Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar dua okumaya başlamışsınız galiba bende katılmak istiyorum liste De sıra bende mi kimin için okunuyorsa bende 100 ayetel kursi aldım süresi ne kadar

Benim küçük varlık ciddi inatciymis. Günlerdir su gibi kan akıyor. Bugün doktor apar topar test yaptırdı. Çok şükür 5289 dusmus. Olsun diye uğraş et şimdide dussun diye uğraş. Sen nasilsin, annelik nasil gidiyor?

İlk kez duydum arkadasim. Ha keza ben su ara yapamam ama sonra yaparim. Kaç gün bunu uyguluyorsun ve özel bir günü varmi? Hanı regli bittikten sonra yada regli bitiminden su kadar gün sonra yapılacak diye bir şey varmi?

Canım ben mens oldum o yüzden malesef daha aldığm duaları okuyamadan kırmız kart yedim bir de eğer mümkünse benm duam haftaya kalırsa sevinirm çünkü kendi dua mı kendm bağşlamak istyrm

Bu sayfayı görünce içim cız etti benden sonra tedavi olan arkadaşlar hepsi doğum yapmış benimde dr baştan savma tedavi yapmasaydi belki bende bebeğimi kucağıma alcaktim Hayirlisi belki böyleymiş...

Kızlar dua okumaya başlamışsınız galiba bende katılmak istiyorum liste De sıra bende mi kimin için okunuyorsa bende 100 ayetel kursi aldım süresi ne kadar
canım belli bir süre koymadık belli sayı yok genelde cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz ya öyle olsun diyedüşündük.

İlk kez duydum arkadasim. Ha keza ben su ara yapamam ama sonra yaparim. Kaç gün bunu uyguluyorsun ve özel bir günü varmi? Hanı regli bittikten sonra yada regli bitiminden su kadar gün sonra yapılacak diye bir şey varmi?
canım bu kürle tüplerdeki yapışıklıklarınbile gittiğini okumuştum ben.

Canım akdeniz üniversitesi hastnesnde tedaviye başladm.. Azönce mens oldum cuma gerçek iğneler başlar sanırım.. Niyeyse bu kez içimde hiç heyecan yok Rabbim hayrlara çıkarsın çok ümitli değilim..
hadi arkadaşım hayırlı uğurlu bol yumoşlu vebebişli olsun

canım 3 yumurta iki döllendi sayıya takılma

Kızlar yeni kendime geliyorum canlarım
Bu anestezi den çok zor ayılıyorum valla
Çok iyi geçti opu biraz Ağrı'm ve kanama var tabiki de
Ama 20 yumurta toplandı
Yarın doktor bey arayacak bilgi verecek
Transfer öncesi ilaçları başladı
İnşallah hayırlısı ile döllenip ilerler embriyolarım
Bu arada çok su iç su toplamasın karın içi dedi
Sersemliği yeni atıyorum üstümden

Su ic sut ic ayran ic simdiden kabizlik icin onlemini almaya basla hadi guzel uaberlerin oksun insallaahhh...

Maşallahh canm güzel haberlerini beklyrz :))

Kızlar 19 yumurtanın 16 olgun çıkmış
10 tanesi döllenmiş
Cumartesi transfer edelim dedi doktor bey
Yarın saati için arayacak beni
İnşallah hayırlısı olur
Kaliteleri de iyi olur inşallah dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…