@dnzderya m annen nasil kuzum ameliyat insallah hayirlisiyla gûzel gecmistirr Allah im yardim etsin insallah sen nasilsinNautilus cancazim naptin degerlerin dùstùmù insallah hayirlisiyla en gùzelini nasib etsin rabbim NursELmira ve sultan1356 nurse51 tedavileriniz hayirli olsun insallah hayirlisiyla bu sefer hersey istediginiz gibi olur Allah im insallah mùjdeli haberlwr nasib eder suzede bizede nurse51 canim opu oldun bugün insallah hayirlisiyla gúzel gecmistir
kizlar ben iki gundur sutle maydanoz kurunu yapiyorum iltihap falan varsa temizliyormus bi litre sute bir bag maydanozla kaynatyorum sonra etrafmi iyice sarip uzerine oturuyorum buhar rahimi yumusatip ilthap falan varsa akiyomus ama bnde tik yok gayet temiz bugun son defa yapicam inslh sifa olur
Canım akdeniz üniversitesi hastnesnde tedaviye başladm.. Azönce mens oldum cuma gerçek iğneler başlar sanırım.. Niyeyse bu kez içimde hiç heyecan yokcanim sen hangi hastanede tedavi goruyodun hadi hyrli olsun canm tedavin
Canım ben mens oldum o yüzden malesef daha aldığm duaları okuyamadan kırmız kart yedimCanlar bu hafta dua icin liste yapmadik daha dogrusu yapamadim. Kimin icin okuyalim? Benaysesahra S Sky_sun icin diyorum bi dahaki haftada sultan1356 NursELmira diyorum. Siz ne dersiniz? Belli bir sayi yok toplam yok herkes ne kadar okursa.
canım belli bir süre koymadık belli sayı yok genelde cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz ya öyle olsun diyedüşündük.Kızlar dua okumaya başlamışsınız galiba bende katılmak istiyorum liste De sıra bende mi kimin için okunuyorsa bende 100 ayetel kursi aldım süresi ne kadar
canım bu kürle tüplerdeki yapışıklıklarınbile gittiğini okumuştum ben.İlk kez duydum arkadasim. Ha keza ben su ara yapamam ama sonra yaparim. Kaç gün bunu uyguluyorsun ve özel bir günü varmi? Hanı regli bittikten sonra yada regli bitiminden su kadar gün sonra yapılacak diye bir şey varmi?
hadi arkadaşım hayırlı uğurlu bol yumoşlu vebebişli olsunCanım akdeniz üniversitesi hastnesnde tedaviye başladm.. Azönce mens oldum cuma gerçek iğneler başlar sanırım.. Niyeyse bu kez içimde hiç heyecan yokRabbim hayrlara çıkarsın çok ümitli değilim..
canım 3 yumurta iki döllendi sayıya takılmaKızlarr bende bugn kontrole gittim çok şükür herşey yolunda gözüküyor ama yumrta rezervlerimde azalma varmş çok yumurta oluşmucak gibi 6-8 arası olur dedi. Bunada razıyım sağlıklı olsunlarda :)) adetimi beklyrm cuma olurm muhtemelen.. Rabbim hayrlsını versn hepimize..Bende durumlar böyle
canım bu kürle tüplerdeki yapışıklıklarınbile gittiğini okumuştum ben.
Aminn amin aminnn arkadaşım inşallah herşey güzel olurhadi arkadaşım hayırlı uğurlu bol yumoşlu vebebişli olsun
Canimin ici nasil yapilior hic bilmiyorum sadece kuru duydumEE peki nasıl yapicam detay verin? Kaç gün yapılıyor? Ne zaman başlıyorum?
Su ic sut ic ayran ic simdiden kabizlik icin onlemini almaya basla hadi guzel uaberlerin oksun insallaahhh...Kızlar yeni kendime geliyorum canlarım
Bu anestezi den çok zor ayılıyorum valla
Çok iyi geçti opu biraz Ağrı'm ve kanama var tabiki de
Ama 20 yumurta toplandı
Yarın doktor bey arayacak bilgi verecek
Transfer öncesi ilaçları başladı
İnşallah hayırlısı ile döllenip ilerler embriyolarım
Bu arada çok su iç su toplamasın karın içi dedi
Sersemliği yeni atıyorum üstümden
Maşallahh canm güzel haberlerini beklyrz :))Kızlar yeni kendime geliyorum canlarım
Bu anestezi den çok zor ayılıyorum valla
Çok iyi geçti opu biraz Ağrı'm ve kanama var tabiki de
Ama 20 yumurta toplandı
Yarın doktor bey arayacak bilgi verecek
Transfer öncesi ilaçları başladı
İnşallah hayırlısı ile döllenip ilerler embriyolarım
Bu arada çok su iç su toplamasın karın içi dedi
Sersemliği yeni atıyorum üstümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?