- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
Canim rabbim insalh bu yili senin icin bebisle mujdelemyi nasib edr bidaha canim buda bizim sinavimiz canim elbet rabbim mukafatini verir bize en kisa zamnda igneleri vurmak dusecegini bilmek gercekten cok zor canim rabbim yar ve yardimcin olsunKızlar dün yeniden beta hcg yapıldı 12.294 çıktı. Sürekli açık renk kan geliyor. Doktor iğne çokta ise yaramamış dedi. Yeniden hastaneye gidip iğne oldum. Nöbetçi doktor kontrol etti. Rahime girişte küçük keseye benzeyen bir şey var. Ancak bozulduğu için emin olamadılar. Dusene kadar bu kanser iğneleri olacak dediler. Çok yorgunum ve dusmesi için dua etmek canımı yakıyor. 2015 zordu yeni yılın ilk günüde pek farklı geçmedi. İnşallah sizlerin güzel haberlerini alıp sevinirim en kısa zamanda
Canim rabbim insalh bu yili senin icin bebisle mujdelemyi nasib edr bidaha canim buda bizim sinavimiz canim elbet rabbim mukafatini verir bize en kisa zamnda igneleri vurmak dusecegini bilmek gercekten cok zor canim rabbim yar ve yardimcin olsun
Canim acin okadar derinki icimi icimizi acitio seninkini dûsûnemiorum evlat acisi hz peygamber sav aglatmis derler okadar kiymetli okadar da farkliymis bu sene senKızlar dün yeniden beta hcg yapıldı 12.294 çıktı. Sürekli açık renk kan geliyor. Doktor iğne çokta ise yaramamış dedi. Yeniden hastaneye gidip iğne oldum. Nöbetçi doktor kontrol etti. Rahime girişte küçük keseye benzeyen bir şey var. Ancak bozulduğu için emin olamadılar. Dusene kadar bu kanser iğneleri olacak dediler. Çok yorgunum ve dusmesi için dua etmek canımı yakıyor. 2015 zordu yeni yılın ilk günüde pek farklı geçmedi. İnşallah sizlerin güzel haberlerini alıp sevinirim en kısa zamanda
Canim acin okadar derinki icimi icimizi acitio seninkini dûsûnemiorum evlat acisi hz peygamber sav aglatmis derler okadar kiymetli okadar da farkliymis bu sene sendnzderya m aysesahra m bu aciyi yasadiniz Allah im insallah hayirlisiyla sabrinizi arttirip en kisa zamanda múfakatinizi nasib etsin hepinize ilk sagligin ònemli canim arkadasim icin acisada ilk ona odaklan ve inanki bebegin tekrar gelecek lûtfen yanliz kalma gececek acisada gececek en gûzeli gelecek
şimdi tv de bişey izliyordum merhaba bebek diye bir program tüp bebek dr u konuk anladığım kadarıyla. diğer konuk ünlü biri anladığım kadarıyla. insanlar tüp bebeği çok kolay sanıyorlar. konuğun sorusu normal doğurganlığa sahip bir kadın ikşz sahibi olmak için tüp bebek yapabilir mi? sinirlenip değiştirdim. uzaktan nasıl görünüyor acaba merak ediyorum. cehalet ne kadar kötü birşey...
Kızlar yarın kontrol var Çarşamba yumurta toplama
Cumartesi yada pazartesi transferim olacak
Dualarınızı eksik etmeyin
al işte manyak mı arıyorsun dolu etrafta. sanki tüp bebek yapınca hemen oluyor. cinsiyetini belirleyince hayırlı olan oluyor...Çoğu kişi tüp bebeği ikiz bebek yapmak için bir fırsat gibi görüyor. Benim ilk tüp bebek transferinde bir kız vardı. 6 bayan transferi bekliyoruz, herkes işte kacinci denemesi, sorunu söyledi. Sıra kıza geldiğinde ben vucutum 2 kere bozulsun istemedim bir kerede doğurup kurtulayim istedim dedi. O anda 5 sinirli kadın manasız manasiz ona bakmistik. Biz ne için ordayiz, Hanımefendinin derdi ne. Sonra hemşireye sormustum. Sadece biri tutmuş. Valla ne yalan söyleyim icimin yağları erimisti. Birde cinsiyet seçimi için Kıbrıs gidenler var. Ki bizzat tanıdığım 2 arkadas bunu yaptı. Gorusmeyi kestim. O kesime ve mantığa ayrıca deliriyorum. Biz evlat diye nelere katlaniyoruz. Cinsiyetin ne önemi var.
tekrar hoşgeldin arkadaşım inşallah bu defa sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin Yaradanım... dondurulmuşa takma. Rabbim ol desin yeter burada pek çoğunun dondurulmuşu yok...İlaç kullaniyorum şimdilik yine yeniden şubatta başlıyorum.Moral olarak ancak hazırım.Dondurulmuşum yok bu arada.Doktorum dondurulmuş embriyo transferinin daha uygun olacağını söyledi.
canim benim hadi hayirli olsun inslh bi baktin bu hfta gorustuk orda buyuk ihtimal bu hfta ararlr biziKızlar yarın kontrol var Çarşamba yumurta toplama
Canim benim Allahim kolayliklar versin yardimcin olsun insallah bu gunlerde gececek Allahin izniyle guzel gunler seni bekliyor Rabbim herseyi gonlunune gore versinKızlar dün yeniden beta hcg yapıldı 12.294 çıktı. Sürekli açık renk kan geliyor. Doktor iğne çokta ise yaramamış dedi. Yeniden hastaneye gidip iğne oldum. Nöbetçi doktor kontrol etti. Rahime girişte küçük keseye benzeyen bir şey var. Ancak bozulduğu için emin olamadılar. Dusene kadar bu kanser iğneleri olacak dediler. Çok yorgunum ve dusmesi için dua etmek canımı yakıyor. 2015 zordu yeni yılın ilk günüde pek farklı geçmedi. İnşallah sizlerin güzel haberlerini alıp sevinirim en kısa zamanda
Canim benim Rabbim islerini rastvgetirsin insallah guzel haberler alacagiz senden ilk once sen ve diger arkadslarimizdan Allah hepimizin yuzunu guldursun hangi asamadsin suanda kuzum kendinevcok dikkat et mutllulugunu paylasmak dilegiyleKızlar yarın kontrol var Çarşamba yumurta toplama
Kızlarrr transferden sonra yiyip içeceklerimz konusnda bizi biraz bilglendrrmsnz? Mesela ben ilk tedavimde transferden sonra çok fazla ekşi yemek istemiştim habire turşu yiyordum sabah uyanır uyanmaz salça kavurup ekmek banıp banıp yedim :) megerse yasakmış bunlar hiç bilmyrdm şimdi bi akrabamz tedavi oldu yemeklerine bile salça koymuyormuş..beni sadece nane ve bitki çayları açısından uyarmşyı doktorum. Sizler neler yiyip içtinz neleri yemediniz..nelere dikkat etmeliyz
Canım neydi tarif.. Öğrendğime göre ekşi acı baharatlı şeyler yasakmış..Rabbim bu acının karşılığnda sana öyle bir mutluluk versin ki tüm bunları unuttrsun inşallahCanım benim 2 tüp bebekte tutundu, kimyasal oldu ha keza ama ben bol kabak çekirdeği yedim birdepapyonkilikli bir tarifi vardı onu yaptım. Bu son hamilelik haberini alınca da hemen onu yapmıştım. Nasıl sağlam tutunduysa düşürmek için uğraşıyorum. Maydonozdan, bitki caylarindan uzak durmustum banada hemşire onu demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?