- 1 Mart 2007
- 6.174
- 12.756
- 773
- 38
- Konu Sahibi Mervekulis
-
ya subat canım yadaaaa martmerhaba ! smdi testimin sonucun ogrendim. BENDE HAMILEYIM
kafam cok karisik, kizlar, aglasam mi sevinsem mi bilemedim.
2-3 haftalik dedi, subata mi denk geliyor ?
Bende 22 hazran son adetim internette 26 şubat yazıyor
Valla ben biraz hüzünlüyüm saçma gelebilir ama burçların karakter analizi doğru oluyor ve balık burçlatı çok huysuz sürekli ağlayan oluyoray sanırım aynı gün dogurucaz <3
bende daha duymadim 10 gun sonra tekrar doktora gidecem ins duyariz sende bendeBende 14 şubat 2017de 2.ye anne olacağım inşallah doktor kontrolümde kalp atışı duyamadık daha adet tarihine göre 7+3 falandım ama ultrasondan bakınca yeni 6 hafta olmuşsun dedi 11 temmuzda kalp atışı duymaya gidicem kısmetse ama stresliyim bi aksilik olacak diye
Heheheh benimkife 20 subat ayy aminnn20 şubat benim kiinşallah Rabbim saglikli bir şekilde kavuştursun yavrularimiza :*
Ayni ben ama felaket ogurmr ve haliyle bi haftadir kusma ve yaklasik 2 haftadirds hicbir sey yiyemedim hlde mutfa giremiyorum cnku karnim 4 aylik gibi sis ve tostop oldu toparlandi hemen su 1 bucuk ayda allah yardim etsin valla atistiriyom surekli ama tuxlu seyler yiyrbiliyorun tatlu eksi iii imksni yok yiyemiyom suphrlenme hayirlisiyls kiminde sessiz dev ediyo kimnde gurultulu bidr bende normalde sata gore 7+2gunlugum ama grcn persembe gittim ustten bakti 6+2yim bu persembe duyacam ins nasip eder rabbim hayirlisi bakalimKızlar ben de henüz kalp atışlarını duyamadım bebişimin ve duymadan da rahat etmeyecem sanırım sürekli diken üstündeyim. Midemde bulanma var, aşırı koku hassasiyeti var ama öğürme kusma yok. Şükredeceğime şüpheleniyorum. Bir de çok bir şey yemediğim halde şişkinlik var görenler 6 aylık sanıyo :)
Allah kavuştursun canım inşallahHeheheh benimkife 20 subat ayy aminnn
Ayniyim cnm acayip bulniyo ve yedgim seg tzlu seyler oda cok degil srekli bulniyo midem yemek yiyemiyom mutfaga gremiyom onun disinda iyiyim cok sjkur naplim katlnicaz yeterki dunyaya gelsinlerAllah kavuştursun canım inşallahsenin Nasıl gidiyor bulantı var mı ben hiçbirşey yiyemiyorum
İnşallah canım Rabbim kokusunu içimize doya doya cekecegimiz günü göstersin. İnşallah sağlıklı olsunlar da biz katlaniriz herşeyeAyniyim cnm acayip bulniyo ve yedgim seg tzlu seyler oda cok degil srekli bulniyo midem yemek yiyemiyom mutfaga gremiyom onun disinda iyiyim cok sjkur naplim katlnicaz yeterki dunyaya gelsinler
oldumu senınde hayırlı olsun canım cok sevındımHeheheh benimkife 20 subat ayy aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?