- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Mervekulis
-
Oldu valla 9+5 gunluk cok sukuroldumu senınde hayırlı olsun canım cok sevındım
Cinsiyetini öğrendinmi canım senle aynıyızBende 22 hazran son adetim internette 26 şubat yazıyor
Kız dedı dr bana 12.haftada degısmezseBende şubatta bebeğimi kucağıma alıcağım İnşallah sağlıkla gelsinler Rabbim herkesin gönlüne göre versın cinsiyetini öğrenen varmı :)
İlk hamileliğinmi 12.hafta kesin bir şey söylemek için erken zaten canım İnşallah gönlünden geçen olsun hayırlısıylaKız dedı dr bana 12.haftada degısmezse
Ikıncı cocugum canım bı kızım daha var on yasında ondada uc aylıkken kız demıstı bundada kız dıor cts ıns gıdecegım kan hapı ıcemıyorum dıye ozaman cnsıyet ıyıce bellı olur ıns.sana ne dıorİlk hamileliğinmi 12.hafta kesin bir şey söylemek için erken zaten canım İnşallah gönlünden geçen olsun hayırlısıyla
Anladım canım öğrenirsin kesin olarak umarım ben 13.haftalıkken gitmiştim en son net bişey söylemek istemiyorum belli değil daha dedi benimde kızım var 13 yaşında Bu hafta gitmeyi düşünüyorum 16.haftaya girmek üzereyim öğrenirim İnşallah bendeIkıncı cocugum canım bı kızım daha var on yasında ondada uc aylıkken kız demıstı bundada kız dıor cts ıns gıdecegım kan hapı ıcemıyorum dıye ozaman cnsıyet ıyıce bellı olur ıns.sana ne dıor
Benim oğlum olacakBende şubatta bebeğimi kucağıma alıcağım İnşallah sağlıkla gelsinler Rabbim herkesin gönlüne göre versın cinsiyetini öğrenen varmı :)
Ne güzel canım darısı başıma İnşallah hayırlısıyla
Benim oğlum olacak
Bende ikinci sezeryan oldum ilkte tamamen bayıltılmıştım ikincide epidural sezeryan oldum ama ilkiyle acısı aynıydı yani çok farklı olmuyorSubat sonu bende ins 16 haftalik bebegim kizlar bisey sorcam size bu benim ikinci bebegim olucak ins ilki sezeryandi ikinci sezeryan ilke gore kolaymi zormu yani uyanimca muthis bi siziya uyanmistim ikincide boyutu aynimi
Bıgün gittim 17 haftalığım erkek dedi ilk gebeliğim kız çok istiyordum ama hayırlısı böylrymiş sen öğrendinmi canımCinsiyetini öğrendinmi canım senle aynıyız
18.haftaya girdim hala öğrenemedim bugün doktor randevum vardı yine göremedikBıgün gittim 17 haftalığım erkek dedi ilk gebeliğim kız çok istiyordum ama hayırlısı böylrymiş sen öğrendinmi canım
Hadi ya kızmı acaba göstermiyo yaramaz :) çikolata yiyip git18.haftaya girdim hala öğrenemedim bugün doktor randevum vardı yine göremedik
Kızımda hemen öğrenmiştim kızım çok haraketliydi bunda ses soluk yok daha bakalım merak ediyorum artık kızsada erkeksede belli etse bi kutu çikolata yedim doktora girmeden yine göremedimHadi ya kızmı acaba göstermiyo yaramaz :) çikolata yiyip git
Çok sevindim canım bende birde erkek bebeğim olsun çok istiyorum sağlıkla kucağına al İnşallahMrb kizlar benim bbegiminde cinsiyeti belli oldu 2.bebegim ins erkek olucak 1 kiz 1 erkek tam istedigim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?