- 26 Haziran 2016
- 1.432
- 847
- 73
- 32
- Konu Sahibi Mervekulis
-
Bende ilkim kız olsun çok istedim ama olmadıÇok sevindim canım bende birde erkek bebeğim olsun çok istiyorum sağlıkla kucağına al İnşallah
Benim iki kızım var canım insan olmayınca çok istiyor işte umarım ikinci bebeğin kız olurBende ilkim kız olsun çok istedim ama olmadı(
Ins kalbine gore verir Allah ilk bebeginmi senin canim bide cinsiyetini ogrenmedinmi dahaÇok sevindim canım bende birde erkek bebeğim olsun çok istiyorum sağlıkla kucağına al İnşallah
Amin canım İnşallah iki kızım var Allah nasip ederse birde oğlum olmasını çok istiyorumIns kalbine gore verir Allah ilk bebeginmi senin canim bide cinsiyetini ogrenmedinmi daha
Cinsiyetini daha öğrenemedik pozisyon uygun değildi göremedik çok merak ediyorumIns kalbine gore verir Allah ilk bebeginmi senin canim bide cinsiyetini ogrenmedinmi daha
merhaba , BEN 5 mart doğum ama sizi takip etmek istedim sizler bende bir kaç hafta öndesiniz . Benimde alt bacaklarımda sürekli uyuşma var , geceleri sızlıyor özellikle sağ bacağım normal mi ?26 şubat inşallh dogum yapacagim tarih.
Ben süt icebiliyorum ama geceleri bacagimda uyusma oldugu icin vitamin de kullaniyorum magnezyum kalsiym çinko
bende bel ağrısı da oluyor bende kg aldım , 8 kg aldım şimdiden . Herşey anormal gibi geliyor , sanki ben anormalmişim gibi geliyor. offUyuşma bende de oluyor soluma yatıyorum sol tarafım uyusuyor yada parmaklarim falan kilodan da olabilir mi bilmiyorum ben 72 kilo ile hamile kaldim
Maşallah sana herşeyi yiyorsun , hem de hiç kg almamışsın. Bende ilaç kullanmıyorum çok şükür.merhaba hanımlar bende hap içemeyenlerdenım dr çok rahatsızsan bırak dedı ama herseyı yıyebılıorum hıc secmıyorum et balık vs.:)5. aydayım sadece 3kılo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?