ŞUBAT 2017 DOGURACAK ANNELER

merhabalar herkese hayırlı geceler rabbim nasip ederse bende şubat annesi olcam benim bu üçüncü bebegim iki oglum var nasipse buda üçüncü bebegimiz olacak 10 hafta 2 günlüküz

Bende şubatta bebeğimi kucağıma alıcağım İnşallah sağlıkla gelsinler Rabbim herkesin gönlüne göre versın cinsiyetini öğrenen varmı :)

İlk hamileliğinmi 12.hafta kesin bir şey söylemek için erken zaten canım İnşallah gönlünden geçen olsun hayırlısıyla
Ikıncı cocugum canım bı kızım daha var on yasında ondada uc aylıkken kız demıstı bundada kız dıor cts ıns gıdecegım kan hapı ıcemıyorum dıye ozaman cnsıyet ıyıce bellı olur ıns.sana ne dıor

Anladım canım öğrenirsin kesin olarak umarım ben 13.haftalıkken gitmiştim en son net bişey söylemek istemiyorum belli değil daha dedi benimde kızım var 13 yaşında Bu hafta gitmeyi düşünüyorum 16.haftaya girmek üzereyim öğrenirim İnşallah bende

Subat sonu bende ins 16 haftalik bebegim kizlar bisey sorcam size bu benim ikinci bebegim olucak ins ilki sezeryandi ikinci sezeryan ilke gore kolaymi zormu yani uyanimca muthis bi siziya uyanmistim ikincide boyutu aynimi

Subat sonu bende ins 16 haftalik bebegim kizlar bisey sorcam size bu benim ikinci bebegim olucak ins ilki sezeryandi ikinci sezeryan ilke gore kolaymi zormu yani uyanimca muthis bi siziya uyanmistim ikincide boyutu aynimi
Bende ikinci sezeryan oldum ilkte tamamen bayıltılmıştım ikincide epidural sezeryan oldum ama ilkiyle acısı aynıydı yani çok farklı olmuyor

Merhaba bende acayip göz ağız burun kuruluğu var sizlerde de oluyor mu? Bende kız istiyordum ama erkek dedi sağlıklı olsun yeter.

Hadi ya kızmı acaba göstermiyo yaramaz :) çikolata yiyip git
Kızımda hemen öğrenmiştim kızım çok haraketliydi bunda ses soluk yok daha bakalım merak ediyorum artık kızsada erkeksede belli etse bi kutu çikolata yedim doktora girmeden yine göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…