Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin inşAllah dualarla Rabbimin nasip ettiği vakitte İnşAllahHayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Allah herkese annelik duygusunu tattırır inşallah. İlk aşılama da tutanlardan oluruz
O günü de say şuan 4 gün oluyor hatta çatlatma iğnesinin yapıldıgı günden 14 gün sayarız aşılamanın 12. Günü test yapılır ama normal adetim 28 şubat o günü bekleycm umutlanmamak adına inşOazartesi aşılama oldu 2. Günüm pazartesiyi saymazsak
Teşekkür ederim tabi aklımda bulunsun şimdi doktora gidiyorum yumurtama bakicak ınsallah buyumuslerdirBen bezmi ailemdeki tüp bebek bölümü doktoru pınar hocadan memnunum bir gün yolunuz düşerse o doktorada bi görünebilirsiniz sert bi hanım ama işinde çok iyi
Canım duamdasınnnAğrıdı yaniooofffff korkuyorum yaaaa, hakkımızda hayırlısı olsun
Merhabalar bana mayıs ayına gün verdiler bukdar uzun niye bilmem randevuluda degil adetin 2 gün gel dediler ama ben hastanede sorularıma cevap alamıyorum sizlere sormak istedim aşılama aşamaları neler oluyor adetin 2 günü gittiğinde napiyor lar doktor kist varmi yokmu kontrol etcez dedi anlamadım o gün bana çatlama iğnesini yapacaklar eger öyleyse sonrası ortalama kacgun suruyor yumurtaların büyümesi ve anladığım kadarıyla yumurta büyüyünce aşılama yapıyor kafamda bir suru soru var açıkcasi korkuyorum hic ilgili hijyenik biyere benzemiyor birde ben çok uzak oturuyorum hergun gidip gelmem gerekmis nasil olur bilmiy
Genelde adetin 2 veya 3. Günü doktor muayene eder hatta duruma göre hormon testi istenir.. eğer kist yoksa ve hormon sonuçları da iyi ise doktor adetin 3. Günü hap ya da iğne ile yumurtayı uyarıcı ilaç verir.. beni ilacın 5 günü doktor çağırmıştı yumurta uyarılmaya başlamış mi diye.. sonrasın da 2 ya da 3 günde bir kontrole gittim ta ki yumurta yaklaşık 20mm e gelene kadar. Yumurta istenilen büyüklüğe geldiğinde doktorun sana çatlatma iğnesi için gün ve saat söyler.. çatlatma iğnesinden yaklaşık 36 saat sonra aşılama gerçekleşiyor.. sakın korkma acılı bir işlem degil benimki 3 dakikacik sürdü işlem catalda yapıldı sonrasında yaklaşık 15 dk bacak bacak üstüne atıp bekledim. İşlem olurken de beklerken de hep dua ettim esmaul Hüsna ve Ayetel Kürsi okudum.. bu arada aşılama öncesi idrar sıkışık istedi doktor sperm kanallara daha rahat giriyormus diye.. hakkında hayırlısı olsun :) moralini yüksek tut.. :)Merhabalar bana mayıs ayına gün verdiler bukdar uzun niye bilmem randevuluda degil adetin 2 gün gel dediler ama ben hastanede sorularıma cevap alamıyorum sizlere sormak istedim aşılama aşamaları neler oluyor adetin 2 günü gittiğinde napiyor lar doktor kist varmi yokmu kontrol etcez dedi anlamadım o gün bana çatlama iğnesini yapacaklar eger öyleyse sonrası ortalama kacgun suruyor yumurtaların büyümesi ve anladığım kadarıyla yumurta büyüyünce aşılama yapıyor kafamda bir suru soru var açıkcasi korkuyorum hic ilgili hijyenik biyere benzemiyor birde ben çok uzak oturuyorum hergun gidip gelmem gerekmis nasil olur bilmiyorum
Canım çıktım şimdi eve geldim, dediğin gibi acımadı ama bir gerginlik hissediyorsun, sonra da dinlendirdiler 15 dk filan, hayırlısı olsun Allahım ikimiz için deCanım duamdasınnn
Bilmem bana bu günü sayma demişti doktorum benim adetim 18 inde gösteriyo ama bilmiyorumO günü de say şuan 4 gün oluyor hatta çatlatma iğnesinin yapıldıgı günden 14 gün sayarız aşılamanın 12. Günü test yapılır ama normal adetim 28 şubat o günü bekleycm umutlanmamak adına inş
Amin sperm kaç mlyonduCanım çıktım şimdi eve geldim, dediğin gibi acımadı ama bir gerginlik hissediyorsun, sonra da dinlendirdiler 15 dk filan, hayırlısı olsun Allahım ikimiz için deönümde bir kızın aşılaması pozitif olmuştu nasıl mutlu oldu ağladı filan darısı bize şnşallaj
Aynı ben evde test olmaya :)Bilmem bana bu günü sayma demişti doktorum benim adetim 18 inde gösteriyo ama bilmiyorumBen yine beklicem zaten test yapmicam bu ay almadım bilerek meraklanıp yapmıyım diye
Kağıt vermediler tonerleri bitmişAmin sperm kaç mlyondu
80 milyon du yıkanmış hali canımKağıt vermediler tonerleri bitmişÖyle dediler seninki nasıldı canım ? Ama sıkıntı yok dediler
Agrın kanama var mıKağıt vermediler tonerleri bitmişÖyle dediler seninki nasıldı canım ? Ama sıkıntı yok dediler
Oh çok şükür maşallah Allahım 1 ine güç kuvvet versin döllesin güzelce, muhtemelen bizimki de öyledir, kanama var mı cesaret edip de bakmadım valla hemen peçete koydum kapattım80 milyon du yıkanmış hali canım
Senin ağrın filan var mı kuzumAgrın kanama var mı
Bana bişi vermedi canım 2 buçuk saat tuvalete gtmedim agrım 2 saat sonra başlamıştı şuan kasık agrım varOh çok şükür maşallah Allahım 1 ine güç kuvvet versin döllesin güzelce, muhtemelen bizimki de öyledir, kanama var mı cesaret edip de bakmadım valla hemen peçete koydum kapattımama ağrım var yani iki yanımda da sanki böbreklerim ağrıyormuş gibi yanlardan arkaya doğru bir ağrı kasılma.. bu ağrı çatlatma iğnesi vurduktan sonra vardı zaten hala da devam ediyor yani, Progestan fitil verdi bunu kullandın mu sen canım nasıl kullandın? Bunu kullanırken ilişki nasıl olacak doktor akşamları kullan dışarı akmasın dedi
Bir de baktı ve rahim ağzında yara var dedi hamile kalmazsan bunu tedavi ederiz dediBana bişi vermedi canım 2 buçuk saat tuvalete gtmedim agrım 2 saat sonra başlamıştı şuan kasık agrım var