ŞUBAT 2017 DOGURACAK ANNELER

Bende 14 şubat 2017de 2.ye anne olacağım inşallah doktor kontrolümde kalp atışı duyamadık daha adet tarihine göre 7+3 falandım ama ultrasondan bakınca yeni 6 hafta olmuşsun dedi 11 temmuzda kalp atışı duymaya gidicem kısmetse ama stresliyim bi aksilik olacak diye

bende daha duymadim 10 gun sonra tekrar doktora gidecem ins duyariz sende bende

Kızlar ben de henüz kalp atışlarını duyamadım bebişimin ve duymadan da rahat etmeyecem sanırım sürekli diken üstündeyim. Midemde bulanma var, aşırı koku hassasiyeti var ama öğürme kusma yok. Şükredeceğime şüpheleniyorum. Bir de çok bir şey yemediğim halde şişkinlik var görenler 6 aylık sanıyo :)

Kızlar bende şubat annesi olacabilir miyim acaba doğum 3 Mart diyo sat a göre ama ultrasona göre şubat olarak çıkıyo hesaplamalarda bilemedim şimdi

Ayni ben ama felaket ogurmr ve haliyle bi haftadir kusma ve yaklasik 2 haftadirds hicbir sey yiyemedim hlde mutfa giremiyorum cnku karnim 4 aylik gibi sis ve tostop oldu toparlandi hemen su 1 bucuk ayda allah yardim etsin valla atistiriyom surekli ama tuxlu seyler yiyrbiliyorun tatlu eksi iii imksni yok yiyemiyom suphrlenme hayirlisiyls kiminde sessiz dev ediyo kimnde gurultulu bidr bende normalde sata gore 7+2gunlugum ama grcn persembe gittim ustten bakti 6+2yim bu persembe duyacam ins nasip eder rabbim hayirlisi bakalim

Allah kavuştursun canım inşallah senin Nasıl gidiyor bulantı var mı ben hiçbirşey yiyemiyorum
Ayniyim cnm acayip bulniyo ve yedgim seg tzlu seyler oda cok degil srekli bulniyo midem yemek yiyemiyom mutfaga gremiyom onun disinda iyiyim cok sjkur naplim katlnicaz yeterki dunyaya gelsinler

Ayniyim cnm acayip bulniyo ve yedgim seg tzlu seyler oda cok degil srekli bulniyo midem yemek yiyemiyom mutfaga gremiyom onun disinda iyiyim cok sjkur naplim katlnicaz yeterki dunyaya gelsinler
İnşallah canım Rabbim kokusunu içimize doya doya cekecegimiz günü göstersin. İnşallah sağlıklı olsunlar da biz katlaniriz herşeye

Kızlar bende şubatta inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alcam allah herkese nasip etsin bisey merak ediyorum benim Karnim çıkmadı şubat anneleri sizin karniniz varmiiii.ne zaman cikacakta bisey hissdicem çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…