- 30 Haziran 2016
- 74
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mervekulis
-
ya canım su imzayı nasıl yaptınYanlis yere topic acmissin cnm gebelik altinda subat anneleri var oraya bekleriz
Bende 17 şubattaselam arkadaşlar kimler subatta doguracakilk ben olayım 27 subatta elimde bebişim allah izin verirse
Dualarım senınle Canım rabbım en yakın Zaman'da sana da verır inşallahAlllah hepinize sağlıklı bebisler nasip etsin kızlar Alllah im tamamına erdirsin dualarınızda bizlerde eksik etmeyin ocak 20 da boş gebelik geçirdim bu haftada kimyasal gebelik dualarınızı eksik etmeyin
Cok guzel olmuşBende imzamı yaptımm ayy çokmu güzel oldu ne
En son adet tarıhın ne Canım hayırlısı olsunmerhaba ! smdi testimin sonucun ogrendim. BENDE HAMILEYIM
kafam cok karisik, kizlar, aglasam mi sevinsem mi bilemedim.
2-3 haftalik dedi, subata mi denk geliyor ?
en son adetim 1 haziran, bide internette baktim, 2-3 haftalik hamilelik diye birsey olmaz, adetiniz geciktiyse, 4 haftalik hamilesinizdir yaziyor.En son adet tarıhın ne Canım hayırlısı olsun
4+2 günlük Canım marta denk gelıyor ama şubatın sonunda bekle senen son adetim 1 haziran, bide internette baktim, 2-3 haftalik hamilelik diye birsey olmaz, adetiniz geciktiyse, 4 haftalik hamilesinizdir yaziyor.
senin dedigin gibi en son adet tarihinden hesaplaniyorsa..
Hehehe allah nasip ederse tahminen 20 subatta da benselam arkadaşlar kimler subatta doguracakilk ben olayım 27 subatta elimde bebişim allah izin verirse
Alllah hepinize sağlıklı bebisler nasip etsin kızlar Alllah im tamamına erdirsin dualarınızda bizlerde eksik etmeyin ocak 20 da boş gebelik geçirdim bu haftada kimyasal gebelik dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?