- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
Canım neydi tarif.. Öğrendğime göre ekşi acı baharatlı şeyler yasakmış..Rabbim bu acının karşılığnda sana öyle bir mutluluk versin ki tüm bu
nları unuttrsun inşallah[/Q. canim ben ilk denemede pek dikat etmemistim oyle ama caydan faln kafeinli iceceklerden uzak durmak lazimmis ikincisnde ananas kabak cekirdgi sebze agrlkli beslenmeye dikkt etmistim inslh bebisine kavusursun canm
canım buğday nişastası süt istrsen şeker bunları karıştır kaynatıncaya kadar pişir muhallebi gibi bişi oluyor. kahvaltıda yedim hep 12 gün boyunca ama bol bol su iç armut ye kabıza iyi geliyor.Canım neydi tarif.. Öğrendğime göre ekşi acı baharatlı şeyler yasakmış..Rabbim bu acının karşılığnda sana öyle bir mutluluk versin ki tüm bunları unuttrsun inşallah
kabak çekirdeği ananas süt yumurta vs de ye. bir ananası al 5 e böl böyle böyle yeKızlarrr transferden sonra yiyip içeceklerimz konusnda bizi biraz bilglendrrmsnz? Mesela ben ilk tedavimde transferden sonra çok fazla ekşi yemek istemiştim habire turşu yiyordum sabah uyanır uyanmaz salça kavurup ekmek banıp banıp yedim :) megerse yasakmış bunlar hiç bilmyrdm şimdi bi akrabamz tedavi oldu yemeklerine bile salça koymuyormuş..beni sadece nane ve bitki çayları açısından uyarmşyı doktorum. Sizler neler yiyip içtinz neleri yemediniz..nelere dikkat etmeliyz
Ayy ne güzell ne güzell hadi inşallah sıraya girdk yine bu kez bizde hamileyimm diye yazalımm buraya:)) hepimiz ama bir tek kişi bile kalmadan bu yıl bizim yılımız olsunkizlar bizim verdigimiz dna hasari ve sperm fish testi sonuclari cikti doktor bey esimi aramis ona soylemis degerlrin iyi oldugunu dna hasari yuzde 6 cikmis kromozmlrda gayet iyiyms herhangi bi aksilk gorulmemis gebe kalamamak icin quenzim vrmsti bide klomen verckms simdide baklim doktrla gdip yuzyuze goruscez uygun bi zaman da inslh bu yil bize hayrli olur ve tum topikteki arkadaslrima
Bunu denicem inşallahh canım teşekkür ederim :)canım buğday nişastası süt istrsen şeker bunları karıştır kaynatıncaya kadar pişir muhallebi gibi bişi oluyor. kahvaltıda yedim hep 12 gün boyunca ama bol bol su iç armut ye kabıza iyi geliyor.
Canim benim gecen tvde seyrettim doktorun bitanesi ben evome ananas almiyorum anansi bu hale getirmek icin okadar kimyasallar veriyolarki iscileri hep genc yasta öluyormus oyusden eviniside almayin yemeyinde dedi ogunden beri anans yemiyorum ben ozellikle afrikadan gelenler icin bildigimi paylasmak istedimkabak çekirdeği ananas süt yumurta vs de ye. bir ananası al 5 e böl böyle böyle ye
Çok sevindim Canım hadi hayırlısı Rabbim utandırmasınkizlar bizim verdigimiz dna hasari ve sperm fish testi sonuclari cikti doktor bey esimi aramis ona soylemis degerlrin iyi oldugunu dna hasari yuzde 6 cikmis kromozmlrda gayet iyiyms herhangi bi aksilk gorulmemis gebe kalamamak icin quenzim vrmsti bide klomen verckms simdide baklim doktrla gdip yuzyuze goruscez uygun bi zaman da inslh bu yil bize hayrli olur ve tum topikteki arkadaslrima
hadi hayirli olsun arkadsim opunda geldi inslh hyrli haberlerini alcaz senin haberini dort gozle bekliyorum sen mujdeli haberi ver bize sonra ben basliycam inslhÇok sevindim Canım hadi hayırlısı Rabbim utandırmasın
Bende akşam çatlatma iğnelerimi oldum yarın Fulya acıbadem de opu olacak
Cumartesi yada pazartesi transfer olacak inşallah
İnşallah canım bu sene tüm negatifler pozitiflere dönüşecek Allah'ın izniylehadi hayirli olsun arkadsim opunda geldi inslh hyrli haberlerini alcaz senin haberini dort gozle bekliyorum sen mujdeli haberi ver bize sonra ben basliycam inslh
evet gorustum gttigmde emre bey araci olmustu benden sadece b 12 dvitamini tahlili istemsti okdr zaten daha once yaptigim butun tetkiklerimi gostermstim herseyin gayet guzel oldugunu soylemsti bakalim kismet arkdsim bunlrda bi yapip gotrcem ne diycek hyrlisi alahtan ama doktrlar iyi memnun kaldmİnşallah canım bu sene tüm negatifler pozitiflere dönüşecek Allah'ın izniyle
Bu arada Numan bey le görüştün mü
Senden tahlil falan istedi mi
Anladım Canım herşeyin hayırlısıevet gorustum gttigmde emre bey araci olmustu benden sadece b 12 dvitamini tahlili istemsti okdr zaten daha once yaptigim butun tetkiklerimi gostermstim herseyin gayet guzel oldugunu soylemsti bakalim kismet arkdsim bunlrda bi yapip gotrcem ne diycek hyrlisi alahtan ama doktrlar iyi memnun kaldm
Allshim hayirli haberlerini duyursun insallah yuzunu guldurur canimBen de bebislerim aldım şimdiden dört kişilik aile olduk diyorum...ne olur bana dua edin..rabbim hepimiz e sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...
Allahimin izmiyle insallah teker teker gusel haberlerinizi duyariz .insallah herkein yuzu gulecek .Rabbim dogumu yaklasan arkadslariminda yardimcisi olsun hepimuzide hayirlusuyla saglikla evlatlarimuza kavusuruzkizlar bizim verdigimiz dna hasari ve sperm fish testi sonuclari cikti doktor bey esimi aramis ona soylemis degerlrin iyi oldugunu dna hasari yuzde 6 cikmis kromozmlrda gayet iyiyms herhangi bi aksilk gorulmemis gebe kalamamak icin quenzim vrmsti bide klomen verckms simdide baklim doktrla gdip yuzyuze goruscez uygun bi zaman da inslh bu yil bize hayrli olur ve tum topikteki arkadaslrima
Allshim hayirli haberlerini duyursun insallah yuzunu guldurur canim
canım sorduğun için sağol şükrolsun iyiyim. beklemelerdeyim :) belli bir tarih vermedi dr. bekliyorum. senin ki yakın artık değil mi?papyonkilikli canım sen nasılsın bebis nasıl doğum tarihi netlestimi
dnzderya canım annen nasıl oldu Rabbim şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?