• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Allah herkese annelik duygusunu tattırır inşallah. İlk aşılama da tutanlardan oluruz

Merhaba arkadaşlar ben de 4 Şubat'ta saat 11 gibi aşılama oldum (2. Aşılama).. ilk günü 0 sayın diye okudum bir çok yerde bugün 7. Günüm.. Aşılamadan sonra çok rahattım hatta ilk 2 gün hava çok güzeldi 10-15 dk ağır tempoda yürüyüş bile yaptım ama 5. Gün akşamüstü çok feci kramp ve ağrı hissettim hatta ayakta bile zor duruyordum bütün gece iki büklümdüm. Sabah olunca ağrım gecmisti ama doktorumu bilgilendirdim hemen gel dedi muayene etti hiçbir sorun yok dedi kan testi için erken dedi.. şimdi de adet olacakmisim gibi hissediyorum.. hayırlısı artık.. ayın 18 ila 20 arasında test yapicam inşallah pozitif çıkar.. Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun..

Merhabalar bana mayıs ayına gün verdiler bukdar uzun niye bilmem randevuluda degil adetin 2 gün gel dediler ama ben hastanede sorularıma cevap alamıyorum sizlere sormak istedim aşılama aşamaları neler oluyor adetin 2 günü gittiğinde napiyor lar doktor kist varmi yokmu kontrol etcez dedi anlamadım o gün bana çatlama iğnesini yapacaklar eger öyleyse sonrası ortalama kacgun suruyor yumurtaların büyümesi ve anladığım kadarıyla yumurta büyüyünce aşılama yapıyor kafamda bir suru soru var açıkcasi korkuyorum hic ilgili hijyenik biyere benzemiyor birde ben çok uzak oturuyorum hergun gidip gelmem gerekmis nasil olur bilmiyorum

Merhabalar bana mayıs ayına gün verdiler bukdar uzun niye bilmem randevuluda degil adetin 2 gün gel dediler ama ben hastanede sorularıma cevap alamıyorum sizlere sormak istedim aşılama aşamaları neler oluyor adetin 2 günü gittiğinde napiyor lar doktor kist varmi yokmu kontrol etcez dedi anlamadım o gün bana çatlama iğnesini yapacaklar eger öyleyse sonrası ortalama kacgun suruyor yumurtaların büyümesi ve anladığım kadarıyla yumurta büyüyünce aşılama yapıyor kafamda bir suru soru var açıkcasi korkuyorum hic ilgili hijyenik biyere benzemiyor birde ben çok uzak oturuyorum hergun gidip gelmem gerekmis nasil olur bilmiy

Merhabalar bana mayıs ayına gün verdiler bukdar uzun niye bilmem randevuluda degil adetin 2 gün gel dediler ama ben hastanede sorularıma cevap alamıyorum sizlere sormak istedim aşılama aşamaları neler oluyor adetin 2 günü gittiğinde napiyor lar doktor kist varmi yokmu kontrol etcez dedi anlamadım o gün bana çatlama iğnesini yapacaklar eger öyleyse sonrası ortalama kacgun suruyor yumurtaların büyümesi ve anladığım kadarıyla yumurta büyüyünce aşılama yapıyor kafamda bir suru soru var açıkcasi korkuyorum hic ilgili hijyenik biyere benzemiyor birde ben çok uzak oturuyorum hergun gidip gelmem gerekmis nasil olur bilmiyorum
Genelde adetin 2 veya 3. Günü doktor muayene eder hatta duruma göre hormon testi istenir.. eğer kist yoksa ve hormon sonuçları da iyi ise doktor adetin 3. Günü hap ya da iğne ile yumurtayı uyarıcı ilaç verir.. beni ilacın 5 günü doktor çağırmıştı yumurta uyarılmaya başlamış mi diye.. sonrasın da 2 ya da 3 günde bir kontrole gittim ta ki yumurta yaklaşık 20mm e gelene kadar. Yumurta istenilen büyüklüğe geldiğinde doktorun sana çatlatma iğnesi için gün ve saat söyler.. çatlatma iğnesinden yaklaşık 36 saat sonra aşılama gerçekleşiyor.. sakın korkma acılı bir işlem degil benimki 3 dakikacik sürdü işlem catalda yapıldı sonrasında yaklaşık 15 dk bacak bacak üstüne atıp bekledim. İşlem olurken de beklerken de hep dua ettim esmaul Hüsna ve Ayetel Kürsi okudum.. bu arada aşılama öncesi idrar sıkışık istedi doktor sperm kanallara daha rahat giriyormus diye.. hakkında hayırlısı olsun :) moralini yüksek tut.. :)

Canım duamdasınnn
Canım çıktım şimdi eve geldim, dediğin gibi acımadı ama bir gerginlik hissediyorsun, sonra da dinlendirdiler 15 dk filan, hayırlısı olsun Allahım ikimiz için de 😅 önümde bir kızın aşılaması pozitif olmuştu nasıl mutlu oldu ağladı filan darısı bize şnşallaj

O günü de say şuan 4 gün oluyor hatta çatlatma iğnesinin yapıldıgı günden 14 gün sayarız aşılamanın 12. Günü test yapılır ama normal adetim 28 şubat o günü bekleycm umutlanmamak adına inş
Bilmem bana bu günü sayma demişti doktorum benim adetim 18 inde gösteriyo ama bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Ben yine beklicem zaten test yapmicam bu ay almadım bilerek meraklanıp yapmıyım diye

80 milyon du yıkanmış hali canım
Oh çok şükür maşallah Allahım 1 ine güç kuvvet versin döllesin güzelce, muhtemelen bizimki de öyledir, kanama var mı cesaret edip de bakmadım valla hemen peçete koydum kapattım 😅 ama ağrım var yani iki yanımda da sanki böbreklerim ağrıyormuş gibi yanlardan arkaya doğru bir ağrı kasılma.. bu ağrı çatlatma iğnesi vurduktan sonra vardı zaten hala da devam ediyor yani, Progestan fitil verdi bunu kullandın mu sen canım nasıl kullandın? Bunu kullanırken ilişki nasıl olacak doktor akşamları kullan dışarı akmasın dedi

Oh çok şükür maşallah Allahım 1 ine güç kuvvet versin döllesin güzelce, muhtemelen bizimki de öyledir, kanama var mı cesaret edip de bakmadım valla hemen peçete koydum kapattım 😅 ama ağrım var yani iki yanımda da sanki böbreklerim ağrıyormuş gibi yanlardan arkaya doğru bir ağrı kasılma.. bu ağrı çatlatma iğnesi vurduktan sonra vardı zaten hala da devam ediyor yani, Progestan fitil verdi bunu kullandın mu sen canım nasıl kullandın? Bunu kullanırken ilişki nasıl olacak doktor akşamları kullan dışarı akmasın dedi
Bana bişi vermedi canım 2 buçuk saat tuvalete gtmedim agrım 2 saat sonra başlamıştı şuan kasık agrım var

Back
X