Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canim sen nasil uygun goruyosan yarin allhin izniyle dualara katilcam allah razi olsun hepinizden
Est. Olur mu oyle sey uygunluk falan ben kimim ki. Ben o anda aklima gelenleri yazdim. Daha neseli41 var hatta girmiyor ama hakki cok onun uzerimizde. Onu da haftaya okuyalim diyorum. Sizlere de uyarsa tabi

Est. Olur mu oyle sey uygunluk falan ben kimim ki. Ben o anda aklima gelenleri yazdim. Daha neseli41 var hatta girmiyor ama hakki cok onun uzerimizde. Onu da haftaya okuyalim diyorum. Sizlere de uyarsa tabi
Okuyalim tabi cancazim gecenki dualari kim bagisladi haberin varmi bende bugùn belirleneyim yazacam alip alamadigimi papyonum

dnzderya m annen nasil kuzum ameliyat insallah hayirlisiyla gûzel gecmistirr Allah im yardim etsin insallah sen nasilsin Nautilus cancazim naptin degerlerin dùstùmù insallah hayirlisiyla en gùzelini nasib etsin rabbim NursELmira ve sultan1356 nurse51 tedavileriniz hayirli olsun insallah hayirlisiyla bu sefer hersey istediginiz gibi olur Allah im insallah mùjdeli haberlwr nasib eder suzede bizede nurse51 canim opu oldun bugün insallah hayirlisiyla gúzel gecmistir

Kızlarr bende bugn kontrole gittim çok şükür herşey yolunda gözüküyor ama yumrta rezervlerimde azalma varmş çok yumurta oluşmucak gibi 6-8 arası olur dedi. Bunada razıyım sağlıklı olsunlarda :)) adetimi beklyrm cuma olurm muhtemelen.. Rabbim hayrlsını versn hepimize..Bende durumlar böyle

tatlım önce tedaviye başlayan arkadaşlara okuyalım ben akışına bıraktım...öncelik onların olsun tedavi sürecinde manen rahat olurlar inşallah..en son ben olsam olur

tatlım önce tedaviye başlayan arkadaşlara okuyalım ben akışına bıraktım...öncelik onların olsun tedavi sürecinde manen rahat olurlar inşallah..en son ben olsam olur
canım nurse 51 tedavide sultan sanırım tedaviye başlayacak başka benim kaçırdığım var mı acaba?

Okuyalim tabi cancazim gecenki dualari kim bagisladi haberin varmi bende bugùn belirleneyim yazacam alip alamadigimi papyonum
canım bildiğim kadarıyla dnzderya ben bağışlarım dedi, ama bağışlanmasa dahi zaten biz okurken kişi için niyet ediyoruz topluca bir sayı olmadığı için özel olarak bağışlamaya gerek yok sanırım. tabi bu konuda daha bilgililer varsa onlar da bi anlatılırsa daha iyi olur.

biz burda kardesten oteyiz yeri geldiginde sen ayrladigin icin canim nasil liste olusturursan uyariz tedavi gorenlere okuyalim once sonra sirasyla diger arkadslrimiza olsun a.r.olsun sonucta ilgileniyosun

kizlar ben iki gundur sutle maydanoz kurunu yapiyorum iltihap falan varsa temizliyormus bi litre sute bir bag maydanozla kaynatyorum sonra etrafmi iyice sarip uzerine oturuyorum buhar rahimi yumusatip ilthap falan varsa akiyomus ama bnde tik yok gayet temiz bugun son defa yapicam inslh sifa olur

sultan1356 canım benim eşim klomen kullandı dna hasar değeri için fsh değerini yükselttip hasarı düşürmek için veriyor doktorlar ilk başlarda Sperm değerini düşürüyor bizde aşırı düşme olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…