- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Canlar bu hafta dua icin liste yapmadik daha dogrusu yapamadim. Kimin icin okuyalim? Benaysesahra S Sky_sun icin diyorum bi dahaki haftada sultan1356 NursELmira diyorum. Siz ne dersiniz? Belli bir sayi yok toplam yok herkes ne kadar okursa.
tamam liste biraz toparlansin yapipi buraya koyayim
canim sen nasil uygun goruyosan yarin allhin izniyle dualara katilcam allah razi olsun hepinizdentamam liste biraz toparlansin yapipi buraya koyayim
Est. Olur mu oyle sey uygunluk falan ben kimim ki. Ben o anda aklima gelenleri yazdim. Dahacanim sen nasil uygun goruyosan yarin allhin izniyle dualara katilcam allah razi olsun hepinizden
Okuyalim tabi cancazim gecenki dualari kim bagisladi haberin varmi bende bugùn belirleneyim yazacam alip alamadigimi papyonumEst. Olur mu oyle sey uygunluk falan ben kimim ki. Ben o anda aklima gelenleri yazdim. Dahaneseli41 var hatta girmiyor ama hakki cok onun uzerimizde. Onu da haftaya okuyalim diyorum. Sizlere de uyarsa tabi
Canım Allah razı olsun senden bendeCanlar bu hafta dua icin liste yapmadik daha dogrusu yapamadim. Kimin icin okuyalim? Benaysesahra S Sky_sun icin diyorum bi dahaki haftada sultan1356 NursELmira diyorum. Siz ne dersiniz? Belli bir sayi yok toplam yok herkes ne kadar okursa.
tatlım önce tedaviye başlayan arkadaşlara okuyalım ben akışına bıraktım...öncelik onların olsun tedavi sürecinde manen rahat olurlar inşallah..en son ben olsam olurCanlar bu hafta dua icin liste yapmadik daha dogrusu yapamadim. Kimin icin okuyalim? Benaysesahra S Sky_sun icin diyorum bi dahaki haftada sultan1356 NursELmira diyorum. Siz ne dersiniz? Belli bir sayi yok toplam yok herkes ne kadar okursa.
canım nurse 51 tedavide sultan sanırım tedaviye başlayacak başka benim kaçırdığım var mı acaba?tatlım önce tedaviye başlayan arkadaşlara okuyalım ben akışına bıraktım...öncelik onların olsun tedavi sürecinde manen rahat olurlar inşallah..en son ben olsam olur
canım bildiğim kadarıyla dnzderya ben bağışlarım dedi, ama bağışlanmasa dahi zaten biz okurken kişi için niyet ediyoruz topluca bir sayı olmadığı için özel olarak bağışlamaya gerek yok sanırım. tabi bu konuda daha bilgililer varsa onlar da bi anlatılırsa daha iyi olur.Okuyalim tabi cancazim gecenki dualari kim bagisladi haberin varmi bende bugùn belirleneyim yazacam alip alamadigimi papyonum
biz burda kardesten oteyiz yeri geldiginde sen ayrladigin icin canim nasil liste olusturursan uyariz tedavi gorenlere okuyalim once sonra sirasyla diger arkadslrimiza olsun a.r.olsun sonucta ilgileniyosunEst. Olur mu oyle sey uygunluk falan ben kimim ki. Ben o anda aklima gelenleri yazdim. Dahaneseli41 var hatta girmiyor ama hakki cok onun uzerimizde. Onu da haftaya okuyalim diyorum. Sizlere de uyarsa tabi
Canm bende tedaviye başlıyorum hatta başladm sayılır cetrotide yapyrm bi kaç güne adet olucam ondan sonra asıl maraton başlıcak inşallahhhcanım nurse 51 tedavide sultan sanırım tedaviye başlayacak başka benim kaçırdığım var mı acaba?
canim sen hangi hastanede tedavi goruyodun hadi hyrli olsun canm tedavinCanm bende tedaviye başlıyorum hatta başladm sayılır cetrotide yapyrm bi kaç güne adet olucam ondan sonra asıl maraton başlıcak inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?