ŞUBAT 2017 DOGURACAK ANNELER

26 şubat inşallh dogum yapacagim tarih.
Ben süt icebiliyorum ama geceleri bacagimda uyusma oldugu icin vitamin de kullaniyorum magnezyum kalsiym çinko

Uyuşma bende de oluyor magnezyum alıyorum bide balık yemedim için Balık hapı çinko ve kalsiyum için ayrı hap mi

26 şubat inşallh dogum yapacagim tarih.
Ben süt icebiliyorum ama geceleri bacagimda uyusma oldugu icin vitamin de kullaniyorum magnezyum kalsiym çinko
merhaba , BEN 5 mart doğum ama sizi takip etmek istedim sizler bende bir kaç hafta öndesiniz . Benimde alt bacaklarımda sürekli uyuşma var , geceleri sızlıyor özellikle sağ bacağım normal mi ?

Uyuşma bende de oluyor soluma yatıyorum sol tarafım uyusuyor yada parmaklarim falan kilodan da olabilir mi bilmiyorum ben 72 kilo ile hamile kaldim

Uyuşma bende de oluyor soluma yatıyorum sol tarafım uyusuyor yada parmaklarim falan kilodan da olabilir mi bilmiyorum ben 72 kilo ile hamile kaldim
bende bel ağrısı da oluyor bende kg aldım , 8 kg aldım şimdiden . Herşey anormal gibi geliyor , sanki ben anormalmişim gibi geliyor. off

Yok yok olur mu hepimiz bişiler yaşıyoruz ben sadece 2 kilo aldım ama uyuşma var süt ürünleri tüketmek lazm bol bol anladigim kadarıyla

Kızlar fetal DNA testimin sonuçları temiz çıktı , çok mutluyum , Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin . Üzülmeye , gerilmeye stresse hiç gerek yokmuş

merhaba hanımlar bende hap içemeyenlerdenım dr çok rahatsızsan bırak dedı ama herseyı yıyebılıorum hıc secmıyorum et balık vs.:)5. aydayım sadece 3kılo aldım

merhaba hanımlar bende hap içemeyenlerdenım dr çok rahatsızsan bırak dedı ama herseyı yıyebılıorum hıc secmıyorum et balık vs.:)5. aydayım sadece 3kılo aldım
Maşallah sana herşeyi yiyorsun , hem de hiç kg almamışsın. Bende ilaç kullanmıyorum çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…