Şubat 2016'da hamile olduğunu öğrenenler!

Hadi İnşallah. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...

canlar son durumlar nedir? ben doktora gitmeyi bekliyorum heyecan dorukta =)

Cuma günü çağırdı beni doktorum inşallah güzel haberler alıcam. İlk kez gidicem doktora bu arada öğrendiğimden beri.

İnşallah güzel haberlerle dönerim :) sizlerden ne haber? bende miğde bulantısı yok. Akıntı uyku hali halsizlik gögüste şişlik ağrı var şimdilik :)

Ben az önce 4. Kanımı verdim 2 gün önce 744 dü eğer bugün 1500 geçtiyse ultrasondan keseye bakacak doktorum , sonucum çıkınca.Heycanla bekliyorum

ay maşallah hadi inşallah güzel haberi all =))

Bende 23ünde adet olmam lazımdı 2 gün sonrasında kan testi yaptım 299 çıktı. onu yapalı 1 hafta geçti acaba kaç oldu meraklardayım???

ikiye katlıyorsa 2 günde 2000 e yakın belkide geçkin değer olması lazım ??

1500 den sonra mı kese gözüküyor acba?

Maşallah kan değerin çok güzel 2 günde bir ikiye katlıyor.doktorum 1500 ü gecince göründüğünü söylemişti evet, senin de gözükür büyük ihtimalle Hayırlı olsun :))

inşallah =) sizde durumlar nasıl? ben başından takip edemediğm için soruyorum kusura bakmayın ama?

sanırım 7 haftalık minnoş maşallah ona

kan değeriniz nasıldı?

Bugun 6+1 canim ilk kan degerim 349 du 4 gun sonra 1480 oldu.5+2 de keseyi , dunde kalp atislarini gorduk duyamadik kucuk oldugu icin..Lekelenmem var zaten basindan beri bir dusugum oldugu icin tedbir amacli ilac kullaniyorum..simdi 7. Haftayi bekliyorum sabirla benim durum boyle korkularla gectigi icin hala hamile modunda degilim umarim hepimiz guzel bebislerimizi kucaklariz canim..

anladım canım=) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnoşu.

Bende doktora gideyim de meraklardayım. 299 çıkınca adet gecikmesinden 2 gün sonra doktoru aradım dedi çok erken bu perşembe cuma için birinde gel sıkışık idrarla bakalım dedi. Acaba değerim kaç oldu ? keseyi görebilir miyiz? sıkıntı var mı? düşük tehlikesi fln hiç birini bilmiyorum merakla bekliyorum cumayı ..:)

amin canim cumlemizinkini..İki gunde ikiye katliyor degerler..iyice sıkışık git hakkinda hayirlisini versin rabbim..bizleride haberdar et..

:)) keseyi gördük çok şükür 4+1 dedi doktor bhcg bugün 1758 çıkmış. 2 hafta bekleyeceğiz kalp atışı için. Yalnız rahimde kese dışında bi lekelenme daha vardı,doktor kanama ya da başka bi kese olabilir , görücez dedi.ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için endişelendim biraz

Gozunaydinn canimmmmmmm..

Kızlar bende bugün doktora gittim.Keseyi gördük şükür. Bir tane daha kese gördüm dedi eşinin yada senin tarafında ikiz varmi felan dedi ikiz olabilir dedi cumaya randevu verdi baska bi ultrasyon makinasiyla bakicam dedi.

Hayırlı olsun :)) hcg değeriniz kaçtı sizin , kaç haftalıksınız ?

4haftalikken kan vvermiştim 1528 di bakacaz cuma günü belki yeni oldugu icin oyle gözüküyor olabilir dedi kedin bisey söylemedi nasıl bekliyecem bilmiyorm :)

4haftalikken kan vvermiştim 1528 di bakacaz cuma günü belki yeni oldugu icin oyle gözüküyor olabilir dedi kedin bisey söylemedi nasıl bekliyecem bilmiyorm :)
En hayırlısı olsun inşallah, beklemeyi öğreneceğiz sanırım böyle böyle :)) yeterki sıkıntılar olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…