Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım neydi tarif.. Öğrendğime göre ekşi acı baharatlı şeyler yasakmış..Rabbim bu acının karşılığnda sana öyle bir mutluluk versin ki tüm bunları unuttrsun inşallah
canım buğday nişastası süt istrsen şeker bunları karıştır kaynatıncaya kadar pişir muhallebi gibi bişi oluyor. kahvaltıda yedim hep 12 gün boyunca ama bol bol su iç armut ye kabıza iyi geliyor.

kabak çekirdeği ananas süt yumurta vs de ye. bir ananası al 5 e böl böyle böyle ye

Ayy ne güzell ne güzell hadi inşallah sıraya girdk yine bu kez bizde hamileyimm diye yazalımm buraya:)) hepimiz ama bir tek kişi bile kalmadan bu yıl bizim yılımız olsun

kabak çekirdeği ananas süt yumurta vs de ye. bir ananası al 5 e böl böyle böyle ye
Canim benim gecen tvde seyrettim doktorun bitanesi ben evome ananas almiyorum anansi bu hale getirmek icin okadar kimyasallar veriyolarki iscileri hep genc yasta öluyormus oyusden eviniside almayin yemeyinde dedi ogunden beri anans yemiyorum ben ozellikle afrikadan gelenler icin bildigimi paylasmak istedim

Çok sevindim Canım hadi hayırlısı Rabbim utandırmasın
Bende akşam çatlatma iğnelerimi oldum yarın Fulya acıbadem de opu olacak
Cumartesi yada pazartesi transfer olacak inşallah

Çok sevindim Canım hadi hayırlısı Rabbim utandırmasın
Bende akşam çatlatma iğnelerimi oldum yarın Fulya acıbadem de opu olacak
Cumartesi yada pazartesi transfer olacak inşallah
hadi hayirli olsun arkadsim opunda geldi inslh hyrli haberlerini alcaz senin haberini dort gozle bekliyorum sen mujdeli haberi ver bize sonra ben basliycam inslh

hadi hayirli olsun arkadsim opunda geldi inslh hyrli haberlerini alcaz senin haberini dort gozle bekliyorum sen mujdeli haberi ver bize sonra ben basliycam inslh
İnşallah canım bu sene tüm negatifler pozitiflere dönüşecek Allah'ın izniyle
Bu arada Numan bey le görüştün mü
Senden tahlil falan istedi mi

Merhaba kızlar tedavisi başlayan arkadaslarim hayirlisiyla pozitif görürsünüz ben transfer sonrası protein sebze ağırlıklı beslendim kabak çekirdeği tükettim Dr söylemişti halen protein sebze ağırlıklı besleniyorum

Bugün Dr kontrolumuz vardı minigimin kilo alımı iyi nst idrar tahllide iyi çıktı detaylı usg girdim bugün yeniden gebelik şekerim ve ölü doğumum olduğu için şükür oda iyi çıktı birhafta sonra tekrar çağırdı büyük ihtimal 19 ocak olacak doğum Dr 20 si dedide 19 ocak doğum günüm benim o gün dogsun istiyorum

İnşallah canım bu sene tüm negatifler pozitiflere dönüşecek Allah'ın izniyle
Bu arada Numan bey le görüştün mü
Senden tahlil falan istedi mi
evet gorustum gttigmde emre bey araci olmustu benden sadece b 12 dvitamini tahlili istemsti okdr zaten daha once yaptigim butun tetkiklerimi gostermstim herseyin gayet guzel oldugunu soylemsti bakalim kismet arkdsim bunlrda bi yapip gotrcem ne diycek hyrlisi alahtan ama doktrlar iyi memnun kaldm

Anladım Canım herşeyin hayırlısı
Rabbimin ol demesine kaldı herşey inşallah
Allah büyüktür

Allahimin izmiyle insallah teker teker gusel haberlerinizi duyariz .insallah herkein yuzu gulecek .Rabbim dogumu yaklasan arkadslariminda yardimcisi olsun hepimuzide hayirlusuyla saglikla evlatlarimuza kavusuruz

papyonkilikli canım sen nasılsın bebis nasıl doğum tarihi netlestimi
dnzderya canım annen nasıl oldu Rabbim şifa versin canım
canım sorduğun için sağol şükrolsun iyiyim. beklemelerdeyim :) belli bir tarih vermedi dr. bekliyorum. senin ki yakın artık değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…