Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim yardımcınız olsun doktorlar daha iyi bilir ama neden düşük oluyor ona odaklanmak lazım bence
Benim 6 düşükten sonra buldu özelde bi doktorum meğer rahim doğuştan t şeklinde ve darmış artı düşüklerden kaynaklı yapışıklık oluşmuş 2 operasyonla onu duzeltti 6 ay dene dedi pandemir falan seneyi buldu olmadi aşılama deniyim dedim

rabbim hayırlısıyla kucagımızı doldursun inş benım bugun adetımın 7. gunu kasık bel agrısı var bazen bacagıma vuruyor sızdede oldumu ıgnenın yaptıgı bıseymi merak ettim acıkçası
Oldu benimde bacağım kasığım belim böbreklerim bile ağrıyordu bazen aşılamadan bi kaç gün sonra daha ağrıdı şuan ağrım yok misal

Anladım iyi yapmışssınız hemde biraz dinlenmişssinizdir , hastaneye gitmek bile çok yıpratıcı. İnşallah bu aşılmanız tutar eziyet çekmeyelim bi daha

Düşük ve ameliyatlardan sonra tekrar hsg çektiler mi

Oldu benimde bacağım kasığım belim böbreklerim bile ağrıyordu bazen aşılamadan bi kaç gün sonra daha ağrıdı şuan ağrım yok misal
az kalmış merakla beklıyorum sonuçları burdan paylaşırsınız inş

amin inş rabbım yuzumuzu guldursun sızın kac mm dı yumurtalar asılama yapıldıgında

Aşılama pazartesi yapılacaktı cuma en son gittiğimde 17 demişti cuma cumarteside vurdum iğneleri 20 21 olmuştur pazartesiye kadar
benımde persembe kontrolum var dunku kontrolde 12 demıştı o zamana kadar buyume olursa pazartesı aşılama olur ınş

Masallah iyi büyümüş ozaman allahım hayirli sonuçlar alirsiniz
buna cok sevındım guzel dıleklerınız cok tesekkur ederım rabbım bu çabalarımızı boşa cıkarmasın inş hepımiz hamiş olur burda anlatırız inş

Kızlar aşılama gününü saymasak benim 1 günüm hiç bi değişiklik yok ben de

Amin canım, o zaman ben de bekleyeyim morfoloji kötü bizim %1 o yüzden 1 günlük perhiz yerine 3.5 mantıklı
Yani ne kadar uzun o kadar iyi derim.. perhizi bozma bizimde biraz kötüydü 2. Testimiz ama aşılama günü örnek hazırlandığında doktorum hiç rest sonucundaki gibi bir azosperm sorunu göremedim hareketsiz safhası yok gibi bişeydi ve hareketli sperm sayısı 10 milyon üzerindeydi dedi yani ben perhiz uzunluğuna bağlıyorum Nasipse güzel olur herşey Rabbim Ol der ve bebişlerimiz düşer rahme Allahım izniyle Olmama ihtimalini unutma ama asla ümidindende vazgeçme

Kızlar aşılama gününü saymasak benim 1 günüm hiç bi değişiklik yok ben de
Benimde bu gün aşılama çyı saymazsak 1 günüm çok az bir kasık ağrım var böyle adetin 2 günü gibi bide sabah çok kötü göğüs ucuma bıçak battı sandım uyandığımda korktum ama sabır yarın ve sonraki gün başlar birşeyler iyi düşünelim

Benim zaten umudum yok canım eşimin yıkamadan sonra değerleri iyce düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…