kürsi NursELmira -100 Ayetel Kürsi papyonkilikli - 100 Ayetel Kürsi nurse51 - 100 Ayetel Kürsi - 500 Ya Şafi nurse51
sultan1356 - 120 Ayetel Kürsi - 4 4343 - 100 Ayetel Kürsi
Nautilus - 100 Ayetel Kürsi dnzderya - 100 Ayetel Kürsi NursELmira -100 Ayetel Kürsi papyonkilikli - 100 Ayetel Kürsi Nautilus
papyonkilikli - 100 Ayetel Kürsi dnzderya - 100 Ayetel Kürsi - 2000 Ya Şafi
Bir insanin yuvasinin yikilmasi ne kòtú bisey Allah im yardim etsin insallah hayirlisi buymus belkide canim insallah hersey hayirlisiyla sonuclanirKızlar dualara katılmayı çok istedim. Ancak kardeşim boşanma kararı aldı. Eşyalarını topluyoruz. Okuyamadım beni affedin.
canim yaa cok uzuldum buna rabbim hayirli kapilar acsin insalhKızlar dualara katılmayı çok istedim. Ancak kardeşim boşanma kararı aldı. Eşyalarını topluyoruz. Okuyamadım beni affedin.
Canım affetmek ne demek rabbim kolaylık versin size herkesın türlü türlü sıkıntıları var elbet. Kardeşinin canı sağolsun RAbbım hakkında hayırlısını versın biz sana dua ederiz kuzumKızlar dualara katılmayı çok istedim. Ancak kardeşim boşanma kararı aldı. Eşyalarını topluyoruz. Okuyamadım beni affedin.
Kızlar dualara katılmayı çok istedim. Ancak kardeşim boşanma kararı aldı. Eşyalarını topluyoruz. Okuyamadım beni affedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?